Как да постъпя в такава ситуация? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да постъпя в такава ситуация?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2054 пъти
Здравейте! Момиче на 20 години съм и от 4-5 месеца имам нов приятел, който е точно 10 години по - голям от мен. Разбираме се много добре, живеем заедно в неговата къща, паснахме си от самото начало и като характери и като мислене и разсъждения. Нещата станаха сериозни доста бързо, отношенията ни са страхотни и наистина любовната искра е огромна, чиста и истинска. Общо взето една нормална и красива връзка в начален етап и се надявам и така да си остане за в бъдеще.
Не знам дали това, което ще споделя може да се каже, че е проблем или вътрешното ми аз го изкарва, като такъв.
Правим секс, обаче от самото начало на нашата връзка, когато аз поискам секс, той доста често отказва под предтекста, че е изморен, натоварен психически или физически, защото има сериозен собствен бизнес, а и е спортист. Доста често, когато аз пожелая ласки не може, а когато той поиска от мен винаги му давам, защото на мен доста често ми се прави секс и наистина много го желая.
Има и още нещо.....
Когато поискам да си поиграе орално с мен, той на моменти ме отрязва директно и казва "Сега не ми се лиже" или пък "Изпръхнали са ми устните" или "Мързи ме" и убива всичко в мен.
Когато аз го докосвам някой път и пожелая аз да си поиграя орално с него на моменти не ми позволява и казва "На мен не ми е приятно само орално без да последва нещо друго", а аз опитвам да му обясня, че на мен ми е приятно някой път да го правя без причина и отделно, когато съм в цикъл също ми харесва, а той казва, че като ми мине цикъла ще правим секс и ще изчака до тогава и рядко ми дава през цикълния период да му правя свирка.
На моменти се шегува и ми казва, че съм била сексоманка и че едва ли не всеки ден, през ден му искам секс и той не може да ми смогне и честно казано не знам как да се чувствам и какво да предприема или да не предприемам нищо!?
Ще съм благодарна ако някой изрази своето мнение и ми даде съвет!
Поздрави, Д. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: d7a06d6313
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Всичко хубаво, но вие сте сексуално несъвместими и то след само 5 месеца. Сега е моментът, в който трябва да се счупвате от секс, а не да се пазарите като цигани. Не споменаваш съмнения за иневяра, злоупотреба с порно или някакви субстанции, които може да подействат на либидото му? Ако не е някое от тези неща, той просто е с ниско желание за секс и няма какво много да направиш.

Бих казала, че е глупаво от негова страна - аз също не съм особено сексуална и нямам нужда да правя секс всеки ден по няколко пъти, но никога не бих се държала така с приятеля си. Държа да се чувства желан и харесван, никога не му отказвам, освен ако не съм болна, инициирам редовно, защото това го възбужда и прочее. Ако започне да ми вади тия тъпотии, че го мързи, да не ми дава да му духам и да си насрочваме секс за след една седмица все едно сме пенсионери, много ще ми кипне и сигурно ще го напусна. В момента ти подронва самочувствието дори и да не го осъзнава... това с изпръхналите устни дори няма да го коментирам.
Ако някой от двамата не се промени, не мисля, че ще изкарате дълго - ти искаш едно, а той друго. В един момент фрустрацията ще ескалира, ти ще се чувстваш пренебрегната и нежелана, а той само ще те обвинява, че го натягаш за секс. Сега не го приемате чак толкова сериозно, но с времето, ще стане голям проблем. Предполагам не искаш да си търсиш любовник или на 20 години да трябва да се задоволяваш с играчки, защото приятелят ти е почти асексуален.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ef7be797ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Нормално на 20 да искаш секс всеки ден по няколко пъти според мен, а той на 30 малко вече да е поуспокоил хормоните си. За всеки е индивидуално все пак

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 98a709afdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще мине известно време докато се напаснете. Понякога единият от партньорите има нужда от повече секс от другия. Не можеш да го насилваш. Като не му се прави секс или определени неща трябва да се съобразиш. Насила хубост не става.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 905628ccfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Явно си хипер сексуална, а момчето е с нормална сексуалност. Просто за него сексът не е от първостепенно значение... Харесва му, но може да живее и без секс. Въпросът е ти доколко можеш да издържиш на системна сексуална неудовлетвореност?
Трябва да претеглиш плюсовете и минусите на вашата връзка, за да решиш какво да правиш. Най-големият плюс, е любовта, която изпитваш към него. Тя много рядко се случва в живота... Обаче ако си чак толкова сексуална, че липсата на секса, за който си мечтала, да доведе при теб до развитие на психически проблеми или друго негативно развитие, трудно ще останеш в тази връзка. Та ако не си чак толкова сексуална, има шанс да се нагодиш с течение на времето, към тези недостатъци в сексуално отношение. По принцип след една определена възраст, сексуалното желание започва да отслабва...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6eff98d6a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Искам и аз такава приятелка.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7ee217e4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Уж голяма любов, но отношението му не показва че изобщо го е грижа за твоите чувства. Замисли се дали едностранното ти увлечение не те заслепява за това какъв всъщност е той. Не си заслужава да губиш време с мъж който не държи на теб особено.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 91e909fe69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имаш си работа с егоист! Живота с такива хора е много труден по принцип 10 години, е много разлика, кой каквото иска да говори. Аз съм жена, и за мен е много грозно и срамно, жена да си иска. Спри се. Явно това може да го отблъсква? Не му знаем характера. Щом той всеки път те отблъсква когато го пожелаеш, явно не му харесва жена да си иска? Вземи това под внимание! Спри да му правиш сексуални намеци, спри да го искаш "орално". Стани пасивна. Това може да оправи нещата между вас. Ако и това не помогне, по-добре си отиди от там, докато не ти е направил деца....

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c928c3582c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имах колега на неговата възраст тренираш здраво, хранещ се по 6 пъти на ден в точно определени часове и тн... Живееше с приятелката си тя му готвеше и тн... А той си е*еше най-различни всеки ден и се оправдаваше пред нея, че е от стероидите и като му свършил цикъла трябвало време на организма да започне да произвежда тестостерон и тн... Това е факт, но истината е че не я обичаше, но му трябваше домакиня.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6551b276ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ОТ АВТОРКАТА !!!
Изключително съм ви благодарна за отговорите и съветите, които получавам от Ваша страна. Честно казано не очаквах, че ще получа някакви кой знае колко сериозни отговори, но смело заявявам, че съм очарована.
Поздрави, Д. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e62ff2bfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Изобщо не си хиперсексуална , а нормална ! Аз също съм момиче и също ми харесват нещата , които ти изброи. Според мен поговори отворено с него, ако не се разберете, просто се разделяйте , защото ако сега не правите много секс в началото , не знам как ще е за години напред. А и ти си на 20,той на 30. Тва е мечта за всеки мъж . Ако обаче поговорите - и той примерно ти сподели нещо лично , примерно че не харесва секса или че е така да се каже по асексуален , ако го обичаш , се опитайте да разрешите проблема

 
  ...

...
преди: 2 години, 22 дни
hash: 5631cee10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Намери си няколко любовника, но 20г по-големи и ще имаш ръгане всеки ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker