Жени, предлага ли ли сте? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени, предлага ли ли сте?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 5166 пъти
Все мъжете предлагат. А вие, жени, предлага ли ли сте секс, да си поискате, ей така неангажиращо. Какви са били реакциите на мъжете? Отказвали ли са ви и защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: ac736a72a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   О, напротив, вече, а сигурно и преди, но последните години особено, жените са станали страшно нахални - от най-изпадналите курви до привидно нормални момичета с достойнство. И двете страни могат да се държат по един и същи начин.

Примерите са от средата на мъжа ми - в едната му компания са много освободени и либерални хора, където всички правят секс един с друг, менкат си партньорите, карат се коя с кого спала и т.н., но там има няколко особено дашни девойки. Директно идват и си искат, слагат си ръката на оная ти работа, разправят колко са дашни в леглото, какви са мръсници, изключителна сексуалност и какво ли не. Достатъчно е мъжът поне да мяза на човек, за да му се метнат. Ако е по-физически атрактивен, направо край. Опипват, натискат се, пърхат с мигли. Ако това го направи мъж, смятай, че щеше да бъде обявен в сексуално насилие и заклеймен. Нападали са го и пред мен, но защото не ме видяха. Случвало се е и с едно момиче от съвсем друга среда, пишеше се върла феминистка и ходеше с тениски от рода на: "if you sexist me, I'll feminist you", но явно беше окей да обарва мъжете. Е, сега е омъжена... късмет на господина.
Та така, мъжете са много назад вече в това да си искат, дамите ги водят с няколко обиколки.
Иначе за мен е гнусно и те кара да изглеждаш жалка и отчаяна. Не съм фен на това да правиш фасони и да симулираш недостъпност, ама да му скочиш на оная работа и да му се натискаш ей така от нищото, айде не.

Реакциите при отказване, обикновено, не са добри и при мъжете, и при жените. Удар по самочувствието е. Когато са ме сваляли непознати мъже в заведение или другаде, а аз съм отказвала, определно автоматично ставам тъпа, надута ковра, за ква се имаш, ма?! При нахалните дами не е по-различно - ти на мен ли ще отказваш, знаш ли какво изпускаш, явно си пед@л и прочее.
За да се предлагаш толкова долнопробно, трябва да си крайно просто парче. Съответно и не реагираш добре, когато те отрежат... то е до акъл, възпитание и малко реална преценка, които няма как едно примитивно създание да има, независимо от пола.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a09ca28748
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Жена съм. Избрах да бъда кариеристка поради много лоша раздяла когато бях на 18. Била съм само с един мъж през живота си. Днес съм на 24 вече и оттогава не съм имала взаимоотношения. Да, тялото ми си иска секс, но разума и егото не ми позволяват. Мислила съм да предложа неангажиращ секс на познат, за когото съм сигурна че не е във връзка, но точно заради горния коментар не съм се престрашила да си поискам - не знам каква ще е реакцията от другата страна, пък и съм емоционален човек, който приема всичко навътре и се самобичува. За протокола не изглеждам лошо, сваляли са ме, но съм в такъв етап от живота си че не търся връзка, само секс. И то с един мъж, който да ме привлича. Пък и те свалячите напоследък са едни арогантни и отблъскват всяко желание в мен. Бих използвала темата на автора за да попитам мъжете как биха реагирали, ако добре изглеждащо поддържано момиче - със сигурност не кифла ви предложи да излезете за по питие и да се забавлявате без връзка. Това прави ли я лека жена в очите ви? Подбива ли ви самочувствието? Бихте ли отказали и защо? Благодаря!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6014308045
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   2, доста мъже не биха ти отказали, но главно момчетата на 16 до да речем 20-годишна възраст наистина имат желание единствено за полов контакт и при това единствено заради хормоните.
Ще паднеш в очите на всеки един мъж, който има някаква ценностна система.
А и някои хора са гнусливи, ако директно им предложиш секс, най-вероятно ще се отвратят или биха отказали, тъй като се страхуват да не им лепнеш някоя венерическа болест, ако не знаят какво представляваш.
По-добре си намери един някакъв сериозен приятел е моят съвет, не би трябвало да е трудно, ако наистина си млада и тн

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 443428d41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не. Не ми идва просто.
От по-интровертните съм, но ако усетя интерес и се окаже взаимен, ще пратя всички необходими индиректни намеци и сигнали, че го искам, за да се реши на първата крачка!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3b8ecad867
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не съм, но мъжа ми често ми отказва. Не си падам по несериозни, неангажиращи неща.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c2ac5ec620
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Българките са толкова Ориенталски задръстени,че скоро таво няма да стане !!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: acfe6f1a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   "предлага ли" - не се пише "предлага ЛИ" отделно, а предлагали - слято!!!
Научете го тоя правопис и се ограмотете, преди да задавате тъпи въпроси за теми, за които сте още прекалено малки!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 22e5da3087
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Никога не съм била зависима от утопични тъпотии. Щом някои ми е харесал и съм имала нужда от мъж съм си искала.
Разбира се не съм му казвала:- ела да ме чукаш или подобни. Но винаги има начин да обърнеш внимание на човека. До сега съм имала един случай, когато не съм успяла. Но това си имаше причина, двоумях се.
Не виждам защо една жена да не може да предложи на един мъж? Напротив, добре е жените да бъдат малко по- активни и да не стават роби на сбъркан морал.
An

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1b191abec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До номер 2: жена съм и съм доста по-голяма от теб. По ред причини повече от година не съм била с мъж. Сексът и на мен ми липсва, затова ползвам вибратор. Относно твоите въпроси - зависи от мъжа. Един ще го приеме като нещо нормално, друг - няма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2fa2bf6bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък съм против "просто секс" и бягам далеч от жени, които нямат проблем с това, пък било то и извън връзка (не че за мъжете го приемам). Ама аз съм си задръстен и псевдоморалист, не ми обръщайте внимание.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f7bf3af7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не съм предлагала и трябва да съм много време на сухо и съвсем да ме блъска хормона, че да предложа на мъж неангажиращ секс. И пак е много малко вероятно, защото мога да се влюбя в този мъж, а целта не е това и ще страдам.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: caf37e3fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Опа дами и господа
Каквито мъжете,такива и жените,сорри.Нито едните са цвят,нито другите,така че в тея забързани времена ли ще си го мерите кой на кого какво предлага?!?Моля спрете се
По "библия" жените са произлезли от "ребро адамово" и след като мъжете нахлупиха женски гащи заради многото си комплекси,то жените се активираха в мъжка роля,дерзайте

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4036d45795
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Това между краката е най-скъпото и ценното, което може да предложи една жена. За неангажиращ секс се предлагат само к*рвите. Другите го правят за ,,сигурност,, и финансово спокойствие. Най-старата сделка ,,Секс срещу храна,, ще си остане во век и веков и най-търсената и най-предлаганата оферта.











Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 48d8f73fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   То от хиляди години жената също предлага секс. Обува си къса пола, показва си гърдите с голямо деколте. Уж случайно си опира крака под масата до мъжкия и пр . Има си женски начини...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a4bf7ad20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Поздравче за "задръстения псевдоморалист" № 10! Браво, момче! Жена съм и съм "задръстена" в същия смисъл като теб. Секс има под път и над път. Любовта трудно се намира. Търсиш я, чакаш я, а отсреща най-често ти предлагат "претоплен" секс. Не бих се предлагала за секс. Предлагам душата си на мъжа, в когото съм влюбена.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 681b0adcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 2:

"Бих използвала темата на автора за да попитам мъжете как биха реагирали, ако добре изглеждащо поддържано момиче - със сигурност не кифла ви предложи да излезете за по питие и да се забавлявате без връзка. Това прави ли я лека жена в очите ви? Подбива ли ви самочувствието? Бихте ли отказали и защо?"

Аз съм мъж на 30 г. и ситуацията ми е подобна на твоята. Та ако дойде едно добре изглеждащо момиче и ми предложи неангажиращи отношения, за мен това ще бъде нещо като шестица от тотото. В никaкъв случай не бих я възприел като лека жена, дори напротив - бих я приел за силна, независима жена, която знае какво иска. На мен лично това не ми удря по самочуствието. Спестява и на двамата много време, усилия и снема допълнителното напрежение в срещата, след като и двамата знаят какво искат. Естествено ще има и не малко мъже, които биха опитали да се възползват от ситуацията. А после ще разправят на приятели и колеги колко лесна е била тая. Важен в случая е взаимният респект. На някои хора просто им липсва възпитанието за да разберат, че жените не са им някакви секс играчки и не са им длъжни за нищо и могат да правят -така както и мъжете - каквото си поискат, когато сметнат за нужно.

Бих ли отказал? Зависи от ситуацията. Това жена ей така от нищото да ти предложи секс е като някой да дойде при теб и да ти каже: "Ей тука имам едни излишни 10 хиляди евро. Вземи ги, на мен не ми трябват." Първото, което си помисляш е - "Къде е уловката!"
Така че само от тази гледна точка е нужно да сондираш ситуацията и предложението трябва да бъде в някакъв по подходящ контекст. Но ако знам че тя няма някакви задни мисли и нямам съмнения, че може да се събудя по долни гащи до някои контейнери за боклук, веднага бих приел подобно предложение.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f3c81a92ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Само веднъж съм правила първата крачка към такъв тип отношения и те станаха толкова ангажиращи, че завършиха с брак. Човек не знае откъде ще изскочи любовта!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c0401defbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Няма нищо срамно и лошо в това една жена да си поиска! Това не я прави курва, лесна и тн... Това я прави разумна и самоуверена дама с принципи и достойнство. Няма по-хубаво нещо от жена която знае какво иска. Това че е харесала някой и е поела инициативата, не значи че се чука с всеки срещнат, както правят много псевдо-моралистки, които не отказват. Уверената в себе си жена е страхотен партньор и шансовете за изневяра са значително по-малки. Неуверените в себе си хора, често допускат огромни грешки в опит да се доказват и са емоционално нестабилни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c1444adb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До номер 15, дай ще ти предложа и аз моята душа да видим какво ще стане телец съм на 26г хах

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e1bccb2dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От това което е писала номер 2, увереността ми да предлагам такива отношения по-смело, без да съм арогантен се увеличава! Тук няма как да се разменят контакти, но ти пожелавам да срещнеш човека за теб и да те скъъъъъъсваааа от ебане! ;д;д;д;д;д;д!

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e182fe01cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер, 19, имам чувства към един непознат дългокоско с нежни очи. Ако това случайно си ти, би било перфектно.
От номер 15

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4563caeaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Морала е като диетата- ограничение или режим. Размислите и залитанията в крайности водят до две последни спирки- манастир или бардак, а това е някак си не естествено. Баланс но не и повторение, че става навик. Предлагала съм, че дори са ми и отказвали в период когато хормоните бушуваха. Отказа е избор или отговор. Важното е да не стресираме еленчето агресивно, че ще ни излезне име, а мама е далече.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4db8d8db75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Най-директния начин по който ми е предлагала жена:
Бяхме на командировка. Вечерта ми се обади в стаята да ида при нея да и помогна с тв-то. Оправих го и тя ми показва пакет презервативи и вика "Купих ги за мъжа ми, но не знам дали ще му станат. Може ли да пробваш някой сега?"
И после ясно, ебане цяла вече

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8814a9bcb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   За курвите морал и задръжки не съществуват, все си искат и омъжени, и разведени да са няма значение, така доказват нещо на себе си. Какво? - още не съм разбрал.
Поради това избрах да съм сам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4db8d8db75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   М32
Преди няколко години една жена на 47г от нета. Писахме си. Искаше първо да се огледаме на камера, а после един уикенд отидохме на хотел. И от вратата за краката. На другия ден, след 5 празнения, краката не ме държаха.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0da7693e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Сексът е изключително важна физиологична потребност и е нормално и даже препоръчително всеки ( мъж или жена) да се грижи за него:-)
Нищо лошо няма жена да си поиска, ако пък е свободна и добре изглеждаща - ихууууу!
Лично преживяване- тъкмо ме беше зарязала една приятелка, гадно ми беше и да се разсея отидох на купон. Така се случи, че в компанията стана дума за скорошната ми раздяла и едно от момичетата ме изгледа в очите и на всеослушание заяви " Ча каква пък е тая, дето ще зареже такъв? "
На сутринта даже и не помнех ни, че съм бил зарязан, нито пък ми пукаше за каквото и да било от световните проблеми.
Дълбока благодарност и дано добрината и благородството което прояви, да и се връщат до дълбока старост:-)))

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 30ece56ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 29, а сега на каква възраст си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker