Без секс три години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс три години
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 4323 пъти
Със съпругата ми сме женени от 5 години, заедно от 8. Разбираме се прекрасно - имаме общи интереси, чувство за хумор и връзката ни е прекрасна с изключение на сексуалният ни живот.
Правихме секс почти всеки ден, понякога няколко пъти на ден в продължение на години. Случваше да си дадем малки почивки, но никога не е било повече от седмица. Преди три години решихме че искаме дете. От моментът, в който забремня сексуалното ѝ желание изчезна тотално. Ходихме дори на лекар, казаха ни, че е нормално в началото на бреманността. След това минава.
Така и не мина. Ходихме на терапия за двойки дори. Реших, че аз съм виновен. Започнах да тренирам всеки ден, да се грижа много повече за себе си, старая се да съм добър баща. Отделям много време с детето, готвя, чистя, изкарвам добра заплата, организирам почивки, екскурзии, постоянно флиртувам с нея, опитвам се да я предразположа и правя какво ли още не, но без никакъв ефект.
Откакто забременя не сме правили секс ни веднъж. Два пъти започнахме, но тя загуби желание много бързо и така и не продължихме. Опитвам редовно да я съзблазня, закачам се с нея, но тя ми споделя, че това само я кара да се чувства зле, защото не иска секс. Не иска да ходи вече на лекар, защото нищо не откриха. Правиха и хормонални тестове, прегледи и какво ли не - но явно всичко ѝ е ок.
Отчаян съм, защото не искам развод - обичам жена си. Обичам и детето си, не искам да се разделяме. Не искам и да изневерявам, защото имам нужда от близост с нея, не просто секс. Така че се чувствам в безизходица и явно трябва да се примиря че на 35 сексуалният ми живот е безвъзвратно приключил.

Ако сте прочели цялото ми мрънкане - мерси!
Не очаквам решение, не мисля че такова съществува. Просто исках да си излея душата.

P.S. Знам че някои хора ще кажат, че ако обичаш някого ще правиш секс с тях за тяхно удоволствие. Сигурно някои хора биха били ок с това, но не и аз. Ако ще правя секс - искам да е взаимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: e7d7110652
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Е заради такива неща не искам да се женя. (м30)
Не може да се разчита на грам постоянство от жена. В гените им е.
Харесаш си я, вземеш си я, и после....ново 20, а ти се чудиш какво да правиш....

Иначе за решение.....де да знам. Докарай й някой надарен познат да си го пльосне на масата пред нея, и гледай за реакция. Ако и на нов член не реагира, значи е мръднала в главата нещо.
Алтернативен вариант - докарай някоя и я изчукай пред жена си. Белким й се активизира инстинктът за конкуренция, та й дойде музата да те чука и тя.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 001224765a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Има начин, посетете няколко лекари, има изход, не се предавайте, всичко ще се оправи, успех!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 940f191ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Провери дали нямаш някой "баджанак", защото наивници като теб често страдат от подобни паразити.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9bbb549b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Пробвай да се нагласи, излез някъде, да усети, че не си и сигурен. Аз не бих издържала три години.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c4f5fb7ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Еми брат искаш взаимно ,но нещата не са розови ,казваш,че тя самата се е опитвала да разбере от къде е проблема ,но без успех .
Прекалено си млад за да я караш така ,развод недей заради единия секс ,явно ще трябва да се премириш с този факт

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9830eee562
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Незнам какво да ви посъветвам ,май нямаш много избор или си хващаш любовница или я напускаш съпругата ти ,та ти си на 35 още .Аз на 50 правя секс и имам желание ! ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4848d7d694
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Проблемът е в главата й. Сега да позная детето е спало или спи между вас? Детето е приоритет над и във всичко. За съжаление жената, когато има дете е и става само и единствено майка. Детето е фокус N 1, объркани, наложени вярвания. Имаше тема тук, как дъщерята е бременна, ще стават баба и дядо и жената, казва, че край няма да правят помече секс.
Консултирахте ли се със сексолог? Второто което е, може тя от инат да докзва на себе си, как не иска. Първата стъпка е тя да го иска, да осъзнаеш, че секса не е само за възпроизвоство а играе роля в поддържането на физическото и психическото й здраве.
Подозирам причината архаични възприятия в комбинация с инат.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d2b15e9d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ама как няма да дава секс,ти мъж ли си или какво?Сядаш и казваш директно и ако неиска я питаш директно,какво става и каква е причината?Мисля че е достатъчно голяма та да знае да говори.Ако не,хващаш следващата.Аз също съм във връзка и го правим всеки ден.Докосваме се,целуваме се и отделяме време и за нас в края на тежкия работен ден.После си говориме и споделяме деня как ни е минал.Обичаме се и спим гушнати винаги.И никак не е трудно да си човек с човека до теб.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 68daac2489
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прекарваш време с детето, готвиш, чистиш, грижовен си, изкарваш добра заплата и НЕ изневеряваш, въпреки, че нв си правил секс от глдини с жена си. Авторе, моля те, ако разведеш ми се обади!!!! Или ако не се разведвш, кажи къде да намеря такъв като теб? !?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: bd48fc0ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Само ще ти кажа браво, че не мислиш за изневяра като повечето мъже. Дано има повече мъже такива. И се надявам да се оправят нещата между вас. Късмет

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e9d5a66505
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Е така е брат. Не познавам семеен мъж, на който жена му да не е спряла секса. Сигурно има. Аз не съм семеен, обяснимо защо хаха.
Но наистина това е масово. Спокойно, пак ще и се прави секс, ама не с тебе. Така че мисли за варианти. Или раздяла или сядайте да говорите. Това си е чисто използване. Правиш всичко, а тя даже не иска да те докосне.
Сякаш си е изпълнила целта да роди от някой и после да се оправя. Женитв много обичат да се правят на влюбени преди това, та и след това. И освен лични наблюдения го знам и от жени това нещо.
Имам приятел по-голям с 2 деца, та и той се оплаква от съшото.
Но пък иначе задължвнията му си седят и треа да си ги изпълнява видиш ли. Еми сори, ама жените са си чисти използвачки. Може при вас наистина да има проблем и да не и се прави секс, но като цяло аз на жена не вярвам.
За мен просто не и се прави секс с теб, а не по принцип.
Това е истината брат ми и по-добре няма да стане. Ти 3 години щом не си я пипнал какво да говорим по натам. Кой каквото иска да ми ксзва, но това са супер изкуствени отношения и жената много добре си играе ролята, за да си има сигурност.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6a41cbd7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не говорите ли по темата, не изказва ли желанията си?
Дори и да не и се прави, понякога заради теб трябва да го направи.
Направо не знам как издържа, аз ако един месец мъжа ми не му обърне внимание, почвам да се замислям какъв е този мъж, даже и за развод..
А, тя работи ли?
Как ти отказва, главоболие, уморена е?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e7d7110652
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Към 12,

За какво ти е? За да му спреш секса и ти ли? хахахаххахаах

Това е поредното женско разминаваме между думи и действия.
Ако ги питаш жените, искате ли мъж, дето върши всичко вкъщи? - Даааа, искат! Даже ще кажат, че ако не му дават секс, то е защото не върши достатъчно.
Е, ето го, мъж дето върши всичко и пак, няма секс. Иначе ако дойде някой бед бой дето не си мърда пръста, тая ще го изчука на момента.

Това да се раздаваш за жена звучи логично, но вреди. Така пращаш подсъзнателно съобщението, че тя, само с присъствието си, струва повече от теб! Е като струва повече от теб, за какво й е да ти пуска? Жените искат да се борят за мъже, които са над тях. И по ирония на съдбата, са по-склонни да се чукат с мъже, които изискват от тях да правят разни неща, а не с мъже, които вършат всичко вместо тях.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 03d15c96e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   И ние сме така. Детето е на три години и аз откакто го родих загубих всякакво желание за секс. Но при нас проблем няма защото моят мъж е доста асексуален. Аз винаги съм била абсолютна нимфоманка. Преди исках да правя секс всеки ден, че и по повече от веднъж, а при всяко свободно време гледах порно и все не ми стигаше. Сега желанието ми е нула. Нито искам с мъжа ми, нито с който и да е друг, нито да се самозадоволявам, даже и порно не ми се гледа. Пробвах да гледам-мога да си люпя семки и нищо. По-големи емоции изпитвам на турски сериал. Просто умирам за сън. Мъжът ми е прекрасен. Помага ми за детето, ходи на работа и ни е обезпечил прекрасно, но и на двамата не ни е до секс. Иначе се обичаме, целуваме, прегръщаме, най-обичаме да сме си само тримата. Надявам се да се оправят нещата с времето, предполагам че е на хормонална основа.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 96de958966
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   издържах 4години. После не подбирах, колежки, нейни приятелки, стари приятелки. По едно време даже ми се искаше да поблагодаря.
м46

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c89a5102a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Година и нещо бяхме така с моята след първото дете. Тегава работа. Не и се прави, аз бачках на едни безумни смени по 12-14 часа, парите не стигаха, прибера се по някое време-тя спи, внимавам да не ги събудя... една година спах на дивана. И аз много се бях впрегнал тогава. Но после се оправиха нещата. Трябваше да мине време явно.
Няколко години по-късно като ме пита дали не ни е време вече за второ дете, направо изтръпнах при мисълта, че пак трябва да мина през същия ужас... Обаче пък и докато беше бременна, и след като роди, никакви такива проблеми като предния път нямаше.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 84aa2de7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здравей,
Аз бих казал, че женати има психичен проблем свързан с майчинството. Да бъде майка не й харесва и след като секса води но него, вече не го иска. Тежи й, усеща че не е харесва резултата и се стреми да не си вкарва повече автоголове. Замисли се дали й харесват котки, кучета. Дали обича са или дали й тежи да се грижи нещо. Ако отговора е не, то наверно версията ми е вярна.
М52

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 68daac2489
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Към 19,
Няма как да имам отношения с някой, без да съм интимна с него. Достатъчно сексуална съм, за да си го причиня. Не съм от жените с "главоболие", което главоболие значи, чв не ви искат, но само вие не го рязбирате това и правите всичко за някакви кифли, които ви контролират с половия си орган. Една жена иска ли те, ше прави секс. Даже сама ще си иска.
Хайде, по-спокойно и не ме сраянявай с жените, на които си попадал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 26bd924cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Моят мъж беше казал, че нямал желание, защото понякога било разхвърляно, но с децата е трудно, а и на работа ходя.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bf2af54652
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От автор:
Здравейте на всички и благодаря за отговорите! Не очаквах чак такъв наплив! За да отговоря на някои от въпросите:
- Детето не е спало между нас, в началото леглото беше до нашето, но откакто направи годинка вече си е в неговата стая.
- Жена ми обича да е майка, даже от време на време казва че иска второ. Наскоро ми се обиди, защото ми каза че е време за второ а аз се пошегувах, че те така деца не се правят.
- Говорили сме за това какво харесва. Дори имахме доста луд сексуален живот преди. Пробвали сме много неща. Единственото, което не сме пробвали е тройка. Не изпитвам особено желание за никакъв вид тройка, но в един момент го предложих с надежда да помогне за нещата. Отговорът беше твърд и даже обиден - "Не! ".
Когато говорим за сексуалният ни живот има три опции - Започва да ми се сърди да казва, че само за секс мисля, започва да се вайка, че ще я изоставя и ми казва колко зле се чувства заради липсата си на либидо или ми казва, че сексуалният ни живот е прекрасен, просто е в период, в който не ѝ се прави секс и ще мине евентуално. Нищо не зависи от мен и просто трябва да съм търпелив. Често и тя повдига въпрос и ме пита дали съм ок с липсата на секс. Опитвам се да съм по-мек, но не мога да скрия че е много трудно. Това обикновено води до плач.
- Към номер 12 - поласкан съм! Дано си намерите най-прекрасният мъж!


И последно - развод няма да има ако зависи от мен. Поне не и в следващите доста години.
Детето ми е едно от най-важните неща в живота и с нашето право може и да не го видя повече. Не искам да съм баща само за събота/неделя.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 05a4e42cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз съм в същото положение от повече от две години. Само където съм жена. До преди това сме правили секс по 3-4 пъти на денонощие. Сформирахме си секс маратони цял уикенд секс и ядене без да излизаме от вкъщи. Винаги е искал да се разхождаме голи в къщи и го правихме до преди детето.
След като забременях не ме докосна, след като родих имаше за кратко връщане към секса за около месец. И след това край.
И гола се разхождах и порно пусках и секси бельо слагах. Нищо, докато аз не му бръкна в гащите дето се вика. Ако оставя на него може и месеци да не ме докосне.
Говорихме, че така няма да стане уж разбира, уж няма да е за напред така. Но е все едно и също.
Няма друга жена пребира се след работа, помага ми във всичко, държи се прекрасно. Но секс липсва.
Ако поема инициативата има някакво бегло подобие на предишният ни любовен живот, но той свършва за 5 мин и край за мен удоволствие няма.
Мислех че е от кг след раждането, но тях вече ги няма и не разбирам какво го спира.
А не искам друг искам си него, искам да се усещам желана и искана както преди.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 65e95cd5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Понякога майчинството блокира сексуалността при жената, особено към другия родител. Има изход, но не знам как да го организираш. Уреди да сте някъде без детето и да се срещнете само за секс. Тя да те чака на уреченото място и час, с вързани очи. След като пристигнеш и ти си вържи очите. Пробвайте да се насладите един на друг без да говорите и с вързани очи. Механизмът измества съзнанието от ролята на орлицата - майка и отключва сексуалността отново. Номер 28, ти си жертва на култа към жената-майка, консултирай се със специалист как да прекъснеш това обожествяване.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 940f191ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторе това че няма либидо, не значи че не може да прави секс. Работата е че не иска. Попитай я как мисли че се чувстваш ти, когато ти отказва. Или само нейните чувства имат значение във вашето семейство?

Такива "просто периоди", кой знае колко може да продължат. Очевидно е че имате проблем във връзката, щом един от двамата не е удовлетворен. Посетете сексолог най-малкото. Ако и това отказва - тогава имаш по-сериозен проблем от липсата на секс.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 940f191ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   №28, наистина ли вярваш че не може да се вижда с любовницата в работно време. Още по-вероятно да му е колежка всъщност. Не бъди наивина.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d9f9488eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   У дома ситуацията е същата като при 28, само че моят твърдеше, че бил имал проблеми с ерекцията, докато не си забрави мобилния телефон в тоалетната и аз реших да му го занеса, но само като докоснах екрана се включи порнофилм. Започнах да наблюдавам, колко често си слага телефона в джоба, когато отива да се къпе или до тоалетната. Още веднъж си забрави порното на мобилния. Пак посред бял ден и под носа ми. Вчера видях отворен bing и проверих историята. Човекът поне 2 пъти седмично си гледа порно, а веднъж дори в 3 поредни дни.
Разбирам да гледа, но да имаме редовен сексуален живот.
Не съм нито дебела, нито стара, нито ходя неподдържана, но не съм и тунингована и може би точно там ми е грешката. Всичко давам за детето си и ьа него.
Сексът никакъв го няма вече 10 години и аз никога не съм му изневерявала. Никога не съм ходила на почивка без детето и без него, но така се вбесих, че платих екскурзия с най-добрата ми приятелка и си резервирах часове за всевъзможни освежителни процедури
Вече ми дойде в повече. Повече няма да пестя от себе си.
Не вярвам, че отношението му ще се промени, ще изчакам ое малко, но едва се сдържам да не се изнеса отвкъщи завинаги.
Може би скоро точно това и ще направя.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d9f9488eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   У дома ситуацията е същата като при 28, само че моят твърдеше, че бил имал проблеми с ерекцията, докато не си забрави мобилния телефон в тоалетната и аз реших да му го занеса, но само като докоснах екрана се включи порнофилм. Започнах да наблюдавам, колко често си слага телефона в джоба, когато отива да се къпе или до тоалетната. Още веднъж си забрави порното на мобилния. Пак посред бял ден и под носа ми. Вчера видях отворен bing и проверих историята. Човекът поне 2 пъти седмично си гледа порно, а веднъж дори в 3 поредни дни.
Разбирам да гледа, но да имаме редовен сексуален живот.
Не съм нито дебела, нито стара, нито ходя неподдържана, но не съм и тунингована и може би точно там ми е грешката. Всичко давам за детето си и ьа него.
Сексът никакъв го няма вече 10 години и аз никога не съм му изневерявала. Никога не съм ходила на почивка без детето и без него, но така се вбесих, че платих екскурзия с най-добрата ми приятелка и си резервирах часове за всевъзможни освежителни процедури
Вече ми дойде в повече. Повече няма да пестя от себе си.
Не вярвам, че отношението му ще се промени, ще изчакам ое малко, но едва се сдържам да не се изнеса отвкъщи завинаги.
Може би скоро точно това и ще направя.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cc3c399fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Истината е че хората си омръзват. Може би не е нормално да са толкова, дълго време заедно. Някои хейтъри ще ми се ядосат, но ако се замислите... Кое животно прави секс само с един партньор?
Всичко тези морални глупости са измислени от църквата. Но ние си остава ме, както каза един познат.. Мислищи животни!
Познавам хора, които много се обичат, но в момента са с други хора, защото нямат физическо привличане вече.
Това е суровата истина мили хора.
Айде наздраве и не го мислите толкова!
М40

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e9d5a66505
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Еми авторе, като си решил вече какво ще правиш и как следващите не знам си колко десетки години ще сте заедно, то защо изобщо пишеш тук?
Защо искаш съвети, като вече имаш взето решение още преди темата?
Човек иска съвети, ако се намира на кръстопът. Ако се чудиш дали да напускаш или да се опиташ да оправиш нещата. Ти очевидно си избрал второто с цената на всякакво лично спокойствие, което може да ти коства и здравето. Пример мога и личен да ти дам, не с мен, но с баща ми, който така се беше поболял кажи речи, понеже майка ми беше откачила по едно време.
Губиш и нашето време да ти отговаряме и своето, че изобщо пишеш.
Не ви разбирам тея, които все се оплаквате от семейния живот, а като се приберете сте под чехълчето на жена ви.
Аз вече си оставих мнението, ама явно си страхливец и не смееш да вземеш решение.
Децата, та децата. Тея деца преди да ги направите, ти не се ли запита- абе наистина ли тая жена искам да е майка на децата ми и да живея с нея цял живот?
Честно казано съм спрял да съжалявам, който и да било. Ти като мъж му даваш съвет, той ти вика абе ти не разбираш аз съм решил какво да направя.
Еми, като си решил...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a27f1c5a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   до автора

Жена ти спортува ли? Движи ли се?

Ходите ли само вие двамата за по 1-2 дни на екскурзии, почивки, СПА? Басейнчета?

Купуваш ли и от време на време розичка без повод? Казваш ли и, че е красива и секси?

Чаша вино вечер двамата?

Карайте 1 месец по горните правила и пиши пак.

Поздрави,

мъж, 45г

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 219e8b3fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Човече , направо да те ожалиме .
Не разбирам това волско търпение , но щом можеш да деяниш - не мрънкай тук . Явно си хепи така . Някак си странно звучи да се оплакваш от жена си и същевременно да я оправдаваш.
Иначе разбирам какво е . След раждането на второто ни дете мъжът ми потъна в някакви вечни лоши настроения , качва сваля кила, бързаше да се доказва на работа и тотално ме изостави в ежедневните занимания с децата, домакинството, а после и в работата . Сякаш два различни свята . Молех го , убеждавах го , опитвах, старах се , нищо не помогна . Постепенно се отчуждихме . Аз срещнах един мъж и се впуснахме в много токсична извънбрачна връзка . Секс , лъжи и разочарование . Една година бях на ръба с този човек - от екстаз , до тотална безизходица и огорчение . Много трудно се отказах от него, а докато бях заета с проблемите с любовника си бракът ми бавно , но сигурно се разрушаваше . След като сложих край на извънбрачната си връзка осъзнах , че ако не се взема в ръце и не направя обратен завой към мъжа си , ще пратя 10 години по дяволите. Постепенно започнахме да се преоткриваме , излизахме на вечеря , на кино . Възобновихме секса . Не бяхме го правили 8-9 месеца . Не е каквото обичам и не е най-върховния оргазъм в живота , но поне оправихме нещата.
Защо ти разказвам това ? Защото ние хората сме същества , които искат . Все нещо им липсва , за да са доволни . Любов , секс , внимание , стабилност . За изневярата не съжалявам за друго освен за човека , когото избрах . Но тя ме научи на много неща . Грешките учат . Мъжът ми е щастлив , че към него се върна жената , която бях . А аз , че той най-сетне разбра , че нищо не ни е обещано . И както се грижиш за колата си сутрин да запали и да можеш да стигнеш на работа, така и трябва да полагаш усилия за брака си. Иначе има изневери , болка , предателства .
Това е естествен ход на нещата за съжаление . Търсим каквото нямаме . Така че , може би твоята жена един ден ще се сети и за твоите нужди . Дано не е късно . И дано има път назад . Не всеки успява да се върне като стигне там , където бях аз .

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d0ba176af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Поздравления на съпругата от историята. Тарикат жена! (За неразбралите- казано е с ирония). Намерила това, което иска- не секс и мъж, ами домашна помощница, детегледачка и провайдър- 3 в 1.
За автора- каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b888e532c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Има много просто решение - кажи й, че искаш да имате второ дете. Така заради забременяването ще се наложи да се съгласи. А оттам може да си промени настройката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker