… не ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

… не ме желае
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2998 пъти
Искам да ви попитам за съвет. На 23г съм от Бургас. Мисля, че съм красива и достатъчно добре излеждаща. Никога не ми е липсвало внимание, но покрай пандемията съм се затворила много в себе си и нямам самочувствие. Не мога да се позная. Заживях с моя приятел (над 30г) и животът ни няма общо с този преди Ковид. Той спря да ми обръща внимание и изглежда, че няма сексуално желание към мен, а аз много го обичам. Доста често го хващам, че мастурбира докато съм на работа (работя като стюардеса) и не го разбирам. Нямам много опит с мъжете и не знам дали е нормално, но това влияе на моето самочувствие. Винаги когато говоря с него за нещата, които ме притесняват той се държи остро с мен и ме кара да съжалявам, че съм го попитала. И после се чувствам виновно, защото нямам увереност. Сега не искам да си мисли, че му навлизам в личното пространство и да го питам такива глупости, но днес пак го хванах, че се крие в др стая и лъска. Като цяло никога не съм мислила, че ще искам съвет от непознати, но ми е крайно неприятно. Знам, че всички ще кажете, че е нормално, но за мен е просто странно да не полага грижи към мен и никога да не инициира секс, но като затворя вратата бързо да вади телефона, за да гледа… А аз винаги съм тази, която го предразполага, слагам си секси бельо, лапам му и го задоволявам и тн. И казва, че му харесва. Като му намекна понякога, че го искам той ми се усмихва само и си ляга. Не знам дали аз съм причината, че той не иска вече да ме сваля и предразполага, скучен му е сексът с мен или просто е от хората, които предпочитат да лъскат. Все пак и аз искам да бъда желана и да се чувствам секси в неговите очи, но никакво разнообразие от моя стана не помага, а той не прави нищо. Какво мислите? Просто ми е гадно защо се сеща за по*рно през ден, а аз като съм там съм не ме желае и само да чака да изляза някъде. Иначе за останалата част от живота ни всичко е ок и се разбираме (освен това, че той никъде не иска да излиза). Като цяло нямам нищо против да лъска, ама и да ме желае. Той може без секс по 2 месеца, но без лъскане не. И тук само казвам за неговото желание. Аз, ако го оставя без да инициирам нещо той може сигурно и с години. Сигурна съм, че не спи с други. А съм млада, за да се чувствам по-малко желана от един екран.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: cb282f5266
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Пристрастен е към порното - няма хамалогия, няма битовизми, мадамите са яки и са различни всеки път, а и правят всичко, преструвайки се, че им харесва и е само и единствено за зрителя. Лесно е да попаднеш там, трудно е да избягаш от зависимостта. Сексът продава и е навсякъде, даже си е съвсем в реда на нещата да си зяпаш порно редовно, направо изконно право.

Ще ти съсипе самочувствието и ще те изкара луда, години няма да можеш да се оправиш и ще се съмняваш в качествата си. Млада си и ако наистина си толкова хубава, нищо не трябва да те задържа при този чикиджия. Това си е чист тормоз и, за съжаление, силно разпостранен. Имала съм връзки с такива мъже и все не бях достатъчна, все ми казваха, че вече са лъскали на някоя супер готина мацка и нямало да ме "огрее". Караха ме да се чувствам като обсесивна женка, виновна, нахална и заблудена, че изобщо мога дори да си помисля, че ще се меря с мадамите от порнхъб, на които са душили смока по-рано. Ясно ти се показва, чрез думи и действия, че не ставаш. Накрая имат наглостта да обявят, че си неблагодарна, защото те можели да изневеряват, ама са толкова морални и толкова те ценят, че само зяпат порно по цял ден без реално да правят секс.
Бягай от този и не си губи времето изобщо. Искрено съжалявам, че се унижавах години наред да търпя подобно отношение... Вероятността да намериш мъж, който не зяпа всекидневно, е нищожна. През живота си съм срещала 4-5 може би. Всички останали си обичаха ръчната, обсъждаше се коя актриса каква е, снимки се гледаха и т.н. Това беше още преди масовото ползване на Инстаграм и всички наточени кифли вътре. Ако бяха някакви задръстени и грозни мъже, щях да разбера - нямат много шанс с реални жени, но не - симпатични момчета, с професия, с приятелки. Като чума е и не подбира.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 10d476e701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Откъде знаеш, че няма друга? Откъде тази увереност?
Ти си стюардеса, следователно те няма за някакъв период от време. Може да си мъкне друга и така.
Ти си там за чистене, готвене и секс, ако другата не е на линия, когато теб те няма.
Жинотът ви не е наред, просто си в заблуда.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f67975355b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Хаха, този е развил болестна пристрастеност към порнографията. Лошото е, че ти може вече да не го възбуждаш и след време да не му става от нормален секс, ако продължава да гледа такива неща, тъй като извратениите, които гледа са сигурно в пъти по-брутални и интензивни от реален полов акт. Отделно, че някои мъже след време спират да изпитват сексуално желание към жената, с която живеят.

Води го на психолог, а ако не иска, го зарежи. След време ще почнеш да се чувстваш зле от живота с него и вероятно сама ще си намериш любовници. По-добре не си губи времето с чикиджия...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6bfc3f684b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Поредната Българка, която си мисли, че щом дава путка на някого, той трябва да я носи на ръце цял живот и да й бъде благодарен за ебането!!!
Мила моя, лесно се сваля мъж, но трудното е да го задържиш до себе си!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cbdd9145a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако не правите секс, връзката ви е приключила. И сте нещо като брат и сестра. Така че започни да си търсиш друг мъж. Поне му го кажи уж на шега, когато ти отказва.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0141f1eba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Най-добрия възможен съвет, който мога да ти дам е да се фокусираш върху себе си. Спри да мислиш за това, спри да се обвиняваш и да търсиш причината в себе си. Това, което е в изобилие не се цени, замисли се. Когато го провокираш и си искаш нещо сама, явно интереса му спада. Спри да го правиш и ще видиш как ще те подгони. Много добре си помисли какво искаш да правиш и какво искаш да постигнеш, върху коя сфера от живота ти искаш да работиш. Започни курс, научи нещо ново, започвай да учиш език, да ходиш на фитнес, да се виждаш с приятелки, да четеш книги, да се усъвършенстваш като личност - сега е момента, ти си млада, красива, активна и жива и имаш милиард възможности пред себе си. Просто живей, след време ще съжаляваш, че си изгубила времето си в незначителни прритеснения.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a238e6b9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Отговорът на проблемът ти се крие в това което гледа на порното. Виж какво гледа и ще разбереш какво не намира в теб, което му липсва. Като цяло това си е вид изневяра. Но и е нормално да те отбягва, все пак си стюардеса и може лесно да хванеш Ковид в тесният претъпкан самолет и да го заразиш и него. Толкова двойки се разделиха заради тоя страх, не е редно да го упрекваш, че е резервиран към теб. Мисля че до 8 дни ще се появи ново мощтно щамче. Не е време за розови серии. Пет циферни са числата с жертвите в България и се дължат основно на несериозно отношение, като твоето. Опитай да говориш с него като му обясниш, че пасажерите в самолетите са изложени на почти космическа радиация и там вируси не могат да виреят. Има достатъчно литература по въпросът.

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dc6db40f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ох, добре дошла в клуба. Моята история е същата плюс бебе на 5 м. Бързо се възтанових след цезарово сечение. Но доста често го хващам да гледа порно. Реших си проблема като си взех вибратор, и въобще съжалявам.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c3464eb714
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Омръзнала си му, не си губи времето с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4db0449346
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Май не е твоят човек! Но, бъди търпелива у мила с него, може да те оцени. През това време се оглеждай за друг мъж, в когото може да се влюбиш и да ти даде любовта, вниманието и желанието, от което се нуждаеш! Надявам се парите да са изключени от вашето уравнение, защото иначе може те да са причината за неговото държане.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7fecd4c443
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-големият проблем е, че отказва да обсъжда въпроса. Една успешна връзка се гради върху искрена комуникация. Явно нещо го притеснява, лошото е, че става отбранителен, когато го заговориш по темата вместо да седнете и да се изясните. Връзките имат спадове, при всеки спад ли ще те отсвирва и ще те оставя да гадаеш?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d09b6302d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Според мен има два варианта за случващото се. Но нито един няма да ти хареса:

1. Той е би/гей и теб те използва като параван, за да може да си ходи по мъже, докато ти пътуваш. Какво порно гледа? Тройки с една жена и двама мъже ли? Може той да иска да е в женската роля и да се празни от участниците-мъже.

2. Ти си твърде скучна в секса и не му е приятно да го правите, но те харесва като човек, като визия, интелект и т. н и не иска да те изостави. Ако е това, виж какво порно гледа, можеш ли някак да разнообразите, да гледате 1-2 пъти заедно. Защо не отидете някой уикенд на спа хотел и да се разбиете от секс? Изненадай го с някое ново секси бельо, секс играчка.

Разбира се, има трети вариант - да е мързелив и да не иска да си дава зор. При чекията е лесно - вади го, 3 минути го търка и получава удоволствие. Егоистично е по принцип това, де.
В този случай погледни цялостно картината - нещо тревожи ли го в работа, да е загубил близък роднина или приятел, да има поредица от неуспехи?
Мастурбирането е източник на допамин, но ако се пристрастиш, тогава губиш удоволствие от много неща и за да усетиш следващия път по-голямо удоволствие, трябва да го правиш или все повече пъти или да е нещо толкова развратно и неочаквано.
Та, ако твоят човек си заслужава наистина и е готин човек, му дай шанс, опитай някакви неща, накарай го да се разсее, да сте на ново място, да разнообразите секса. Ако не помогне, смятай, че ще трябва да си търсиш нов мъж.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2f6c6f4b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Чета и не мога да повярвам, че мъжете сме станали такива мижитуркуи. Аз порно не гледам, а и нямам нужда. Обичам жена си и само като я целуна и ми е станал и съм готов. За 12 години, в които сме двойка само 2-3 пъти сме започнали без да съм я задоволил орално. Не знам защо, но освен, че ми харесва да я целувам искам да и доставям наслада. Кофти ми е да чета за такива двойки защото това не са нормални взаимоотношения. Ние и телевизия почти не гледаме, но като правим любов задължително си имаме ритуали. Хубава музика, приглушена светлина, минаване през банята и вече сме готови за себеотдаване. Имало е и случаи от вратата за краката и да още помня соления вкус на кожата и. Тя ме побърква, толкова я желая. Това е нормалното. Всичко друго е компромис.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c3228e9b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Пак невероятен избор на мъж... Като не е наркоман пак добре.
Но човекът си е социален инвалид, който не търси интимност и връзка, а бързо задоволяване. Това е от нещата които не се оправят с разговори, просто той си е такъв, въпросът е единствено - колко време ще си загубиш с него докато осъзнаеш реалността, и че "връзката" ви няма да я бъде.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 93353a5ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Жалко наистина. Най вероятно не го възбуждаш достатъчно.
Скоро прекратих една връзка с жена, която ме подлудяваше само, като я целуна. Пред да се запозная със сина и Секса беше готин. Но после чакаш да заспи малкия то става 23-24 Чеса то ми се доспива и гледам само да я клатя и да свърша, защото ми се спи. След това сгафиг. Разбрах я погрешка и тъпака му смотан взех, че си тръгнах. Мислих, че ще се сърдим няколко дни и ще се сдобрим. Но уви не стана така. Не искаше да ходя повече у тях. Опитах да си я върна, но не успях. Може и заради последните месеци да е повлияло. Все мисионерска поза го правих с нея. Така и не успях да и кажа, че все късно го правим заради малкия и че ми се доспива, затова гледам бързо да свърша. Ужасно се чувствам. Това е една от малкото жени, която много ми влияеше на сексуалните желания. Незнам дали ще открия друга.
Според мен го остави тоя. Вероятно мен ме оставиха заради няколко месеца еднообразен секс, а тоя дрисльо дори не те желае.
Един мъж 40

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: beda47129c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Порно зависимостта е виновна. Ако спре порното нещата ще се номрализират.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 15eed02c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторката: много ви благодаря за коментарите. Към номер 5: не мисля, че ми е длъжен, защото давам путка.. мисля, че ми дължи внимание и желание, защото съм жена и искам да се почувствам секси в неговите очи.. ако ще сме заедно и ме иска ми го дължи, да. Тъпото е, че го искам само от него и просто ми се иска той сам да си каже, че съм му достатъчна, а не аз да го карам насила да спре порното. И забравих да кажа, че съм му предлагала да гледаме заедно, защото знам, че на него му харесва (тоест да ме включи в хобито си), но той се дърпа и крие. Относно коментара за това, че го е страх от ковид не е така, защото спим в едно легло така или иначе и на мен ми правят тестове всяка седмица от работата.. не е това.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 90b50b5635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Предполагам ,че гледа порно със стюардеси и си представя, че си ти и му изневеряваш. Това го възбужда, но спокойно той не ти изневерява знам ,че много държи на теб .
Ж45

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 09e34a185f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ехее момиче та ти ако 23 годишна и красива се оплакваш че някой не те желае има два варианта:или наистина държиш на човека до теб(ако е така поздравления) и искаш да си оправите взаимоотношенията или просто изпитваш някакви странна привързаност към него и не искаш просто да скъсаш с него и да си продължиш напред,според ако е 1вия вариант поговори с него ако не с негови приятели/близки ако трябва се скарайте за известно време колкото и нелогично да звучи във времето това дава ефект,ако ли пък не ти е толкова скъп просто го отрежи и не си губи времето,млада си има още много да вкусиш от живота!!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f1375ab394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ами какво да ти кажа. Най вероятно друго момче те е искало, но ти както повечето жени правят не си му обърнала внимание. А сега се жалваш из соц. Мрежата. Ами така ти се пада. Страдай.
Купи си куче или вибратор.
Успех

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 13773ba340
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Според мен гледа някакво извратено порно и затова крие.
Има си някакви скрити фетиши, които не иска да ги научаваш.
Някой път се опитай да хвърлиш едно око какво гледа.
Дано не някаво шимейл транс или с гейове другото е песен.
М37

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7184ee867c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Първото и най важно е по някакъв начин да разбереш какво порно гледа и на какво порно лъска, най вероятно има някакъв фетиш и се притеснява да ти каже, може би се срамува от това, чак след това ако ти самата можеш да му го осигуриш дадения фетиш ще си възвърне желанието върху теб. Аз съм мъж и бях в подобна ситуация, имам си конкретни неща които ме възбуждат и гледах доста порно само с това, стигна се че жена ми разбра за това и ми ги осигуряваше, така порното остана на заден план а тя на преден.... успех и споделяй какво става с проблема ви

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e6a312fd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Н. 16 ти си истински мъж, мечта за всяка сексуална жена.
А ти мило момиче го оставяй този чикиджия и порноман и
си търси истински мъж. Който няма да ти мачка
самочувствието и ще те задоволява истински.
Ж. 44

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e0c2ee6f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Обясни му направо, че си ти се прави секс с него и този вариант не те устройва. Попитай го какво порно гледа и какво иска от теб. Нищо лошо няма в желанията и предпочитания на хората. Ако ти каже истината означава, че иска да сте заедно и държи на вас. Ако се изплъзне за пореден път и те баламоса бягай с 200. Не ти трябва такъв човек, който не желае да бъде честен с теб. Само ще изгубиш от тази връзка. Момичета, не се бутайте на мъжете, унизително е. Има толкова много свободни мъже, които с кеф ще ви вдигат поличките.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker