Без секс от 8 месеца! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс от 8 месеца!
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 3867 пъти
Здравейте! М35 съм с жена ми сме заедно от 9години. Има е две дечица едно на 7г. и едно на 5месеца. Проблем на ми е, че не сме правили секс от 8 месеца! Три месеца преди да се роди бебето и чак до сега. Преди това никога сме сме имали проблеми с това дори, докато беше бременна! Преди да отида на работа и след като се върна и помагам с отглеждането на децата, готвя и всичко останало! През почивните дни гледам да я остава дори сама за час два, за да си почине и от бебето и аз се занимавам с децата! Факт е, че се е депресирана скоро не сме ходили на ресторант или друго за забавление! Знаете корони, бебета... Разбирам, след като се роди бебето месец, два има физиологични процеси, който не позволяват секс и проявявах разбиране. Започнах да си искам секс чак след като и се възстанови нормално цикъла! Последния път тя изпадна в истерия защото не искала "просто не искала" така ми казва всеки път. И аз повече не настоявам. Винаги секса ни е бил хубав, дори в голяма част от случаите тя свършва а аз не! Винаги се старая да съм внимателен към нея, във всяко отношение.
Моля дайте съвети!
Исках да отидем на психолог но тя отказа.
Кажете как да и вдигна либидото! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 4d967f6f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Можете ли да ги оставите за една вечер да отидете някъде, може там да се предразположи. Какво казва по темата, нормално ли е родила?
Доста време е това...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: be3cd15875
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Е ти си добре. Колегата през няколко теми пък от 3 години жена му не му пуска. И той така като теб, с всичко помага и секс няма.
Записвайте си, мъже. Значи, ако не помагаш с домакинството - няма секс, щот не помагаш. Помагаш, че правиш и отгоре, и после пак секс няма, защото "просто не иска". :)

Не знам пичове, нямам отговор. Слава богу, нито съм женен, нито имам деца.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 59d873d4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   2, е ти като не си женен, правиш ли всяка вечер секс? Ако нямаш и приятелка, сигурно правиш секс 2 пъти в годината или на платено.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 88ed67c049
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Какво значи "помагам"? Ти не живееш ли в същия дом и това не са ли твоите деца? "Помагането" разменна монета за секс ли е?
Явно жена ти има някаква психическа бариера, щом реагира по този начин, или хормоните й не са се наместили съвсем. Тези неща се оправят с говорене и споделяне, ако трябва и с ходене на психолог, на психиатър. Сексът е взаимност - не ти да си искаш, а тя да не дава.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 476a862f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Гледай си децата, не си тинейджър, че да те гони хормона.
Жена ти вероятно има нужда от повече любов и подкрепа.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: add695d4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   По принцип жените са егоистки и не им пука за мъжките нужди, а при майчинството просто нещата придобиват тежки измерения.

Тъй като съм се женил 2 пъти и има деца от различни жени, ще споделя своя опит. Докато първата ми жена беше бременна не сме правили никакъв секс, поради лекарска забрана. Дори свирка не искаше да ми направи. От време на време ме облекчаваше с ръка, колкото да ми мине натрупаното напрежение. Но буквално се измъчих. След като роди, още 2 месеца минаха докато се върнем към секса. Но първите 6 месеца сексът беше по-скоро епизодичен и с нежелание от нейна страна. Просто майчинството я беше погълнало. Постепенно у нея се върна желанието и около 6-7 месеца след раждането секса отново стана страстно изживяване за двама ни. Разведохме се след няколко години, но не сексът беше причината. Просто тя се влюби в друг, изневери и приключихме без кой знае какви драми.

С втората ми жена пак през цялата и бременност не правехме секс, поради лекарска забрана, защото и тя имаше проблемна бременност. Но редовно ме задоволяваше орално и някак си преминах през тоя труден период. След като роди 2 месеца нямахме сексуални контакти. Подновихме ги, но сексът беше трагичен, тя редовно отказваше, правеше го без никакво желание близо 2 години!!! Чак след това, нещата започнаха да се нормализират.

Та изводът е, че жените след раждане (особено ако им е първо раждане) тотално подивяват и напълно пренебрегват мъжете си. И това нещо продължава при всяка различно, но е нормално максимум до 1 година. С втората ми жена бяхме на път да си развалим семейството, заради нейното обсебване от майчинството. Имаше период, в който буквално умирах за секс, събуждах се нощем, целият надървен и щом се опитах да я събудя ставаше скандал. Боляха ме топките от постоянните ерекции. Започнах да се оглеждам за другите жени. Започнах да закачам млади мацета и бях на път да се подхлъзна. Просто не се издържаше. Ако ми беше спряла напълно секса, вероятно щях да изневеря, защото веднъж два пъти в седмицата(че и по-рядко) ми беше крайно недостатъчно. Освен това, сексът беше пълна пародия през този период. Тя лежеше като дъска и не помръдваше. Имах чувството, че чукам умряла. Слава Богу с времето постепенно се оправиха нещата.

Трябва си търпение, но все пак трябва и да искаш своето, макар и не на всяка цена! Седни и поговори спокойно с нея! Обясни и, че имаш нужда от секс както тя има нужда да яде и пие вода. Моят опит с жените ме е научил, че те изобщо не осъзнават ни най-малко какво е сексът за мъжа и не умеят да се поставят на мястото на мъжа. Те не разбират, че мъжката похот е стотици пъти по-силна от женската и, че за мъжът сексът е физиологична нужда. Жени, с които съм споделял за мъжката нужда от секс с изненада научават, че ние мъжете имаме толкова силна нужда. В масовия случай жените възприемат мъжкото желание като някаква девиация, като излишна свинщина, като перверзия. Но аз винаги съм им давал аналогия с женския цикъл. Ние мъжете никога не сме изпитвали това, което изпитват жените по време на цикъл, но сме наясно, че се чувстват зле, боли ги корем, нервни са, болят ги гърдите и т.н. и не го поставяме под съмнение, нито си мислим, че се превземат.

Мъж, който не чука жена си, се чувства много по-зле от ерген, който не чука изобщо. Да живееш с жена и да не я чукаш е кошмарно. Идвало ми е да си отрежа топките. Толкова зле съм се чувствал. Лежиш до полугола жена всичко в тебе напира да я обладаеш, направо е влудяващо. Най-гадно е, когато тя просто не иска, като в твоя случай, защото тогава се чудиш дали изобщо някога ще се нормализират нещата. Много бракове се разпадат точно заради липса на секс.
И накрая все пак се успокой. Приеми, че преминаваш през труден период, дай и известно. В рамките на около година след раждането повечето жени се съвземат и нещата се нормализират.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 949b38bd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Какви лигльовци са днешните мъже, нямам думи! Мъж на 35:

"Преди да отида на работа и след като се върна и помагам с отглеждането на децата, готвя и всичко останало! През почивните дни гледам да я остава дори сама за час два, за да си почине ..."

"Започнах да си искам секс чак след като и се възстанови нормално цикъла!"

"Моля дайте съвети!
Исках да отидем на психолог но тя отказа.
Кажете как да и вдигна либидото! Благодаря!"

Батка, ако горните ти слова не ти помагат да си отвориш очите що за мАж си, значи положението е трагично!

"Проблем на ми е, че не сме правили секс от 8 месеца!" - Ако това ти е проблем, то не знам ако настане война какво ше праИш???




П.С. Впрочем форумите се използват предимно от жени, за да се жалват как нещо им куца в любовния живот, така че си прави сметката....

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 31dd0c5024
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И аз така с помагането, ама то не помогна, само взех повече ангажименти. Само че сега не пропускам да кажа на жената, че плащам почти всичко вкъщи, и храна и сметки, включвам се в домакинските работи, че и своите си ги върша. Да ви кажа, много по-спокойно ми е, не може да ме пипне за нищо. Ако не ѝ харесва, няколко пъти съм ѝ казвал, че е свободна да си ходи, аз за детето си грижите няма да спра. Но не иска да тръгва, седи си... Сексът е рядък, но и това се пооправи. Ако трябва на сила, ако не ѝ харесва да търси решение. И на мен не ми харесва да плащам почти всичко, ама така се случи.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9947aaf587
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   И какво като е родила - не може да ти направи една свирка сутрин или вечер ? Защото и е много трудно ?

А тази следродилна депресия, ако не се оправи със спорт, развлечения, хапчета може да се развие и да стигне и до болница.

И запомни - ОСНОВНО правило е детето на отделно легло в отделна стая.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d4a84cfc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   От автора. Помагането не е разменна монета разбира се! Изразих се така за да стане ясно, че не я оставям сама да се справя с всички. Иначе говорим доста и излизаме и сме в добри отношения.
Относно секса, след като я виждам, че не иска не я карам всяка вечер. Благодаря, има доста конструктивни коментари ще потърся грешката в себе си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8942e5b16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Четох темата и си помислих за моя мъж :D. И ние не бяхме правили нищо от 8 месеца, след това веднъж и сега от 2 месеца пак е на сухо xD. Просто след като родих имах здравословни проблеми и бях преуморена... Спях 2-3 часа на ден само... Сега вече съм добре ама нямам желание.... Занимавам се с домакинството, приготвям храна, храня бебето, играя си с него и нощем е неспокойно и на 1-2 часа го храня. Нямам желание за интимност, може би заради хормоните. Радвам се, че мъжа ми се е наживял преди мене и не му е много до жени. Разбира ме и не ме притиска. Често излизаме навънка да се разкарваме и похапваме и си отделяме по този начин внимание.
Ж31

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 59d873d4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7, нещо не ти схванах идеята. Трябва след работа да се пльоска на дивана и да крещи да му носят ракия и салата и да я изнасилва на лягане ли? Дай конкретен практически съвет какво да прави автора, че така само с плюене не става ясно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8228ce7338
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Има жени които не харесват секса, така са родени и възпитани. Майчинството засилва антисекс нагласата. Има жени които харесват мъжете и секса с мъже, и те така са родени. На каквото сллучиш. Аз не съм интимен с жена ми от 13 г, ноо така свикнахме, деца, дом, компромисиси. МЪЖ на 55.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 381f735cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Периодът след раждането на бебето е доста затормозяващ, предимно за майката. Нито един баща тук не каза, че е бил преуморен по това време, а само че му се е правело секс, та 2 не виждал. Аз знам, че секс се прави, като имаш хормони. Явно, бременност , раждане и дундуркане на бебе, не намалява либидото на помагащия татко, а на майката, която си "седи по майчинство"' прецаква почти целия живот.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4d967f6f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Каква грешка, казваш че искаш или се разбирате за веднъж седмично, месечно поне, ти разбираш нея, а тя разбира ли те? Аз веднъж месечно поне, ако мъжа ми не ми покаже, че има желания към мен и почвам и за развод да си мисля, какъв е тоя мъж дето да не ме желае?
Говорете и решете за двамата варият..
Пък за 8 месеца, ако няма мъжа ми желание, отдавна да сме се разделили...
Не се търпи това..

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 51c39cb7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До автора: Трябва и малко повече време.Поздравявам те за всички грижи които полагаш за семейството си.Опитай да говориш с нея повече за това,питай я как се чувства, ще се справите.Подходил си добре,изчакал си с всичко.Всичко ще се бъде наред, наистина преминавате през труден период.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f90ce10bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   6, жив да те оплачат - не може да си набие една ръчна сам в “тоя труден период” за него, бременната му жена трябва да мисли как да го задоволи…

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 40234b0cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз съм видял, че жена ми когато е преуморена е раздразнителна и хаплива, а за секс не може и да става и въпрос. У нас аз готвя защото се справям доста бързо с мултикукъра и даже наехме жена която да чисти основно всяка седмица, за да не се преуморява. Когато съм на сухо и аз ставам лош и отмъстителен към нея и нещата стават по-зле. С времето обаче улегнах и установих, че когато и казвам колко е красива, правя малки мили жестове и и показвам, че ме възбужда това и харесва и събужда страстта в нея. Често и купувам или цвете или някоя дрънкулка, както ги наричам. Установих, че ако съм лош и я обвинявам за липсата на секс, той не идва. Ето във вторник и четвъртък беше невероятно и страстно. През целия ден са ни били любовните ни вечери в главите и цял ден си пишехме закачливи съобщения. Сега пак си поисках, но каза в неделя. Жалко исках и днес и неделя.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4af9f7580f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Колкото и банално да звучи една голяма част от жените са така! Аз поради тази причина смених тактиката...., вместо постоянно да и се моля и съответно да получавам отказ..., си плащам и получавам, това което жена ми не ми дава! Дет се вика...."Мир в къщи и любов на вънка!" Аз даже и закуска в леглото съм и носил! Една жена реши ли че няма да ти пусне, каквото и да направиш, никакъв шанс! Така че приятелю.., добре дошъл в отбора! Един съвет: ПлАти- клАти!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2de959c288
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Ето и жените си признават, че съвсем умишлено ги държат на сухо. И тука идва въпросът. Какъв е смисълът от брака?
Ами няма никакъв смисъл, шото нито секс ще видиш, нито пари ще имаш, ше плащаш до откат батко и ше лъскаш.
Трагедия е, ама жените много, много умело ви промиват мозъка, че не си нормален мъж щом искаш секс.
Спокойно пичове, те ше проискат секс, ама не с вас. Щото да миете чинийте и да сменяте пелените не ги възбужда.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3366032b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Баба ми на времето викаше: Сине, жена и влак гониш ли ги, няма да ги стигнеш…..



Какво си се разлигавил като някакво путле? Цял ден бъхтиш, че и в къщи вършиш домашните задължения и секс не виждаш? И за какво ти е тая жена? Жената си иска мъжкар в къщи, който да удари с юмрук по масата и да я доминира. Така е създаден и животинския свят, който доста прелича на човешкия, мъжкия до доминира женската. С малки изключения като при водните кончета, където мъжкия забременява и износва детето. Та и в човешкия има такива изключения.












Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: de713b42eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Как да иска секс, като вероятно тялото й вече не е като на 20- годишна и се притеснява, защото мъжете искате само супер стегнати и красиви тела?!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f97aaf30a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   До 18

Е това нормално ли ти се вижда? Контролира те и те манипулира как си иска, а ти чак радостен, че си научил как да ти дава. Не могло днеска, а в неделя по нейно решение.
Епа аз днеска няма да платя водата, тока, няма да купя храна. Ще го оставя за неделя. Дали ше и хареса, а ?
Как живеете така направо не знам. Абсолютно унижение

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 476a862f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   20, главният смисъл на брака е създаването и отглеждането на деца.
Мъжете, които само за секс мислят са не по-малко долни от жените, които гледат някакви финансови облаги да извлекат от връзката си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 10b0d245de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Моя близка беше на другия бряг. Тоест тя искаше секс, а мъжът и не. След време споделил, че му било гадно и трудно да се концентрира като знаел, че от там е излезнало бебе... Разведоха се, защото имаха твърде много несъответствия в характерите.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4d967f6f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Като ви чета и си мисля , че само моят мъж няма нужда от секс и може без него , понякога чакам той да изяви желание , но може и месец да изкара . Иска ми се и аз да съм от жените дето ги боли главата .

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 63311985bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Номер 23, ти си много просто същество!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 274cf5d14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Човече имам новина относно теб и тя е че си чехльо и не е на добре работата... Видях още няколко коментара на подобни като теб пут**поклонници и смея да твърдя, че сами сте си виновни дето не ви пускат. Вършите домакинската работа като някви путь*вци и изпълнявате капризите на разлигавените ви жени, дето ви манипулират и както не ви пускат ще пуснат на някой друг както на коментар номер 6 му се е случило.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 83e238e767
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 13
Пич, не си сам. Все едно съм го писала аз, но съм жена, с години по-млада от теб.
На мен лично животът ми мина в компромиси, не знам дали беше най-правилното решение?! И няма ли друго на хоризонта?!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 492fc88e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Типична история. Съзнателно или не, жените редовно отказват секс на съпрузите си. Пробвал съм какво ли не. Понякога съм получавал секс заради определен подход, но усещането не е от най-приятните. Самата мисъл, че в крайна сметка тя ти е "отпуснала" е достатъчно гадна. Фактически тя се жертва за да се облекчиш ти. Ами мерси. Аз нямам проблем с облекчаването в тоалетната. Просто го правя, а на нея отбелязвам черна точка. При определни обстоятелства (на шега) й подхвърлям, че някои желания няма да й се изпълнят поради натрупани черни точки ... Има известен ефект ... по някога.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 62958b7c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   В домакинската работа се помага защото живеете заедно в брака, а не защото искаш секс или си путьо. Освен това обичаш жена си и ти е ясно понякога, че е преуморена и съсипана. Тя също. А и по-добре е да измиеш чиниите и да завариш жена си изкъпана и с настроение в спалнята, отколкото тя да дойде направо от мивката в кухнята. А като те изнудва със секс, не днес, утре .... има и други начини и други жени. Ако не и пука от това още по-добре. Намерете обаче причината и я разкарвайте. Ако смята, че сексът е жертва, или не те харесва за секс - не се молете - тъпо е. Аз насила го вдигам ако една жена не ме желае.

мъж, женен 36 г. брак

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: af86fa99d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Намери друг начин да изразяваш'любовта си', след като е преценила, че не иска значи е по-добре и за двамата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b44172b921
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Авторе...при мен беше така година и половина. Не съвсем без секс...ама примерно 3 пъти за тая година и половина след раждането и то...измъчена работа. Хормони. Няма спасение и нищо не можеш да промениш. Много неща се променят в тялото на жената след раждане. Имаше и друго- работех много за да стигат парите, жена ми се оправяше с всичко сама вкъщи, беше си постоянно преуморена, аз също. Т.е. не мога да кажа, че кой знае колко ми се е правил секс. Нещата се оправиха постепенно. С втората бременност нямахме такива проблеми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6589a788b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Издържах година, после щяхме да се развеждаме, но не. Тя споделила на приятелки, че само съжителстваме. Две от приятелките започнаха да ми флиртуват и си отебах с тях

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 72c87d8e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Възможно е да е просто период, който ще отмине!

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6589a788b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Като ми се врънка и не ми пуска, обаждам се на братовчедка и. Тази е невероятна разпория. Винаги е готова за ебане. Лошото е, че и мног други я ебат, ама какво да се прави. Поне е лесна.
м37

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 26036363c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Вчера исках да правим секс, но мъжът ми беше уморен, затова съм цял ден изнервена, дано довечера ми пусне. Детето ни е на година и половина, през бременността правихме много секс, след раждането също. Той обаче иска да му го лапам докато свърши и понякога оставам незадоволена. Аз искам всеки ден, той гледа себе си и защото изпълнява тежък физически труд ежедневно, понякога няма сили, т. е. само ме лиже или ми дава да му го лапам. Досега не е отказвал свиркай. Но оставам незадоволена, а като опитам да поговорим, ме изкарва виновна, че сме стояли до късно заради мен. Опитвам се да го разбирам, но страшно ми се прави секс, не мога да се концентрирам. Децата са вкъщи и не мога да се усамотя. Днес даже родителите му се самопоканиха, което означава, че не мога да го предразполагам следобед. Понякога обичам да го възбуждам през деня и да му показвам гърдите си или да дръпна ръката му и да си я сложа в гащите, за да усети колко съм влажна. Днес мога само да си мечтая за това. Направо ме боли главата от напрежение. Цяла нощ ме гушкаше и ме обарваше със силните си ръце, умирам от желание!

Според мен, авторе, трябва да си по-настоятелен и да ѝ говориш неща, които да я възбудят. Но това май се случва често, единият да има по-силно желание за секс от другия. Комуникацията е много важна, но понякога другата страна не вижда проблем и разговорът не стига до решение, дори е възможно да се създаде още по-голямо напрежение и неразбирателство. Много е трудно. А относно помощта в домакинството, аз не смятам, че е лошо мъжът да се включва. Отпочиналата жена е по-вероятно да ти пусне.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 949b38bd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   37, браво пич, така се прави, евалата!

Дедовците ни са нямали такива проблеми, защото която си е позволявала да излиза на глава с мъжа в семейството, след това е съжалявала жестоко. Дерзайте момчета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker