Проблем с начина ми на живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с начина ми на живот
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2055 пъти
Здравейте! Младо момче съм почти на 20 години от малък град 1-ви курс. Висок съм, интелигентен, забавен и се поддържам(тренирам, развивам се умствено и физически)
Работя, уча и излизам с приятели да правим щуротии, но имам проблем, който не мога да го споделя с приятелите си или с родителите си.... Живея в малък град и не мога да намеря момиче за нещо дълго и да правим секс по 3-4 пъти на ден. По принцип не съм девствен, но не знам какво ме прихваща. Ужасно много искам човек до себе си, но и в същото време искам секс....

Не искам да ходя по курви, защото това е най глупавото решение, което може да направи човек. Никога не искам да се случва това.

Не ме разбирайте по погрешно. Та първа ставам на 20 тази година.
Моля ви! Дайте ми съвет за да намеря момиче за нещо по дълго и да искаме да го правим, както на нас си ни харесва, като всички останали възрастни хора. Искам да променя това.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 7034dbf6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пич, много трудно може да промениш "ТОВА". Това нещо се казва "демокрация и капитализъм", две в едно!

1) След 89-та от България бяха изнесени сумати жени като проститутки. Това бяха все КРАСИВИ ЖЕНИ! Тези красиви жени като цяло нямат поколение от българи, ако въобще имат такова и междувременно не са паднали жертва на сводниците си или наркотиците. Изнасянето на проститутки от страната (жени, склонени към проституция е по-правилно) продължи и след 2000-ната година. Това означава, че тези, които са наборки '70-'90 не са в страната и дори и да имат деца, те не живеят тука. Следователно това е първият недостиг в страната откъм жени!

2) Демокрацията ни еб@ майката. 90-те години се предизвика умишлена хиперинфлация и тотално ограбване на държавните и национални ресурси. Хората бяха вкарани в капан и смачкани финансово. Огромен брой работни места в страната бяха заличени. Това от своя страна докара глада, нищетата, деморализацията и слогана, с който всички млади девойки (особено по-красивите от тях) бяха закърмени от собствените си майки – „НАМЕРИ СИ МАМЕ БОГАТ МЪЖ ДА ТЕ ГЛЕДА“. И другият такъв „УЧИ МАМЕ ДА ВЛЕЗНЕШ В ГИМНАЗИЯТА И ДА НАУЧИШ ЧУЖД ЕЗИК И ДА СЕ МАХАШ ОТ ТАЗИ СКАПАНА БЪЛГАРИЯ“.

Което докара вторият огромен дефицит на жени! Масово тези момичета, които успяваха да усвоят даден чужд език, емигрираха в чужбина. И броят им е значително по-голям от момчетата на тяхната възраст.
Тук има една малка уловка – българка с чужд език я взимат на работа в чужбина в офис, но българин само с чужд език, НЕ; той има привилегията да бъде назначен като най-нископлатен бачкатор. Познай защо е така от първия път!? ;)

3) От друга страна страната ни от добре индустриализирана и аграрна се превърна в място на „услугите“, каквото и да значи думата услуга (проституцията също е вид услуга! ). Преди 89-та страната ни беше хомогенна – пълна със функциониращи села и градчета. След тази година обаче унищожаването на поминъка на хората доведе до там, че масово селата и по-малките градчета бяха обезлюдени и всички се струпаха в по-големите градове, ОСОБЕНО ЖЕНИТЕ! За тях отново беше много по-лесно да бъдат назначени в някое офисче, независимо че в много отношения са в пъти по некадърни от мъжете. Познай пак от първия път ЗАЩО? ;D - Някой чичко да потърква панталони в дупето на момето...

Следователно жени в малките, а дори и в средно големите за страната градове почти не останаха! Всички останали в БГ МЛАДИ жени се концентрираха в няколко града.

4) Факторът проституция – Ако в страната има 10 000 проститутки, то това е равносилно на поне 50 000 мъже, които няма да могат да встъпят в нормални любовни взаимоотношения с жена. Защо? Защото слагам средно минимум по 5-ма мъже, които се падат на една жена във фертилна възраст. Т. е. една жена би „обработвала“ средно по 5-ма мъже в 5 отделни връзки (и пак казвам това е минимума).

5) Факторът „лесбийка“ – Да, до това доведе демокрацията. Изведнъж се появиха лесбийките. Преди 89-та нямаше физически здрава жена, която да не ражда, но сега се намериха и такива либералстващи, които се определят като лесбийки и мъж не могло да ги пипне! Като че ли досега на нашата територия не са се раждали жени с подобни сексуални наклонности, но въпреки всичко са имали мъж и са РАЖДАЛИ.
Да кажем, че това са 5 000 такива „жени“, макар те да се самоопределят като нещо друго... Като умножиш всяка по 5 = 25 000 мъже, които няма да имат нормална опитност с жени.

ТУК Е МОМЕНТЪТ ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ СРЕДНАТА БРОЙКА НА БЪЛГАРКАТА НА ВЪЗРАСТ ОТ 30 г. Е ПОВЕЧЕ ОТ 5-МА МЪЖЕ! Така че си направете сметката...

6) Тъй като за мъжете на възраст 30-55 години се падат много по-малко жени, а те вече са улегнали със стабилен доход и собствени апартаменти и коли, то към тях летят много по-млади момичета.

7) Комулативната сила на парите и малкото предлагане на жени – Както и сами може да се убедите жените в България са кът! Разходете се по улиците, заведенията и ще видите много повече мъже на средна възраст, отколкото жени. Това не е защото жените са станали примерни, омъжват се млади и като послушни домакини си гледат семейството и децата и не излизат от вкъщи. А ПРОСТО ЗАЩОТО ЖЕНИТЕ ВЪВ ФЕРТИЛНА ВЪЗРАСТ СА СУПЕР МАЛКО!


Мимето избяга от село, записа се в гимназия с чужд език английски и втори немски. Владее единия като за 3. 5-4, а другия го кара на Guten Tag. Нищо в обществото не я спира да спи, с когото и да е и още от ученическа възраст смуче патлаците на Киро и Пешо и се тренира на ездачка. Стане време за университет и Мимето като посредствено момиче без много заложби остава в БГ-то и се вкарва в някаква свръхмодерна специалност в някой новоизлюпил се университет (чийто ректор го играе сводник, а неговоте подчинени декани изпитна комисия). Така Мимето няма никакво време за губене, защото хем трябва да смогне на изпитната комисия, хем на работодателя си, който все пак я държи на 800 леУа заплата и на когото ако не му смуче смока, може и да забрави за работа и пари за цигари и дрешки, и отделно да се натиска по баровете и дискотеките на най-вървежните батковци (по-често фитнесджии), които все пак могат да ѝ гарантират някаква закрила и да ѝ послужат за трамплин да се изстреля по-високо в Бояна и Драгалевци... Така времето на студентстването ѝ се оказва най-тежко и мъчително, защото трябва да смогне да оправи всички, които ѝ плащат за някакъв що-годе нормален стандарт на живот. Т. е. ако Мимето не беше жена и нямаше срамни устни, последвани от вагинално отвърстие, щеше да има дори по-малък шанс от средностатистическия ѝ връстник да си намери работа. Т. е. щеше да „МИЗЕРУВА“ – това са думи от устите на съвременните Ганки!

Отделно много повечето мъже, следователно много повече избор за всяко едно Миме и много повече възможности да си правят, каквото си поискат, да се отмятат с лекота от дадената си дума и ЛЮБОВТА да се превърне просто като форма на основен и/или допълнителен доход!


Ейто затова авторе ти нямаш гадже. И докато си в малкия град ще продължаваш да нямаш. Дори и да се преместиш в Софето нищо не ти гарантира, че ще имаш, защото критериите, които ще трябва да покриваш, за да се наредиш до дупката на една буквално грозна жена, са много. Ти ще си на 25 г. и ще си спал последно за някой и друг път в гимназията. Тя на 25 г. ще има ПОНЕ 10-ма зад гърба си; ПОНЕ! Въобще не е рядкост жена на 25 да има повече партньори от броя на годините си.

В България единствено, докато си в ученическите си години, имаш реален шанс, съпоставим с този на съученичките си, да правиш секс. Е, поне допреди повече от 12 години :). Единствено тийнейджърите са горе-долу поравно момчета и момичета, след това значителна част от момичетата напускат страната или отиват в София, Варна, Пловдив, Бургас максимум и ги завърта гореописаната спирала.

Ако не си го правил в училище, има огромен шанс и да не го правиш до 30 г., даже и след това. Затова и проститутките са единственият вариант на много мъже.

Защо казвам допреди 12 г.? Защото днешните потомки на по-старите ш@врантии в тийнейджърска възраст въобще не се заглеждат по момчетата от класа или поне само към онези 1 до 3-ма, които са „най-шик“. 13-годишната щампована кифличка се качва в колата на над 20-годишното синче на местната отрепка, занимаваща се с диларство, лихварство и точене на ДДС и бива опрашена още преди да я заведат в дискотеката я на предната седалка „фостата“, я на задната – у гАза!

А през това време ти автора, както всички средностатистически мъже, лъскаш на порното, търкаш епидермиса и се превръщаш в порнозависим инсел. И да не си такъв, ще заприличаш.


П. С. Ако си направиш сметката, половината от мъжете в България въобще не знаят какво е това секс или не са помирислвали от N на брой години как смърди женска слива.


П. С. Случка от вчера – минавам пред транспортното училище в София и гледам две групички – две кифлички, ВИСОКИ И С ГОЛЕМИ Г*ЗОВЕ, на които ясно се очертават прашките им, на не повече от 16 години и двете и до тях ДВАМАТА НАЙ-ВИСОКИ И КРАСИВИ МОМЧЕТА, лафят и павкат! На 3 метра от тях другата групичка от девственяци, груби и тъпи момчетии, сред които имаше и доста угоени свинке, гледат тъпо, едва обелват някоя и друга дума и се чудят „К‘во праИм? “. След 5 минути влизат към даскалото и угоените девственяци бутат на земята една новопоявила се групичка от свръх тънки чироси-ДЕВСТВЕНЯЦИ с цайси, грухтейки.

Двете мацки с прашките и черните клинове веднага ги прецених, че са опитни малки к&рвета, а к*рвенските им погледчета издаваха, че са с повече бройки от общия брой на девственяците до тях. След това се нареждат двамата харизматични дългучи, които имат все пак някакъв опит и то по всяка вероятност с тези двете отпреде им. А за грубите девственяци какво мога да кажа? Хем недодялани, хем ниски, хем една част от тях дебели... Ще си плащат на проститутки като ударят 18 год.

Та те така е в БГ-то

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5a9f85fd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не се притеснявай за това нещо. Аз съм на 20, момиче, в сериозна връзка съм с прекрасно момче и пак правим секс по 3-4 пъти всеки ден. До това е какъв човек си намериш!
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bd9082b53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че ти е ясно, че в малкия град има и малко хора. На тези години е най-добре да се изместиш в най-близия голям град, защото там шансът да си намериш приятелка е по-голям. А това с правенето на секс по 3-4 пъти на ден, директно го забрави. Такива жени няма. Или лъжат, че го правят, или са курви. 3-4 пъти в седмицата е възможно, но на ден е пълна глупост, която е възможна само в твоята глава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 05cfbaa616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Момиче на 20 съм ще ти кажа каквото мисля. Така първо не търси вината в себе си, в днешно време предполагам си наясно, какви са момичетата и колко е трудно да намериш някой, който да ти е верен и да държи на теб. Живота е пред теб и тепърва ще срещнеш нови хора и ще завързваш социални контакти. Познавам хора, които са на 30 и още са сами и никога са нямали дълга връзка и не проблема не е в тях. Всичко идва с времето си, живей си живота и не го мисли, защото, когато имаш семейство ще ти липсва забавлението, а това за проститутките, ако просто ти се прави секс няма нужда да ходиш при тях, момичета само за секс бол.. Нормално е да искаш човек до себе си, кой всъщност не иска да е обичан, но това идва с времето си повярвай ми, на 19 години си все пак. Не знам колко ще се замислиш над това, но това е моят съвет. И нещо друго много важно винаги търси положителните страни на абсолютно всичко в живота, в случая и на това, започнеш ли да го правиш ще се чувстваш по-добре. Сам си помисли кой са положителните страни на това да нямаш приятелка. Например, че имаш повече време за себе си, да се развиваш, свободен си да се забавляваш и да излизаш без да се съобразяваш с никого и т. н. Казвам ти според мен какви са плюсовете, а дали наистина е така сам трябва да си определиш. Съвсем сериозно седни и си напиши на лист плюсовете от това да нямаш приятелка на този етап и мисли за тях, не за негативите. И най-важното обичай се, ако самият ти не се обичаш не очаквай друг да обича теб :)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7034dbf6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   от 3 до 7

„Сам си помисли кой са положителните страни на това да нямаш приятелка.”

Винаги ми е било много забавно да чуя поредното женско мнение за нещо, от което жените хал-хабер си нямате на представа.

Мъжката сексуалност не е това, което жените си мислите или си представяте, че е.
Такова нещо като „положителни страни на това да нямаш приятелка“ при нас просто не съществува! Освен ако „приятелката ти“ не е някаква кобра, която за всеки ден съвместно съжителство ти съкращава живота с два, то просто няма нищо друго „положително“.
За един мъж, даже да започнем по-отрано, ЗА ВСЕКИ ЕДИН ТИЙНЕЙДЖЪР, НАВЪРШИЛ 13 г., Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ ЗА НЕГОВОТО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ (както физическо, така и емоционално-психическо) ДА ПРАВИ СЕКС ПОНЕ ПО 2-3 ПЪТИ НА СЕДМИЦА!

Сега ще облещиш очи и ще кажеш „ама как тъй?“. Ей тъй! Положението на мъжете е такова. Такава е мъжката природа. Такива са нашите физиологични нужди, които ако не ги задоволяваме, НИЩО ДОБРО НЕ ПРОИЗТИЧА ЗА НАС ОТТАМ НАСЕТНЕ!

Който няма жена или момиче, което да го „обслужва“, на него просто работите не му вървят. Той става непродуктивен, ГУБИ ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ СИЛИ, ТОНУСЪТ МУ СПАДА, започва да се чувства зле и колкото по-продължително стои без женски ласки, толкова по-смачкан и депресиран се чувства.

Разбира се, не говоря да нямаш приятелка 2-3 месеца или да останеш един път в живота си за 2 години на сухо. Това си е даже здравословно, защото мъжът трябва в крайна сметка да види и другата страна на живота и да може да се оправя сам. Точно както казармата е изигравала една такава важна роля в живота на мъжете, през което време са били далеч от каквито и да е жени, а енергията им изцяло е била насочена към усвояването на мъжки умения. Това е здравословно. Но да седиш без жена с години, да си девствен на над 20 г. и всякакви подобни изкривявания на естествения ход на живота си е чисто мъчение за нас и масово не води до нищо добро в живота на отделния мъж, следователно и на обществото.

7, повярвай! ДОРИ И НАЙ-ЗАКЛЕТИЯТ ЗУБЪР, КОЙТО СЕ Е ЗАБИЛ ДЪЛБОКО В МАТЕРИЯТА И ВЯРВА САМО НА ЧИСЛАТА И АЛГОРИТМИТЕ ИМА НУЖДА НЯКОЯ МАЦКА ДА МУ НАПРАВИ ЕДНО ФЕЛАЦИО ВЪДНЪЖ СЕДМИЧНО, да ѝ стисне ц*ците и по този начин да му изпълни мокрите сънища!

Целият живот на мъжа може да се обърка тотално от липсата на жена до него.
Ако до себе си имаш момиче, което да ти радва окото, да те задоволя редовно и да те подкрепя, да ти дава стимул да си вършиш задълженията, след завършване на училище „момчето“ ще се развива далеч по-добре в университета и на работното място.

На нас ни трябват жени, момичета! Жени, които да ни „изпразват“ поне по 2-3 пъти на седмица. Вие не го разбирате това, защото вашата сексуалност е коренно различна. Не малка част от вас могат да си карат без секс дълги години. И тук има теми за майките, които след раждането на 1-вото или 2-рото дете въобще забравят за кекса и им се отщява за цял живот. Само че при един здрав мъж знаете ли кога това ще се случи? Точно никога!

Започваш да ставаш нервен, сприхав, гневиш се по-често и по силно, дори ставаш опасен за околните, защото прага ти на търпимост рязко спада и губиш каквато и да е толерантност към когото и да било. Психиката започва да ти се променя, псуваш често, ругаеш, жените започват да ти се виждат като долни м*рши, които не заслужават нищо хубаво, а посещението при проститутки става редовна практика. При огромен брой мъже горното е валидно малко или много.


7, ЗНАЕШ ЛИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ К*РВАТА И ПРОСТИТУТКАТА?

На к*рвата ѝ се прави редовно кекс и не подбира много много с кого. Впрочем, не че не подбира, но самата тя се чувства привлечена от достатъчно на брой и различни мъже и няма моралните задръжки да си легне с когото и да е от тях.
Докато проститутката прави кекс с цел изгода. Отиваш при нея, няма никакво опознаване, бъркаш в джоба, броиш пари, събличаш се, нямаш право да я целуваш, да я държиш страстно в ръцете си, да се поглезиш с нея, тя за теб е абсолютно чужда и с нищо не ти е влезнала под кожата, освен с едното голо тяло, което вече поради горните неща, го чувстваш като вещ! И след 30 минути, а може и по-рано, издоен, си излизаш от нейния терен, олекнал с 200 лв. Кеф голям, а? Какво „еротично“ преживяване само...

Докато с к*рвата не е така, с нея се познаваш, пускал си и жадни очички, „поздравчета“, закачки, тя се дърпа, тия я гониш, докато не ти пусне езиче вечерно време пред нейната врата.

К*РВИТЕ В ОБЩЕСТВОТО СА ПОЛЕЗНИ! Те имат своето място, винаги ги е имало и ще са си на мястото в живота.

Вие жените много квичите, че рускините и украинките били к*рви, следователно не били достойни жени. Да, ама не. Това че сред тях има много по-сексуално разкрепостени жени е само плюс за мъжете в тези страни. И това може да се види по резултатите – какви са там мъжете, мъже ли са или полуджендъри, как си вършат задълженията...

Лошото е това, че жените започнаха да стават твърде меркантилни и искат да извлекат от всичко материална или друг вид изгода. Сексът не е даден на жените да се осигуряват и да изнудват мъжете чрез него. Сексът е за да се възпроизвеждаш и да правиш любов. Любов в обществото се прави изключително рядко от някакви много малко на брой напаснали се двойки. И там е проблемът!

В България поради нещата, които описах в предния си коментар, които са валидни в дадена степен и във всички соц страни, жените не пускат на мъжете (или твърде рядко и само някои от тях) без лична изгода. Което убива любовта!

Дори к*рвите в България знаеш ли с кого спят и срещу какво? К*рвите ни тука в страната само гледат как да се присламчат до някой богат и дори са склонни да седят на сухо дълго време и да се правят на миловидни и послушни само и само да се докопат до въпросния мъж и да получат „полагащите“ им се блага. Но това вече е ПРОСТИТУЦИЯ!

В България, а и в соц страните, ИМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ПРИКРИТА ПРОСТИТУЦИЯ. Дори жена ти може да не ти пуска, само и само да получи своето. Извинявай, но в това няма нищо красиво, стойностно и достойно; да не говорим за любов.

В соц страните тамошните мъже, които са отхвърлени и то главно по финансов признак, се пропиват. Тука българите си седят на сухо, кротуват, недоволстват и се чувстват смачкани. Не са продуктивни, губят мотивация за живота, губят креативност и желание да вършат нещо стойностно, ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА ЗА КОГО ДА ГО ПРАВЯТ и пред кого да се доказват!


За сегашните тийнейджъри нещата ще стават още по-лоши! Защото вече диспропорцията между мъже и жени във фертилна възраст е толкова голяма, че сегашните тийнейджърки, които ще научат западен език и след гимназията ще избягат от страната, направо ще взривят обстановката. Сегашните тийнейджъри, които няма да успеят да направят сефтето си в училище, ще са бъдещите 30-годишни девственици и бъдещите клиенти на жриците на любовта.


Колкото и да е нелицеприятна, истината е, че единственото спасение за всички мъже, които не могат да си намерят половинка, е или и те да избягат в чужбина, или повече украинки да дойдат в страната с децата си и да се установят да живеят тука. Което ще е трудно, защото в България се поддържа много нисък стандарт на живот, заплатите са ниски и те така...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker