Спря да ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спря да ме желае
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2395 пъти
Здравейте искам да споделя историята с някого.Аз съм на 31 години и съм семейна с едно дете.След раждането напълнях,но съпругът ми не е спирал да ме желае и си правехме секс редовно.
След това се появи един здравословни проблеми,за който не ми се обяснява и отслабнах доста,но за да се оправя се наложи да започна лечение от което слава богу нямам помен от проблема.Но проблем стана това че от едните хапчета си върнах килограмите и пак напълнях и то много бързо без да се усетя.Започнахме да правим секс по- рядко.Изведнъж секса спря.Про инициатива от моя страна нещата да се случат винаги имаше оправдание от негова страна и не стигнахме до секс.Съответно реших най-открито да го попитам какъв е проблема,за да знам не да се чудя какво става.Вариантите за мен бяха два или ми изневерява или са килограмите.Като го попитах за килограмите започна да се смее и отрече ,но понеже го познавам ми стана ясно че е това.Висока съм не съм чак някаква голяма свиня ,но явно за него съм.И в момента ми се струва че се срамува от мен.И какво се оказва че след толкова години брак и общо дете съм станала противна на мъжа си .Аз не пълнея всеки ден все пак а той постоянно ми подхвърля че съм напълняла сякаш да не забравям.Ама знам че съм дебела и да ми го казва всеки ден няма да отслабна.Сега спирам лекарствата постепенно ,за да се мъча да поотслабна.Честно ви казвам чувствам се някаква много гнусна свиня дето и мъжа и не може да я гледа.Много е гадно.Незнам как да реагирам в тая ситуация.Съгласна съм че всеки иска яка мацка но аз не съм.Чуството е ужасно сутрин да се събуждаш и все едно че нищо не е живота си върви само мъжа ти не иска да спи с теб.Вие какво мислите и какво ще ме посъветвате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: c650287cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Според мен си гледай здравето и не спирай лекарствата, ако не трябва да го правиш.
Вземи си едно въже и скачай по поне по 20 минути всеки ден и ще отслабнеш (може и без въже, ако не се срамуваш да поскачаш :D)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6f2c2c7f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Много обичате да се жалвате и да сте жертви, ама хич не обичате да правите необходимото, за да решите проблемите си.

То е ясно решението какво е - спорт хранителен режим. Ама на теб не ти се занимава, нали?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e34e2e664e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Има два типа жени - едните са за семейство и брак и да раждат и отглеждат деца, другите са за забавление. Не си ли забелязала, че в обществото ВИНАГИ Е ИМАЛО К&РВИ? Те за какво са се родили такива според тебе?

Остави го да си поживее. Ще видиш как ще се прибира у дома радостен и зареден винаги с енергия, ще започне да изкарва повече пари и ще ти носи повече вкъщи, а и може отново да те погледне с по-палави очи. ;-)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1d27307594
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Щом преди те е искал дебела "След раждането напълнях,но съпругът ми не е спирал да ме желае и си правехме секс редовно." значи проблема не е дебелината ти.
Според мен проблема е твоите комплекси, мислиш си че си дебела и че той не те желае, от там си много по малко палава. Човека се възбужда от твоята палавост, а нея я няма.
Тук диети ще помогнат само на теб да си възвърнеш самочувствието, на него помага само твоята сексуална палавост и не му е проблем дали си 40кг или 140кг, даже имам съмнения че повече му харесва да си пухкава.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d825e2f273
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така, като изключим всички глупости по-горе, имаш опции.
Дори да вземаш лекарства, ако ядеш по-малко, отколкото изразходваш, се предполага, че ще сваляш. Ако той ти е казал, че не е това, но ти си мислиш, че е това, имаш опции. Можеш да опиташ да свалиш, можеш и да кажеш "ще ме обича каквато съм" и разни подобни неща и да чакаш и да видиш какво ще стане. При всички положения повече кила не са ок. Съветвам те да го направиш, да свалиш кила най-вече заради себе си и здравето си.
А иначе, проблемът може да е съвсем друг.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: acebdd2609
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ако беше той дебел - леле мале. Щяхме да слушаме как българския мъж е ганьо и за нишо не става.
Обаче в случая е боди шейминг. Нали сега е много модерно дебелите жени да са на мода и да е нормално това, че са по 100 кг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a6acb1ceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Номер 2, на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Така няма как да мотивираш някого да отслабне.

"Много обичате да се жалвате и да сте жертви, ама хич не обичате да правите необходимото, за да решите проблемите си."

Ами защо според теб има хора, които не искат да тренират, въпреки, че не се харесват? Защото им е натяквано, че като отслабнат тогава околните ще ги възприемат като човешки същества, а докато са пълни, голяма част от хората се отнасят с тях като с отрепки.

За да има желание, един човек трябва да се мотивира с мили думи. Трябва да му се каже, че заслужава да се чувства добре в кожата си. Че заслужава да се движи с кеф и да има самочувствие. Че не трябва да се срамува от нищо, а да тренира, да се забавлява и да се радва на живота. Че не трябва да гладува, а да си хапва от всичко в нормата.

А ако си груб с човек, който и без това не се чувства добре емоционално, най-много да го сринеш още повече.

Авторке, препоръчвам ти тренировки от Ютюб, има доста готини канали като този на Pamela Reif, Madfit и още доста. Има и готини танцувални тренировки. Тренирай си и се радвай на живота. Тренирай, за да си жизнена, да имаш самочувствие. Не се обсебвай обаче от свалянето на килограми. Това е опасно. Също така знай, че е добре да почиваш! 30-40 минути на ден са добре.
Доста от фитнес личностите в Ютюб изготвят БЕЗПЛАТНИ графици за тренировки. Трябва само да се поинтересуваш и ще откриеш доста неща!

Прави го за себе си, а не за мъжа ти. Един мъж трябва да мотивира жената до себе си, а не да я срива. Замисли се с какъв човек си.

Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ebddb0138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 2
Май четете през редовете?
Ако решението на тази жената е всеки път да се променя спрямо променливите желания на мъжа си ,първо не са един за друг и второ още по-жалко там липсва любов.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 851c57c1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ужасни коментари, не знам как се допускат изобщо...

Не можеш да насилваш някой да те хареса, ако не е привлечен от пълни хора, от плешиви мъже, от ниски жени или каквото искаш там. Отношението на мъжа ти е лошо и човек, който държи на теб, не би ти приказвал така, а ще поиска да ти помогне - ще спортувате заедно, ще си направите хранителен режим и други в този дух. Ама не, по-лесно е да се подиграваш сякаш си случайна тетка на улицата, с която няма нищо общо - ни семейство, ни деца. Събрали сте се да се помагате и да се подкрепяте, а не да си обръщате гръб.
Моят съвет е да се погрижиш за себе си по всякакви начини - фитнес, хранене, процедури и всичко, за което имаш възможност. Спри да му искаш секс, даже си купи едно хубаво дилдо и го остави в някое чекмедже, където може да го намери. С него се дръж по-хладно, не му обръщай особено внимание, но без да си зарязваш задълженията у дома. Виж дали ще има промяна в отношението му... ако не, вариантите са два: продъжаваш да живееш с него, защото имате дете, но приемаш факта, че не те желае и, евентуално, ще си намери любовница/ще зяпа порно или се разделяте да си търси яка мацка.
Колкото повече чета такива истории, толкова повече идеята за съвместен живот и деца ме отблъсква, защото в 7 от 10 случая завършва с нещо такова.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: b7206ff620
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Разбирам те защо се чувстваш така и е нормално. Но и мъжът ти го разбирам. Няма какво да се лъжем - дебелите не привличат сексуално без значение пола и често и съпружеството и общото минало не помагат. Това си е инстикт и той и да иска не мжое да го контролира, така че не виня съпруга ти. Той ти натяква, защото в неговата глава си мисли, че така ще те мотивира и ще те навие да се взьемеш в ръце. Но явно има обратния ефект, което е разбираемо.

Решението е ясно. Отслабни. Не само заради секса, ами и заради здравето и заради себе си. Щом приключваш с лекарствата, вероятно с малко воля и време няма да е проблем да се върнеш във форма.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3354c4a947
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много мъже се опасяват да кажат в очите на жената до себе си истината, която мислят, поради страх, че тя ще се обиди и ще ги държи на сухо или ще ги зареже. А тя е, че при напълняване, последвано от отслабване, женските гърди увисват, кожата им се отпуска, често се появяват и стрии по нея, зърната и ореолите около тях се уголемяват и омекват. Същото важи и за областта около влагалището, която става "пухкава" и дори след отслабване не е така стегната, както във времето, когато жената е била слаба. След раждане кожата на корема също се отпуска силно и повечето мъж не са възбудени от гледката и от допира с длан там. Но това е различно при всеки мъж, така че едни го приемат като нещо съвсем закономерно и обичат и приемат жената си такава, каквато е, уважавайки я за това, че ги е дарила с общо дете; но други мъже много се вглеждат в подобни подробности и за тях е пречка да са близки с жена си след раждане или след рязко отслабване, предшествано от напълняване с десетки килограми. А когато се касае за напълняване и отслабване два или повече пъти, мъжете знаят, че след всеки такъв период гърдите стават все по-трудни за харесване.
Друго, което не се харесва на много мъже, след като жената вече е раждала през влагалището, е това, че то става по-отпуснато и широко. Тогава жената може да усвои техниката на съкращаване на влагалищните мускули при всеки тласък на мъжа в нея, за да им е по-приятно и на двамата, но повечето жени не считат за необходимо да го правят.

п.п. Преди някой да тръгне да пише глупости от сорта на това, че съм бил мъжемразец или грубиянин, уточнявам, че горе единствено написах какви мисли вашите мъже наистина си мислят, но умишлено ги прикриват от вас.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5d977262ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   За съжаление това са предразсъдъците в България. В други държави - примерно Англия, Ирландия и пр мъжете си обичат жените дори като са по-закръглени. Те даже повечето са такива. Тук налагат модата на слаби и с пластични операции жени. И мъжете се влияят. Според мен спри да говориш на мъжа ти за външността си, така само насочваш вниманието му. После, започни диета , съчетана със спорт или с танци. Нещо интензивно. Отслабни дори за свое самочувствие. Пък ако и след това не те желае просто се разделете. Няма нищо страшно в това и търси мъж, който да те харесва такава, каквато си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e4b2779c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Имах гадже страшна мацка. Пищна с дупе. Като сложеше слънчевите очила и с тая руса коса. Краката ми се подкосяваха като ме погледне. Трепач. Всички я желаеха даже по-възрастните и какви ли не коментари се чуваха зад гърба и, колко е готина.

Аз съм доста висок и релефен. Блъсках във фитнеса с надежда да кача маса и нещата се случваха. Бяхме готина двойка и се спуквахме от секс.

В един момент взе все да казва, че е дебела и какво съм правил с нея. Всичките и приятелки ме харесвали, защо съм бил с нея и все такива. Никога не съм я намирал за дебела, а за страстна, пищна и гореща. Изяви желание да идва с мен на фитнес и да започне хранителен режим. Не стана работата. Като и казвах нещо да не яде започваше да реве, че съм имал в предвид, че е дебела. И в един момент вече не беше това за мен. Вече я нямаше искрата. Тя вече беше друг човек. Озлобен.
Бях твърде млад, за да и бъда психоаналитик. Опита се да ме нарани, но не можа защото вече нямах чувства към нея. Така спрях да я желая. Тя провали връзката ни с комплексите си.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 851c57c1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Тука Кифлоприземител е прав... Всеки иска стегната мацка с добро тяло и винаги би предпочел жена му да си остане такава след раждане, независимо колко е благодарен, че го е дарила с дете. Признателността и физическото привличане са две различни неща. Но, естествено, е грубо да го кажеш.
Това винаги е било така, но сега е особено силно, когато непрекъснато ни заливат перфектни, фотошопирани и какви ли не тела. Хем ги виждаш навсякъде и са толкова много, че изглеждат съвсем достъпни, хем жена ти не е такава, защото няма лични диетолози, фитнес гурута, готвачи и достъп до най-иновативните процедури за разкрасяване. Не съм раждала, слаба съм, защото съм злояда, но мъжът ми си заглежда, което не е неочаквано. Представям си, ако надебелея или ми се случи нещо друго, какво ще стане. Да, той много си ме обича, ама за друго иде реч. Изобщо... кофти е да си жена.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 99eb9cfa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Според мен сексапилът е в самочувствието, в поведението, в отдаването. И с Мис Свят да си, какво удоволствие ще получиш, ако лежи и гледа в тавана тъпо и не обича на светната лампа примерно? Някъде другаде му е проблемът на твоя мъж, но ти си комплексирана на темата и смяташ, че там е разковничето.
Иначе се чудя кога някои хора ще спрат да надничат в гащите на другите и да дават наклон кой към какво да бъде сексуално привлечен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a0ff6c7590
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Какъв ти е проблемът, вземи си вибратор и не го травмирай с твойте сланини и тресавища.. празни го с уста и това е

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a6acb1ceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16, кои хора визираш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker