Свършване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свършване
преди: 2 години, 7 дни, прочетена 4446 пъти
Здравейте, имам приятел от повече от половин година. Обичаме се страшно много и това се усеща и от двете страни. Винаги гледа да ме прави щастлива, дори и с малки неща всеки ден. Правим много често секс по 2-3 пъти на ден, всеки ден (освен когато съм в цикъл). Предполагам, както всеки мъж, моя приятел обича да му правя свирки. Аз ги правя по-рядко, тъй като все още може би не мога да се отпусна на 100% и не знам дали това ще му хареса, въпреки че всеки път казва, че страшно много му харесва. Един ден се заговорихме за свършване в устата и аз му казах, че съм пробвала с предишен приятел и не ми е харесало. На него му стана страшно тъпо, че съм пробвала преди, а с него не искам да пробвам, въпреки че се обичаме и правим налимного неща заедно. Хигиената му е отлична, нямам абсолютно никакви оплаквания никога. Но някакси ми се струва курвенско това да ти свършат в устата. В неговата глава пък е останало впечатлението, че явно не е точния човек за мен, след като аз не искам и се ограничавам да правя тези неща с него. Бих искала да ви попитам за мнение? Струва ли ви се курвенско това и бихте ли го направили за човек, когото обичате толкова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 дни
hash: 115235df4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Курвенско е, ако спиш с много мъже и често ги сменяш. Да ти свърши гаджето в устата не е курвенско.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 0ed91ca91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Кое е "курвенско" и кое не си е направо философски въпрос. И има ли въобще точна дефиниция за това? Аз съм (хетеросексуален) мъж и съм много далече от това да размишлявам по въпроса дали би ми било комфортно някой да ми свърши в устата. Всъщност за мнооого пари бих пробвал :-) Нямам намерение да те убеждавам да го правиш, но защо да ти пука на тебе какво мислят някои хора с изкривени морални разбирания. Важното е ти как се чувстваш в този момент. Страх ли те е от болести? Би ли се погнусила от вкуса и конзистенцията? Чувстваш ли се унизена след като той свърши в устата ти? Но ако нито едно от тези неща а не ти пречи - давай. You are the boss. Нямаш представа каква сила упражняваш в този момент над него - ти решаваш какво, кога и как се случва, можеш да спреш когато поискаш, да забавяш оргазъмът му или да си играеш с него. Ако ти пречи нещо, може да пробвате и с презерватив. Този вариант (за мен) дори е по-добър.

Ако не ти харесва и не искаш да пробваш - на никой не си длъжна. Дали се обичате или не, все тая. Ако той те обича не би те притискал емоционално да вършиш неща, при които се чувстваш некомфортно.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: a06c9182b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   ДА,да го поемеш и да ти се изпразни в устата е само по твое желание !!!
Повечео жени го приемат за нормално,някои гълтат,но това е по желание!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 79989108b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Нека приятелят ти да изпие прясно изцеден сок от портокал около 20-30 минути преди свирката. Всяка жена, опитвала това, твърди, че после вкусът и мирисът на мъжкото "мляко" е по-приятен.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 5d67cef8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   За мен това е унизително за жената и моята не я карам. Правила ми го е, но защо да свършвам там като го правя където му е мястото.

Всички други с които съм бил са ми го правили сами. Даже не съм ги карал, което е странно. Все пак това е нещо много лично. Аз също спазвам идеална хигиена и пия фреш от портокал час и половина преди секс и вкуса ги кефеше.

Някога просто не свършвах и накрая се налагаше да е със свирка. Може би от възрастта или от желание да се докажа.

Напоследък ми минава през акъла да накарам жена ми като е в цикъл да ми тегли една защото не искам да мастурбирам защото след това не усещам чувство на задоволство.

Моя съвет към авторката е да разговаря с приятеля си възможно най-скоро и да му каже това, което е споделила с нас тук. Мъжете имаме навика да се филмираме и ще стане голяма каша в главата му ако се забавиш, а това може да доведе до различни проблеми.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 36423bd29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Ааа то винаги е така. Винаги има някой друг, с който сте правили всичко, ама не ви е харесало.. знаеме ги тея истории.

Той ми свършваше по 20 пъти в устата на седмица, но на мен не ми харесваше. Но със сегашния ми приятел не мога да го направя, тъй като го уважавам много, а и не искам да се чувствам като курва.


Знаеме ги тея

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 584ce0bc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не е курвенско въобще. Съвсем нормално е да го прави момиче на човека, който обича. Разбираме, че не всички го харесват и уважаваме решението на тези, които не искат но определено си е минус и поставя под въпрос отдадеността на човека отсреща. На първо четене последното може да вдуга вежди, но човек е безсилен да не се замисли " Е, аз като съм готов на всичко за нейното удоволствие и я обичам толкова, че нищо в нея и от нея не ми е гнусно, как отсреща тези неща не са изпълнени, а трябва да вярвам някак, че чувството е същото".
А това, че си го правила на друг, а на него не - 1000% го разбираме, на всеки мъж би му станало кофти, а тези със себеуважението даже се дистанцират в отговор и започват да си мислят иначе и за друго. Много себеунизително е със смирена глава да приемаш там каквото ти се дава и да те поставят под бившите си - един мъж не търпи много да го настъпват, както и една жена със себеуважение, разбира се. Няма значение, че не го правиш нарочно - разбираема е реакцията му, а твоите мисли са закостенели и робуващи ма чужди глупости. Ти ако се чувстваш зле - ок, ама твоето не е това - теб те е страх каква ще изглеждаш.
Също, с миналия не ти ли беше курвенско, а с тоя вече ти е курвенско? Наистина ли не схващаш как го кара да се чувства. И аз бих започнал да смятам, че явно не съм човека за теб и да се ориентирам малко по малко на другаде. Любовния свят е сиво място, защото мнгонството са хладка вода, която робува на чужди предрасъдъци и ограничава себе си и партньорите от удоволствие и сексуална реализация. Като вас.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 1958c497c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо си споделяла какво си правила с този или онзи? Това са си лично твои неща и са минало.Той да не би да ти е казал какви ги е вършил преди?
Ще ти се сърди, защото мъжете са като малки деца. Иска го, за да надмине предния и да се бие в гърдите , че е повече от него. Пък и порното си оказва сериозен ефект. Прави каквото искаш ти и когато ти си готова.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 35a6769dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   От свирка не мога да свърша. През годините назад някои жени страшно са се депресирали от това, защото си решават, че не правят хубави свирки. А то не е така. И с жена ми е така. Ми не мога, не се получава и това е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: d35fb4bf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   М52г нямам голям а защо ли не никакъв опит. Но до сега не съм свършвал на жена в устата. Но много обичам моита да ми свършва в моита уста. Но тя не ми отвръща със същото.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 1791c54268
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е работа на никой какво и на кого си правила. Ама, ти си решила да бъдеш Мара Подробната и сега ти е тъпо, че на него му било тъпо. Еми, не се ли сетихте, че подробностите си имат граници.
За мен, е гадно свършването в моята уста и на никого няма да правя кефа. Нито ще се обяснявам какво съм била длъжна. И, да курвенско е, мъжете най-обичат с това да доминират. Сексът е удоволствие за двамата или колкото са там. Не съм длъжна да правя неща, които са ми противни.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 1e4b9750a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Моята приятелка не беше пробвала да и свършват в устата и аз не го исках, защото ми е все едно къде свършвам. За мен важно е да свърша, а най ми е хубаво като свършим и двамата. Но понеже много пъти когато нямаме време за секс, тя ми прави бърза френска, изпомазването със сперма винаги ни е било голям проблем. Веднъж решихме да пробваме да и свърша в устата. Каза ми че спермата имала странен, но не гаден вкус. И от тогава от практична гледна точка винаги и свършвам в устата, след което тя го изплюва и така се реши проблемът с изпомазването. Всъщност любимото и на двамата ни е когато свърша вътре в нея, но го правим само в дните, когато не може да забременне. Има си там някакъв метод по който се смята.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: 44612a243f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Е**ати простите и пропаднали хора. Що не му дадеш и там да се изходи по голяма нужда, така да се почувства голям мъж извратеняка. Вие сте ненормарници, щом харесвате такива работи.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 8472107403
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Всичко е въпрос на гледна точка авторке. Помисли как ги вижда той тези неща. Ако според теб е курвенско, защо си го правила с предишен и защо сега имаш скрупули ? Разбира се че ще помисли че не държиш на него.

От друга страна ако предишния те е навивал и притискал докато се съгласиш - това е друго. В такъв случай просто му го обясни. Но ако не е така, ти сама си причината приятеля ти да смята че се ограничаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 27d7145159
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Би трябвало само с човека до теб, мъж или сериозен приятел да нямаш задръжки.
Но реално се получава, че жените дават отзад или да им се празнят в устата на всякакви кръчмарски герои, които са ги забили същата вечер. Но тогава те не се чувстват курви.
А мъжа й, ако поиска това - бил извратеняк и тя се чувствала курва.
Загубена работа!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 95a9d49448
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Много просто, не ме лижат и аз не правя свирки.
Оттам нататък, свършването в устата просто липсва като опция. Има хора, които цял живот правят скапан секс, да ходим да се гърмим ли? ! Не било писано, поне нямам проблеми като вашите…

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 79989108b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 10, това, което ти написа, е интересно от гледна точка на това, че тук из темите съм виждал десетки коментари на жени, които се оплакват, че мъжът/приятелят им можел да свършва единствено със свирка, а не при обичайното любене. Пробвали ли сте по-ускорени и дълбоки свирки поне до средата на самолета?
Ако свирката е изпълнявана с твърде бавни и къси движения, тя е по-наелектризираща и доставяща удоволствие по по-различен начин и от такава никога не съм свършвал, дори и да е продължавала около 3-4 часа. Но ако свирката е с ускорено движение и по-дълъг ход, а жената е наясно какви умели движения да прави с едната си длан, докато с другата гали топките, тогава нещата се получават само за минута-две.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8c6adddee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И аз свършвам трудно от свирки. Това в началото силно мачкаше самочувствието на жена ми и дори е плакала, че не се справя. А тя прави страхотни свирки, такава майсторка не сте виждали. Тя също не е свършвала докато я лижа, но това може да се дължи и на моя талант в тези област.
Иначе тя обича разнообразието и макар и двамата да сме фенове на свършването в най-естественото място, има дни от месеца в които сме само на френски ласки. Никога не е имала проблем да и свърша в устата да си поиграе и да изгълта всичко като добро момиче, но не бих казал че кефа от това е по-голям от свършването на гърдите примерно. Изобщо ограниченията са само във вашите глави, ако не разказвате никой няма да знае какви ги вършите в леглото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0288521632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ако един мъж истински те обича, НИКОГА няма да те кара да правиш такива неща.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 026aeb1396
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Няма нищо курвенско в това. Щом се обичате и сте във връзка няма курвнски неща. Курвенско е да духаш на някой, с който не си във връзка, курвенско е да се чукаш с други, да изневеряваш, да чукаш безразборно и т.н. Още по-тъпо е, че друг ти е пълнил устата преди него. Сега приятелят ти ще се чувства винаги втора ръка, докато не започнеш да го изпразваш в устата си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker