МОЯТА ИСТОРИЯ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

МОЯТА ИСТОРИЯ
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 3459 пъти
Моята история
Здравейте.Преди да започна с тази история искам да кажа, че за ГОЛЯМА ЧАСТ от гадните неща, които ми се случиха и ми се случват нося отговорност само и единствено АЗ.Тази история е за това как някои неща могат да доведат до катастрофални проблеми.Ще започна с това, което ме насочи към порочния начин на живот.
Аз съм момче на 21., което никога не е усещало женско внимание(никакво) една 0.Спал съм само веднъж с момиче преди доста време. Причината да не получавам внимание е ясна и доста видна.Аз съм грозен,пъпчив,дебел като цяло нелицеприятен, имам и други проблеми, които указват тежко влияние върху моето никакво самочувствие.Много пари,скъпите дрехи не прикриват самотата и много лошите ми черти.Когато виждаш ВСИЧКИ около теб да имат гаджета или дори само по някакъв начин да общуват с момичета, в някакъв момент те кара да се замислиш, че нещо куца.Вниманието, което не получавам и многото подигравки към мен, много ме озлобяват.Друг сериозен проблем, който ме съпътства е трудното ми общуване с нормални хора.Всичките ми проблеми и празнини ме доведоха до там да търся утеха и по добър живот в пороците(мн голяма грешка).Запонах да употребявам наркотици и да играя хазарт.Започнах с тревата в 8клас(14г).На 16г. започнах да играя комар. На 16-17г започнах с да употребявам рядко други видове наркотици главно кокаин.12 клас употребявах наркотици по честно, но не твърде често. На 20г. спрях да пуша трева и да взимам наркотици, което си беше успех, защото в продължение на 5-6г пушех всеки ден по няколко пъти на ден.След спирането в мен се отвори една празнина и започнах да пия алкохол, увеличих цигарите спрямо преди и започнах да играя хазарт повече.Тези пороци карат хората да бягат още повече от мен.Към днешна дата съм толкова дълбоко в тинята, че дори не знам за какво живея.Знам за голяма част от нещата само аз съм си виновен.Знам и какво трябва да направя за да променя нещата.Мисля че трябва да посетя психолог.В бъдеще мисля да направя тази история с повече детайли и примери.МОЛЯ ДА КОМЕНТИРАТЕ.СЪВЕТ/ХЕЙТ…….. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: d0c27ce105
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Моли се. Без майтап. Казвал ли си си "Отче наш" например, преди лягане? Човек по принцип няма особена стойност сам по себе си или някакъв по-различим особен смисъл, Друг му дава смисъла. Ние сме вятър. Запитай се, вярваш ли в Бог? Решенията които си си взел - казваш че сам си ги решил, но към тях те е тикнало нещо. Защо си му се поддал на това нещо което те е тикнало да ги вземеш, защо си те оставил да те излъже? Имаш тооолкова много път пред себе си! Има къде по-страшни неща. Ще се справиш, но ако си достатъчно жесток със себе си и със своите страсти, ако не разчиташ на собствената си помощ за начало - трябва да се укрепиш, преди да си помагаш сам. В момента тялото ти е като в "матрицата", всичките му механизми ще те водят до старите му навици. Трябва ти нещо извън теб, да те изкара оттам където си. Но в твоите ръце, макар и да не е помощта ти, в твоите ръце е нещо много по-съществено. Запитай се, наистина ли искаш да се спасиш от този си живот? Наистина ли имаш желанието за това?? Това е в твоите ръце и в ничии други, желанието!! Ако го имаш, ще потърсиш начин.

Кураж и не се предавай! Знаеш ли преди теб и мен, на колко много други хора им е било трудно? Побеждавали ли са страстите си? Побеждавали са ги. Успявали са, с Божия помощ и с личната си решимост да следват истината.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1f396f8702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма нещо, от което човек да не може да излезне.
Въпроса е колко я искаш промяната.

Ако си мислиш, че с минимални усилия, без да си нарушиш комфорта ще промениш качеството си на живот, грешиш.
Трябва да изядеш шибаните си лайна, да минеш през тинята и да излезнеш променен на другия бряг.
Без болка няма промяна. Физическа, емоционална болка, така че да пренаредиш картите в себе си.
Иначе казано трябва да се гърчиш и трябва да заобичаш тази болка.
Иначе путки няма да чукаш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 36e962558d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Братле има много начини да промениш ситуацията. Замини на някъде, запиши се на психолог, влез във фитнеса, избери си подходящо хоби или започни да общуваш с хората. Другото ще се нареди.... Никога не си толкова затънал че да не можеш радикално да промениш ситуацията. Мой познат и той така беше и даже се хвана в едно манастирче до Пловдив послушник беше 2 години да се успокои и поске си оправи живота и сега дете чака...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 29 дни
hash: a4efc6d01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Важното е, че си виждаш грешките и искаш да ги поправиш. Трябва и сам да си простиш за пропадането. Вдигай главата и хубав, грозен давай напред. Аз щото съм мноо красив начи.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: dfad675275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Трябва ти силна бащина фигура, пример, душеприказчик. Аз мога да бъда такъв, щом имаш пари и време, търся си партньор за ежеднеяен спорт. Ще ме взимаш след работа, ще спортуваме и ще си говорим. Събота и неделя пак, по-дълго. След 6 месеца, до една година ще имаш огромни резултати в позитивна посока трябва само воля и мотивация. А за един мъж не е чак толкова важно да е красив, можеш да компенсираш почти на 85% липсата на физическа привлекателност с мъжестяебо излъчване, спретнатост, хигиена, мъжко поведение, да си държиш на думата, да имаш силен характер, да си галантен, да си щедър, да можеш да прощаваш и да отсттпваш без да губиш достойнството си! Щом имаш желание, всичко може!

 
  ...


...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 7558ece5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11, ей тва е приказка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker