Проблем с моята сексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с моята сексуалност
преди: 2 години, 19 дни, прочетена 2257 пъти
Здравейте всички. Искам да споделя моята история и как се чувствам. Първо искам да кажа, че в реалността съм мъжко момче и мъжкар и никой не би предположил, че се чувствам така. Като малък много харесвах момичетата, опитвах се да си намеря сериозно момиче, но преживях много отхвърляния и всичко ми се отразяваше. Имал само една приятелка, няколко години живяхме и бяхме заедно, бях щастлив с нея, тя ми беше 1-та и единствена, но ме напусна заради друг мъж.. Искам да ви кажа, че като малък бях малък покрай мен имаше много женски неща и дрехи, защото бях само с майка ми и сестра ми. И още на 15 години тайно пробвах да обувам прашките на сестра си и ми хареса. С времето порно и гледайки как мацките се кефят като ги "оправят" и те правят свирки започнах да си мисля какво ли изпитват и да ми се иска да съм като тях. Та, имал съм мисли за мъже и за пениси, но не съм направил нищо. В момента съм на 28, минаха 3 години, откакто бившата ме напусна. Бях тотално съсипан и разбит, но и се върнаха тези мисли в мен и искам да обясня как се чувствам и ако някой може да помогне със съвет или нещо.. Все още се заглеждам по жените, харесват ми и смятам, че са много по хубави от мъжете, но един вид не ме привличат сексуално, а просто оценявам красотата им и ми се иска да бях като тях, Мъжете от друга страна много ме привличат, най-вече заради пенисите и телата им и това, че ми се иска да съм като мацка и да правя това, което те правят.. Така се чувствам, че дори като съм по улицата, гледам готини мацки и просто ми се иска да съм като тях, нищо друго.. От една страна ми се иска да бях по женствен и да можех да бъда като мацка и да бъда с мъже, но от друга страна не искам да съм гей. Винаги съм искал да намеря истинската любов, да създам семейство и не знам какво да правя и мисля..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 18 дни
hash: ec2ea51619
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Приятелю, с теб съм. Не мога да повярвам колко хора имат сходен проблем, като някаква епидемия е станало. Не мога да разбера какво го причинява. Проблемът на 90% от хората като теб и мен със сходни привличания е описан от Фройд като "идентификация с майката". Детето решава, че е майка си, идентифицира се с нея. За да не влезе в инцест, кръвосмешение (дълбоко заложен код в нас, да не се съешаваме с роднини - бихме изпитали отвращение, т.н.) личността търси мъж, търси другото. Обикновено става при липсващ баща и поглъщаша любов на майката, не давайки въздух за личността на детето. (Но да обвиняваш друине за пробчемите си е садък анастетик!)

Ще бъда кратък, че никой няма време за губене! Какво съм открил, през работа с психотерапевти, лични истории, науни статии и собствен опит. От 14 до 30тте ми настоящи години се боря с това, не съм се предал още ; )


1. Порното отключва латентно заложени пробеми. И при мен беше същото, първо харесвах момиче, силно, после обаче с порното започнах да съм привлечен от момчета.

2. Сексуалността е процес. В пубертета се проявява като фотографски негатив заложеното ти от детството, в пубертета се показва какво се е получило. Не вярвам, че не може да се промени, но това откривам.

3. със спортуването и здравословните мъжки връзки е възможно да развиеш позитивна представа за себе си, че си мъж, да се идентифицираш с мъжкото вътрешно. При мен се получи, но не мога да намеря приятели с които да спортувам например, май не съм търсил достатъчно.

4. Не влизай в сексуални отношения докато не пробваш да се изправиш, вкусвайки "забранения плод" ще ни е трудно да се измъкнем от това усещане, както с наркотиците например, рано или късно ще те повлечат отново към себе си.

5. Не бягай от истината! Приеми проблемите си, какво проблематизираш в себе си. Приеми себе си, без да се вкопчваш, паникьосваш и т.н. . Само със спокоен ум може да очертаваш пътя си.

6. Не си хаби времето. След 2 години ще бъдеш малко по-стар от днес. Определи си време, примерно година, в която ще спреш тотано със порното, със погледите към момчета, със неуважението към себе си, към подсъзнанието си и потребностите му - ще прекъснеш вредната връзка със жените до себе си - докато пастеш ти е насъщно да бъдеш близо до майка си, да я обичаш, да поемаш от безусовната и помощ. На 28 години, всяка нейна помощ става бреме, става обида за твоята автономност. С голямо уважение, и твърдост и постави граници, които да не преминава. Изпитай нуждата да го направиш. Ако не изпитваш тази нужда - сближи се още повече с нея!! Гушки, тем подобни. В един момент тялото ти само ще се пазгневи и ще ти покаже как да си създадеш граници с нея, как да изпиташ нуждата от тях.

Кураж! Никой от нас не знае какво причинява тази епидемия от привлиания. Духът на времето ли - еманципацията на жената (която е ок и естествен процес!) - планетата ли, която е пренаселена, мозъчните тръстове, целящи депопулация? (Впрочем депопулацията предстои и без да има пъклен план, рязък спад на пората вещаят всички гоеми научни статистиески хъбове ) .

Последно, да. Открих, че нашата вяра може би е измислена, историески ясно може да се проседи кой го е сторил и с каква цел. Същевременно, подвизите на светиите и мъчениците остават, достиженията на културата ни стоят. Тоест, и да не е вярна религията в детайлите си, има морален закон на света, според който той работи. Не се останяй да се впуснеш прекалено във някоя религия. Когато човек изпадне в безисходица, подсъзнателно подхожда към религиите със прикрита користна цел - да бъде освободен от проблема си. Това може да е заблуда в някои случаи.

Поздрави,
facetious

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 621b888035
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Така са започнали Евгени Минчев и Юксел Кадриев, нямяш грижи, дерзай!

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 4472c1fd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хора, парното, филмите са нереалност. Спри се, смири се, ако щеш отиди на църква и осъзнайте, че Господ е създал мъжа и жената, а всичко останало е "продукция" за пари, много пари. И това работи защото вие го толерирате, гледате, вярвате. Личен избор!!! Разочаровал си, жената си е тръгнала, ами развижи си ума, осъзнай, че на света има милиарди жени и си се хванал, сякаш тази е единствената. Да идеализираш някого е грях! Четете, развивайте се и мислете!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 18 дни
hash: 350e8171cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не, порното може само да развие фантазията на някой, не да му отключи латентни проблеми. :) И към порното няма толкова тежка зависимост, чрез него се потискат други по-сериозни състояния, които биха били съкрушителни за един мъжки индивид и хората около него. Аз лично познавам хора на сухо, които не гледат порно и са проблемни в обществото - хулиганство, пиянство, вербална агресия, кражби и така.. Само някакви замъглени хора смятат, че порното изкривявало психиката. Нормалното порно си е ок.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: d859c1024c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Причините за трансексуалността до ден днешен се изясняват от съвременната наука. Не зная какви статии е чел номер 1, но Фройд не съм чул да има теория за "идентификация с майката", може би бърка тази за Едиповия комплекс, която има съвсем различна концепция от тази, която имаме в твоя случай. Трябва да се отбележи, че теориите на Фройд отчасти са отречени от съвременната наука.

Авторе, от историята ти става ясно, че още в пубертета си имал подобни изживявания. Реално това не е някакъв проблем, ако ти не решиш, че е такъв. Бисексуални хора си има и ще продължава да си има, както и хомосексуални, както и транс. Времето ще покаже какъв е при теб случаят, но ми се струва безсмислено да се притесняваш за неща, които не зависят от теб. Просто прави каквото ти се прави и не залитай по псевдонаучни теории. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker