Интимни отношения и още нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимни отношения и още нещо
преди: 2 години, 22 дни, прочетена 3253 пъти
Здравейте хора, попаднах в една често срещана ситуация предполагам. Ще съм благодарна ако отделите 2мин за моята история.
Моята история е следната, срещнах едно момче (запознах ме се в социалните мрежи) преди 4-ри месеца. В момента в който се срещнахме на живо, между нас имаше голяма химия и страст и преспахме на първата среща. Оттам нататък всеки път като се виждахме, винаги правехме секс, може би има само едно, две изключение дето не сме правили. Когато сме заедно не говорим за връзка и чувства между нас, но моментите, които ги прекарваме заедно са много хубави. Споделяме си неща от живота, говорим за семействата си, за минали връзки, за лоши и хубави моменти, вършим си услуги един на друг. Винаги, когато ходя в тях, всеки път иска да остана да пренощувам при него, след секс е толкова мил и галантен, стиска ме силно, прегръща ме и ме целува нежно. Осъзнавам че съм в така наречената връзка "приятели с привилегии". За пръв път попадам в такава ситуация и не знам как се реагира в такъв случай. Осъзнах че започвам да се привързвам към него, след като една вечер секса не беше просто секс, а беше като любов (*не знам дали правилно се изразих) , толкова бавен, нежен и прочувствен.
Сподели ми, че след седмица си заминава за родния си град, там ще си живее и работи, на 300км от мен (относно това, аз лятото често пътувам към неговия край, тъй като на няколко км от него имам жилище). Дори и след като ми сподели, не каза нищо за нас и нашите отношение, дали ще му липсвам, дали ще продължим да се виждаме и т.н., единствено ми каза, че всеки път като тръгвам за неговия град да му се обаждам. Много ми е мъчно, че така най-вероятно ще свършат нещата...предполагам че ще се виждаме и през последната седмица, обаче вътрешно си усещам че "има нещо, което ме дърпа към този човек" (не знам дали е породено от това че химията в секса е на 100% или от факта че винаги е нежен с мен и ме прегръща и целува силно, все едно не иска да ме пусне).
Ще съм благодарна, ако споделите своето мнение, след като сте се запознали на кратно с моята история. Били ли сте в такива отношения ? Да се опитвам ли да го задържа по някакъв начин ? Дали има някакви чувства към мен ?
Какво да очаквам след товаа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 21 дни
hash: e058a5a5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Много е тъпо това. Човекът ще си пропилее живота, но ще го разбере твърде късно. Не може да му помогнеш, ако той сам не поиска да види накъде се е запътил. Когато имаш много такива отношения, в един момент вътрешно ставаш на ръб, придобиваш душевността на каучукува гума, чувствителността на дзифт.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: f620f539a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Едва ли има някакви чувства... Най-вероятно нищо няма да излезе, само за секс те иска щом няма друг тип срещи... И да си говорите, и да е нежен, няма значение, някои мъже се държат така, защото им помпи самочувствието, че могат да задоволят жената, но като им омръзне, тръгват по други... В една връзка трябва да има друго, което да сплотява двойката, а не само сексуално привличане, защото обикновено иначе така става, че жената се привързва, а мъжът, като види, че се опитва да го върже, а вече му е дала всичко предварително, се отдръпва... Случвало ми се е такова нещо, че даже ми беше първи, болезнена е раздялата после... Знам и за други хора с такъв тип отношения, за такива, при които да е продължило повече от шест -седем месеца, не знам, и краят е идентичен...

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 037f0cfa43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да се опитваш да го задържиш при теб не, по-скоро да го последваш. Най-правилното нещо, което можеш да направиш е да му кажеш как се чувстваш, какво искаш да стане и така, като цяло му признай тези чувства, които написа тук и го попитай дали няма как да се намери решение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: e2a5fb9976
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Аз като мъж ще ти кажа, че не бих се опитвал да изграждам сериозна връзка с момиче което ми пуска на първата среща, колкото и да е силно привличането. Явно и пича така разсъждава и след като си си отворила крачетата, му е станало ясно, че сте само за неангажиращ секс, докато не си намери сериозно момиче за връзка.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 8acb573032
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хубаво го харесваш,разбирам те,но не е трябвало да му пускаш още на първа среща.
Показала си му,че си много лесна.

 
  ...


...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 6586bd54f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кажи му какво чувстваш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: ab926faf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Жените не вдявате, че за мъжа сексът е само секс. Дали бавен, груб-секс. Жената си вкарва някакви бръмбари в главата, че има химия, че някой не ще да я пуска и други такива романтики.
Тоя ще живее на 300 км от теб. Не е сложил край, защото няма на какво да слага край. Ако случайно минеш през неговия град, ще те мине и така.
Малко самоуважение трябва. Не си малка, за да не разбереш кога те използват и гаврят. Просто доброволно се даваш.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 6dc5b12c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И сега какво?
От криворазбрана гордост ще си пропилеете хубавата връзка ли?
Я се вземете в ръце и поговорете!
Признай му - не е срамно! Най-много нищо да не излезе. НО така е сигурно, че нищо няма да излезе.
И въобще... защо сте спали без да се опознаете, без да си кажете: "Обичам те!"? Така изглежда много лесно, бързо и просто, много консуматорско, НО... както виждаш и то има своите минуси, и като че ли те са повече от плюсовете на леснината и бързината...

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: afd8cba4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен си остани с хубавия спомен от преживяното и продължи напред. От разказаното не звучи като да имате бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: 1d77736b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе то путка изтъркване няма,ще си намериш друг/и тъпкач/и и готово !!!

 
  ...

...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 5c39b7f1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е, разни си отварят крачетата и на втория месец, ама пак не става сериозна връзка. :) Но пък вашият случай е поредното доказателство, че единствено интимността кара двама души да се сближат и да почнат да си споделят. Тия връзки дето нищо не се прави в тях ;) не са ок. Не бих имал предразсъдъци към пускащите на първите няколко срещи жени, по-скоро за тия дето няколко месеца се чудят

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 3b429411e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хаха всеки бърза да изразява мнение! А ти защо не Остана да пренущуваш??? ;) Май не сподели всички условия около двама ви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 20 дни
hash: fb05bd7d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не виждам някакво бъдеще. Ако беше влюбен в теб щеше да иска да сте заедно, не да ти заяви спокойно, че заминава и толкова. Това, че сте си говорили, а не сте се ч*кали само мълчаливо не значи, че си намерила любовта.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 1bbc9723a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не мога да те съветвам, защото трябва да си го усетите между вас и да си решите искате ли повече, но се чувствам длъжен да защитя позицията срещу някои от коментиращите на темата за първата среща. Аз съм мъж и дълбоко не съм съгласен, че автоматично е лошо ако стане нещо още от началото. За мен това е много по-истинско, така сте го почувствали, така се е случило и това ми е много по-красиво състояние на нещата от задкулисния фалш и робуването на някакви неписани правила на коя среща какво трябвало и всичките ограничаващи кутийки. Дали на първата среща, ако правите нещо или на 10тата още не сте, презирам мнението, че има някакъв график и той е центъра на фокуса вместо чувството между двамата души. Точно последното според мен е редно да диктува нещата а не някакви чужди, абстрактни норми. Ти не гледаш човека срещу теб и не чувстваш нещо към него, а към съпоставянето му с някакъв предопределен шаблон, който дори няма смисъл. Красиво, истинско и далеч, далеч летейки над мисленето от типа на коментари 4 и 5 е както да сте почувствали дръпването един към друг поначало така и да сте градили несексуални отнощения известно време и те после да са преляли натурално във физически и чак ми е смешно и жалко как някои дребни душици се опитват да смалят цял характер, цял персонаж до сравнението със закостенелите си очаквания. Свободни бъдете бе, живи и чувствайте, стига преценяхте, стига смятахте толкова. И за това има място, ама да преценяш едно прекрасно момиче негативно, защото когато е изпитала чистото чувство и желание да е с теб отвътре, натурално не е играла театър да ти се прави на интересна със седмици...просто думи нямам. Ясно, че има лесни, но това за което говоря дори не е фокусирано върху секса. Просто вътрешното изразяване. Съществуването на вътрешно изобщо. Малката искрица живот, която някои роботи са строшили и проповядват студеното си съществуване. Не ми дреме кога ще ми е дала, стига да се е чувствало истинско и споделено отвътре. Разберете го вече. На това казват химия - онова, което не зависи от теб, което просто го искаш и даже не е за единия секс, не идва отдолу, а отвътре. Онова необяснимо дръпване към определен човек, който ти действа повече отколкото си очаквал, че е възможно. Това не е ли далеч по-истинско от която и да е похотлива емоция да боднеш или да те боднат или от кеято и да е сметка съответното момиче точно по шаблона ли се държи или е "лесна" вече??
Иначе с пича определено сте си само за секс за момента. Не значи, че нищо повече не може да излезе от това, но знай къде се намираш на картата. Ако ще има повече, трябва да е споделено и да ги искате и двамата, а не сме сигурни, че той го е поискал още. Може да се пробваш. Истинското, за което говориш по-горе не значи, че сте си предопределени и може да завършва само със заедно цял живот, понякога си остава точно никъде, но си знаете, че е било нещо повече от стандартното познанство за секс или безсмислени никъде водещи връзки. Просто е било по-голямо от вас.
Всяко привличане, което главата ти го е осмислила има таван. Тези, които идват отвътре са...друго нещо

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: d24563bf6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Баси и парантиите са се навъдили . Първа среща и химия... И после що така!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker