Девствен на 24, имам интерес от момичета, все пак мисля да го направя с проститутка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен на 24, имам интерес от момичета, все пак мисля да го направя с проститутка.
преди: 2 години, 14 дни, прочетена 1549 пъти
Здравейте на 24, спортувам тренирам, с лека преса и 40см. бицепс съм. Карам скъпо БМВ лично купено, имам много добре платена работа и собствено жилище благодарение на помощ от родителите.

В обкражението ми има доста момичета, виждам че не съм стока за изпускане и съм доста сигурен, че ако натисна някоя по-усърдно, от тия, които проявяват интерес към мен, ще ми пусне.

Излизал съм с момичета, целувал съм се, натискал съм се и не съм притеснителен вече.

Лошото обаче е, че ме страх да не се изложа, и като си представя как тръгвам да правя секс с някое момиче и ме хваща шубе, като не знам точно как да застана, ще свърша ли бързо, ще се представя ли добре?

Изчел съм много от темите тука и знам, че някои ще тръгнат да пишат, ама как може младо момче, да правиш секс без любов, без желание.

И аз искам първия път да е чувствен и страстен, ама реалността е че момичетата искат мъж, който може да предостави сигурност, добре изглеждащ и да ги ебе яко.

Затова мисля да си поръчам елитна курва, за да придобия някъв опит, да видя какво е усещането и да знам какво е това секса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 дни
hash: 4493800d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Брат така като те слушам по-добре си карай БМВ-то пък остави момичетата на мене

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: be9c70de35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ми щом си решил, действай. Не е голяма драма. Аз си направих сефтето на 17 не с една, ами с две платени к*рви. Нито ме притеснява каквото и да е, нито съжалявам. Даже си беше доста яко. Филмът при мен беше, че щяхме да се събираме с приятели и предимно приятелки на вила, съответно щеше да има секс, както и имаше и го направих от притеснение да не се изложа като теб. Общо взето им казах и на момичетата как стоят нещата и си изкарах супер, както се вика отракаха ме, бяха ми каки с около 5 години отгоре, ако не ме излъгаха. Иначе тва за бързото свършване не е така при всички. Аз свърших за около половин час. Само внимавай какви си избираш, като започнем от визията и стигнем до това дали няма някой да ти изскочи от съседната стая и да те пребие..

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: 17c5de237f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И? Кел файда, като имаш Скъпо БМВ, като нямаш грам самочувствие да наебеш някоя.
Имам приятел, който работи във фантастико и ги ебе всяка седмица различни. Не съм чул да се оплаква, чв кара Скъпо БМВ ама не му връзват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 дни
hash: bbf8708c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Грешен ти е подхода - туй имам, онуй имам, еди колко си бицепс и к/р имам, оная ше натисна, ама само за едното тъпкане ... Веднага ми става ясно какво търсиш и защо няма да ти се получи с момичетата, поне свестните такива. Давай, плащай на проститутка, те такива като тебе само такива жени търсят - леки и без ангажименти ако може, само секс. За другото не си узрял още, изисква се взаимност, тръпка, емоция, а не 40 санта бицепс, гладък мозък и пълно неуважение към по-нежния пол. Тунинг каки, търсещи тъпкачи с пари бол, колкото щеш. Само, че много бързо цоцат кинти, май трябва да питаш вашите дали може да си ги позволиш, че харчат повече от бмвто.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: e2baf48e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   С този акъл не те чака нищо добро с жените.

Ж24

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 дни
hash: 70b58f95e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Изобщо не го мисли толкова, за да си по-уверен го направи с някоя простотутка, за която не ти пука, защото няма да тв лъжа, секса е важен и представянето на мъжа е важно. Когато видиш какво е и колко е лесно, защото на момента изобщо не мислиш как да застанеш и къде да си държиш ръцете, ще ти е по-лесно и ще си готов за истински секс с момиче, което харесваш. Другия вариант е да го направиш на пияно с някоя мацка, която те привлича, защото като си пил първо, че няма да ти пука и второ, че няма са свършиш толкова бързо. Освен това знай, че изобщо не си единствения, познавам много момчета, на които първия път им е бил на 22-23. Но просто всички се правят на тегави ебачи и лъжат като луди. Просто действай, защото изпускаш много!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 2c91ec3fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как да застанеш.. :Х няма нищо сложно в началото на един полов акт.. ти не можеш да проникнеш ли, не знаеш как да се движиш ли? Наистина е добре да си караш BMW то. Много сериозно ти липсва усет. Ако си се целувал, трябва да ти е някак по-лекичко. Няма никаква специална философия и училище за тези неща, то е до усещане. Гаранция за ниски нива на тестостерон, на това се дължи липсата на усещане за нещата в интимен план.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: b73e60d97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пичаго не знам шо да ти кажа. Аз съм на 23 (девствен). Момче от скромно семейство нито грозен, нито красив като Къванч Татлъту. И аз обмислям да отида на проститутка, обаче слушам от приятели, че има много фалшиви обяви. 60-80 лв. за 30 минути не са кой знае какво. Иди на проститутка. Финансовото състояние и външният вид не са от значение в любовен аспект. В любовта или ти върви, или не ти върви. На мен не ми върви, каквото и да направя никоя не иска да ме вземе и си ми го казват защо: Защото не мога да им осигуря стандарта на живот, който искат да водят. В общи линии, нямам никакъв шанс. В най-скоро време и аз ще отида на проститутка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker