Възбуждат ме жени... (жена съм) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възбуждат ме жени... (жена съм)
преди: 2 години, 14 дни, прочетена 4414 пъти
Здравейте, аз съм на 30г имам мъж и дете на 4г.Преди 6м започнах да гледам в Netflix един сериал(ELITE), тогава за пръв път забелязах, че при сцените с интимност между жени се възбуждам повече, отоклкото при нормалните такива. След това изгледах няколко филми за лесбийки и винаги се възбуждах адски много. Направих си регистрация в Tinder и се match - нах с няколко мацки. Някои от тях ми писаха, нж така и не отговарих. Секса с мъжа ми е перфектен, но свършвам много бързо щом започне да ми прави орална любов и да бърка с пръсти(всъщност си представям, че съм с жена) Не съм му споделила за това мое влечение, защото не знам как ще реагира. Никога не съм била интимна с жена и никога не са ме привличали жени, но напоследък все по - често де заглеждам по жени и си представям че съм с жена, когато мастурбирам
Дори си пускам и лесбийко порно. Не знам, дали да кажа на мъжа си за това мое влечение. Не знам, дали да опитам наистина с жена, тъй като ме е страх да не ми хареса повече от обикновено и да се пренасоча към другата страна. Мисълта за тройка също не ми допада, искам да съм сама с жена, затова и не съм казала на мъжа си. Доста съм объркана, ката цяло и това продължава вече 6м.Всякакви сериозни съвети биха били от полза или опит на жени в моята ситуацията. Благодаря, че ме изчетохте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 13 дни
hash: f8566bbded
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз пък съм доста объркана за тези неща. По принцип харесвам и се влюбвам в мъже, но понякога се заглеждам и възбудам от жени. Гледам лесбийско порно, защото ми харесва, но и защото ме е срам да гледам мъже. Знам, че е тъпо, но съм много срамежлива, но пък най- силно съм се възбуждала от порно с мъж и жена и то с доминантен мъж.
От известно време имам нещо като чувства към треньорката ми. Нямам намерение да й разкривам, да й се завирам в личния живот, още повече че в профила й пише, че е обвързана от години. Не ми харесва идеята да развалям връзки, нито искам да смесвам това привличане с тренирането. Имам си ясна граница за тези неща, но си се чудя на акъла.
Явно съм бисексуална, но реално в живота си имам нужда от мъж, който да е водещ, който да е уверен, интелигентен и който животът да го е мачкал, на той да се е съхранил. В общи линии харесвам мъжкари. Приятелят ми донякъде е такъв.
Наясно съм, че жена трудно ще ми даде сигурността и твърдото рамо, от което имам нужда, но явно не съм безразлична към жените. Сбъркана работа....
Моят приятел няма против да спя с жени, стига до не го зарежа, заради такава и да не крия от него, но това е против принципите ми. Смятам, че щом един човек е във връзка, трябва да е само с половинката си, пък и не ми се става развратна. С жена мога да бъда, ако съм сама и съм дълго време на сухо, но знам че секс с жена може и да ме обърка още повече, така че гледам да си сегя на четирибуквието.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: 98878ff171
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И какво те спира да опиташ,ами то си е живо ебане,само че между жени !

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: eb02e5a9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз бих те посъветвала да опиташ с жена, но да не казваш на съпруга си, не все още. Може да се окаже просто влечение. Но ако се пробудят по сериозни чувства си длъжна да му кажеш. Аз също харесвам жени, но още от много малка. Винаги са ме възбуждали доста повече от мъжете. Внимавай обаче на каква ще попаднеш, защото има жени и жени. Има такива които ще те разочароват, има и такива които ще те накарат да се чувстваш специална. Гледай емоционално да си паснете. Има и друг вариант да не се отдадеш на желанията си, но от опит ти казвам че ще продължи да те гризе от вътре и това ще започне да те разрушава емоционално и физически. За това е най-добре да изживееш тези чувства. Бас държа, че тук ще се изредят типичните бай ганьовци в коментари, не им се връзвай. Смело напред, живота си е твой и никой, абсолютно никой няма право да те определя и да ти казва как да го живееш и какво да изпитваш. Успех ти пожелавам!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 12 дни
hash: b2b5965fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Жена ми също се възбужда от идеята да пробва с жена. Аз съм и казал, че ако наистина иска нямам нищо против. Това за мен не е никаква изневяра, две жени да се мастурбират една с друга. Та това е нормално до някъде. Все пак жените сте много близки една с друга. Прегръщате се и се целувате с приятелки. Пробвате дрехи, че дори и бельо. Често се пращат и снимки за одобрение...

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: f5df3959dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Един съвет...просто опитай.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 дни
hash: a84c0fa0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В много подобна на моята ситуация си,но в същото време и много различна. Аз си имам приятел от 5 години ,но все още нямаме дете. Влюбих се наскоро в едно момиче като на мен ми се случва за първи път,просто станах обсебена от нея.Ставах и си лягах с мисълта за нея.Оказа се,че и тя ме харесва и спах с нея и се оказа най-приятното и най-страстното нещо което някога съм правила.Изобщо не може да се сравни с мъж. Сега само за това си мисля и искам отново да го направя,но смятам че ако продължавам така ще стане прекалено . Не казах на никого и приятелят ми не разбра и всичко си мина,но се радвам,че осъзнах че харесвам и жени ,преди да съм родила дете. Моето мнение е,че не трябва да му казваш,защото рискуваш да си развалите връзката.Най-добре направи като мен и намери жена с която да пробваш.Така ще разбереш дали изобщо ти харесва или си се заблудила.Не бива да изпускаш тази емоция ,въпреки че имаш мъж и дете. Много ще загубиш ако се откажеш.Успех !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 дни
hash: 8938a1d421
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много добре те разбирам авторке. Аз от няколко месеца, изпитвам влечение към мъжете (представям си как правя секс с мъж, как заспивам в прегръдките му и, че имам връзка с такъв човек). Мен също порното между представители на един и същи пол, ме възбужда много повече, отколкото онова между мъж и жена.
Бих те посъветвал да не разваляш семейството си, не бързай да се отдаваш на тези фантазии и желания.

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 1ab02eabb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Спокойно,нормално е.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: d25378cee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Гадно е цялото това нещо. Изневярата си е изневяра, както и да го въртим, с мъже с жени. Ако приятелят ти е съгласен, ОК. Според мен имаш три правилни варианта.
Оставаш си само с фантазиите.
Говориш с приятеля си и искаш съгласието му (може да се разберете да гледа, ако и ти си навита)
Късаш с него и правиш, каквото искаш.
Другото, както и да го въртиш, си е лъжа, изневяра. Грозно е. Ако той спи с други жени, как ще се почувстваш? И аз си имам фантазия за силиконови проститутки, но не изневерявам на приятелката ми. Просто ще се чувствам гадно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 56e2ebaea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Леле, явно нямате какво да правите и мислите само за простотии...Светът отива на гибел.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 дни
hash: c0015613cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Пробвай да си чатиш с някоя по-интимно, уредете си анонимен секс чат в някоя платворма и първо го изживей на ментално ниво и ако много ти се иска и на живо, помисли дали не е по-добре да го споделиш с мъжа ти. Според мен много повече мъже биха се ядосали на това, че си ги излъгала, отколкото на това, че от извествно време имаш някакви влечения и искаш да пробваш. Все пак сте семейство и не бива да имате тайни, дори за по-нестандартни неща. Трябва предизвикателствата да се преодоляват взаимно и с усмивка, каквито и да са те :) Ако приятелката ми ми разкаже съвсем откровенно нещо такова, като това което описа ( как точно се е случило това, от къде е дошло и всико останало с тиндър) бих я разбрал.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d534bb650
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Пъ. во пробвай тайно за да си убедена от това любъпиство.
Следтова му кажи чехаресваш и искаш да опиташ с жена, чез да си му казала че вече си пробвала. Така ще видиш неговата реакция без да знае той ити пък вече като си пробвала. Лисля че ще се съгласи. Мъжите това им допада като сигурност и възбуждащо е дай му да гледа някой път.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: f49484f219
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До аватара.
Мъжете много харесват да гледат как две жени правят любов. Пожелавам ти късмет съпругата ти да приеме идеята. Можеш да поканен твоята приятелка и просто да рискуваш и да му кажеш и да му предложиш да погледа секс на живо. Ще стискам палци съпругата ти да го приеме. Кирил

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: ad2930d70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Привет,

Мен също ме възбужда лесбийско порно. Харесва ми, защото в повечето случаи знаят как да правят орална любов. Когато дават мъж да прави орална на жена, много често е с някакви груби движения, вкарва си едва ли не цялата ръка и ей такива, които просто са нереални. Но в реалния живот, нито една жена не ме е привличала за никаква близост. Дори да прегръщам искрено жена не се е случвало, само мъже ме привличат.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 6461cc2f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   а какъв тип лесбийско порно ти харесва? …това може да ти подскаже и насочи…

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker