Ще бъда ли разочарована? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ще бъда ли разочарована?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2401 пъти
Здравейте! Момиче на 21 съм. Девствена, с една единствена детстка връзка на 13г. През годините не съм търсела или усещала желанието да бъди във връзка. Не съм гледала романтични филми, нито обсъждала този тема с приятелки. Но постъпих в университет, живея в общежитие и се сблъсках с много реалности. Вече непременно и то много силно усещам желанието да споделя своите успехи и неуспехи с някого, усещам за първи път сексуалния порив на една жена. Но определено не бих го направила просто ей така, без да имам дълбока емоционална връзка с човека,не бих искала да попадам на някой, който се хвали през колко е преминал. И колкото и да е налудничаво, иска ми се ди попадна на някого, който също като мен е девствен, който обича дълбоко и интимно би допуснал някого, само когато има дълбока връзка с този човек. Въпросът ми е, дали няма ди бъда разочарована? Почти вече девствени момичета на моята възраст няма, а камо ли момчета или пък има, но се крият, защото се приема за срамно? Има ли някой сред вас, който е такъв или познава приятел? Защото един ден, емоционално обвързана бих искала да попадна на точно такъв човек или живея с големи розови очила....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7d5a639b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Здравей,

Би могла да попаднеш, но трудно. Аз търсих, но около мен са все от тези, "другите" момичета.

И се отвращавам от тях.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7db8b15949
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Повечето млади момчета, особено такива, които още са девствени са с детски акъл и нямат какво да ти дадат. Мъжете съзряват по-късно. Няма да се разочароваш от зрял мъж с придобит опит, който знае как да се държи с една жена, какви неща да ти говори и какви - не, който е надежден и има самочувствие, защото се е утвърдил като личност. Малките под 25, особено девствени, не знаят още как да общуват с жена (някои никога не се и научават, де) и страдат от комплекси. Не си мисли, че като е девствен, е много чист и неопетнен и не мисли за секс, порно и перверзии. Даже това дава обратен ефект. Точно мъжете, които са над 30 и са видяли туй-онуй вече са улегнали и търсят истинска връзка на емоционално и всякакво ниво, а не просто връзка, основана на секс... Та вероятността да се разочароваш от такова момче, за каквото ти имаш грешен идеализиран образ в главата ти, е голяма. Не бързай с връзките, почакай да се появи правилният човек, който ще знае как да се държи с теб и няма да те нарани.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b82362ae69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Вероятността да бъдеш разочарована е около 99% и то не защото си девствена или нещо друго, а защото почти няма човек, който да е открил своята половинка от раз.
Със сигурност има девствени мъже на твоите години, но както и сама си знаеш, много малко вероятно е да си признаят. Освен това, за да са девствени на тия години, имайки предвид в какво общество живеем, е много вероятно нещо да не им е наред. Ако външният вид или някакви по-тежки особености в характера не те притесняват, можеш да се насочиш към някой по-свит, интровертен тип, ако видиш такъв. Имай предвид също, че ако не са популярни сред жените, е възможно да са ходили на проститутки или пък да са пристрастени чикиджии (а това е като алкохолизма и наркоманията), което ми се вижда нормално в случая, но масово се смята за гнусно от жените.
Като цяло няма лошо да търсиш, можеш да се насочиш към по-"загубеняшки" аудитории - геймъри, аниме фенове, може би религиозни типове, но ми се вижда изгубена кауза. По-скоро търси мъж, който е спал с малко жени и не му е самоцел да си го мушка във всяка дупка. През целия си 33-годишен живот съм срещала двама такива, които са и свестни, симпатични мъже, а не с отклонения или физически отблъскващи. Та успех...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 72c459138c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм на 24 и също като теб съм девствен, мила... Създадени сме един за друг. Еххх, само ако тук можеха да се разменят контакти, щеше да е страхотно... Но уви, явно не ни е писано в този живот... явно пътищата ни никога няма да се пресекат, никога няма да се срещнем, за жалост...

Момче на 24

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 31acd24374
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, аз съм момче на 23. И мога да ти кажа че се чувствам точно по този начин както и ти. През живота си никога не съм бил интимен с жена и не се срамувам от това. Мога да споделя че живота ми в момента изобщо не е розов и от 15-16 годишем до сега изпитвам постоянна тъга и дълбока самота, нямам много приятели с които да споделям и да общувам, защото не мисля че те биха могли да разберат през какво преминавам. Но от известно време насам, усетих нуждата от човек, който да ме разбира и приема такъв-какъвто съм. И усещам силната нужда да имам близко човешко същество до себе си, с някой с който да се радвам на всеки един миг от моя живов, било то добър или лош. За себе си мога да кажа че съм от малко по-интровертния тип хора но за това играе огромна роля и средата в която живея. Нямам тяло като на, , боди-билдър", нито скъпа кола, нито свръхдоходи, прекарвам повече от времето си сам, понеже около мен няма никой който да ме разбира и с когото мога да говоря за състоянието си. От може би 3 години насам поне усещам постоянна хронична тревожност и от скоро започнах да изпитвам състояние известно като, , skin hunger". Да това е реално състояние което се дължи на липса на човешко докосване и близост, може да проверите в гугал. Преди някой да ми каже че имам, , лош характер", както са ми казвали неведнъж роднините ми, искам да кажа че не в това ве проблема, а в отношението което градим и което имаме спрямо другите. Не съм затворен или стеснителен, просто никога през живота ми не съм имал някого на който да се доверя и на когото да споделя чувствата си. Също така съвсем случайно попаднах на тази тема, и видях че има момичета, които са в положение, сходно с моето.

П. С. Ако авторката види моя отговор и ако има желанието, може да обсъдим как да разменим контакти. Искам да уверя че по никакъв начин не съм перверзник, психопат, или имам за цел да се възползвам от отсрещната страна. Много бих искал да го докажа но за съжаление, няма как през този сайт.

М23.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cc31d889b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Девствеността над 25 означава застоял продукт. Кои продукти застояват? Тези които никой не ги взима. Та и с мъжети така. Не очаквай качествен ген който да е и девствен. Номера е да се ориентираш към мъже, около които се въртят много жени - те подушват качеството.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1d8dcdd343
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката
До коментар №5 и коментар №6
Благодаря ви, че писахте тук и бяхте открити и искрени. Хубаво е да знам, че има момчета като вас, давате ми надежда. Конкретно до номер 6: не знам как би могло да осъществим контакт.... Искрено се надявам и на двамата да намерите човека, от когото имате нужда и желаете. Ако съдбата е решила, ще се съберем с един от вас :)
До коментар номер 7:
Изключително грозно изказване! Аз не търся "продукт", нито съм на пазар за гени...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1701756481
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля, че поставяш ограничения на любовта. Ако един мъж е правил секс преди теб, но е точно този, когото искаш и се обичате, трябва ли да те спира това, че не е девствен? Според мен просто създавай социални контакти и търси връзка според човека и как се чувстваш с него, а не според това дали е правил секс или не. Защото дори да попаднеш на девствен, няма гаранция, че ще останете заедно. Избери човека, независимо от опита му в секса. Това обаче е само началото. Няма да те лъжа - сексът е важна част от една връзка. Не е всичко, но е важен и ако не си паснете там, връзката ще се разпадне или няма да е пълноценна. И за още нещо няма да те лъжа - в днешно време е малко вероятно да останеш до старини със сефтето си. Не е изключено, но е малко вероятно. И все пак това не бива да те отчайва. Просто живей живота си и нещата се нареждат. Това е. Успех! И най-важното... Освободи съзнанието си!
Ж33

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b9eb5020fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Напълно те разбирам. Но защо ти е девствен мъж? За първия път намери някой по-опитен, за да ти остави добър спомен.Ако и двамата сте неопитни, не ми се мисли какво може да стане. Нямаш ли някой приятен познат, с който можеш да опиташ? Ако първият ти път, бъде с девствен определено ще си разочарована

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker