Искам да си изгубя девствеността с проститутка ,но не знам дали е редно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да си изгубя девствеността с проститутка ,но не знам дали е редно
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1825 пъти
Здравейте
Аз съм на 17 години, и имам много голям проблем. Искам да си изгубя девствеността, но имам много пречки. На първо място съм срамежлив, и нямам никакъв опит с жените, а и да знаете че сегашните хубави жени на моята възраст, единствения начин да ги забиеш, е в някоя чалготека, или да се интересуваш от тиктоци, реалити, гейминг и чалги, влогъри, инфлосери (не знам как се произнася) неща от които хич не се интересувам и не искам да се интересувам. Неща които не мога да понасям. Навсичкото отгоре, не мога да отида в сайт за запознаства, понеже там са само грозни и стари, а аз искам наслада и плътски екстаз, с по-красиво момиче, поне един път. Поне засега не искам да си хвана момиче в на моето ниво, щото и тя може да е грозна. Знам че някои от вас, ще ме упрекнат в повърхностност, но в този момент не искам нищо сериозно. Искам само да изчукам нещо яко, поне един път. После ще мисля за любов. Не мога повече да се самозадоволявам, искам нещо истинско, а и като се самозадоволявам и гледам порно, изпадам в депресия. Вече една седмица не се самозодоволявал и се чувствам яко, но само мисля за секс. И затова реших да изгубя девствеността си с проститутка, но има много пречки. Първо нямам пари и не мога да си намеря работа, второ как да се уверя че обявата не е фалшива и измама, и трето да нямам проблеми с властите, понеже и двамата ми родители работят на древни позиции в Полицията и съдебната власт, да не пострадат. И не искам да ходя на терен, щото ме е страх, искам да идва на адрес. Посетих сайта Ало бг, и писах, все пак да оборвам почвата само, писах на 4, само една ми отговори, писах има на лични от анонимния си профил, едната ми отговори да и пиша в лоцап, но нямам, дори напкомпютъра не мога, щото се иска сканиране от Смартфон, а нямам, имам с копчета, щото ми допада такъв. Едната на която писах има две обяви и имам съмнения, на единия профил осемнадесетгодишна на другия деветнадесетгодишно, искам някоя която е близка до моите години. Не знам да се откажа ли от тази идея с простититутките.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3c071a9095
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   То няма кой знае какво да се случи.
Само ще осъзнаеш колко е просто всичко и всъщност как не ти е необходим никакъв чалъм и опит за тези неща. По време на секс няма абсолютно никаква философия и е адски просто. Знаеш ли колко пичове си правят сефтето с проститутки и хич не ги боли. Не си гледай в краката и просто действай като в порното. След няколко проститутки от по-скъпичките вече ще можеш да си отблъскваш момичетата и ще видиш как ще почнат да ти налитат за щяло и нещяло. Дори яките мацки ще се чудят защо се дърпаш и ще ти се умилкват. Това е моят житейски опит.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fc9d7a363f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   ИНФЛУЕНСЪР И УАТСАП ,лоцап и аз не знам какво е....

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 42854d3a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не виждам нищо лошо в това, ама го направи така, че да го запомниш. Аз самия бях като теб доста срамежлив и си направих сефтето на 16 не с една, ами с две... Причината да го направя с тези к*рви беше, че след няколко дни щях да правя секс със момиче, което харесвах, но нямах опит и бях притеснен да не ме вземе за смотан. Общо взето не исках да ми личи, че съм девствен и да се изложа евентуално. Ми направих си сефтето с тези момичета и определено се изкефих. Както се вика отракаха ме, бяха много развратни, а и те се кефеха че съм малък, а не някой дебел чичак на 50. Честно казано хич не усещах, че съм с к*рви на които съм платил, а по-скоро ушещах че съм забил някакви от някоя дискотека... Ела ме гледай след това как се промених като държание, излъчване, интеракция с жените.... Само един съвет ще ти дам - не си търси някоя около твоите години, ами по-скоро някоя на 24-5-6 да ти отвори очите.. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cb765823a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Нямаш работа, нямаш пари (за проститутка), не си особено социален, не можеш да си свалиш никоя, обаче ти се чука млада и красива мацка. Тоест не предлагаш нищо, но пък имаш изисквания. Е, няма как да стане - безплатен обяд няма, за да получиш трябва да дадеш. Докато събереш парици ще я караш на ръчки, това е положението.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5166cb050a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти всъщност си притеснен от жените , не си девсвствен. При мъжете е до психика, хубаво е да действаш с проститутка. Притеснението издава, че нещо не ти върви, а главата на жените се заформят мисли за лузърство. Жените са адски объркани в избор за мъж и ако пренебрегнат теб, ще изберат много по-смотан от теб, ама просто той ще попада в тъпа категория, за която се мисли добре. Ето това е цялата работа. Отиваш няколко пъти и гледаш да са над 100 лв. Също гледай да са към 30-те. Общо взето това мога да те посъветвам. Те усещат напрежението по лицето ти, това е. Аз съм си правил сефтето с приятелка, но платено е къде, къде по-добре.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 45b82a342f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гледай да е от по- скъпите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 79551d713b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Тия с whats app да знаеш ,че са сводници. Друго важно е , че много рядко ще намериш някоя дето да си отговаря на годините. Акопише,че е на 18, значи е на 25. Много от тях ще гледат да те свършат за 5 мин и да те разкарат. Плаща се предварително. Отношението на някой момичета е много арогантно. Секс курва няма много общо с гадже, но това в годините ще го разбереш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d6ceec0473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До коментар 3
Здравей приятелю аз съм момче на 21 год и до сега нямам сефте защото бях мн срамежлив.Скоро обаче се запознах с едно момиче тя е 3 год по-голяма от мен и се харесваме.Обаче понякога ,когато съм в ерекция ми спада и се чудя защо дали от стрес и напрежение или нещо друго.Иначе по какво си личи ,че един човек е девствен или
не?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker