Много ми е смешна тази тема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много ми е смешна тази тема
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2667 пъти
Извинявам се, че ми е малко смешно докато пиша тази тема.

Току що гледах видеата на едно много красиво и сладко момче, което се смееше и правеше реакции на всичките тези инфлуенсъри, които са се навъдили навсякъде и казват на мъжете БЪДИ АЛФААААААААААА, изглеждай СИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН, YEAAAAAAAAAAAH, НАПОМПАЙ МУСКУЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, не и давай внимание много и бъди АЛФАААААААААААААААА!

TO ALL MY ALFA BOYS OUT THERE, YEAAAAAAAAAAAAH!

Навсякъде са тези книги и видеа вече от някак наранени и изглеждащи ядосани на жените мъже, които учат другите мъже да бъдат здравеняци и да се държат кофти, за да спечелят женското внимание . Защо ще искаш насила да спечелиш нещо нз...

Най- вече за да спят с тях. И ги учат как да спечелят вниманието на момичета които са ги игнорирали.

И това момче и ние момичетата питаме ЗАЩО ЩЕ СИ ГУБИ ЕДИН УЖ ГОТИН МЪЖ времето да се опитва манипулативно да спечели вниманието на момиче което и без това не е показвало интерес?

Да четох такива мъжки книги и видях обясненията които във видеата и книгите дават. Явно вече ако се държиш човешки с момиче ги учат да го смятат за СИПМ хахахахах!


Няколко такива мъже се свързваха с мен и ме кефи как още преди години тези студено и топло тактики НЕ проработиха с мен. Eдиният като не му провървя дори ме обиди горкичкият :D
Ми то ме кефи и някакви мускулести мъжаги като ми дойдат и вече мислят че автоматично съм тяхна.

Но аз знам защо един мъж се помпи и каква е целта- момиченца беее

ЗАЩО ЩЕ МИ ТРЯБВА МЪЖ КОЙТО С ПОВЕДЕНИЕТО СИ И ТЯЛОТО СИ ПОКАЗВА ЧЕ НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ МЕЖДУ НАС?

Ако съм малко момиче тези игрички ще ми харесат но като съм порастнала и искам нещо по- нормално какво да ми харесват алфа мъжаците? Те са ми малко.... хихихих, всичкото е отчаяна нужда за женско внимание че какво ли не правят вече>..
Да са живи и здрави де, но просто аз така съм възпитавана от такива да бягам защото намеренията им изглежда че не е истинска любов а секс и игрички, изчетох такива книги.

Вие знаете ли, че думата АЛФА в най сериозното си значение означава и БАЩА, човек който се грижи за семейството си и им носи защита?

Тези книги обясняват на мъжете че алфа е да имаш много жени и да спиш с тях и да се държиш сякаш не ти пука, или да кажеш нещо обидно на твоята :D При мен от малка това никога не е работило НЗ ЗАЩО просто усещам намеренията на хората. И такива мъже са ми СЕ сърдили доста.Защото те не могат да търпят лесно и отказ.

Не знам защо но навсякъде вече такива видеа и книги, които показват че някой е отчаян да изманипулира женско внимание. Вижда се от километри.

Но това момче което се смееше на тези тактики с нас беше НЕВЕРОЯТНО! Това за мен беше истински алфа той не се интересуваше какви обиди използват мъжете а им казваше истината в очите.

Казвам го съвсем честно:

Никога не съм имала истински интерес към напомпани мъжаци които говорят по- малко от стена. :D Винаги накрая това им е изигравало лоша шега, същото сме си говорили и с приятелки, ние сме на по 20 и няколко години.

От това което съм видяла в реалния живот жените обичат комуникацията и комплиментите, ако един мъж не и ги прави и то нарочно заради инфлуенсъра, един ден да не се ядосва ако му сложат рога. Всеки си намира начин да си потърси нуждите.

Всичко е златната среда- да не си прекалено мек, нито прекалено твърд във връзки. Да обичаш и и уважаваш себе си както партньора.
Но тия алфа трендове отиват прекалено в едната крайност в която такова студено поведение е зле колкото е това поведение да си твърде мек- и в двата случая може да ти сложат рогца .
Златната среда е истината за всичко, крайностите са опасни и могат в един момент рязко да се срутят.

Тоест, да даваш и получаваш това което самият ти си готов да направиш- ако не ти провърви, да не изпадаш в крайности а да осъзнаеш че си стойностен човек и да вярваш на Вселената, че стойностният човек ще дойде. Търпение бе.

Иначе до едно време може да проработи такава тактика и после ако някой по- добър мъж се появи и даде повече любов и внимание на момичето, което ти не и предоставяш?

. Да си твърде мек или твърде студен или арогантен, и двете изхвърлят връзката извън баланс- и в двете очаквай рогцата.

Тоя тренд просто кой каквото и да каже, каквото и да направи, за мен ще е много смешно :D Дано последователите на тоя тренд не ми се разсърдят много, не е нарочно, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да сте съгласни, позволено е да мислите обратното, но за мен аз съм видяла истината каква е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: c18f967270
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Тези тактики с мускулите и нахаканото поведение наистина са много тъпи, макар че при определени жени действат безотказно и те разтварят краката си именно на такива мъже, за които мускулите и външния им вид е най-важното. Тези мъже се боят жената да ги пренебрегне и често подхождат с обиди и грубо отношение, ако усетят, че тя не им върви по свирката.
Аз винаги съм следвал едно правило в отношенията: "Отнасяй се добре с мен, а аз ще се отнасям много по-добре с теб!". Ако пък жената започне да се държи недобре, аз не отвръщам гадно, а просто ѝ казвам, че нямаме бъдеще заедно и се разделяме. Даже след една от разделите ми после поканих приятели да ги черпя на пицария още същата вечер.
Някои мъже обаче стават нападателни тогава и дори се стига до заплахи към жената, с която се разделят. Това са основно точно тези безволеви мъже с разклатена психика, които залагат изрично на мускулите да вършат основната работа при свалките на жени и без тях са гола вода. Забелязвал съм, че жените са склонни да търпят грубияните много повече, отколкото някой свестен мъж, който ги уважава. Жените изпитват страхопочитание към грачещия перко, редом до който са вечно неспокойни и несигурни, че може да им изневери или да ги зареже и да тръгне с най-добрата им "приятелка"; докато на верния и грижовен към тях мъж му се качват на главата и той често им се струва "скучен и предвидим", защото е винаги стабиляга и може да се разчита на него и в добро, и в лошо.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8dcd4ddd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Тези видеа, книги и подкасти в последно време се навъдиха по съвсем естествен път, защото няма аналогичен случай или източници както вие си имате предавания за жените, списания, сайтове. Има много места за жени. И няма никакви за мъже. А да не говорим за социалните мрежи и как получавате внимание и възможности, които никога преди това не сте имали. Това ви постави в много добра позиция и ви самозабрави. В близкото време тренда ще се обърне.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 515e2e9491
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Пълен булшит и простотия на N-та степен... Тия жени така и не се научиха, че не могат да дават съвети на мъже, защото не са мъже, и изобщо не разбират мъжката психика. Абе общо взето, най-правилният подход да си хванете жена, е да правите точно обратното на абсолютно всичко, което е описала авторката, и успехът ви с жените ще ви е в кърпа вързан, гарантирам ви го.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 589971b2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Радвам се, че мислиш така, Кифлоприземител. Ти заслужаваш много да те обичат и ценят.

Трябва баланс, наистина. Много хора изневеряват, ако техният партньор не е поставял необходимите граници, ако е бил без уважение към себе си, но много хора изневеряват и заради липсата на любов и внимание от отсрещния човек.

Двете крайности са еднакво опасни.

За това връзките не са лесни, балансът е труден за поддържане, трябва хем да обичаш другия, да му даваш внимание, хем да не забравяш себе си,да се забавляваш с живота си, да не спираш да се развиваш, а да се махнеш, ако той те наранява.
Двамата човека взаимно да не си пречат и да се допълват, да си помагат. Това е трудното, за това много хора се побъркват, защото им е трудно да не отидат в едната крайност.
Изпращам ти много любов и твоята жена един ден много да те цени и уважава!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0db683812a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   до Авторката

А какво мислиш за добре изглеждащи мъже, не напомпани, които говорят и се държат с теб така, както ТИ искаш? Но за сметка на това не са искрени, а го правят с единствената цел да преспят с теб. И го постигат още на първата среща или запознанство или максимум на втора-трета ?
Ако не със всяка жена, но се получава с повечето от редовните посетителки на кръчмите и дискотеките.

И кои са по-лоши - тези, които са се напомпили и идват при теб и казват какво искат или другите - които получават по заобиколен начин това, което не даваш на първите ?

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ccf2daa843
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз до сега не съм имал случай момиче, което харесвам да не предпочете, някой назобан селинджър изживяващ се като ММА боец.Може би с течение на годините се озлобих и сега се кефя, че до една са разведени и си гледат децата сами.Съзнавам, това де злобата и отчаянието са ме налегнали здраво.Вече съм на 39.Вечния губещ с образование, две коли и къща смотаняк без жена.Дори във фирмата, в която работя като поздравя, някоя колежка от друг отдел ме подминава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ba701937fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Да, така е. Аз си мислех, че им има нещо на тези хора и са инфантилни/ с психични заболявания. А то излезе, че следват някакви тактики. Около 10 за кратък период отидоха в спама, а на живо няколко получиха съвет за успокоителни. Сега само се смея, приемай го от към веселата страна и гледай шоу просто. :DDDD

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8a9b4a1b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Хаха авторката как се сваля на кифльото, сигурно е някоя закъсала :))))

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 589971b2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 7, всички хора за мен са различни. Според мен хората търсят абсолютно сигурен подход, в който само да печелят, но такъв няма. Винаги човек ще преживее разочарования, ако очаква нещо сигурно. Животът е риск.
Ще ми се хората да разберат, че колкото и разочарования да имат в любовта, никога не трябва да мислят, че всички са еднакви. Истинската загуба е да се откажеш и да пропаднеш в отчаяние, мислейки, че всички ще са лоши, ако си добър човек. Аз обаче знам, че фалшивата любов е спечелена чрез манипулация, злоба. Милиони хора се молят за добър партньор, просто им позволи да дойдат, когато се довериш на себе си,

Това става, че ако едно момиче е спечелено от груб мъж, който не се грижи за нея и не я уважава,тя е с него , защото не уважава сама себе си, има ниско самочувствие, а това се превръща във влечение към страданието, зависимост. Дали искате партньор, който е с вас, защото мачкате самочувствието му или той вашето? Ако той, остане, това любов ли е?

Ако в живота си обаче има добро семейство, приятели, хубава работа, тогава те ще и дадат съвети, ще искат да и отворят очите за него, тя ще се научи да уважава себе си. Постепенно ще спре да резонира с агресивния си партньор и някой романтик бързо ще я привлече. Тя ще напусне болезнената връзка рано или късно. Това се случи с мен и мои приятели.

Същото важи и за мъжете. Ако обичате себе си, вие няма да потънете в самосъжаление, няма да сте привлечени само от груби момичета, а после да се ядосвате на всички.

Другите мъже ви учат на гордост и някак си... Желания за отмъщение към жените. Това няма нищо общо с истинската любов към самите вас, това идва от техните лични лоши преживявания. Може да имат млади момичета, които ви показват като трофеи, но е почти сигурно, че там няма толкова истинска любов, колкото желание за доминация. Това е по-скоро за доказателство на тактиките, които ви показват, но ви гарантирам, че няма истинско удоволствие в това.

Още нещо, никой човек не остава вечно млад. Всеки мъж или жена заслужава истинската любов, която е заради самия него на всяка възраст, а не спечелена с тайни и хитринки. Не се мъчете повече с химикали, операции, приемете се каквито сте. Това е моят съвет, който помага на мен.

Гарантирам, че по- красива любов от истинската към самите вас няма. А тя ще ви помогне и партньорът да ви обича. Неуспехите във всяка връзка идват от остарели страхове и рани.
Аз си обещах каквото и да стане, никога повече да не помисля, че всички мъже са еднакви.
Пуснете ги страховете и старите рани и ви обещавам, че може да усетите облекчение по- голямо от всяко друго.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6e11767b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може ли линк към канала на въпросния?

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 566dac2a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   1 прави си, но една колежка се заяждаше с мен до момента, когято й се развиках и я сложих на място. Та, да жените уважават повече мъже, които не им ходят по свирката и не им търпят прищевките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker