Не знам какво да правя вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам какво да правя вече
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 5552 пъти
Накратко, не знам какво да мисля и да правя вече, в мен ли да търся проблема, някъде другаде ли, как да го реша, на какво се дължи и т.н. Аз и приятелката ми сме на една възраст (22), заедно вече 3-4 години и сексуалния ни живот никога не е вървял много добре (поне за мен, може би на нея и е достатъчно). Та, аз съм много сексуален по принцип, би било върха на сладоледа, ако примерно поне веднъж на ден, два правим нещо (не само секс), че и дори всеки ден, примерно за "добро утро". Но, тя никога не е искала, винаги сме били 1 в седмицата, максимум 2, като отпреди така често си беше нали, но от доста време насам изобщо не иска, нито да я пипам, нито секс, нито нищо. Сутрин, ако си пусна ръката и започна да я целувам, то най-често получавам измрънкване с думите "още дремя", "остави ме", "не ми е до това сега" у малко след това я гледам как си подхваща телефончето, я фейсбук, я инста, я ютуб малко и ставаме да хапнем, да се оправяме и т.н. и аз оставам с много горчиви чувства, чак някой пък ми се реве от тази "студенина", ако мога така да го кажа. Викам си дай ще опитам вечерно време, същото "Сега ми се спи", "уморена съм" и т.н. и отново заспивам с горчивина. През деня и дума да не става, пак с поредните оправдания. Вече от няколко месеца нещата станаха още по-зле, всъщност не сме правили нищо, ама нищо от 2 месеца и половина някъде. Аз си я карам на Мара Шепова, ама се чувствам направо отвратително, а вече и така се забелязвам, че не искам да правя и опит, всеки път като си помисля за нещо и следващата ми мисъл, която ме спира е "Няма смисъл, пак ще откаже и ще си наранен". А иначе съм грижовен, добър, обичлив, понякога като направя някой мил жест получавам "Довечера това дупе ще е твое" и довечера всякаш нищо не е станало, заспиваме. Отначало си мислех, че явно от работа, учене, изпити нали стреса и я оставих на мира, преглъщах като си казвах нали "Нормално е, времето е такова, ще мине, да мине изпита, да мине това, да мине онова" и всичко мина, пак същото. Не знам вече какво да правя, както казах аз съм доста сексуален характер, то отпреди сякаш и тя беше (е не колкото мен), но пак.. А за капак вече се усещам как и това започва да ми пречи, нямам енергия, нямам желание за нищо, спрях да уча, едва ходя на работа, май и в депресия или някаква апатия започвам да изпадам.. Мара Шепова я викам колкото да си начеша нагона и да не мисля толкова физически за това, да не го желая. Та, не знам какво вече да правя.. Не искам и просто да й го кажа, за да едва ли не са го правим по принуда без нищо, все едно е Мара.. Просто искам да съм желан, да доставям удоволствие, да се чувствам добре, а не всеки път с едни надежди и накрая горчивина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: cf20b25658
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Аз пък брато съм същия кат твойта,изобщо не ми се прави с мойта но ако е чужда ще я изпердаша,тъй че може да си и омръзнал което е нормално,и сега иска друг да я блъска здраво и кораво

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fd1de79a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Няма какво да направиш. Явно се държиш прекалено добре и това я отблъсква. Прави нещата както на теб ти изнася и не я слушай. Търси си друга мацка и спри да обръщаш толкова внимание само на твойта. Ще видиш как интереса и ще се покачи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 13f804446b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много е вероятно да си получава секса от друг. Не е нормално да не правите секс на по 22 г. дори и да не е толкова сексуална. Изглежда вече не е толкова привлечена към теб. Липсата на секс е само следствие на по-дълбоки проблеми във връзката. Работата, стрес и т.н. са само безпочвени оправдания, ако е ден, два, седмица ок, ама иначе не, не е тва причината. Помисли добре дали да сте заедно, може малко изведнъж да ти идва това, но пак казвам, че липсата на секс е показател, че нещата някъде не са наред. А и тва си е мъчение за един млад мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9325aa4f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Пич, това което пишеш, сякаш аз съм го диктувал. И по характер сме напълно еднакви с тебе. Ами точно такъв балък ѝ трябва и затова е с теб. Ако беше някой мачо на който такива номера никак не минават, помисли дали щеше да е с теб?! Най-лошото е, че дори да ѝ кажеш, че има здравословен проблем, ще ти се скара, нацупи и разсърди. Със сигурност е хормонален проблем, а може да е в комбинация и с психологически, макар да не си признава. Не си мисли, че ще се справиш с нея. Никой не се е справял досега. Млади сте. Запомни нещо, което ще ти каже препатил човек: бягай от нея. Режи до кокъл. Ще те боли теб и нея, но само това е спасението. Ако говориш човешки, ще се съгласи на някакъв компромис, но с времето ще започнат същите и още повече номера. Струва ми се, че няма да ме послушаш, защото си млад и си мислиш, че ще се справиш. Не, няма да стане. Ако останеш с нея, тези мои думи ще ги помниш постоянно. Докато нямате още деца, късай и бягай! След като роди и знае, че те е вързала завинаги защото си свестен, ще ти каже, че няма да правите повече секс. Това е отработено от много такива жени. Мислиш, че прекалявам? Моля, заповядай, животът е твой. Добре е, че си е показала рогата още отначало. При мен се правеше на добра любовница, само докато се родят децата. После няма мърдане по много причини. Огорчението ти след време, ще се превръща в гняв. Той ще расте все повече и повече. Ще сте само едни съквартиранти, като братче и сестриче.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b97e0a34dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Женската до теб или е фригидна или си има някой тъпкач в университета или някъде другаде. Ако можеш разбери, но те съветвам да скъсаш с нея при всички случаи. Това, което описа, не е нормална връзка, няма и да бъде.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fe12454aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Попитай я защо не иска секс. Може да е нещо болна. Ако не ти даде ясно обяснение, то се разделяй с нея и си търси друга. Или пък продължавай с нея, но си намери любовница. Може и тя да си има друг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bad8b13cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автора е, благодаря за отговорите. Да съм омръзнал - напълно възможно и логично, но не смятам, че това трябва да е причината, да си кажа честно и на мен ми се ще нещо различно нали и питомното е скучно, но това не ми е повлияло на енергията и желанието. И сега да ми се нахвърли, то няма да я върна. Да си го слага с друг е просто физически невъзможно, първо, че я познавам толкова добре, че и от мисли за друг ще се опреква, да не говорим за реално нещо, но и няма къде, на работа не може, вечер и почивки те сме заедно, а и не сме много социални, да не кажа изобщо, та това не е възможно. Дали съм прекалено добър, може би да, все се грижа и треперя над нея (макар и често да остава неоценено, но това няма значение), просто ме боли да я гледам, ако страда по какъвто и да е повод, опитвал съм да бъда по-отблъскващ, твърд и прочие, но само виждам, че се влошават нещата и ходя да се извинявам и оправям нещата. Преди около година и половина познат, с който се изпокарах заради нея ми каза следното "Пусни си мъжкото его иначе, че изтрадаш много", оттогава наистина доста болка в сърцето съм изтърпял. Благодаря за съвета от Н4, явно си минал по пътя, по който аз вървя, ще запомня думите ти. Иначе не ме разбирайте погрешно, приятелката ми е страхотен човек, изтрадал много, но останал добър, честен, мил, а бе просто прекрасен човек, но като всеки си има кусури (аз също). Не знам наистина какво да правя, имам чувството, че съм в парадокс.. Често мъжете си хващат някоя тип "Плеймейт" или нещо подобно, а бе фалшива жена, без ценности, без вяра, без честност, без нищо, но получават от трзи жени хармония, спокойствие, тишина, сексуалност и като цяло една статичност, а пък аз съм късметлия, че съм паднал на момиче, което е най-нормално, ако щете дори го наречете, с ценности, с добрина в душата, с цели, нямаме кавги за вяра, няма ревности, интриги и прочие, но я няма тази хармония, ако мога така да я опиша. Наистина бога ми не знам какво да мисля, не знам какво да правя.. В мен ли да търся проблема, в нея ли.. Толкова време се обвинявах, ама напълно се презирах какъв съм, и че от мен тръгва всичко, отделно пък получавам съвети и мнения (не само тук), че проблема не е в мен, и стоя в нищото, лутайки се. Имам чувството, че се чупя вътрешно вече и се плаша, че накрая от добрия човек, който съм ще излезе някое чудовище. А толкова ли много искам ? Спокойствие, хармония, статичност, да знам, че като се прибера вкъщи има любящ човек до мен, да знам, че днес, утре човека до мен ме желае, че ще ми се нахвърли от вратата като се прибера, на сутринта като си отворя очите и т.н., накратко искам спокойствие и секс (дори не се секс, май по-правилната дума е интимност), та 2 неща, толкова ли е много, за да мога да съм щастлив, с енергия, да се развивам, да уча, да работя, да имам желание. Малко темата стана по-емоционална, отколкото сексуална, но предполагам двете неща са свързани.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0759ac225f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Сменяй я, над 1000 % я помпи някой друг.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8a7917e480
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До автора

Затова хората все по-малко искат "сериозни" връзки. Повечето жени , като твоята примерно са съгласни в седмицата да излязат 2-3 пъти , да се напият и да ги помпи някой манго. Но без ангажименти. Или да лапа на моренцето по гръцко на някой шиптър, грък или кипърец.

Но ако е някой по-нормален като теб, който иска сериозна жена - забрави. Ще се държи с него като с последния баламурник и ще го прави на луд. И по някое време ще влезе тук и ще пише - bg myjete za nishto ne stavat.

А за това, че тя не си го слага с друг - жените не са като нас. Те имат хиляди пъти повече шансове. Само ако иска и да седне на пейката срещу блока ви пак може да намери някой, на който да врътне свирка. Пак казва- АКО иска. А при теб шанса това да се случи е едно на милион.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 280c468056
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От сега ти казвам, че тази жена оргазми и и стинско удоволствие не е изпитвала. Вероятно не и харесва секса с теб или нямате сексуална съвместимост. Но няма да си признае. Има хора, които няма да си кажат какъв е проблема за да не обидят човекът срещу тях. ВЪпреки че така става по-зле. Седни поговори сериозно с нея. Попитай я какво точно изпитва по време на секс - боли ли я, усеща ли въобще нещо и т.н. Ако има болка и дискомфорт е ясно защо те избягва. Търси причината в разговор. Ако просто вече сте си омръзнали като любовници, значи няма любов между вас, а по-скоро приятелство и е редно да се разделите. Там където има любов, сексуално привличане и липсват здравословни проблеми, винаги има и секс.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b546045bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Н11, Както казах в по-горен коментар, приятелката ми е най-нормално красиво момиче, не пуши, има ценности, рядко излизаме, камо ли да се напиваме (и по конкретно тя, не обича да пие). Както казах, красива е, има тяло, има всичко и лесно би си намерила кой да й обере кайсиите дори пред блока, но както казах не е възможно, чисто физически, а и наистина не е такъв човек. До Н12 Аз съм й първият на нея, дълго време я пазех (чисто от нейн страх и прочие за първия път) и не съм я напъвал за секс, но сме се задоволявали по други начини, повярвай ми оргазми е изпитвала не веднъж. Колкото до секса, първия път изобщо не я боля, както и всеки следващ (рядко да каже, че малко я боли и то пред определен ъгъл), то и аз не съм с голям де 14 см колко да са, за свършване чисто от секса не е свършвала (поне от малкото секс, който сме правили), обикновено казва, че й е хубаво, аз сяършвам дето се вика по бързата процедура и след това я довършвам с любимото й (пръстчетата) или обратно, първо е тя и след това ме довършва и без това от цялата възбуда покрай нейното задоволяване аз вече съм накрая. До някъде бих разбрал да отказва секс, защото не свършва или не й е толкова приятно, макар, че не веднъж съм й казвал да опитваме нови пози, неща, току виж намерим нейното, но както казах, въпроса не е само до секса, а като цяло до интимността. Не иска да си пускам ръцете между краката й, няма желание и прочие (дори и да е само за нея, без да трябва примерно тя мен да свършва, да правим секс и т.н.). Виж за това дали сме си омръзнали, знам ли, може и така да е, какво друго да мисля вече ? Но при положение, че не сме опитали толкова неща, как ще сме си омръзнали? Като да имаш кутия с най-различни бисквитки, да опиташ първата и да кажеш, че са ти омръзнали всички. А и както казах и на мен ми се иска все нещо ново да опитаме, все нещо нали различно такова, онакова, но не съм се отказвал от стандартното. Не знам, давайте съвети, че ще откача вече. Наистина, благодаря за коментарите до тук

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b546045bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И отново ви казвам хора, няма друг, не си го слага с друг и т.н. Както казах, чисто като време, като място няма възможност, второ, че тя си е срамежлива, има си и ценностите, не е лека жена или поредната кифла, нормално момиче е пък и като мисли е точно като мен, просто ума й няма да го допусне. Да, най-вероятно си е представяла или си представя разни неща, което предполагам е нормално, но ума й не би позволил да направи нещо повече, гордостта й не би го позволила (тя е много горделив човек, повярвайте, чак често пуста й гордост й пречи). А и за капак си имаме пълно доверие, никога не е имало ревност, спиране, мрънкане или каквото и да е било. Винаги сме си казвали всичко. Преди време когато бяхме още студенти, уж някакъв "колега" я заграждаще й и казах, че работата му не е чиста и да внимава с него (понеже си я знам каква е наивнива), веднага ме предупреди, че ако ми пречи или нещо да го разкара, и аз оттогава съм й казал, че тя ако тръгне да ми изневерява или нещо, то няма как да я спра, а специално за този случай й казах, че ако иска мога и аз да му свия перките на "господина" и да го разкарам, ако й досажда нещо и я напряга. Та, имаме си пълно доверие в това отношение с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7f6ac49d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Доста глупави отговори. Това, че където кма любов, има и секс...няма и да го коментирам... Не всички хора са еднакво сексуални.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 31960ad0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Мъж на 31 съм . Приятeл послушай какво са ти писали другитe мъжe тук ! Моята слeд като роди и сeкса стана мираж ! Какво ли нe съм опитвал ?! Вeчe спя на хола , нямам нeрви да спя до жeна ми ! Цяла нощ надървeн стоя до нeя и нeмога да заспя . По добрe на хола . Бягаз с двeста докато имаш врeмe ! И да допълня , чe и аз бях първия на жeна ми , това нe e от значeниe !
Успeх !

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 280c468056
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Пак се включвам, сега прочетох отговорите ти. Липсва и страст от твоя страна, тя явно няма достатъчно и ти също не си много агресивен като мъж. Питаш я за секс и уговаряш (вместо да я награбиш и да я разтопиш), предопреждаваш я за колега (вместо да и кажеш, че ще му пишеш да се разкара). Смени поведението, дръж се малко по-мъжки и агресивно. Говори и мръсно. Действай малко по-грубо.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b546045bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Н16, Плашите ме, сериозно..
Н17, Донякъде си прав, да определено съм мек характер, добър, ако мога така да го кажа, но мислиш ли, че не съм опитвал ? Аз сериозно вече не знам какво да правя, понеже опитах всичко. Като опитваш по-мъжкарски, по-агресивно или както искаш го наричай, определено началните пъти 1-2 имаше може би някакъв ефект, след това се започна "Ох, остави ме, само това ти е в главата", "ох това, ох онова" и прочие.
Хора, наистина не знам, то по-лошото, е че и аз губя желание вече. И то не желание за интимност, а желание изобщо да предложа или поискам, или каквото и да е. Ето например вчера вечерта излязохме с приятели (всеки по двойки г/д) супер си изкарахме, хапване, пийване, смях, аз обаче и отделно наблюдавах другите двойки (приятелите) как има закачки между тях (буквално сексуални), дори след това стана нещо и на въпрос и "подмайтапиха" едната двойка какво шяло да се прави след това вкъщи. Ами няма да крия, че толкова криво и гадно и дори нямам думи да го опиша, горчиво, разочароващо ми стана, че няма повече на къде. И днес още ме държи. Та, прибираме се, изкъпахме се и буквално се разкъсах вътрешно като едната част казваше "действай, награби я, целуни я, пипни я" и какво ли още не, но другата част беше "човек, зарежи, няма смисъл, отново ще получиш отказ, заспивай, не се занимавай, само по-горчиво ще стане, наспи си се, в главата си може да правиш каквото си поискаш, сънищата са безплатни" и така и стана, заспах си като първия пич. Днес се замислих, ами ако тя беше поискала ? Ако тя беше тръгнала снощи за нещо ? И осъзнах, че аз наистина щях да откажа, буквално щях да откажа, нямаше да ми е до това и нямаше и да го искам. Пак казвам, не говоря за секс, а за интимност под всякаква форма, било то с разни френски, немски, турски и т.н. езици или играчки или каквото и да е. Не знам, вече наистина започвам да се отказвам.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6677c5673b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Момче, разделете се, ще страдаш в бъдеще много! Нещата ще стават още по-зле с времето, казвам ти го от опит.
Жена съм и съм в същото положение, като теб не сте съвместими.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0fcf12fcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не се озовавай в нашето по-лошо положение. Ако си кажа, само ще повторя горното на N 4. И N 16.
След като нямате деца, тегли и' чертата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8a7917e480
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   до автора

И аз съм горе-долу в твоето положение. А като правя сексуални закачки или комплименти към сериозната ми приятелка от нейна страна има забележка да не го правя, че се напряга.
А при дискотечна свалка сексуалните закачки са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и се поощряват от жените, ако са си харесали мъжът отсреща. И после - хайде в хотела.
А в нашият случай оставаме с пръст в г*з.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9325aa4f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм №4. Минаха много години, откак не съм я докосвал. Викам си, като излезе от банята, ще я погаля, докосна, опипам. Но също като теб, нещо ме спира. Тя вече за мен е станала табу. Не мога, дори да искам. Един ден когато си мисли, че всичко е наред между вас, кажи, че искаш да се разделите. За нея това ще е кошмар, защото тъкмо е намерила правилния човек. Такива думи ще чуеш... То ще са сълзи и сополи, клетви за любов и вярност. Ще разбереш, че по-добър от теб няма не на земята, а в цялата вселена. И ако мекото ти сърце за пореден път се трогне и останеш с нея, ще видиш, че всичко ще си дойде по старото русло много скоро. Явно много я обичаш, но в такъв момент можеш да поставиш въпросът ребром. Или веднага отивате на гинеколог, а ако трябва и на психолог, или повече няма да сте заедно. Знам, че свястно момиче трудно се намира, но такъв живот не ти трябва. Щом не искаш да се разделяш с нея, трябва да направиш нещо, защото вече се страхуваш да я докосваш интимно. Ами направи нещо де! Не бъди като нас глупендер и да си останеш само с мастурбиране за цял живот! Направи нещо, за да ни опровергаеш напълно! То не бе вагина, то не бе чудо. Голямо пазене. Няма да се учудваш, ако ти каже да си намериш любовница и да я оставиш на мира, но да си останете заедно. Раздялата ѝ с теб ще е голям удар за нея. Не, че не може да намери друг мъж. Да намери точно като теб, е много трудно. Затова ще се вкопчи със зъби и нокти и няма да те пусне, защото и ти я обичаш. Пиши как са се развили нещата!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8a7917e480
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   до 17

Е аз като съм агресивен какво? Всичко що е жена е един дол дренки, с малки изключения.
2-3 месеца е добре, после да видиш. Еле ако роди - само стой и гледай !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b546045bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   N23 Ами какво да ти кажа, да обичам я много, да разбран съм, да добър съм, но наистина и аз си имам граници. Предполагам в момента сигурно си мисли, че всичко е наред, излизаме си, кино, ресторанти, приятели а-у, ама накрая нищо и усещам как аз започвам да ставам по-студен като отношение и да не ми пука толкова. Ето например вчера, отново като бяхме как да го кажа в добро настроение, дето се казва "chill-вахме" си и аз разбира се бях в настроение, започнах да я мачкам, да я целувам и накрая като си пуснах ръката между краката и се започна "Не ми е до това, само това ти е в главата, знаеш, че не съм добре /емоционално иначе физически сме добре/ и прочие и прочие", друг път бих се саднал или нещо подобно, просто си взех ключовете за колата и отидох да си правя моите си работи. Виж Н4, не искам да я наранявам и разигравам "Хайде да се разделим", че да не се разделим и всичко да върви и т.н., а ако й кажа да отидем на гинеколог или ще се разделим, до колкото я познавам ме е заебала още преди да съм си довършил изречението и то не заради друго, а заради пуста и гордост и инат. Да не говорим какъв боклук ще ме изкара, задето съм мислел само с оная си работа и колко много съм се променил и т.н. Определено ще ви държа в течение какво се случва, но за момента нямам решение как да действам. То и аз не съм цвете за мирисане дето се вика, най-вероятно не съм най-добрия в леглото, не съм най-решителния, красивия, работливия и т.н., но винаги съм гледал да е добре, отстъпвал съм, гледал съм, треперил съм и какво ли не. Май пак търся вината в себе си и трябва да спра

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bc330230f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Млади сте, ако сега не мачкате чаршафите редовно по късно още по зле ще става. Седнете и поговорете сериозно има ли проблем при нея, ако те познава добре трябва да се опита поне да докарате секса до минимум 3 пъти седмично в най лошия случай на вашите години. Аз също съм доста сексуален а жена ми не толкова, правим ги 2 пъти седмично и 1-2 пъти в различни дни ме свършва на свирка или с ръка. Така че сядайте и картите на масата или ще страдаш.
М45

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6bf2492c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Абе я когато трябва да се плати сметката вечерта в заведението или някоя по-голяма такава в магазина и кажи, че не ти е до това , защото не си в настроение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a779d7b808
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Нашия това дето си го писал е все едно аз съм го писал Само,че след 24г. БРАК!!!Имаш шанс да си намериш друга , още си млад.После като дойдат децата ще е голям резил да се развеждаш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 06343d2158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Виж, приятел, губиш си времето с тази девойка.
Не знам какъв й е проблемът, но сте имали достатъчно време да се изясните като хората. Живеете самостоятелно на пълен рахат, нямате деца да ви реват по нощите, домакинство за двама не е чак толкова изморително -ако сега тя няма настроение за секс, не виждам кога ще го добие.
Няма смисъл да стоиш на глава за малко интимност. А, след години представяш ли си какво ще е .
Но, ти си решаваш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e819911a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Реших да пиша, защото не виждам някой да покаже на момчето позитивно развитие, повечето отговори са пораженчески. А ние я спечелихме тази война. Също сме от малки заедно и също нещата в интимен план не вървяха добре точно в 20 те ни години. Причината е в неопитността, когато главата на жената мисълта за секса е натоварна от проблеми, неуспешни опити и неудовотвореност тя се заключва. В началото като при всички неопитни проблемите бяха много ( по-късно ги рабрах това ). Основно - бързо свършване от моя страна, недостатъчно внимание за нея, притеснение от нейна страна и вътрешна свенливост. От един етап нататък - може би 7-8 години откакто бяхме заедно нещата станаха като при вас. Тъй като иначе имаме чудесни отношения раздялата не беше опция. Не случайно по-горе казах `война` - това не е битка а продължителен труден и за двата процес свързан с много тежки разговори сълзи, сърденици и от двете страни. Първото и най трудно е да се говори за това, в случеите когато жената е `заключила` сексуалността си тя няма дори желание да говори, нито изпитва съжаление към човека който иначе обича. Причината е общата и визия за секса - тя го приема ( вселедствие на опита си ) като нещо притеснително, пошло, рутиино все едно медицинска процедура ( която и се Налага да извършва регулярно ). Трябва твърда увереност от теб да промениш нещата. Когато нещата не се получат - трябва да настояваш да се обсъждат. В началото много внимателно подхождай, защото тя изпада веднага в защитна позиция по тази тема и е крехка. При мен най- голям резултат даде това, че видях нещата от нейната гледна точка и намерих грешките които правя при интимен контакт. Реално на 25 години нямах представа, за това което трябва да представлява секса, въпреки че като теб си мислех `че не съм толкова зле`. Рецептата е това - подобрявай уменията си, обсъждай настойчиво всеки неуспех. чети по въпроса Когато я има енергията, дори да е веднъж на месеца давай ВСИЧКО от себе си опитай се да влезнеш в нейната глава, обуздай превъзбудеността си ( въпреки че толкова рядко се случва ). Малко по малко битка по битка нещата ще се подобрят. Най-лесно е да се разделите, но с всяка връзка има някакъв проблем който ще е също толкова труден за разрешаване дори да е в друга сфера. Като заключение ще ти кажа, че сега сме на по 40 , правим го 3-4 пъти седмично средно по 3-4 часа вкл. 1 час предвариелна интимност. Жена ми оключи своята сексуалност, аз овладях тялото си. След това което преминахме удовлетворението е голямо и за двамата. Сила и смелост и любов и ще се получат нещщата, УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b546045bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Еми хора излях си го и на нея, може би не всичко, което чувствам, но част. Най-вероятно следващите дни ще ми е сърдита, ще й е гадно и т.н., за което пък на мен ми е гадно, но не мога повече. Съжалявам, ще разбера някой, ако каже, че съм егоист, но чашката ми преля вече. Моде одобри коментарите, просто държа това как се се развили нещата

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b546045bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Н33 Благодаря приятел, наистина добре ми се отразява твоята история, но при мен нещата са една идея различни, защото половинката ми инат и горделив човек, магаре запънало на мост, а на мен ми писна вече, ама наистина ми писна през всичкото това време да се опитвам, да въртя, да суча, да правя и накрая да ти се изсерат с думите *Ти нищо не правиш", "Аз нищо не получавам" и т.н. За какъв х*у да страдам аз 10 години, защото приятелката ми не иска просто да прави крачки напред с мен ? Радвам се за теб, бъдете здрави, щастливи, обичливи и яко кекс. Аз съм до тук. Който иска да ме упреква, който иска да ме съди, който каквото иска да прави, вече мисля само и единствено за себе си, е*ал съм ти приятели, семейство, приятелки и прочие, един човек нямаше толкова време да ми хване ръката и да ме дръпне, вече не очаквам нищо от никого. И впрочем за всички дами, които някога ще прочетат тази тема, а и не само дами, ето ви най-добрия начин от добър човек да създадете егоист и чудовище. После не се оплаквайте, че ви бият, че ви изневеряват, че не знам си какво. Моде това най-вероятно е последния ми коментар, жив и здрав да си и ти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8635ce12ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   А сигурен ли си, че нещо не правиш както трябва? Не казвам, че не се стараеш, но може би има нещо, с което не я задоволяваш, а се срамува да говори за него или може би нещо не харесва в себе си и се комплексира.
Повечето мъже тук те съветват да я зарежеш, вместо да се опитате да решите проблема. Представям си, ако темата беше "Мъжът ми вече не изкарва достатъчно пари." и женските коментари по темата да бяха "Зарежи го и си намери по- богат, че няма да я бъде тази връзка.". Мъжете щяха да опищят форума колко били повърхностни жените, а повечето от тях, като гледам, са същите.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 63bb052703
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Авторе (34) добре си постъпил като си "излял" всичко. Трябва да има разговор, размисъл и да се вземат решения, добри и за двама ви.
Четох тук без да коментирам, искх да видя дали ще подадеш на някои коментари с по- агресивни съвети тип "мачото трябва да я думне в леглото и да си вземе каквото иска" или пък типичните неудачници с тяхното "друг я пердаши шъ знайш"
Радвам се, че не се поддаваш на подобни.
Предлагам и друг вариант да си кажете нещата без табута и притеснения.
Щом тя е и горделива и притеснителна, опитайте с ръчно написани писма до другият с обяснение на проблема. Важно е тя да сподели защо не изпитва нужда от интимна близост с теб. Може да си е неин емоционален проблем, но може нещо в твоето поведение да я сковава и отблъсква...а да не иска да ти каже за да не те обиди или нарани.
Говорете си или си пишете!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 647af149f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Едва ли има млада двойка която да не е минала през такива етап. Коментара на 33 е може би единственият смислен.
В началото на нашата връзка всичко ни вървеше по мед и масло изобщо не сме се заблуждавали с тежки обещания, заучени фрази и красиви думи. Беше ми хубаво и се носехме по течението. След няколко месеца я хванах да си пише с други и исках просто да поговорим. Но тя ме излъга за всичко. После не исках да говорим, казах и че миналото и няма значение стига да си стои там където му е мястото в миналото. Но тя настояваше да ми разкажела и пак ме излъга за всичко. Това отключи в мен див звяр, който едва контролирах. И с всяка следваща лъжа лудостта ми растеше. А единственото което исках е честен разговор. Отне ми година на психически тормоз помежду ни докато го получа и в крайна сметка тя разбра че по-хубаво и лесно от истината няма. Отне ми още година докато се изясним и осъзнаем напълно. През това време правихме секс ежедневно, но някак имах чувството че нещо липсва, че можем много повече. На нея и беше изключително трудно да се пречупи и да каже какво желае. Това ни отне още година две докато започнем да си казваме всичко. И сега сме по-влюбени от всякога. Секса е невероятен и си имаме пълно доверие за всичко. Изпитано и доказало се с времето. Сега тя знае че аз просто искам да бъде честна с мен без значение от това каква е истината и не ме мисли за психопат както беше в началото на връзката ни. Тези трудно и гадни моменти са само основата на здравата връзка и който ги преодолее получава партньор за цял живот. Слабите скачат от цвят на цвят докато не дойде есента на живота и не останат сами до края на дните си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 62ac128c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Авторе, сексът е нещо толкова лично и индивидуално, че чуждият опит и рецепти в него не помагат. Щом за 3-4 години сте я докарали до там (не съдя и не казвам кой крив, кой прав), че и двамата не се чувствате напълно удовлетворени, спокойни и щастливи от това, че сте заедно, връзката ви няма бъдеще. Не ви се получава и толкова. Съвсем нормално е да не попаднеш на "твоя" човек от раз и повечето връзки се разпадат. Каквото и да ти приказват, няма добра връзка без хубав (и за двамата) секс. По-добре се разделете сега, докато нямате дете и не сте се намразили и не сте започнали да се оглеждате настрани. Най-ценното, което имаме на този свят е времето и не бива да го пилеем с хора, с които не се чувстваме щастливи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bad8b13cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Автора е, около месец по-късно. Говорихме дето се вика надълго и нашироко за всичко. Всичко точно за 2 дни и до там, всичко по старому. Преди няколко дни имах празник (рожден ден), всичко прекрасно, ресторант, наляво-надясно, прибрахме се късно, душче и нали аз бях в хубаво настроение, спокойно, готино такова, направих й цялостен масаж, умря си от кеф и в момента, в който започнах да я целувам, да си пускам ръката - спи ми се. Еми обърнах се, вгорчих се, едва се сдържах да не се разплача и така.. Заспах. Вече няколко дни така. Вчера вечерта излязох ме с приятели, преди това я взех от работа нали, там кисела нещо, изнервена, малко пак аз го отнесох, но както и да е, предполагам нормално работа.., излязохме, наляво-надясно и за няколко неща ми направи забележка, след последното се изнервих и леко повиших тон (не си представяйте, че съм крещял или нещо подобно), ей цяла вечер сърдита, опитвам се да я гушна, бута ме, за ръката да я хвана - същото. А мен ми криво, гадно, гледам нагоре и се разсейвам, че пред приятелите и хората докато вървим да не ревна (представете си, човек където в живота си 1 сълза не е пролял и все мъжки се е държал с главата нагоре). Малко след това ме забеляза, че съм тъжен, гадно ми е, страдам, срещнах й погледа няколко пъти и богу ми умирах просто да ме погледне, да ми се усмихне, да се гушне в мен или каквото и да е, просто да покаже, че няма нищо, че й пука за мен, че всичко е топ, казвам ви това, един малък жест и щях да си ударя гъза в тавана от щастие, толкова ми трябва. Както и да е, прибрахме се, тя на телефона, аз какво ще спя.. с яд и огорчение. Помислих си дали пък в такава тегава ситуация да не започна нещо (18 да ме разберете), където съм чел, и чувал и виждал, свежи казва, че интимността сближава, сдобрява, поправя и прочие, ама така и не се реших, а и по-добре, че по-скоро щеше да има "ти нормален ли си ? Тук ми е гадно, вместо да ми се извиниш и т.н и т.н.". Събуждаме се днес, аз отново с надежди, глупав ли съм, че все вярвам не знам, викам си, всичко ще е окей, ще се гушкаме, целуваме (почиваме и двамата) и може и нещо повече, току-виж се сдобрим и се чувстваме добре. Да, ама още от събуждането, едно цупене и прочие. Предложих и масаж като извинение, уж прие там нещо. Уж, се оправихме и след малко пак започна да натяква за снощи, че се почувствала гадно, че това, че онова и помрачи всичко.. Сега седя, говоря си сам (тя излезе) и се чудя, боже, ако си обърнем местата нали и приятеля ми се срива пред мен, текват му сълзи и нищо не казва, а гледа в една точка, то ще го прегърна, ще го целуна, ще го успокоя, след това и секс ще му предложа, само и само да го вдигна, ще забравя за всичко, ама това съм аз, явно мен никой обаче не ме бръсне за ч*п за зеле.... Просто имам нужда ей така да си излея душата някъде, та само тук мога. Моде моля те, одобри коментара и, ако има коментари след това и тях, благодаря.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c3dd160da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Съчуствам ти момче. Явно освен фригидна е и зло това момиче.
Разделете се ,това е мъка. Ж.на 45 съм ,живееща в брак без секс и интимност. Това е голяма мъка и депресия, направо физическа болка. Търси си някоя по слънчева и добра, и по сексуална жена.
Аз го подцених това нещо при съпруга ми. Винаги гледах неговото удоволствие, а той за мен не се сещаше. Алтернатината е изневяра , и да те нарекат к*рва ,другото е да го оставиш и да страда детето ти

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 71ef8680f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Приятелю, какъв е този кошмар в който живееш? Остави ни нас какво ти пишем! Задай сам на себе си въпросът: „Щастлив ли съм с тази жена?“ Колко години ще преглъщаш сълзите си на отчаяние и мъка? Цял живот ли? Та ти сам си узрял, че тази жена не е за теб и с нея не си щастлив. Остави го щастието, но ти с нея си в повечето време тъжен, ядосани и огорчен. Точно сега, трябва да си радостен и доволен. А какво ще стане, когато имате дете или деца? Пълен кошмар. Ти ще си виновен за всички неправди по света. Не знам как те държи, но щом досега не си избягал, значи никога няма да го направиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 314de44408
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Авторе, ще се опитам да ти представя моята гледна точка като конструктивна критика, пък ти как ще я приемеш зависи от твоята поносимост към такива и/или навик вече може би...
Нещо много явно не се връзва в твоята история.
Един от двама ви е почти перфекциониран манипулатор и подозирам, че си по- скоро ти, възможно е дори да не осъзнаваш напълно колко си добър в това. Обяснявам:
Представяш по- подробно факти за нея без нейни емоции, които съпътстват/изживява базирани на тези факти.
Представяш съвсем сбито с конкретни и кратки думи факти за себе си, като отделяш много повече време да наблегне на емоциите си.
Твоите емоции са представени във вид, който определено да буди емпатия, съжаление, съчувствие, дори инстинкт за покровителство у другите. Същевременно обаче, представяйки я нея като много коректен иначе човек, я бутваш като жертва в "тя е която ми причинява всичко това" без (повтарям) да включиш нейни емоции, освен по ръба "тя каза: знаеш, че не ми е добре (емоционално)" което те прави още по- добър манипулатор. Хем си отбелязал в текста казаното, хем си го минимизирал като нещо съвсем несъществено.
Определено внушаваш "Жертва съм"!
Няма как да получиш коректни съвети в такъв случай! Не защото може би някой да не може да ти помогне с градивен и логичен съвет, а защото успя да вкараш и тук съжаление към себе си без да са наясно фактите от двете страни.
Това то го оставям за размишление...
Иначе като "съвет" (то какъв съвет като изобщо не знам защо така се държи момичето, ти не казваш дори и да знаеш, криеш истината от нас, може би и от себе си. А по- лошият вариант е дори и ти да не знаеш истината, това би предположило, че тя не се чувства сигурна за да говори и бъде излушана най малкото без твоята реакция на несправедливо наранен):
Без драми, без многострадалчески обяснения (вербални и невербални) кажи съвсем кратко и ясно "виж, започвам да те чувствам по- скоро като сестра от колкото като жената в която съм влюбен. Трябва да помислим и поговорим какво ще правим за напред, да се вземат решения".
И когато тя поиска да говори- ЗАМЪЛЧИ И СЛУШАЙ без да драматизираш и обясняваш колко зле се чувстваш, така само ще я принудиш да млъкне. Никога няма да разбереш какво се случва в нейната глава и душа.

Настоявам да повторя, че коментарът ми е единствено с цел да се опитам да помогна. Да се отдръпнеш малко от образа си на "измъчена жертва" и да се опиташ да видиш фактите такива, каквито са, доколкото изобщо си наясно с нейните.
Успех и дано се развият нещата по най- добрият и за двама ви начин!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6407657223
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Бягай далече от тая жена все пак си само на 22год,но си мисля че може би вина имаш и ти...жените не харесват такива като теб може би иска някакъв по рязък отговор,да я награбиш и да я изчукаш като долна курва пробвай все пак

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e8fd2e08db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Без да искам да обидя никого, на автора явно му харесва да играе ролята на жертва и смотаняк и да чете съжалителни коментари по негов адрес. Има ги такива хора и мъже и жени, добродушни и добродетелни изпитващи извратено удоволствие да бъдат мачкани и съжалявани от другите, невисимо дали вкъщи на работа или сред приятели. Те са приели ролята на страдалци и за съжаление е много трудно да бъдат подтикнати за промяна в живота си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bad8b13cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Автора е, отново. Днес продължаваме същото, нищо не й се прави, даже сега се нацупи, че съм бил голям "мръсник" и прочие. И така да е, какво от това ? Според моите наблюдения дори жените предпочитат това. Не знам вече в кошмар ли съм, в какво съм, развалям се отвътре и така.. Вижте хора, тя наистина е добър и прекрасен човек, честен, мил, и просто прекрасен, нали знаете от тези старите момичетата с ценностите, а не някоя кифла или пък златотърсачка, купонджийка и прочие. И двамата сме от скромни семейства, тя е имала трудно детство, сега и като по-голяма също, аз й бях светлината в живота, е поне първата година и половина, след това май изгаснах. В началото харесваше, че съм мръсник както тя казва, през ден сигурно правихме нещо (не секс, но интимно, който разбрал-разбрал), сега няма почти нищо.. Макар, че уж нали и секс правим. А тя е секси, красива е, сладка е, как човек да й устои. Наистина си е мъчение за мен, не знам каква друга дума да използвам, като да си супер гладен, да имаш парче сочна пица пред теб и само да гледаш. Наистина не знам какво да правя, все съм имал някакви варианти в живота за всичко, било то и 20 грешни варианта и избора, все пак съм ги имал, все съм намирал решение, но сега не виждам, просто не виждам какво да правя. Все казвате да се разделя, но губи ли се такъв човек ? Вместо да опиташ да оправиш нещата, да признавам си, супер нещастен съм, къде заради нея, къде не, но да супер нещастен съм, но не искам да я губя само заради едното ми щастие, колкото и лудо да звучи, май я обичам до толкова, че предпочитам да страдам с нея, отколкото да съм сам. Ох, ще се гръмна вече, наистина главата ми ще изпуши..

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bad8b13cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Н45, Автора е, съгласен съм с теб, че подсъзнателно или нещо подобно съм манипулатор. Интересен ми е коментара ти, тъй като и друг път съм се запитвал този въпрос, тъй като съм попадал на разни тикток видео например "Ако действаш така и така, този човек 100% е изкусен манипулатор" и оттам съм се замислял как в доста ситуации доста често съм правил нещата в полза за мен, но така и никога не се убедих в това. Колкото до изразяването и това как съм писал кратко и т.н., аз по принцип ми е трудно да се изказвам задълбочено, праскам направо и който, каквото разбере. 46 пробвал съм и по-рязко - не става, не й харесва определено. 47 нито съм смотаняк, нито искам да ме съжаляват, търся съвети, тъй като наистина не знам какво да правя, а страдам. Всъщност сега като се замисля, май съм смотаняк или поне за такъв се имам, но не ми доставя удоволствие да съм долу. Преди няколко години бях горд, уверен, нямаше кой да ме бутна, вярвах в себе си и прочие, но това се промени поради една или друга причина, която не знам. Това е малко като конспирация, но все си мисля, че с Ковид кризата това стана, наблюдавам го и в много мой връстници, по-малки и по-големи, някак си по-сдухани, по-мрачни, по-невярващи в себе си са всички. Но определен не ми харесва да съм жертва и там каквото и да е друго, бил съм дето се вика на пиедестал и отново искам да съм там. Ако за някой е от значение, то съм странна птица, роден в седмия месец, под щастлива звезда, левичар, близнаци по зодия (иначе май лъв трябваше да бъда) и така..

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 81647c572b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Много и обръщаш внимание . Играй си на телефона , нещо смей си се . Покажи малко безразличие . Когато усеща желанието ти е лесно да си мръсник и прочие , но айде да сменим местата , тя иска пък ти не , друго става тогава . Опитай се да не и показваш желанието си . Все едно я няма .
Ж32

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 81647c572b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Аз пък като бях на 22/23 можех и без , но сега след ражданията имам повече желание . Особено по време на овулация и преди цикъл .
А ти защо я питаш , щом иска да е с теб някак си приемам , че е длъжна .Аз на мъжа ми не му отказвам , е той и рядко иска де ...
Освен , ако много ми се спи и заспивам .

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fbdcecea87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Не искам да я губя заради едното ми щастие. Браво, добре те е накарала вече да се самосъжаляваш и най-вече да се сложиш на второ място. Това им е любимото, а най-смешното е, че като почнете да им ходите по гайдата точно тогава спират да ви искат. Светлината в живота и бил. Тя ли ти го каза пич, или ти така мислиш? Щото ти може да си мислиш, че си светлината в живота и тя да е като в другата тема тайно да се надява на нешо по добро. Много и вярваш на сляпо. Особено това с тежкото детство като го чуя и е ясно колко е чалната в главата, дори и да не ти го показва.
Е добре пич, склонен си да си жертваш щастието за едната путка, а тя да те пряви на палячо и да ти мачка самочувствието ден след ден. Шото жените са много добри в това. Отказва ти секс, цупи ти се и вече си лапнал въдицата, а накрая почва да те пълни с комплекси, което им е черешката на тортата.
А накрая ти бие шута и ти казва, че не ставаш, а ти си правил всичко, което иска.
Хубаво си помисли. На 22 си да го еба не си на 42. Хванал си като удавник.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 06343d2158
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Aвторе, ти трябва да избереш. Имай предвид, че вие сте в сексуалния си пик, особено девойката. При евентуални деца, силите й съвсем се спихнат и всичко ще забравиш.
Да не би, да очаква да й предложиш брак и да го играе натъжена и обидена?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b546045bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Н54, Не, от деца бягаме като дявол ат тамян, а за брак не веднъж сме си говорили, че ще е когато вече имаме стабилна професия, жилище и ни е уредено под краката. Н53, Не мога само нея да обвинявам за всичко, не знам колко е черта на жените това, но да чувствам се всякаш правя всичко и накрая изяждам "Ти не правиш нищо", но може би тя така го усеща или не знам. Н52 Хубаво не му отказваш, мен не ми е до това да не ми отказва сякаш ми е длъжна, аз не търся това. Аз искам тя да ме пожелае, защото тя го иска, защото знае какво следва, знае усещането, знае тръпката, знае, че ще я накарам да изтръпне, знае, че на мен ще достави удоволствие. Не искам кукла, дето като поискам и по задължение да ми дава, а по-скоро като започна нещо, дори да е уморена примерно да си мисли "Ох, спи ми се, но пък е хубаво, защо пък да не му се оставя" или "не ми се прави в момента много, но пък едно набързо какво пък, за мен кеф, за него повече". Н51 опитвал съм, често (не нарочно) съм си седял телефона, тя се върти около мен, а мен наистина не ми се прави нищо, и тук съм постъпвал по 3 начина, отказвал съм - на което се сърди, откликвал съм, на което е окей, или пък някой път "хайде да правим нещо" и аз съм започвал нали да търкалям топката към нещо 18 , при което следва "Оф, пак за това мислиш". Та, такива игрички не стават, а и не са по мой стил. Май искам прекалено много другата страна да действа или очаквам да действа и реагира като мен. Напоследък в различни ситуации все обръщам палачинката и си представям как аз бих реагирал, действал на нейно място (ако нали бяхме с разменени роли) и това е далеч от това как тя действа и може би това е проблема, просто имам прекалено различни очаквания. Вече се губя в мислите си, не знам какво да мисля и какво да правя, не знам прав ли съм, не съм ли, в мен ли е грешката, не е ли. Просто, наистина ми липсва повече интимност, ей го вчера цял ден сме си вкъщи, чилваме си, гледаме сериали, хапваме си, после излязохме, еми как примерно през деня докато не си лежите полуголи (от жегата) и да не правите нещо ? Побърках се направо, накрая я помолих да се облече, че много ми идва чак полугола да лежи до мен и нищо да не иска да се случи. По принцип съм забелязал, че когато сме правили нещо и дето се вика ме е освободила, то 1-2 дена мога без проблем да изкарам без да се дразня като е гола до мен, без нещо да искам, да имам голямо желание (не, че ще откажа), но като минат 5-6 дни, пък камо ли седмица, две, три, месец без нищо и започвам с всеки ден да откачам все повече и повече и все за това да мисля.. Наистина вече не знам, аз ли откачам и съм ку-ку или някъде другаде да търся проблема..

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f61e8bdd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Странно или не и аз съм в същото положение за пореден път. Предишна дълга връзка я приключих поради същите причини като на автора. Еднократните връзки нямат такива проблеми, но сега пак дълга връзка 10г и отново съм в същото положение.

Няма да споря, че това не се отразява на психиката ми. От предишната връзка толкова дълги периоди имаше без секс, че дори разбрах по практически път, че след 3тия месец на сухо вече може да се живее и без секс. Дори си мислех, че съм станал импотентен. Е, оказа се че не съм, когато другата страна има желание. Но определено, това е нещо до което не си струва да се стига.

Разбира се, като човек който приключва връзка поради изброените от автора причини, след това си с едно на ум и внимателно избираш сексуалноста на партньора за да не се стигне до същото положение, но пак греда. Със сигурност отначало връзката е динамична и това са най-добрите моменти. След 4-5тата година нещата видимо вече не са същите.

Нещата които не работят със сигурност са да се правиш на мачо, да обиждаш, да правиш скандали и да прибягваш до физическо насилие или психически тормоз. Тук номера минава евентуално първите пъти, после не те отразяват.
Финансово сме отлично, пари, имоти, автомобили - отдавна не мислиме за тези неща, така че не е до това дали си беден или не, имаш ли къде да живееш или не. Дори си мисля, че когато нямахме толкова бяхме по-добре, на принципа че ако когато нямаш нищо, не може да загубиш нищо.

Пробвал съм буквално всичко, но без дълготраен резултат. Нещата се оправят за малко и после пак се връща старото положение.
Винаги се опитвам да съм в добро настроение, да имам енергия, да съм позитивен, да си върша задълженията, да избягвам конфликтните ситуации, но мамка му, наистина е трудно. Някои дни са много тежки. Вече официално спим и в отделни легла, първо под предлог, че хъркам, после че аз обичам по-хладно. Нивото на близост е съквартиранти. Поне секса не е спрял тотално - има 4-5 пъти месечно.
Обмислял съм да завъртя нещо допълнително, но знам че после ще ме мъчи съвеста. Мога да прекратя връзката, но после какво, след няколко години пак ли ?

Това което споделя N33 е доста интересно. Това може би единственото което не съм успял да развия до това ниво.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e6cc7aade6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Малко ъпдейт, предупреждение и съвет към всеки, който някога ще прочете тази тема, търсейки спасение. Половин година по-късно, разлика няма, говорено е няколко пъти, изчаквано е разни моменти да минат (изпити, работи и т. н., периоди в живота, които уж бяха като предтекст за нежеланието). Ако някой чака да се оправи - не казвам, че няма, но по-скоро няма. Аз, може би от глупост, може би от любов, може би и от двете, то съм с това момиче, всичко друго ни е топ, чисто като грижа, интереси, занимания, цели, мисли, но секса не върви, 1-2 пъти В МЕСЕЦА, за които дори нямам и желание вече, последния път, дори й казах, че съм изморен и ми се спи (макар да не беше така). Иначе, от цялото това разочарование, болка и както искате го наречете получих и болки в гърдите, около сърцето (след като за пореден път имах желание за нещо, а не получих нищо, макар и да беше готина вечер, питиета, топъл душ, почивка 2-3 дни), уплаших се и на другия ден при личния, който веднага ме прати за изследвания и снимки. За щастие чисто физически нищо ми няма, но ще се питате от къде тогава се получи тази болка? Психическа основа, след консултация, всичко е от главата и това, че толкова време съм се измъчвал, стресирал, обвинявал дори. След като разбрах, че ако това продължи е възможно да си докарам някоя болест, частична парализа и т. н., то спрях да искам каквото и да е, както казах вече нямам и желание, гледам всичко да ми е кротко и спокойно. След кратки оплаквания и разяснения, съвета ми е - бягайте, едва ли нещо добро ви очаква. Не си мислете, че можете да промените нещо, било то ако промените своето държание, подход, обстановка, физика, или каквото и да е било. Пожелавам на всички, които се опитаха да помогнат, на всички, които са в моето положение, на всички които ще четат тази тема и коментари някога - здраве, късмет и воля.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cbbe79b7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   До автора - Не можеш да определиш правилно истинският проблем, който имаш, това е причината и да не можеш да го решиш. Млад си и ти липсва решимост, ще ти се в началото на 20-те ти години да си намерил перфектната половинка и си на етапа " да се бориш, за да съхраниш тази връзка, независимо от всичко".
В моите очи проблемът ти не е, че приятелката ти не иска да прави секс, дори не е, че явно не уважава чувствата ти и нуждите ти - проблемът ти е, че не вярваш, че можеш да намериш друг стойностен човек, с когото да споделяш живота си, но реално да имате връзка като мъж и жена, а не брат и сестра. Считаш че добрите, свестни и качествени хора са дефицит. Нямаш смелост да се разделиш с един такъв човек, въпреки че осъзнаваш, че симулирате връзка, защото се страхуваш, че следващата ще ти дава секс но няма да има нито едно от другите качества на това момиче. Сам си помисли дали в началото на 20-те е момента да имаш болки в сърцето и гърдите, дали тялото ти не е взело решение вместо теб. За да имаш качествена връзка, може да ти се наложи известно време да си сам, да откриеш първо себе си, да се отърсиш от страховете си. Може да се разочароваш от други хора, които ще срещаш по пътя си, но ако си пълноценен и качествен човек, ще си намериш такъв партьор. Остави това момиче да си върви по пътя сега, когато нямаш друга опция, така би постъпил житейски зрелият човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker