Фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фантазии
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 2150 пъти
Имам фантазии, които си остават фантазии и мечти. Искам и мечтая да се реализират, но не намирам подходящият човек. До мен имам човек, който ако не си поискам няма и да получа, какво остава за нещо повече, като по-различни игри. Винаги ще си гледам семейството, но ми се иска да получа нещо разстърстващо и спиращо тока. Размяна на ролите, групов и какво ли не, но живеем в общество, което не го приемаме за нормално. Дори за приятелство с привилегии и излизане от стандартното не мога да направя. Мечтите и фантазиите само ще си останат такива.

Случва ли се и при Вас? Какво правите, за да ги осъществите? Веднъж се живее и малко или много искам да опитам почти всичко в секса...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2d45371a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Има толкова много путки/мераклийки,че се виждат с просто око,но ти май си задръстен по природа...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 35c9e6f741
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   N2, на човека му се иска, но "не му стиска". До колкото разбирам, би предпочел да не изневерява, т.е. да участва и жена му. Тя обаче не е "от тези". Наскоро се опитах да подкарам същата тема, но модът ми я спря. Та ще следя тази с интерес. Дано някой сподели подход за реализирането на "нестандартни" неща в семейния секс.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3227706a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами то всеки има фантазии. И до всеки пълен с фантазии стои един тулуп.

Кой ли не си е мислил за 3-ки, 4-ки, 5-ци и 6-ци? Две жени, две пUтки мир*зливи. Кой не би искал до себе си?

Друга фантазия: преди няколко дни видях поредната двойка да се ч*ка в парка. Май ме видяха и набързо приключиха с изпълнението. Жалко. Момето беше с рокличка, пухкава на външен вид, а джентълменът я беше подкарал на задна... Не трябваше да бързат, но... Де да имаше и други такива смелчаци като тях :Д

Още една: лятото наближава, плажовете са свободни за "туристи". Що пък на някое плажче мъж и жена да не се чифтосат? Може да се възбуждат от това да има хора около тях и да ги гледат в този така интимен за тях момент. Представи си, че това сте вие. И някой мъж заголи патлака, започне да лъска и да се доближава към жена ти. Как ще реагираш? А ако тя поиска да му го хване и да го свърши с ръка и уста?

Сега си представи, че ти си сам на нуди плажа и ти си този мераклия за орални ласки и ти се отвори парашута с някоя студентка, чието гадже я оправя на задна, докато тя те гали нежно по к*ра. Яко ли ще ти е? Дали някой мъж ще откаже на подобно приключение? Не мисля.

Друга ситуация: представи си, че си на нуди плажа гол и до теб има голичка и хубавичка дама. Ставаш и я заговаряш. Тя откликва на твоя интерес към нея и започвате разговор, каните да седнеш на нейната хавлия и ти неминуемо се възбуждаш на макс. Тя те вижда и се изчервява. Ти започваш да ѝ казваш, че е красива, че има красив и голям бюст, започваш да я галиш нежно по лявата ръка. В следващия момент тя сама си слага дясната на чепа ти и започва да го гали и мачка. Как ти се струва? На мен яко!

НО колко е вероятно да се случи това в реалния живот?

Ако има нуди двойка сексваща се на плажи и ти тръгнеш към тях и мастурбираш пред девойката, огромен е шансът да те напсуват и ако не се махнеш, гаджето ѝ да ти налети на бой.

А в случая със самотната дама на плажа, ако отидеш до нея и се възбудиш пред очите ѝ, смятай, че шансът да почне да те нагрубява и да си стегне багажа за 10 секунди е огромен или да тръгне да вика някой друг мъж за помощ.

Тук и идва огромното "двуличие" при жените - от една страна всяка има фантазии с непознат мъж и би искала да я сваля такъв и да има случаен секс с непознат, отдруга страна, ако такъв ѝ налети, ще надигне вой та ще се чуе чак на съседния плаж!

Много жени имат фантазии как биха искали да бъдат изнасилени!

Я отиди и изнасили някоя в парка или докато се прибира вечерно време и виж дали ще ти е благодарна и дали няма да събуди целия квартал?

Та фантазиите се разминават много с действителността.

Както казах поне всяка втора жена иска секс с непознат и да преживее изнасилване, но това напрактика никоя няма да го допусне да ѝ се случи!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 21290a735f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз имах фантазии, но не смеех да ги кажа на съпругата ми. Няколко пъти пробвах да разчупя секса, но тя някак си не го приемаша. Секс на тъмно в класическа поза без нищо повече и това е. А аз не исках много. Моите фантазии бяха да се целуваме страстно докато го правим, да сменяме пози, съпругата ми да си облече нещо еротично, да го направим в колата или на някакво шантаво място....Уви, не ставаше. Страшно е консервативна, иначе е страхотен човек. Последните десет години се сбърках от чикии. И накрая не издържах и реших да изчукам една нейна приятелка, която ми правеше явни намеци. И тук ударих на камък. Започнах да се срещам с въпросната дама, но тя се оказа романтичка и не правехме никакъв секс. Само целувки. Но бяха много страстни и дълги целувки. И така близо два месеца. Накрая дойде денят в който тя щеше да ми "пусне". Изложих се тотално, защото от притеснение не ми стана. На другия ден решихме пак да пробваме и стана нещо страшно. Разцепихме се от секс. И след това се започна. Секс на светло, в колата, в гаража, в парка. Партньорката ми имаше буквално половин гардероб с бельо, чорапи, колани и какво ли не. Винаги ме питаше как я искам облечена. Много пъти преди работа ми правеше френска за да съм имал тонус да работя. Всичко което си бях фантазирал ми се случваше на живо. На моменти си мислех че сънувам и всеки момент ще се събудя. Страхотна жена! Каза ми че не се раздава на всеки и затова един вид в началото ме е тествала, дали намеренията ми към нея са сериозни. Разбира се толкова се бях унесъл в новата си връзка, че съпругата ми ме разкри и започнаха проблемите. Бях готов да се разведа и да и оставя всичко, но тя не искаше това и само плачеше, пиеше алкохол и успокоителни. Единственото което искаше беше, да спра да се виждам с любовницата си, бившата нейна приятелка. А аз ги обичах по различен начин и двете и откачих. И двете пък ме искаха само за себе си. Направо беше някаква лудница и станах нервен, скарах се с приятелите ми и започнах да пия. Сега близо две години след началото на всичко това като че ли нещата леко се поуспокоиха. Съпругата ми се прави че не забелязва когато кръшкам, а любовницата се примири с мисълта, че няма да се разведа и да заживея с нея. Естествено бих го направил, но само при положение че жена ми няма да страда. Това обаче е невъзможно на този етап. Сексът все още си е така луд и страстен както беше във фантазиите ми. Това е моята история. Обичам ги и двете и откачам.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: feb5357013
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А, какво иска "човека до теб" знаеш ли? А, в размяната на роли, сигурен ли си че ще я "издържиш" тази фантазия? Защо, не внимавате какво си пожелавате, че може да ви се случи и на "стари години" да се срамувате от самия, себе си!?

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2c2166e980
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Приятелката ми предложи да напишен на лист какво ни се иска в леглото, но ни е срам да го кажем. Тя има големи, естествени гърди и аз написах, че искам да я чукам между тях. Тя го прочете, засмя се и каза "готово". После ми подаде нейния лист. Беше написала "иска ми се да пробваме анален секс".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 691522fa2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Фантазиите ми дълго време бяха свързани с това да лижа, целувам, хапя и мириша красиви боси крака с червен лак.
С няколко жени ми се осъществиха фантазиите и фетишът ми се засили още повече.
Идва лято и като гледам крака в секси сандали или токчета, все едно порно и еротика по пътищата... Откачам!
М, 35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker