Как да си хвана държанка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да си хвана държанка?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 2779 пъти
Здравейте.
Случайно попаднах на този сайт и реших да разкажа историята си.
Мъж на 42. От средно голям провинциален град. До преди година имах нормална работа със заплата от 1300 лева на месец... в общи линии мизерствах като повечето българи.
И така преди около година неочаквано забогатях страшно много от криптовалути. Само ще кажа че спокойно мога да харча по 10 хиляди на ден и даже няма да го усетя.
Усещам се че още не осъзнавам напълно ситуацията и възможностите които ми се предоставят и освен малко по-скъпите дрешки, няколкото пътешествия миналата година в чужбина в компания от елитни ескорти.
Когато съм в България живея почти същия живот както и преди, гледам да не се набивам на очи, че завистници много.
Единствената разлика с предишния ми живот е че вече не ми се налага да работя и през по голямата част от времето скучая.
И така в края на януари се преместих в София и се запознах в интернет сайт с жена с която започнахме да излизаме, секс и всичко като си му е реда в едни нормални отношения. Тя работеше в козметичен салон, освен това има и 2 деца. Не след дълго срещите ни започнаха да и тежат. В общи линии срещахме се след работа, отивахме да хапнем някъде и после у дома. Обикновено след кратък секс тя се унасяше и заспиваше, а понякога заспиваше още докато си вземах душ. За пътешествия въобще не можеше да става и дума.
Виждах че работата и тежеше и така не може да продължава и реших да и предложа да напусне работа и аз да поема издръжката за нея и децата. След което последва див скандал че съм я взел за някоя от курвите които съм чукал преди нея в Дубай, Лондон, Париж и т.н.... и така се разделихме.
И така сега се чудя ... Иска ми се да имам сериозна връзка, евентуално брак в близкото бъдеше.
Обмислям вариант да си хвана държанка или както в момента му казват sugar baby, с която да си излизаме, пътешестваме по просто казано , да си живеем красиво и безпроблемно))), тъй като доскорошният ми опит подсказва че ще е трудно с жена която работи и не иска да зависи от партньора си. Проблемът ми е как и къде да се запозная с такава жена. На запад има десетки специализирани сайтове. А след скорошният ми неуспех едва ли скоро ще събера кураж да предложа на някой друга очи в очи)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: d68ef84aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Качи си снимки в някое приложение за запознаства, в които демонстрираш, че си богат и сами ще те налазят подобни.
Но на 42 по-добре си намери някоя да ти роди дете, а не разни повлекани за екскурзии само.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 024512d3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Виждаш ми се умен човек, след като се опитваш да не правиш впечатление с парите си. За други качества не знам.

Като човек, който цял живот е живял като обикновен плебей, най вероятно сега ти се иска да вкусиш от т.н. забранени плодове, които си гледал, че са привилегия само за "големците", но това, вече според моето скромно мнение не е умно.

Парите не носят щастие. Да с пари можеш да си доставяш някакви моментни наслади, но в дългосрочен план, ако щеш вярвай, това само ще те изтощи и изхаби душевно.
Не искам да звуча като някакво религиозно кукуриго, но на твоята възраст, според мен, по скоро трябва вместо да мислиш как да формираш харем тип 1001 нощи, по скоро трябва да се насочиш към това да имаш семейство, деца и прочее, за което парите биха ти помогнали.
Помня един български монах от Атон веднъж каза:
Според христовото учение има два начина човек да бъде щастлив, първия като отдаде живота си в служба на Бога, втория в служба на семейството.

Освен това, не забравяй, че ти си просто един тото милионер в момента, а един умен човек ми каза някога, да знаеш няма тото милионер, който да не е свършил в дългове.
Цаката, не е просто да имаш пари, а да си се научил как да ги управляваш, което по дефиниция гореспоменатите няма как да го могат. Така, че при теб случая е такъв, Господ дал днес, Господ взел утре, така, че мисли в перспектива в бъдещето, мисли за дългосрочните си цели, не за моментните прищевки.
Давам просто съвет, а който иска нека чуе.

Поздрави!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5948a46743
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам как да ти помогна, ама я ти ни помогни и кажи в кои валути си инвестирал и по колко пари, и за какво време.
Аз съм на 29 взимам 1300, ама нямам против да скучая по цял ден, щото мога да харча по 10 хилки.
Без майтап, ако не лъжеш дай някой съвет и идея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e8f37c1307
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   3, вероятността историята да е измислена или поне украсена е 99,99%. То не става ей така да си беден и изведнъж за ден-два ставаш богат. То криптото да не скача с 10000% на ден. Не че няма и такива случаи, но са малко и шанса да го уцелиш е като да удариш тотото. Отделно, че в такива токени едва ли би инвестирал големи суми, което означава, че пак не можеш да забогатееш. Едва ли има толкова луди да вкарат последните си 10 бона в шиба ину и да чакат, доакто не направи 1000х. Дори да има, едва ли ще остискат до 1000 х, без да продадат поне част. Не става ей така, както много хора си мислят.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 19759db259
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Точно, 4. Тука няколко души открай време се пукат да пишат разни измислици и някакви пълни глупотевини.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 42950d6873
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От автора:
До 3 и 4: Не мога да дам съвет или идея. Просто миналият март случайно намерих голямо количество биткойни в старият си компютър.
Прочетете тук и ще ви стане ясно за какво става дума. Незнам дали е позволено този линк https://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=3&t=7468
До 1 и 2: Около половин година си поживях в супер лукс извън България... и номер 2 прав си, изтощаващо е. И така върнах се в България да си почина, тук живея с около 5-10 хиляди на месец и гледам да не парадирам с това което имам... е случиха се и няколко издънки)... и така се запознах с въпросната жена и реших да поостана.
Тъй като вече не ми се налага да работя или примерно да започвам някакъв бизнес (просто не смятам че си струва нервите) ,аз виждам само 3 варианта:
1. Намирам жена като тази с която бях, седя си в къщи, тъпея и я чака да свърши работа за да се видим... не мисля че ме устройва.
2. Някоя която е готова да зареже работата си, кариерата си и да стане финансово зависима от мен... не мисля че нея ще я устрои.
3. Златотърсачка. От тези които си търсят богати мъже за да ги издържат.
Като се замисля, май съм си прецакан при всички положения...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 83c06ab1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Добре си помечта. Не разбрахме само тия 10 хиляди на ден за колко дни ще ги понесеш - седмица? После свършиха. Кола за 100 хиляди евро купи ли си или ти идва скъпа?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 26675e324d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Аз бих имала интерес да се запозная с теб!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e62ed90a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересчийки и продажни курви в България има колкото щеш, така че лесно ще си намериш такава. Те са гладни за намиране на заможни мъже, тъй като са хиляди пъти повече от вторите. Ако приемем за миг, че темата не е поредната измислена, то няма как хем да знаеш за наличието на специализирани интернет страници за запознанства на млади курви (проститутки, държанки или която както я устройва да се нарича за успокоение на съвестта), хем да се чудиш как става "хавата" и да питаш тук. То е ясно как става. Seeking.com е най-разпространеното място за търсене на богаташи и курви. Преди около два месеца бях споменал с една тукашна тема, че съм виждал там да се предлагат срещу пари и две ученички от моя квартал, а кой знае за други дори техните родители не подозират...

п.п.: Да не четем след някой и друг ден как някой пак си е направил гаргара с читателите тук, пускайки тема-пързалка, за да ги проба какво ще отговорят? Много зачестиха напоследък тези тестове на общественото настроение в Сподели.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0d0b0a2f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Според мен търси вариант за семейство, ако си богат държанка все ще си намериш и то твърде лесно, но радостта от децата никой купен секс няма да ти даде, замисли се.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dd2b661fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Има доста жени, които не биха имали против да са "държанки" на богат мъж. Може да пробваш в Тиндър, като обясниш точно какво и за какво го търсиш. Със сигурност ще те налази някоя.
Иначе ако искаш семейство и деца се оглеждай за някоя по-обикновена и по-млада жена (не направена златотърсачка), която няма да те разори.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dc7b826f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Имам интерес да се запозная с теб

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9b854d4bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Радвам се за теб, авторе, но поне не може ли да закупиш активи, един вид да заложиш на сигурно? Купи няколко апартамента и ги отдай под наем-поне ще имаш резервен вариант! Номер 2 едва ли ще се сети за този вариант! Говорим за разумно управление на парите! А относно намирането на любим човек-много зависи какви разбирания има той! Жени всякакви, но ти пожелавам късмет! Все пак трябва и да създадеш семейство, все пак!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9587db6d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ето и мен нави, но както знаеш тук не място където да се запознават хората.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0a2bf3f7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Брак с шугър к*рва (или захаросаното наименование на думата "проститутка")? Правилно ли разбрах? Да не съм чула повече мъже да мрънкат, че всички жени са к*рви, защото вие сами се завирате при тях.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 46d0dc867e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Я колко навити к.рвенца има, виж как наскачакаха, като им каза за парите. И това в анонимен сайт, а ти се чудиш на живо какво да правиш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e5cafb75b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   https://www.seeking.com/

Другите сайтове не си заслужават. Успех !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker