Море и нудизъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Море и нудизъм
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 3861 пъти
Здравейте хора от заглавието се разбира за какво иде реч...и така споделете в коментарите къде ще ходите на море тази година и кои нудизки плажове ще посетите и с кого посещавате тези плажове с приятел,приятелка,жена,мъж,любовник,любовница,деца и тн.т. и кой плаж за вас е добър.
Като автор на темата аз ще отговоря първи...
аз тази година ще посетя най вероятно първо плажа на Златните с жена ми но ще бъде само за ден а по време на отпуската едва ли ще можем да посетим нудизки плаж понеже децата ще са с нас(аз съм виждал семейства с децата които посещават такива плажове,но ние с жена ми предпочитаме да си ходим сами)на златните ми харесва че плажа си има всичко,чадъри шезлонги барче общо взето не ти трябва много багаж за да го посетиш а и плажът си ограден и обособена зона,където аз по не знам някъде да има такъв плаж даже и спасител има,не необходим да вървиш много има паркинг на близко а и цената на чадъри е по добра от тези в централната част и е спокойно а и другото което съм на час и половина път.


Поздрави М 30+

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: ab3c59aaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много си назад с материала,Паткане,но на Варна са все такива капути !!!
Истинските плажове за нудисти са на Юг от Харманите,ти знаеш ли ги ???

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ecc26db693
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз предпочитам нудиСТки плажове по южното черноморие, които са диви и човек се слива с природата.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 06dc92881a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не живеем в България, и всяка година ходим за 3-4 дни до Испания специално на нудистки плаж. Малко градче Torrevieja , в района на Аликанте , нудисткия плаж е страхотен, тих , основно ходят семейства. Имаме приятели немци , и те обичат такива плажове и с тях се наговаряме кога ше ходим и там се събираме. Те са с дъщеря на 16 и момче и момиче близнаци на 11. Ние сме с дъщеря на 17 и син на 12. Там много ни харесва, много е спокойно, няма воайори , няма камери , понеже има много деца никой не си позволява да снима. Силно препоръчваме ....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ca68bb8b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Браво за темата. На море по план ни е Анталия, Турция и там тези неща ги няма. Ако можем ще отскочим да Слънчака на нудисткия плаж.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 02fd3d1d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз ще ходя с приятелката си на северния плаж в Приморско. Има в средата на плажната ивица (между перла и северен плаж) обособена нудистска зона със спасител.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 445e005f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз познавам само една нудистка с която преди 3-4 години ходихме многократно на плаж заедно - основно на Паша Дере близо до Варна, в най-южната част на плажа. Супер си беше цяло лято, жалко че после ме остави, защото не съм бил неен тип - демек мускулест батка, дето блъзка във фитнеса :D

Добре, че е пълно с други прекрасни жени... ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0d9bddfcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 1 всички знаем тези плажове, ако ще ходиш някъде сподели... прочети темата какво се пита

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6298c3acae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Аз съм отвратена от нудистките плажове. Бях им фенка, докато не видях една двойка как се покри с хавлия и правиха секс без да им пука, че е пълно с хора. От тогава приключих с нудизма.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dcf4cd206f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   до 12

Звучиш някак странно. Хем си нудистка, хем фенка на нудизма, но видяла двойка да се любят на плажа и вече си с фобия?

Аз също съм го правил с гаджето на нудистки плаж. Вярно, изчакахме да останем сами, но все пак... На друг плаж пък го правихме влезли във водата на нивото на оная ми работа. В близост до нас имаше хора.

Лично аз съм бил на цетралния плаж във Варна, фрашкан с хора и имаше едни тийнове, момиче и момче се бяха прегърнали, а момичето си беше качило краката на кръста на момчето и го правеха във водата. Аз бях до тях, както и техните приятели и по едно време (щото нещо ставаше съмнително, какво правят) един от френдовете им ги попита "К'ви ги вършат?" и момичето, което едва ли беше по-голямо от 16 години му отвърна най-спокойно и на висок глас "Чукаме се!", без капка притеснение, че около тях имаше и други хора.

Сексът е нещо уникално приятно и когато го правиш с любим за теб човек, не виждам причина, която да те спира да се любиш.

И ако не можеш да го направиш на плажа, в морето, в гората, някъде на по-затънтено, то тогава къде можеш? Само в спалнята цял живот?

Не мисля, че е лошо хората да си обръщат внимание на нудистките плажове. В чужбина в едни от най-елитните курорти и плажове го правят. Но тук е някак срамно...

Ненормално е според мен друго:

Супер, ама супер ненормално е за мен да виждам по улицата в София ДЕЦА, които са разголени. Пълно е с момичета, които в градската част се обличат като проститутки. Някаква тука пищеше (май беше Лола), че мъжете сме се носили в центъра с анцузи, а и думичка не обелва за облеклото на жените и момичетата. Според теб нормално ли е момичетата да бъдат пускани от родителите си да ходят с панталонки, които им разголват дупетата? Нормално ли е децата да са облечени с клинчета, които им отпечатват срамните устни и прашките? Въобще нормално ли е деца да носят прашки, а гърдите им да изкачат от потничетата? Това нормално ли е? Нормално ли е зрелите жени да ходите по същия начин облечени на обществени места в градската част?
Дамите ще ми кажете, че ви е горещо. Чудо голямо! То и на мен ми е горещо, но моите къси панталони ми стигат колената (даже ги покриват) и тениските, които нося са с ръкави и достатъчно дълги. Нито ми се виждат мишниците, нито пъпа, нито кръста.
Иначе за вас всичко може и всичко ви е позволено! Било ви топло и така ви харесвало да се носите и ви гледаме срамните устни, дали сте с прашки или дори без прашки, на всяка ѝ увиснали циците, разголени пъпове, рамена, деколтета, кръстове, крака... Някоя зададели си въпроса дали е приятно на околните?

Ако има наистина красиви дами, които изглеждат привлекателни в очите на почти всички мъже, то има и много други дами, които са далеч от привлекателни. Трябва ли да ми се натрисат циц*те на всяка една въобразила си, че е красавица жена? Трябва ли да гледам малки момичета облечени като магистралки?

Всичко това би било нормално, ако се случва в някой курорт на морето. Но в градската част да се ходи така, е всичко друго, но не и нормално.

Ние мъжете защо ходим нормално? Защо аз не съм се съблякал навън само по едни впити къси панталонки за велосипедисти и под тях да не съм сложил и гащи, така че ясно да ми се отпечатва пакета и да ви натрисам на вас жените к*ра си? Защо?
Цялата тази голота за нормална ли я виждате?

Ейто това са ненормални неща, а не че някаква влюбена двойка са го направили на нудисткия плаж.

Теб да не би някой да е дошъл и да е тръгнал да те изнасилва, че си психясала?
Да не би тази двойка да го е направила на централния плаж във Варна или Бургас, където се ходи само по бански?

И даже и това не е вярно – на централните плажове жените си махате сутиените. За вас пак може! А ако аз като нудист си махна банските, някоя лелка като тебе ще звъни на 112 и ще опищи целия плаж.


До Автора. Препоръчвам ти да отделите време и да посетите уединени плажове, далеч от всякакви закостенели текстилници. Ще си прекарате чудесно на чисти плажове, сред чисто море. Все още се намират такива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4011063ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Двойките често правят секс и без да се покриват изобщо. Даже са били много благоприлични тези дето сте гледали. Воайорството е много по-извратено от ексхибиционизма.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 155bd6dda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От автора до номер 14 малко излезна извън темата ама съм съгласен с теб за някои неща, аз съм от малък областен град и това което го виждаш в столицата го виждам и аз. тука става въпрос за двойки, семейства не за подрастващи ученици не искам да си набиваме канчетата тука а да споделяме мнение за плажове и нудизъм посещавал съм плажа на Дюни... но както гледам от коментарите много хора в БГ не посещават такива плажове също така аз нямам познати които да си ми споделя че са ходили, за голяма част от обществото не е прието да ходят... не знам мнението на жените какво е но на моята е да отидем и да правим секс ако има възможност

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: da0f031ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Личи си че № 14 е супер Паткан,но от Варна са все такива,бая чалнати !!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker