Никога не съм свършвала с партньор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Никога не съм свършвала с партньор
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 4418 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 35 години.. Имала съм само сериозни връзки досега.. Със сегашният ми партньор сме вече 10 години заедно! Всичко е много хубаво.. И секса... Разбираме се! Винаги съм имала сериозни връзки досега.. Най късата 3 години.. Най дългата ми е сегашната! Проблема е, че никога не успях да свърша докато правя секс.. Сама да.. Често се довършвам самозадоволявайки се когато отидат да се измият.. Но по време на секс нищо.. Да. Хубаво ми е, но не води до свършване! Но.. това което постигам сама със свършване до мокрота със собствената си ръка.. С никой не можах по време на самия акт.. Не знам как да си го обясня. Може би трябва аз да търкам клитора си докато члена му е в мен ли.. Нзм.. Не ми е удобно.. В каквато и поза да сме били просто немога.. Инак като съм сама в стаята е нужно само дори да легна по корем, като сложа дланта си в областта на половият со орган и да започна въртеливи движения в таза.. И клитора се търка в дланта ми и не след дълго почват вълни да се разливат по мен, не знам къде се намирам сякаш.. И пада лепкава бяла течност.. А ако гледам порно в този момент е още по бързо и силно усещането.. Преди точно да изригне това чувство усещам тялото ми как се напряга.. Мускулите.. А после от сладостта на оргазма сякаш мога да заспя сладко дори.. Чувството е неописуемо. Но защо не мога така да се фокусирам върху търкане на клитора ми докато той е в мен и ме клатушка.. Сякаш това не ми позволява.. Може би е редно да му кажа да спре.. Аз да се кача отгоре и да не прави нищо.. А аз да почна да правя това което правя сама с ръката си..ведмъж опитах но той като видя че се задвижих бавно ме сграбчи и ме подхвана бързо и аз пак неможах да докарам тялото си до оргазъм. Вчера пак свърших докато той беше в банята. Нзм вече какво да правя. С всички досега е било така. Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2dc6bf7caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Не си попаднала на точният човик,някой як ебач,който да те изкърти и да ти обърне хастара на путката за нула време така,че да не се държиш на краката си !
Тоя само те лигави ! А пробвал ли те е отзад,може там да е ключа от бараката ?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 19214fc447
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Качваш се отгоре и с ръка си действаш, докато го яздиш, една мадама ония ден така уж бавно и едвам едвам, а събуди блока.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a013cd8156
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Кажи му да те стимулира с ръка или орално.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8b04d4dabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   "Може би трябва да търкам" - еййй, откри Америка. И защо не го пробва досега?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cb700ef4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами, трябва да говориш. Партньорът ти трябва да се съобразява с теб и заедно да стигнете до начин на задоволяване. Оралната не е за подценяване.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 296403d639
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не разбрах точно за търкането докато те клати ... Срам те е? Или не ти е така готино? А той ако те стимулира по този начин? А орално? А мислено "къде си" докато масторбираш - "в някой порноклип"?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7f2aa352eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Проблемът ти е, че за няколко сериозни връзки и над вероятно 20 години сексуален опит, не си казала на нито един от партньорите си. Сигурно така си и за други неща в живота. Няма как да ти помогнем, сама можеш, само и единствено.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a4d3aa80d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не се ли навлажняваш само при мисълта какво следва да вършите просто ще е зор да те свърши... Става като рутина. За да свършиш трябва ти самата да си на такава фаза, той реално само ще ти помогне... Както и при мъжете, ще го свършиш ако не е достатъчно възбуден ама някой друг път. За наистина хубав секс си трябва нещо повече от това, че се разбирате много добре в живота. Евентуално пробвай с виагра за жени, уж доста засилвали чувствителността.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 632c526a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   В манастир- само Господ може да се погрижи за теб. Там ще почувстваш желаната "пълнота и удовлетворение"! Пазете душите, си непревзети, а благодатта ще дойде с прозрението и зрялостта! Не, зрелостта- всеки ден, не е абитуриентски бал!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fecad8fe55
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Номер 14.. Много си зле, само това мога да кажа!
Благодаря на всички други!

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a1771c16a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ако искаш да си с него трябва да разговаряте на тази тема. Имах една бивша приятелка която свършваше изключително трудно , но секса с нея винаги ми е бил повече от приятен и изключително възбуждащ . С нея сме разговаряли на дълго и широко на тема секс в началото на връзката ни , защото и тя от секс не можеше да свърши , но пък клиторен оргазъм без проблем достигаше. Пробвали сме много неща , но най приятното и винаги водещо до оргазъм се оказа мастурбацията . Тя докато мастурбираше , аз я лижех вагинално и анално , прониквах в нея с пенис , пръсти и предмети и .................... просто се опитвах да и доставя допълнително удоволствие докато тя си галеше клитора . Винаги свършваше по този начин със страхотен оргазъм , а аз се чувствах на седмото небе от удоволствие . Поговорете и опитайте . Мъжа то теб няма да ти откаже подобна любовна игра .

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1922591323
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Некадърни ебачи и егоисти в леглото. Има мъже, с които жената свършва всеки път и такива, с които не може да свърши години натед.
Просто си се уредила с некадърник за периода от 25 до 35 години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dfc9910a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Не знам за партньор ама аз мога да свържа издържам доста, членът ми е 19см ако искаш можем да се уредим пък като гледам и си милфа ще те жигосам така както никой друг дъртак на твойте години.


Красимир Горския

М20

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5619c22a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Учудващо е, че за толкова години не си намерила правилния път.
Трябва да експериментираш и да споделяш с партньора си!
Можете да добавите различни играчки. Като Durex Intense Delight Vibrating Bullet например. Стимулация на дупето или анален секс (задължително с презерватив). Варианти много, но ако партньорът ти не е инициативен, всичко е в твоите ръце (в буквален и преносен смисъл).
М 51

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 222014819c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   На 35, а искате съвети по такава тема? Ако е реално, то Вие сте полово непросветене. Поначало вагиналният оргазъм е рядко срещан (да не казвам, че го няма). Всичко е въпрос на стимулиране най-често на клитора. Затова и позите осигуряващи това, са най-желани от жените. Те например не обичат много "кучешката" и за да свършат, трябва те или мъжът, да трие клиторна. Ако сте отгоре, на колене и вкарате целия пенис, можете да осъществите движения, които ще трият клитора в него. Има десетки пози, които имат същия ефект. Можете да вкарате в играта и някоя вибрираща секс играчка, която ще помогне безусловно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9575fa780b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Необходимо е да отделите специално време с партньора си, за да разберете как да стигнете до оргазъм по време на секс. Т.е. хващате се и правите секс не за да свърши той или за да се чукате, а за да намерите позата и темпото, с което да стигнете оргазъм.

Естествено, че трябва да си масажирате клитора - процентът жени, които свършват само от вагинална стимулация, е нищожен. Също така, всичките ми приятелки досега, за да се докатар до оргазъм, са имали нужда да ги чукам бавно и ритмично, докато си търкат клитора.

С прости думи - намирате поза, в която ви е най-удобно да си масажирате клитора. Вероятно това ще е или мисионерската, или по корем с подпъхнати възглавници под таза за удобство. Изисквате от партньора си да ви чука бавно и ритмично. Съсредоточавате се върху клиторната стимулация, като чукането е за да имате усещане за "пълнеж" във вагината, ако ви е приятно.

Ако имате трудности да се достигнете и търкате, взимате си играчка (вибратор, не просто дилдо).

М33

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2aa753e599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Потъркай се, докато те чука. Това е. Няма от какво да ти е неудобно - ще му хареса да свършваш под него, гаранция.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3aa9a447d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Всеки човек е различен , и това е хубавото на живота. Имах връзка с по голяма от мен жена , можеше да ми е майка. Незадоволена от много години. Мъжът и вече не можеше а и преди не е успявала да свърши. Опитах всички пози, доста си потих. Накрая я качих върху мен , легнах по гръб. И чудо- свърши 4-5 подред . Само да се раздвижи и е готова, отпуска са прималяла върху мен без да го вади и след минута пак . Казваше опира някъде и ми харесва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: aa75a3d7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   За да не може да те сграбчва и разваля момента, върни го веднъж за леглото (ръце и крака поотделно, разперени) и си направи секса както на теб ти е добре. Така включително можеш да клекнеш над лицето му и да действа, ти пак ще имаш някакъв контрол. Чак после му обясни, че като променя ритъма в най- нагорещения момент, те секва.
Почти във всички пози можеш да се стимулираш и сама.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7594b99769
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   И аз съм жена на 25г и не съм свършвала от мъж. Имала съм 3ма партньора, като настоящия ми е вече мъж и баща на детето. Истината е, че мога да свърша само сама клиторно. Иначе най-близо до свършване с мъж съм била с първия си партньор, но тогава още въобще не знаех какво и как се случва. Като цяло това не ми тежи. Приела съм, че вагинално не става, въпреки това ми е много приятно да правя секс и се наслаждавам, просто не свършвам. Мисля, че много жени са така. Вариант е да се пробва с клиторна симулация с вибратор или нещо, докато той е в теб. Защото ако ти трябва да се пипаш сама много енергия отива в това и съвсем ще се разсееш в този момент (според мен).

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6b8700aaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   10 години си мълчиш, че си недоебана? Е това не го разбирам!
Бил съм с жена, която ми е казвала, че за 7 месеца с мен не е свършвала нито веднъж. Знаеш ли каква е причината? Гледах да свърша и толкова. Нейното удоволствие не ми беше приоритет.
След нея 4 години бях с жена, която ми идваше да я изям. Чуках я където сваря. Ненаситно. Мокреше леглото. Казвала ми е че е свършвала по 8 пъти в рамките на един акт от 35-40 минути. Но аз го исках, беше ми цел да ѝ е хубаво. Явно твоя не е достатъчно добър или просто не му е цел да те задоволява на всяка цена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5a0add391d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Авторке, поне при мен е така, че аз трябва да се кача върху него и да определям темпото и почти винаги съм свършвала. Пробвай и ти така.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a1beee2c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Браво н. 19, много точно! Абсолютни егоисти и некадърници могат да осакатят жената. Дано всяка жена има шанс с кадърен
любовник, който да и покаже удоволствието. И ако може такъв да е и съпругът и, че иначе е голямо мъчение със съпруг мързеливец и егоист в леглото.
Ж. 45

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 93308524ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Въпрос на сексуално привличане, размер и темпо. В тази последователност. Но трябва да го търсиш, за да го намериш. Иначе си оставаш с приятелство, материална сигурност и уважение, но без оргазми. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e82705e8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Забрави за всички задръжки, вече си жена и затова се прави секс. Целта е да свършиш и ти. Кажи истината на партньора и му покажи как свършваш.. Не се притеснявай, на мъжете това им харесва. Бъди честна и не се преструвай. Мъжете не са пророци.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 963174f7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Все едно аз съм го писала това .
И аз никога не съм свършвала с мъж , докато правим секс . Сама нямам проблеми , дори по време на мокри сънища съм получавала невероятен оргазъм .. Не знам защо така се получава .
Последният ми приятел беше негър с 21 см. пенис , чукаше ме с часове , но никакви оргазми .
Аз ли съм сбъркана ?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f9fcbedc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   И при мен е така. Получава се, но рядко и много трудно..Необходимо е да се отдели повече време на "подгряването", на любовната игра. Обяснете на партньора си, че трябва да се постарае повече, а вие трябва да му споделите къде и как ви харесва да ви гали и целува най- много. Около пъпа, от вътрешната страна на бедрата, около ушенцата..няма начин да няма начин! Трябва да ви доведе до състояние да му се молите да проникне във вас, а не сам да бърза да ви прониже. За мъжете може и да е неразбираемо как така клитора е по-чувствителен, но така съм чувала и аз..вагинален оргазъм сам по себе.. си това е доста рядка плетка. Така, че отделете достатъчно време и желание, разговаряйте, отпуснете се и се насладете. Убедена съм, че много жени обичат да си помагат със стимулация на клитора и това е прекрасно..добре че го има :) само трябва да подгреете добре и да изберете поза в която ви е удобно да го достигане.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 519f9e734e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Моето мнение, от моя опит е, че не си попадала на човек в леглото, който истински да те привлича и на ниво физика, и на ниво емоция. Това е абсолютен кошмар да правиш редовен секс без оргазъм! Вярно е , че може да се случи и без и пак да е ти е хубаво, но всеки път - не. Отговори си сама защо се получава така, дълбоко в себе си знаеш причините и прецени дали да остнеш във връзка с този човек. 10 години е огромен период от време!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e9f843ea94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Мъжът ти е пълен некадърник и егоист. Не умее да те накара да трепериш от удоволствие, нито явно го интересува, гледа си неговия кеф. За един истински мъж, който истински те обича, най-голямата наслада ще е да те побърка от удоволствие, няма нищо по-хубаво от това. А на теб, като гледам, не ти трябва много, нито си фригидна, нито стеснителна и задръстена. Просто е нужно съвсем малко, нужен е един истински мъж, който да ти пасне и си готова да излетиш до висини, каквито не си и подозирала, че съществуват.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e9f843ea94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   37, това че му 21 см и те е "чукал" с часове, трябва ясно да ти говори, че проблемът не е в теб. Въпросният просто е "чукач", а не любовник. Аз моя пенис даже не го знам колко сантиметра е, щото никога не ме е вълнувало (предполагам, че е някакъв среден размер). Не сантиметрите ти доставят удоволствие (е, стига да не е нещо миниатюрно, но това са изключително редки случаи), нито времетраенето на "чукането" .... с истински мъж най-вероятно ще си "свършила" още в първата минута, а после ще има още доста "свършвания" ....

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5391182f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   От пет години водя полов живот с жена, чукаме се по 40-50 мин и никога досега не съм успявал да я свърша. Започне ли да и идва да приключва винаги е изпреварвам. Решението като усетя че е много възбудена я довършвам с ръка и след това продължавам да я чукам. Бил съм с не малко жени и винаги съм ги свършвал без проблеми, но явно възбудата и ми влияе доста силно. Опитвал с разни мазила, а намаляване на чувствителността без резултат. Затова опитайте да ви стимулират вагинално с пръсти и можете да свършите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker