Моето лично време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моето лично време
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2009 пъти
Здравейте, пише ви жена на, която не и остава никакво време за нея самата. На горбет в чужбина сме със съпруга ми и с децата. Нямаме помощ от роднини или близки в отглеждането. Малки са и предимно аз се грижа за тях.
Мъжа ми не се трогва от мойте проблеми и тревожност за семейството ни. Ето днес заспаха на обяд и сложих да сваря картофи а той си взимаше вана. Седнах после да изглеждам някой филм беше ми интересно и исках да си по легна и да гледам а той идва и се пльоква върху мене и му казах, че не искам и да ме остави а той не се спира. Сега се сдърпахме и идиота ми казва, , ти на ква се правиш, , и подобни. Искал да ме гушка бля бля. Аз му казвам, че исках да си почина да пораспусна никой да не ме закача а той си знае неговото че и от горе на това ми каза че съм в криза и съм била отвратителна. Сега се шляе някаде а аз да седя гневна и ядосана с децата сама. Отвратително отношение има към моята нужда от почивка. Това нее за първи път. Имаме спалня 2 на 2 и човека се лепи за мен (отделно хърка) Аз спя на рамката на спалнята и като му кажеш, че искаш да се изпънеш да не си свит и с хванат не му пука. Той искал да ме гушка и глупостите му. Не намирал грешката си. Много добър бил. Бля бля
Не искам съвет а просто се оплаквам, че няма на кого и ми е кипнало

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: f010b8ead6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Защо с лошо? Струва ми се че просто не си говорите. За съжаление реагираш твърде неправилно на него, опитай по други начини.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 130e7f926e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   А като му се ебе на човека,на теб не ти ли се ебе или си фригидна ???

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bf479b67e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   "сложих да сваря картофи "

Ма ти голяма работа си свършила...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bb340d3188
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   100% съм сигурна, че предишните трима коментиращи са мъже. Жената има три работи наведнъж: тази, която е с договор и заплата, къщната и отглеждането на децата. Мъжът има само една работа, съответно явно има излишна енергия и я изразходва в криворазбрани опити за близост, които, обаче, вместо да привличат, отблъскват. И аз съм била в такава ситуация. Къса ти нервите по цял ден, после идва, натиска ти се, мачка те като плюшено мече или пък решава, че ще си правите романтична вечер след цял ден скандали и едва ли не те заставя да гледате филм на свещи, а ти изобщо не си в настроение, тъй като цял ден сте се дърпали за глупости заради детинския му инат. Ако мъжът има толкова енергия, да поиграе с децата, да пусне една пералня, да сготви обяд/вечеря, да потърси интересно занимание за семейството за уикенда и т.н., но най-добре ще е като за начало да си реши проблема с хъркането, отлично занимание за свободното време ще бъде за известен период докато се разреши. Не намира грешката си, защото не вижда как сам саботира желанието за близост на жена си и не уважава личното й пространство. С извинение, ако жена му му вкара пръст в задника без предупреждение, веднага ще му се изясни темата със съгласието, желанието и границите.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ab64a12c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ще му откажеш още няколко пъти и ще почне да ходи по чуждо.Не знам,защо сте заедно,от думите ти лъха само злоба към мъжа ти.Това семейство ли е? Като гледам,си и доста неграмотна.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 42e32e439c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Номер 5 е мега куха лейка. Много ми е смешно, когато жените се оплакват, че пускали пералня, миялна, че нарязват една салата и прочие "тежки" дейности. Работата на мъжа в 90% от случаите е много по-тежка, а често и много по-отговорна. На братовчед ми жена му е аптекарка. Той самият е строител, като е голям майстор. Прави абсолютно всичко. Неогвата жена го тормозеше, че не помагал вкъщи като се прибере... Постоянно го муфтеше за пари. Това трявба да се купи, онова трявба да се купи, почивка в Гърция, не знам си какво, сестра имала нужда от заем, че отваряла магазин и прочие и прочие. Та братовчед ми нали е добряк, се раздаваше на макс. Вадеше парите и даваше. За това и яко бачкаше от сутрин до вечер, често по няколко обекта едновременно. Той просто искаше като се прибере да го остави да се изкъпе, да му сипе една ракия и да му направи една вечеря. Де седнат и да си изкарат добре вечерта без драми и мърморене. Но жена му като повечето бг селски принцеси вечно недоволна и мрънкаща. Все не и помагал достатъчно, все не бил се занимавал с децата достатъчно, тя ги водела, тя ги взимала, тя го обличала, тя ги къпела, а той готованкото само се прибирал и искал да яде и да пие бира. Пък тя мъченицата правела всичко и как той смеел като се върне у дома да иска вечеря. Братовчед ми си траеше и често се прибираше скапан и почваше да пържи яйца, да реже салати, или да минава магазина за да купи нещо, че вкъщи нямало нищо. Но в един хубав ден след поредните скандали на жена му и оплаквания колко е уморена и как няма да правят секс на него взело, че му писнало. Формалният повод е, че сестра и и зет и пак имали нужда от заем, щото щели да купуват жилище и брачеда пак да помогнел с някоя хилядарка. Тогава братчеда направил нещо, което още ме разсмива :). Казал на жена си да дойде с него една вечер, качили се в колата и я завел на обекта, който трябвало да започне на другия ден. Взел и телефона и и казал: "Ванче, докато не направиш тая баня, няма да те оставя на мира"... Заключил я и излязъл, като и казал, че ще се върне след малко. Естествено след 30 минути се върнал и я питал дали е съгласна. :) Е, отговора е ясен. Та от този ден нататък тя не дрънкала хуморески от сорта: "и аз съм била на работа и аз съм уморена". Щото едно е цял да хамалуваш в мръсотия, често в студ, жега, без вода, без тоалетна, да къртиш, да мъкнеш тежки строителни материали и т. н., друго е да си на половин ден, да вземеш децата от градина и да направиш една салата... Кой разбрал, разбрал

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 130e7f926e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това е поредната мрънкаща и недоволна Българка, около която се върти света!
Тя е недоволна от всичко, но никога няма да се опита да оправи нещата!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4f32cb1a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   №8, това е най-стойностният коментар, който съм чел. Той обяснява всичко, независимо дали жените ще оплюят и него. А Ванчето продължава ли да иска пари за сестра си? Повярвай ми, всички много добре разбрахме каквото трябваше. Браво на братовчеда ти! Добре щеше да бъде, всички мъже сме като него.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 42e32e439c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Номер 8 съм. Естествено, че Ванчето пак си мрънка, но вече доста по-предпазливо и си наляга парцалите. Жената, колкото и да е хитра, манипулативна, разглезена, мрънкаща, недоволна и т.н., когато и се покаже, че може да изхвърчи като коркова тапа, си наляга парцалите и спира с театъра, изнудването и репресиите към мъжа. Или поне драстично намалява тоя тормоз. Защото в крайна сметка, когато мъжа носи доста повече от нея, на нея и светва, че може и да и се спре кранчето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c219f2d27e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   При нас е обратното, жена ми все ме закача за секс. Дразни ме и вулгарното и говорене по интимните въпроси. Тази сутрин, например, още не се бях събудил, тя ми опипва оная работа и ми казва "хайде набързо да ме ебнеш, а", и си навира голия задник в чатала ми.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6d005cda00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Българският Ганьо пак отвори "ей такава уста". Децата са работа, от която няма почивка. Със същия успех жената да си бие камшика и да зареже "грижовния" татко с двете малки мрънкала, преди това да вземе душ, после да отиде на фризьор и на среща с приятелки, а като се върне да налети на мъжа си за порцийка секс. Бас държа, че ще е в ужасно настроение и ще й откаже.
И хайде стига с тази тежка работа. Много мъже работят офисна работа, а работата на майсторите не е тежка. Тежка е работата на тези, които им носят камъните, плочките, тухлите, чувалите с фуга и т.н., тоест на редовите бачкатори.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker