Защо жените след време във връзка започват да отказват секс на партньора си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо жените след време във връзка започват да отказват секс на партньора си
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 6360 пъти
Въпросът е ясен и насочен към ЖЕНИ!
Нека мъжете да се въздържат от отговори (както често се случва) и да четат! Може би ще си отговорят на техни си, лични въпроси без отговор от съпругите/приятелките им.
И аз ще се включа по- късно с коментар от личен опит!
Дами, опитайте да отговорите така, че мъжкият мозък да разбере.
И ако все пак ако има намеса от мъже, които искат да насочат темата с натрапване на собствени нужди, манипулиране на женските мнения...просто не си губете времето в обяснения с подобни!
Темата е за да четат тези, които наистина искат истини...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 1 година, 9 месеца
hash: facfef777c
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

2.   Мъж съм, но ще отговоря. Има 2 основни причини:

1) Защото жените обичат да имат непрекъснато поддържане на тръпката и да им е интересно, това ги привлича и когато то липсва, те губят и желание за секс. Много често така се случва, че след като двама души се обвържат, те се променят с годините. (нормално, никой не стои на едно ниво през целия си живот). Обикновено след обвързване, при нас мъжете промяната е в отпускането (не при всички). Тоест идва една рутина в ежедневието, която рутина отблъсква жената. Ние тази жена сме я пленили с нещо, обикновено с някаква загадъчност или амбиция, поддържане на топ тяло, статус или някоя друга особеност. Обаче, после ние се отпускаме и ставаме като средностатическия мъж, който си гледа работа, а след това предпочита да гледа мач с приятели или да слуша новини. Ние вече не сме същия човек, по който тази жена си е паднала в началото и съвсем естествено, тя губи привличането си, защото както казах - жените искат постоянно да имат поддържане на тръпка, на загадъчност, на мистичност, мъжът непрекъснато да ги провокира и да им бърка в подсъзнанието, а в мъжа пред телевизора след работа - това няма как да се случи.

2) След раждане. Раждането е много специален момент за жената. Това не е просто някакво биологично действие, то променя цялата женска природа - тяло душа. Жената вече започва да разсъждава по различен начин на живота, започват едни процеси в организма и , които променят цялото и естество. Не при всички жени, но при доста от тях, след раждане мъжете им остават на заден план. От жена, тя става майка. А за майката детето е най-важното нещо на света. От там и се променя и нагласата за секса и съвсем по естествен път тя спира да има желание за секс. Секса вече не е водещото във взаимоотношенията и с партньора, тя по-скоро търси подкрепа в отглеждането на детето и улягане в живота. Пак казвам, не при всички жени се проявява, защото всеки човек различен, но при доста от жените, желанието за секс намалява рязко след раждането и продължава да намалява, докато не стигне до един период 40-50 г., когато (пак не при всички), може да се отключи на ново. При тези които се отключва след 40 година, пък се получава, че мъжете им тогава не искат вече да правят секс с тях(било то защото вече не ги намират за привлекателни или отдавна са си намерили млади любовници) и те се принуждават да потърсят чуждо, затова и има много изневеряващи жени в 40-те си години.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e017ff52e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Н 2, поправям мнението ти в точка 2:
Жената става майка тип орлица когато мъжът не е заел своята роля и позиция на баща! Тогава тя автоматично поема двете роли и за нея мъжът вече не е от значение, поне докато детето преживее първата година. Ако до третата година на детето жената е била и майката и бащата...е, за нея вече този човек е със сигурност ненадежден баща и съпруг, та...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 652db7b589
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Сексът намалява заради намаляващите хормони, а те се влияят силно от безсъние, умора, проблеми. Жените нямаме толкова физически сили, а имаме повече задължения в къщи.Това се случва най-често при появата на бебетата.
Рутината също утрепва либидото. Лошо отношение, пренебрегване, липса на съпричастност, занемарен вид, лоша хигиена, може да отблъсне жената от партньора й.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 25c31c565c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Ако това ще те успокои, и мъжете го правят. Моят съпруг деликатно ме отблъсква няколко години наред, като последно сме правили секс средата на миналата година. Много е уморен, заспива с детето, не му е добре, има работа и заетост, не ми отвръща на милувките. Чувствам се неудобно, все едно на непознат мъж се натискам. Не знам да е импотентен, не знам да има любовница, казва че е много уморен. Не казва, че ме обича, не посяга да ме докосне, не се държи лошо, но е напълно лишено от интимност общуването ни. Тривия, битови въпроси и детето. С него взаимодейства много повече. Така че и от двете страни може да е това поведение. Говори с мен, но казва, че е уморен, че тия неща стават с време и да си починал, но същевременно не прави нищо за да има време и да си почине. И не, не ни издържа, работя също толкова много, но пак имам желание и нужда. Но това е. А и аз не мога да настоявам, искам да ме искат. Така че има такива хора, просто един ден се отблъскват от теб и те оставят да се оправяш и да стоиш самотен и без нежност.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 26a0f54b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Номер 2 го е обяснил много точно. Жена съм и съм напълно съгласна с мнението му

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: aec9e478b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Защото жените искат да ги чука някой нов , а не само един. Може да са с един мъж , но за няколко месеца. После искат промяна.. Докато един мъж, ако има до себе си поддържана жена, която да го буди сутрин със свирка и вечер да прави секс с него то той надали ще си помисли за друга.
А жената подсъзнателно след месец-два иска нов ебач. И като няма - подсъзнателно почва да си търси друг. Ако е ограничена от мъж до себе си почва да я боли глава, да и се спи. Но ако е някой нов с удоволствие би му направила пълна програма.
А приказките за обвързване и деца са само за балъците.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9c403fb6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Аз не съм съгласна с точка 2 , касаеща периода след раждането при жената .
За своите 35 години и 2 деца секс на мъжа си започнах да отказвам , защото стана мързелив , пропуска intro-то , отказва ми орален секс , но иска да правя на него, отегчава ме с еднообразния си репертоар и предпочитам да мастурбирам с вибратор и порно пред това да правя скучен секс с него .
Раждането не ме е променило , нито външният ми вид , нито неговия , просто мъжете спират да се стараят и жените им започват да свършват под душа .

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4c904e4a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Ей го, в темата пише жените да отговарят, той първи се записал, защото си мисли, че повече знае за жените от самите жени. Не е раждал, ама даже знае какво си мислели жените като родят. Кифльо- всезнайко номер 2. Може и самият кифладжия да е.
Ще кажа за себе си, от името на всички не говоря- аз не отказвам секс на съпруга си, даже като женени го правим повече отколкото като гаджета (не сме живели заедно преди да се оженим). И раждането на две деца не ни е спряло. Не си изневеряме, постоянно сме заедно, работим на едно място.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 124e56528d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Номер 6, за съжаление, твоят мъж е далеч от това определение, мишкува и те лъже в очите най-безразсъдно, когато го питаш защо не иска близост с теб. Не го пиша с цел да звучи кофти - то просто си е кофти, защото той така го прави и истинската причина е някъде другаде, а не в някаква си умора. Няма мъж, който да е толкова уморен, че да пренебрегва жена си в продължение на цяла година. Дори и пренебрегване за една седмица е много. Колко пък да се е преработил за всичките тези дни? Има голяма вероятност друга жена да източва млякото му и те само да те мотае, че у е от умората, но се надявам да не се окажа прав за това!
В една от връзките ми, за четири години е имало само един ден, в който съм бачкал физически натоварена работа към 20 часа прав, върнах се след полунощ пребит от умора и за пръв и последен път отказах на приятелката ми, тъй като не ме държаха краката и кръстът. Разбра ме и макар да усетих разочарования ѝ тон, го прие "мъжки", т.е. без да мрънка по женски, гушнахме се и заспахме така. По някое време през нощта усещам как търка голото си дупе в моя самолет, докато спя странично зад нея, и той след малко вече беше готов за висш пилотаж. Сама го обхвана и го плъзгаше външно по срамните си устни напред-назад няколко минути, за да ме дразни, после си го надена вътре твърд като камък и нещата се случиха страстно. Тя бе проявила съобразителност, но също и изобретателност по-късно, вземайки си своето в подходящ за целта момент. Пробвай и ти същото и дано ви се получи!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: bb4918676b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Кога съм отказвала:
- Като ме пита все едно пита: Къде ми е нокторезачката.
С много приятелки сме говорили и при тях е така.
“Хайде да правим секс?” Ми… не!
Ама я ми пъхни ръка в гащите.
И мъжете се отказвате след “не”. Настоявайте. Ние често се правим на недостъпни, за да ни тръшнете в леглото.

- Била съм в кофти състояние - не обръсната, дебела, потна.

- Той е бил в кофти състояние

( често горните не ми пречат, но понякога се случва)

Никаква умора и тъпотии… жените не мислим, че сексът е “работа”.

Следващия път, като каже “не”…. Настоявайте! Ама не със сръдни и “Айде, де… набързо”
Кажете: “Не ли? Добре, ти само се наслаждавай!” И си свършете работа с пръсти и език.

Ако пак се дърпа - проблемът е, че нещо я мъчи. Бонус точки ще спечелите ако кажете: Добре, ела да те гушна! И да ми споделиш какво има?

Нищо ми няма. Всичко е наред!
И тук обикновено млъквате и пускате тв. А на нас ни се иска да крещим.

ГИЛЯМАТА тайна на отказите ни е, че не знаете как да комуникирате с нас. Това е.

Да вметна. Имам 10 годишен брак и правим секс всеки ден. Ама мъжът ми е бил достатъчно смел да ме пита как да си иска, а аз достатъчно умна - да му обясня.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ff957c74fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   При мен пък е обратното. Все трябва да прося секс от партньора ми. Или е болен или е изморен, или има хора вкъщи. Вече не казвам нищо. Мастурбирам всеки ден и толкова. В леглото ме прегръща, целува, пипа ме по дупето. От ласки и внимание не ме е лишил. Казва ми колко съм важна за него. Ако пожелае да правим нещо да заповяда. Ако не си се задоволявам и сама.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 27928b7b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не съм отказвала , харесвам когато мъжа има желание , моят ми е отказвал .
Явно си има причини да отказват , може да са изморени , мъжа да не се включва в работата вкъщи и нямат желание .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8efc115ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Замислих се за нещо. Реално ако жената спре да пуска, мъжът е страшно прецакан. Примерно жената има поне 10 години километраж, правила го е с кой знае какви, тези кой знае по колко пъти са я пълнили и обливали със семенната си течност. Решава, че трябва да се размножи, хваща си балъка и да речем си правят известно време секс, 2- 3 години примерно, забременява, ражда и вече не му пуска. И като теглиш чертата, се оказва, че жената, която търпиш и издържаш, го е правила доста повече пъти и най- вероятно доста по- разкрепостено отколкото с теб с всякакви тъпкачи преди това. Погледнато отстрани е смешно, от гледна точка на балъка не толкова. Свят пълен с илюзии и лъжи. " Любов" , " демокрация", " свобода", " справедливи" възможности за всеки при пазарната икономика са водещи примери. На приказки много сладко, но реалността е в пъти по- гадна.Малко хора се замислят обаче.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6ce6e1639c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Що за нагла авторка. Да, според мен е жена, която простоза да обиди пак мъжете пиши тема под претекст, че се интересува от темата. Или е мъж с женско мислене,мразен себе си очевидно и своя пол. Ами стани гей бе!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3c83e933e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Абсолютно съгласна с н 2, но съм в позицията на н 6!
Просто без късмет и това е!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f25f5cdce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Номер 2 гледа разните ютюбърчета и пропагандатори относно отношенията мъж/жена и мн други умници кат него. Ако жената обича мъжа си истински няма да му омръзне дори той да се занемарява от време на време, напротив ще го обича все така силно независимо какво. Не всичко е материалност и външен вид, поддържане и т н. Хората са изгубили голяма част от натуралното в себе си и това оказва влияние на взаимоотношенията им, но те са мн фактори и това е дълга тема който е умен ще схване за кво лафя. Абе с една дума обществото е шитня на 90% и това си се отразява негативно на мн неща.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 91855bae25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Мъж съм и напълно разбирам номер 6. Изключително унизително е да си просиш секс, ласки, нежност. Вярно, че повече жени избягват секса, но и все повече мъже отказват на половинките си. Огромен процент от изневерите са точно заради това. Така че, следващият път, когато видите комшията с млада любовница някъде из града, или комшийката с любовник, не бързайте да съдите, защото не знаете дали брачния им партньор си изпълнява съпружеските задължения! Съвсем не оправдавам изневярата, нито я давам като решение, напротив. Но тя се случва, точно заради липса на секс. Ако се случва заради нещо друго, вече е повече от гнусно!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b683137a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Бях пуснал тази хипотеза в другата тем. Ще я повторя пак тук:

"Жените спират секса на по- възрастните мъже с цел да умрат по- бързо.
Нещо като регулационен механизъм в природата.
Мъж който получава редовен секс живее 5- 10 години повече.
Жените когато са на възраст нямат нямат нужда от секс. Мъжете (и при мен е така) без секс изпадат в депресии които пък предизвиква други заболявания.
Човешкия мозък не е еволюирал много през последните няколко хиляди години. В миналото мъж над 50 години не е бил ценен и е трябвало да освободи ресурси за по- младите от него.
Днес не е така но това подсъзнателно поведение е формирано преди хиляди години".

Има и други наблюдения по този въпрос.
Известно е че и жените не са моногамни. По скоро са хипергамни и подсъзнателно се стремят да имат деца от различни мъже. Това увеличава вероятноста (в миналото) повече от децата да оцелеят.
Затова когато се сдобият с деца от един мъж, либидото към него след известно време отслабва. Докато децата са малки (докъм 3 години) дават секс на мъжа ци понеже все още е необходим. Когато децата станат самостоятелни желанието на жената към този мъж отслабва и започва да се оглежда за други.
Тази хипотеза ми изглежда реалистична понеже подобно нещо съм наблюдавал в моя семеен живот. Не твърдя че жена ми се чукала с други, но постоянно ми е натяквала че другите мъже са по- добри от мен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9320aea0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Те май и още началото отказват.. и е голям процент

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: af879bb6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Моят имаше период, в който престана да се къпе редовно и да ползва конец за зъби, ходеше с мазна коса и очакваше за всичко да бъде обслужван и едва ли не съблазняван, а аз по това време имах ревящо дете на главата и излишни килограми за сваляне и някак си бе се чувствах комфортно в кожата си на съблазнителка, но сметнах за необходимо да му обясня как се чувствам, като тактично му напомних да се къпе всеки ден и му подарих конци за зъби. Резултатът жеше, че купи карти за фитнес, за да може и двамата да спортуваме и започна да поддържа лична хигиена.
Имах и случай, когато се държа за известен период като ужасен егоист, обещаваше разни неща и не ги изпълняваше, като не става дума за материални неща, и просто ми се беше отщяло да бъда интимна с човек, който мисли единствено за себе си.
Но всичко се оправя с разговори, иначе проблемите се задълбочават.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a44241b60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Жена съм и ще отговоря. Ако психически, физически здрава жена, която не пие някакви медикаменти отказва секс, то:

1) Опитва се да накаже партньора. Той е сгафил и тя му отказва секс, а не му казва какъв е проблемът, чака той да се сети.

2) Чувствата са изчезнали и седи с него само, защото е удобен, но вече не го желае

3) Изневерява му т.2

4) Наистина е претовярена от задължения и е уморена. Ако е това е лесно - просто я изпрати един ден на СПА и като цяло помагай в ежедневието

За други причини не се сещам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 63676f9a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Н.6 много добре те разбирам. И моят е така. Разговори, битовизми,детето. Секс 1 път през февруари. Миналата година абсолютно нищо. Направо откачам от високо желание,депресия, самосъжаление. В работата гледам да съм усмихната,не искам да ми личи липсата на секс и да ми викат недоклатена. Но е много трудно. Ще направя някоя глупост заради липсата на секс и внимание . Не е честно изобщо

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1328811ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   И аз съм мъж, но ще кажа моята гледна точка, според мен причините са кратки точни и ясни няма оправдания изморена съм глава ме боли и тн, 1 любовник, 2 просто няма любов няма я тръпката омръзнал им е мъжа им, 3 лична хигиена и външен вид, много мъже са мръсни или с годините се занемаряват, 4 ако имат деца нещата са по трудни, 5 отношенията, всичко друго е измислица и оправдания не че това е малко, но не е трудно двама души да си говорят и ако е поправимо да се действа тогава няма да има рутина и тн и тн.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 63676f9a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Браво н.21 , обективен сте. А това рядко се среща. Особено при мъжете. И сте прав за всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f308d694be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Защото бързо "узряват" и бързо "увяхват". Трябва да се "ашладисват" докато дават "плод". После е за "спорта" ама като амятьори- без отличия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f308d694be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   В един цирк играем 20 години, знаем си номерата. Все по- малко сме на "бис", а и новото ни плаши и не винаги е удобно и по вкус. Пукат капачки и стави, главата боли, редуват се топли и студени вълни, липса на калций, овлажняване и енергия за повече от 15 минути в часове в които пауъра е в червеното. Децата растат с тях и ядовете и на финала наред с горе изброеното пак трябва да сменя под матрачната рамка- скърца като прогнила палуба на пиратски кораб. Не ги правят качествени вече тези рамки.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d1bcc0a8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Номер 8 и 16 напълно съм съгласен с вас. Доста жени бързо се насищат и искат нов сещаш се да има разнообразие и тръпка( на практика станаха като мъжете) той новия може да е дори по-грозен и по-беден от теб ноо е нов! А може дори да е неможач в леглото пак няма значение за нея! С една така бях доста време уж искаше семейство и говореше постоянно за сериозно обвързване, спря да ми пуска и ме заряза да гони някви мухльовци дето не стават за нищо!
Резултата година и повече вече след това още си е необвързана и само се клати с различни, слага си го с всеки който поиска. Та и гледам сеира сега щото тя си мислеше, че само аз искам редовен секс! Да ама не! Дори да не дава на мен ще трябва да дава на друг иначе и той няма да я търпи да го държи на сухо! И ще си стои сама накрая!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ca424a694e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Защото за нас жените емоциите играят съществена роля. Едно че самият ни месечен цикъл ни кара в някои дни силно да искаме интимност, а в други изобщо. Второ - ако се чувстваме нещастни по някаква причина, и трето - с времето мъжът те приема за даденост, нерядко си позволява грубости под формата на забележка, недоволство, обиди. Жена може седмици наред да не интимничи с мъжа си, понеже силно я е разочаровал в даден аспект, говоря за жените със самоуважение.. Иначе казано според нея мъжът не заслужава секс.
Друга честа причина е, че жената е загубила самоувереност, нещо в тялото и се е променило, или поне тя така се усеща и несъзнателно отбягва мъжа си.
Ж 30

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1da44be884
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   О, не отказвам. Аз съм по-активната страна. Трябва да напомням, да ръчкам, да подсещам... Да не съм луда да отказвам секс. Винаги имам страст и желание към мъжа ми.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7dfe97a6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Вече повече от 4г. сме с мъжа ми. Винаги е имало секс, какъвто сме искали или е бил момента. Сега съм бременна в края на 6-ти месец и също не му отказвам. Пробваме и други неща, за да отпусне напрежението, защото това си е пречка. При мен е същото. Според мен всичко е до любов и спокойствие. Аз съм спокойна с него и мисля, че от както се омъжих за него станах още по-спокойна и сигурна и това ме отпусна допълнително.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7715ca7638
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Искаш истини, добре.
- защото са изморени (чистене, готвене, деца, работа)
- защото не са си махнали космите
- защото не се чувстват щастливи ( ние обичаме комплименти, обичаме да ни закрилят и помагат, подаръци без и с повод)
- защото мъжът вярва, че понеже е във връзка жената му е длъжна
- защото си я отблъснал с нещо ( най-често отношение, накакъв неуместен коментар)
- защото никога не са те искали наистина, но си бил добра партия и прочие и им е писнало да се преструват
Мога до утре да ти пиша истини. Аз лично не познавам възбудена жена, която да откаже секс. А какво ни възбужда -отношението. Толкова е лесно и безплатно. Една добра дума казана на място, няколко правилни докосвания и ето ти секс. Никой не ми вярва, но с последния ми приятел правихме секс винаги когато бяхме в едно легло. Така беше с години. Случвало ни се е да си тръгнем от ресторант примерно, за да се приберем по бързо. И на сутринта отново. Нищо не ни спираше, просто невероятна съвместимост. Никога не сме полагали усилия, но телата ни просто бяха направени едно за друго. Това ми се е случило веднъж в живота, а съм на 39. Накратко -усилия и старание. Дай на човека каквото иска и секс няма да ти липсва.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 04f3203055
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Моля ви, спрете да съветвате мъжете да настояват след отказ, това не им помага, напротив, кара ги колективно да затъпяват още повече и пречи на развитието им. В 21 век сме и “не” значи “не”. Защо да се правиш на недостъпна на партньора си? Това не е случайна свалка, в която е важно да утвърдиш моралните си позиции, т.е., че не си к***а просто казано. Хората невинаги са в настроение, нормално е, и в такива моменти нито проникване, нито пръсти и език са желани. Понякога човек не иска и с пръст да го пипат и това трябва да се уважи. На мен лично ми е най-омразно след като ясно съм казала, че не искам секс или каквато и да е интимност в момента, отсрещната страна да продължи да настоява и да ми предлага опции при положение, че нямам желание в конкретния момент. Никой на никого не е длъжен, без значение какви са отношенията (връзка, брак, запознанство в дискотеката и т.н.).

Отказвам обикновено поради липса на желание, което невинаги върви с конкретна причина, но когато такава има, обикновено е свързана с емоционалното ми състояние и тревоги, които имам, хормони в определени дни преди/след цикъл или някакви липси в отношенията.

Няма да забравя един бивш, който постоянно ме ядосваше, по цял ден се карахме, държеше се инфантилно, отделно ми разказваше постоянно за телесните си функции, основно ходенето по голяма нужда, обявяваше ми най-тържествено кога отива до тоалетната и по какъв повод и после се чудеше защо нямам никакво желание за секс и заглеждам мъжете по улицата… В такива случаи също обяснимо отказвам.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 508c29d03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   до 37

Хм, аз защо като ви почерпят в кръчмата и се качите в хотелската стая не откажете ами се раздавате като за последно? А на мъжа си, който ви угажда и е постоянно до вас, подкрепя ви в нужда и една свирка не искате да му направите ?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f29d8f51bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   До 38, не се качвам в ничии хотелски стаи, мъжът ми изобщо не ми угажда и в трудни моменти все на моята подкрепа разчита,а когато всичко му върви, смята, че е негова заслуга.
Секс правим, само когато той пожелае, а когато аз поема инициативата се е случвало да ми отказва. И това ми се иска да баправя, ни той бърза да го....в мен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d68b421b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Защото обикновенно си е намерила друг тъпкач или просто те наказва по тоя начин, за да и угодиш на някакъв каприз. Най-доброто решения е да си намериш и ти секс на друго място.








Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 508c29d03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   до 39

Не ме разбрахте.

Защо когато жена се качи с кварталния ебач или любовника в хотелската стая не я боли глава , а в семейното ложе с баламурника , който и търпи капризите е редовен номер ?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a668b80289
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   Аз съм жена и ще ти кажа защо отказвам на партньора ми понякога:
1. По начало 1-2 пъти в месеца на мен ми е достатъчно.
2. Много често ми е уморено след работа. Искам само да си легна и да не правя нищо. Не желая и никой около мен, още по-малко да ме докосва или изнудва за секс.
3. Предишния път е свършил за секунди като заек, разочарована съм и не ми се занимава ;))))

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c1358c68fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   41, ти си много просто същество - жената ти каза, че не се занимава с кварталния ебач и хотелски стаи, ти пак с твоите глупости.
Макар че като слушам какъв е мъжът й аз щях да го зарежа или да се занимавам с кварталния ебач, който поне може да ебе, за разлика от други, дето и за това не стават.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 508c29d03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   до 42

Имала ли си гадже, с което си правила САМО 1-2 пъти секс , както с постоянния си приятел ?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 560bbf84c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Защото почвате да имате жените за даденаст. Защото не сте добри в леглото и не знаете как да задоволите жена (а и не ви интересува, честно казано, а се имате за безгрешни). Защото чакате на готово. Защото смятате, че сексът е задължение, което жената трябва да даде на мъжа, независимо дали тя самата е задоволена и не имате женските оргазми за нещо важно. Такива ти причини.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 962c6b2593
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   42 Такава като теб няма да изтърпя 2 пъти в месеца, че то все едно нямам жена! Жал ми е за горкия ти мъж с такава заспала шматка като тебе!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 23685182a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   до 44 от 42

Не разбрах въпроса. Постоянният приятел и гаджето не са ли едно и също нещо?!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 640782299d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Причината е, че е намаляло привличането към теб.
Предизвикал си го по някакъв начин.
Ако си се запуснал и нищо градивно не правиш със себе си и с външния си вид, не се очудвай, че й омръзваш.
Кой ви излъга, че в момента в който се хванеш във връзка е окей да се отпуснеш?
Никога не се отпускай, изкарвай пари, развивай се, имай хобита, приятели, тренирай, поддържай си външния вид и ще видиш как от секс няма да избягаш.
Ако и тогава ти отказва секс, ставаш и се махаш, никога не стой с жена, която не е луда по теб.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6a064fa3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Жената отказва секс на постоянният си партньор най вече когато привличането е свършило. Проблемът е когато не иска да позволи на мъжа да разпали страдтта отново в нея, не желае да разговаря на тема секс, не позволява да я докоснеш, да я погалиш, да се погрижишда изпита истинско удоволствие. Как да го направиш като постоянно се сблъскваш с отрицание - ' Не ме докосвай по гърдите ' ' Не ме пипай отдолу ' ' Не искам орална лзбов ' 'Не искам да ме целуваш по бедрата' ' нито по гърдите, нито по корема, нито по дупето '... Все едно си робот и само трябва да включиш програмата 'Секс" и да клатиш машинално... Когато питаш за причината за нейното нежелание, въпросът се подминава елегантно или просто ти се казва че всико е наред и тя нямала нужда от секс. Колкото и да ни изкарват че сме безчуственни говеда, ние също имаме нузда от малко внимание, от гальовност, от еротика, от някой който просто да се сгуши в теб... Мъж се губи най лесно с безрзличие и студенина

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1ee1e9be4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Само аз ли не съм се променила с годините. Имам нужда от секс ввеки ден, но получавам такъв 3-4 пъти седмично.
Жена на 47

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1ee1e9be4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Номер 8, хората са много различни! И мъжете, и жените в предпочитанията си.
Например моят мъж напоследък изобщо не ми дава да му правя орална. Иначе правим секс средно 4 пъти седмично, след 20 г брак.
Имам чувството, че го е страх, че ще свърши бързо, но знам ли.
А един приятел казваше, че и Мис Всекена да му е гадже оак ще му омръзне. Вече сигурно е навъртял над 700 бройки - женени, разведени, с гаджета, девствени, последната му връзка с жена със съжителство беше някъде към 2004-2005 г и оттога го удари на тотален разврат. Всяка вечер с различна. Вече минава 45 и няна йи дете, ни куче, ни жена, е понаправи някакъв бизнес и има и аоартаменти, но ....

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e84fe2d9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   До 36 правилно си го написала съвместимост, но колко от нас имат подобни партньори. Когато двама пробни се срещнат нещата се случват с лекота. Старанието е необходимо да идва и от двата пола. Вие жените все искате и искате, но много пъти не се раздавате достатъчно. Давам пример с мен, работя като вол, да не печеля някакви големи суми, готвя, пера се, спортувам, не се имам за красавец, средна хубост, определям се като сексуален, грижа се за дето и, често излизаме по заведения и какво получавам., Секс 1-2 пъти седмично и не редовно, понякога даже съм бил мързелив :) все иска на нея да и се случват нещата, занимава се основно с детето си и работа.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e84fe2d9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   До номер 13 все ние не знам как да комуникираме с вас, а вие къде сте, вие знаете ли или все мъжа трябва да е на топа. Не става така комуникация е взаимен процес, да двата пола имат различно възприятие. Съвместния живот е точна за това да се опознаваме и знам как най добре да подходим в дадения момент към партньора си, но можете постоянно да слагате мъжа че не знае как...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d539de2481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Въпросът има само два отговора. Жената отказва секс ако е болна, просто защото тогава организма отказва или когато не харесва мъжа, т.е. не го иска, противен и е, но не го показва и казва, защото има полза от него. Всичко друго е лъжа.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b683137a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Отказва секс когато счита че мъжа им е в кърпа вързан и няма къде да иде. На повечето жени не им трябва секс след 40- 45 годишна възраст. Хормоните им намаляват. Като пораснат децата не им трябва и мъжа. Спират секса за да си отиде.
Аз исках да си тръгна и да си живея сам на спокийствие, но жена ми отново пусна секса. Предполагам заради заплатата ми. Дори не ми дава да си купя мотор понеже може да се утрепя пък заплатата ми била висока и щяло да и е трудно без нея.

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker