Някой знае ли какво е тази операция? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Някой знае ли какво е тази операция?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 6666 пъти
Здравейте, отдавна се чудя дали да споделя за какво става въпрос. Ще бъда кратък-на 17 години съм, а проблема ми е следния: когато бях на може би 1-2 години се наложи да ми направят някаква операция (сещате се къде), поради която в момента ми е много малък, а в нормално състояние направо се плаша, а при въпросната операция се наложи обрязване, което ме плаши още повече... личи ми, супер комплексиран съм, заради този супер комплекс се лишавам от супер много неща (не съм ходил на плаж от доста години, а е на около 30км, не мога да си избера дрехи по нормален начин, не излизам много много).

Имам проблеми с родителите ми, не ги интересуват интересите ми, мислят си че всичко с мен е супер, постоянни скандали... и на всичко отгоре не съм българин... важно е да отбележа, че не съм циганин!! Дори бях твърдо "ЗА" протестите срещу повечето боклуци, които живеят като паразити, но не това е темата! Знам че хората от големите градове не могат да разберат как се делят т. нар. "малцинства", честно да ви кажа не съм имал проблеми с расовата дискриминация, защото досега никой не е могъл да прецени какъв съм.

Между другото да ви кажа изобщо не се чувствам по-малко Българин от вас, интересува ме България, гледам всичко свързано с спорта, което представлява България. Всеки ден мисля за този проблем, дали ще се оправя, ако да-кога. Всеки ден мисля за самоубийство, много е трудно, но да ви кажа изобщо е ми пука... мога да го направя по всяко време... досега не съм го направил, защото си мисля, че това е някакъв кошмар и на следващия ден всичко ще е ОК...

Та, ако някой е запознат каква е тази операция дето са ми направили, бих искал да ми каже... знам че някой ако коментира ще ми каже да питам родителите ми, но да ви кажа предварително, че няма да го направя... надявам се да съм написал добре историята и ви благодаря ако сте я прочели :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: f3bdbf6f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич хайде напиши колко ти е голям, за да ти кажем дали наистина ти има нещо. Но едва ли могат да ти направят операция с цел забавяне развитието на пениса :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cdeedcca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, Първо никъде не посочваш колко ти е малък в сантиметри? Нормалният размер на пениса в ерекция е от 11 до 18 сантиметра след 18 е много голям. Моя съвет е консултирай се с уролог, и ако той прецени може да те прапрати при ендокринолог, ако проблема е хормонален, забавено развитие, тестостерон. Едва ли е от операцията която са ти направили. Розтежа зависи от тестотерона и жлезите с вътрешна секреция с които се занимава медицинската наука ендокринология! Затова моя съвет е не слушай никой утиди при лекар-уролог, има ги във всяка болница! Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5f0ce6ba00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, искам само да ти кажа, че съпругът ми е като теб, правили са му от херния, после апендисит и сега не е с много големи размери. Това не притеснява никого, имаме 2 прекрасни деца и мога да кажа, че всичко е наред. Когато намериш твоето момиче сам ще се убедиш, че не си прав, трябва да си спокоен за тези неща, относно обрязването вече много християни го практикуват, приеми го.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cdeedcca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм този които добави предишният коментар, със съвет да утидеш на консултация при уролог! пиша пак защото се сетих нещо което може да е от полза за теб. В София има един лекар Проф. Филип Куманов ендокринолог и андролог/ андрологията е дял от урологията и се занимава с мъжките полови органи, мъжка гинекология/, чувал съм, че този професор бил най добрия в България в неговата област, специализирал е в Италия многократно. Аз не ме знам работното му място и кординатите, ако искаш намериго и утиди при него за консултация, така по не ще си сигорен. Не се доверявай на мнението но хора които не са спициалисти/лекари/ потърси професионална и компетентна консултация Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9e3c72bbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Младеж ако си от мюсюлманско вероизповедание просто са те обрязали или както му викат при вас сюнет, то се прави точно на тази възраст която сочиш. Проблемите са няколко 1. това се прави от хора които не са медицински лица, но не ги гонят за да не се нагнетява напрежение, 2. при извършването на самата манипулация с палеца, показалеца и средния пръст на лявата ръка се хваща кожичката на члена която остава над главата му т. н. фимоза и се отрязва, но ако човека е неопитен може да контузи и самата глава 3. ако не се спазва хигиена след операцията може да тръгне доста неприятна инфекция. Разбира се това което трябва да направиш е да отидеш в съответния близък голям град и да се консултираш с уролог. За мъжа члена е важно нещо и проблемите с него и най-вече неразбирането ми могат да съсипят живота му за това се консултирай и с андролог ако можеш. Предполагам, че от това идват и проблемите със семейството ти защото просто не смееш да говориш за това явно смяташ че няма да има разбиране от тяхна страна, а с приятелите те е страх да не ти се присмиват. Върви при посочените специалисти събери пари за частно защото явно се притесняваш да ходиш при личния си лекар за да не разкаже на вашите. Просто отиди при специалисти и ще видиш че всичко ще е ок, размера е най-малкия ти проблем, ако си чувал има една приказка, че на жената й трябват 10см. другото е от лакомия и това е точно така. Не се притеснявай мъж ли си, по света е пълно с хора които имат пишки, но не са мъже, а п... и. Пожелавам ти късмет и вярвам, че ще имаш такъв.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 46782bf989
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Обрязването няма нищо общо с дължината

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4ccfc641b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има едно нещо наречено картон. Там се водят всички манипулации, през които детето е преминало. Там би трябвало да намериш и каква е операцията, която са ти направили. В момента, в който имаш латинското название съм сигурна, че ще намериш информация в интернет.

Лола

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: af2e46e4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Момче има много видове операция на половите органи на момчетата не знаем каква манипулация са ти правили но няма такава която да увреди растежа на мъжкото достойнство. При някой момченца правят обрязване на фимоза/кожичката/ поради религия или възпаление, на други правят операция на тестисите ако не са изпаднали от трупа в торбичките си. Това че си решил, че ти е малък първо не означава, че всъщност е така, второ не зависи от операцията на две годишна възръст а от гена на родителите ти. И все пак ако отидеш на уролог и заедно решите, че ти е малък има операции за удължаване такава си направи Азис. Тестостеронът, за който ти говорят коментиращите /ако решиш да го приемаш/ действа на растежа на тестисите но не и на разтежа на члена.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6c8e72caa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Виждам доста коментари:първо да ви кажа че съм християнин, второ-не знам колко ми е... просто не се осмелих да си го измеря, мислил съм за операция, не знам... много скоро мисля че ще предприема някакви мерки... писали сте за тестостерон, преди 5-6 месеца ми биха няква инжекция "Небидо" (така и не разбрах защо) при един от най-добрите лекари ако не бъркам- доцент Христозов... А и всички мъже знаят това какъв проблем и комплекс е...
От автора

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cdeedcca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, пак съм аз, този с двата коментара, дето ти даде съвет да отидеш при уролог и Проф. Куманов. Четох останалите коментари. Първо при недостатъчен свободен тестостерон в кръвта води до полова недоразвитост, това може да се установи с изследване свободен тестостерон, и да се проведе лечение с инжекции тестостерон, при теб има врем защото половият член разте до 19-20годишна възраст. Втори за операция която ти говорят, струва хиляди евро и в България, ням чак такива добри специалисти в този област. Трето риска от увреждания на члена е огромен, и никои ниможе да ти даде гаранция че няма да стане така! а последиците може да са необратими! Мойто мнение ако пениса ти до 11 см в ерекция въобще не се претеснямай!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 987090aa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей, всъщност и аз мислех за тва, не искам да се подлагам на това да се доближа по някакъв начин до нормалния размер, все пак нямаш си идея за какви комплекси става въпрос... ;]

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cdeedcca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, отново, разбирам, че това много те тормози и измъчва. Виж в твоя случай операцията няма нищо общо, ако има нещо то е хормонално. Ти си на 17г ако имаш действително някакъв проблем и почнеш бързо лечение ще се оправиш, ти си ощи в края на пубертета. Не зам от кои град си, но те съветвам ако нямаш възможност да утидеш при Проф. Куманов, утиди незабавно при които и да е лекар-ендокринолог! дате прегледа тои ще ти пусне изследване тестостерон може и други хормонални изследвания и ако установи заболяване ще ти назначи диагноза. Без лекар не става ния не сме лекари, а освен това е нужно да ти се направи изследвания. Така, че послушайме искам да ти помогна утиди пи лекар-ендокринолог, ако има проблем той може да се оправи още не е късно, но ако изчакаш още някоя година ще стане. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2f2c3602d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ходих на ендокринолог, пусна ми някви изследвания, каза че трябва да ми бият някаква инжекция за тестостерон, след нея отидох отново на преглед и каза че всичко е ок... тва е, каза ми да не се притеснявам и тва е :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 46782bf989
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   А ти чувал ли си за "челик" (jelq), поразрови се в интернет и ще разбереш за какво става дума. И не се комплексирай, има изход!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dfb94c8c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да, чувал съм... но, не мисля...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 574e113a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей от мен! Имам един въпрос към теб? Като си бил на прегледа при ендокринолог тя погледна ли ти половите органи? Като бях ученик два пъти съм ходил на ендокринолог заради наднорменото тегло. При двата пъти ме накара да си събуя гащите. Опитах се да откажа тази процедура, но не се получи. Забели ми пениса, за да види главичката. Опипа ми тестисите. Доста е неприятно
Тя въпросът ми е при теб имаше ли такава процедура? Момче на 21 години!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fa802eaa66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Хермафродит. Родителите са решили да го оставят да бъде момче. Операцията е била в тази насока. Все още на хормонална терапия.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8196f8156a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Е, то това не е обрязване :-). И при мен се случи. Просто кожичката ти е останала залепнала, родителите не за взели мерки като дете. Моя първи акт беше малко късно и добре че беше с доста зряла жена която ми обясни нещата без да се присмива или нещо такова. Веднага отидох на лекар и с лазер резнаха където трябва. Сега всичко е нормално. А, това че процедурата има нещо общо с размера са си твой внушения

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker