Брак - след 1000 свирки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Брак - след 1000 свирки
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 8801 пъти
Всичката пошлост, заливаща ни в днешно време, както и лесният достъп до безплатно внимание от страна на хиляди непознати в Instagram, Facebook, Tik-Tok, Tinder и прочее, води до погрешната представа у мнозина, че лесно могат да заменят човека до себе си с някой на по-високо ниво. Това ги кара да бъдат и по-малко отдадени на човека до себе си, вечно да се сравняват с показността на останалите (която често е измамно лъскава за пред околните), както и прибързано да прекъсват връзките си и за най-дребната щуротия.

Около половината разводи се случват до втората година след брака - обикновено, когато жената е бременна или вече се е родило дете. Подобни раздели поради дете се случват твърде често и без наличието на брак. Затова е важно мъжът и жената да си дадат достатъчно дълго време за добро взаимно опознаване и да не вземат прибързани, импулсивни решения, които после да им струват много. Преминаването през някои житейски трудности заедно при по-продължително съжителство им помага да си покажат и докажат нагледно, че се подкрепят истински и имат желание да вървят напред и нагоре като едно цяло в живота.

Повечето жени подбират мъжа по първични физически признаци (макар да повтарят, че уж само мъжете гледали външния вид) и особено много държат на това преценката им за мъжа да е въз основа той колко пари ще харчи по тях в първоначалния период на ухажването. След като толкова огромен дял от всичките връзки и бракове се провалят, въпреки тази преценка, лежаща на парите, става ясно, че тя не е правилен и успешен начин жената да разбере доколко мъжът насреща е наистина надежден, верен и отговорен. Разбира се, немалко от разделите и разводите се случват и поради обратната причина - когато жената показва ненадеждно поведение и впоследствие мъжът установи, че това далеч не е жената, която е харесал в началото.

Предвид всички тези обстоятелства, водещи до голям риск от разруха на отношенията, дори и до утежняване на човешките съдби (особено, ако е намесено и дете), то в нашето съвремие разумният мъж не се жени преди поне две години съвместно съжителство, за да свикнат с жената - всеки със своите привички и разбирания, да поизчистят каквито трески имат за дялане, плюс най-малко 1000 свирки, което показва трайното отношение и отдаденост на жената към него. С извинение за розовата вметка, но си е точно така. Повечето хора, при които са били налице тези признаци на трайна взаимност, все още са щастливо женени. Това е така, защото и мъжът, и жената се раздават с каквото могат и са удовлетворени от себе си и от човека, с когото споделят живота си. Почти всички връзки, в които не е имало поне две години съвместно съжителство и 1000 свирки за това време, завършват с раздели и разводи между едни силно неудовлетворени хора.
Естествено, това за 1000-та свирки е условно - някои жени предпочитат да не се стига до френски ласки, защото са срамежливи или просто не им харесват. Но ако няма редовен полов живот, особено ако в началото е имало и после рязко намалява по желание на жената в детеродна възраст, но в същото време женските изисквания към мъжа си остават все така редовни и дори се увеличават, това неминуемо нагнетява отношенията и отчуждава хората, така че един брак след това няма как да закърпи нещата и се явява погрешна стъпка. Много хора пренебрегват тези първи две години на съжителство и оттам идват техните неразбории в отношенията им с човека до тях. Не две години на срещи по кафенета, а именно две години съжителство и битовизми, които сближават и двамата, изграждат у тях отговорности един към друг и им помагат да се опознаят взаимно.

- Кифлоприземител

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2d430be6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

1.   Кифльо, защо пишеш по теми, от които и хал хабер си нямаш!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 602a036c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

2.   Вярно, че много им завиждаш на мъжете...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b2c31e0473
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

3.   Кифлоприземител и свирки, защо ли не се учудвам? Докато ти и всичките дърти чичаци като теб ревете по форумите и мразите жените, ние избираме истинските мъже и раждаме деца от тях. А ти продължайте така да плюете по нас, ама на нас не ни пука да знаеш!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 77acf3d837
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

4.   Не беше ли идеята да де направят 1000 жеравчета от хартия. Оригами май едно друго

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4f7cb602fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

5.   Ти кога си живял 2 години с жена ?
Само драскаш тук и занимаваш хората с душевните ти проблеми . Нямаш живот , нямаш жена , нямаш хобита , нямаш нищо ! Само излияния и словоблудства в анонимни сайтове . Бас държа , ме имаш регистрация поне в един сайт за запознанства. И там бръщолевиш същите тъпизми и успехът ти сред жените е равен на нула . Какво остава да преброиш до 1000 свирки .

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a56bdaf25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

6.   Божичко, тия които не харесваме и не правим такива неща ( хеле пък 1000) явно мъж няма да видим ;)))))))
Между другото, ако някой си ги поиска тия 1000 свирки от мен ще бъде разкаран не след 2 г, а 2 мин. след като го е оповестил ;))

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a5877a0abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

7.   Свиркай си. То няма опасност някоя принцеса да поиска ръката ти. Проблемът при теб не са завишените изисквания, а това че не покриваш минималните критерии за водене на културен и интелигентен разговор. Вулгарност и повърхностност - и тук принизяваш отношенията до физическата плоскост и някаква търговска сделка "аз ще ти дам това, ако ти ми дадеш онова" - "предложение за брак срещу...", досущ като на меркантилните кифли "черпене срещу...". По този начин разсъждават меркантилните жени, които привличаш. А нормалните жени такива разсъждения и изказ ги отблъсква. Ти сам си прецени дали искаш да бъдеш отблъскващ и възприеман като простак.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 136f707b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

8.   Човече и 5000 свирки да ти направи и 5-6 години да живеете заедно, пак може да те зареже... Това е, че след брака, а и след преминаването на тръпката и "любовта" хората не че се променят, но просто започваш да забелязваш реално какъв е човека. В началото си заслепен от страсти, чувства, любов... а после си става както каза и ти един битовизъм. Няма начин как да няма караници и спорове в една връзка, а при сключен брак отговорностите са много повече. И гаранция за щастлив живот все още не е намерена! Виждаш, че и най-богатите в света се развеждат... Важното е да си отдаден на човека до себе си пък само времето ще покаже избора който си направил дали е добър или лош...

Както се казва жена и кола на късмет, мъж и куче както ги научиш!

М.35г.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0904b2a52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Аз едно разбрах - тези сайтове и приложения са излишни, като мъж по-лесно мога да си намеря гадже от ФБ или в реалния живот от колкото от Тиндър например!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e05fed9df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

10.   Имам въпрос към заглавието. Наистина ли след свирки е възможно някой да се ожени за някого? Питам, защото аз мразя да ми правят свирки, отвратително ми е усещането като някой ми го е налапал.
С другите неща от секса, не може ли пак да се стигне до брак? Аз искам да се оженя за жена, не съм обиждал жените, нито ги тормозя, ако не успея с жените, ще се обвържа с мъж.

М23

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dc554d2695
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

11.   КП ти би бил прекрасен баща, но ганьовската щерка е научена на други обноски. Тя търси дебеловрати тарикати с БМВ 7-чка или някакво Мерцедесче, тя търси да стане снаха на синчето на местния бабаит, на директора на РПУ-то, на този от областната управа, кметът също е желана фигура - първо се пробват с кметУ, след което той ги опердашва и ако не ги приеме, те минават на затлъстялото му синче. Пишонката тук не играе никаква роля, размерът на пишонката още по-малко. Жените надушват къде има келепир. В България за да си успял, трябва първо да си вкарал в гроба няколко души и да си съсипал материално и психически поне още толкова семейства, така че да си изградил една специфична аура на мафиот или поне на изграждаща се мутра. Тогава, на сепарато в някое Cacao или друго метросексуално, олигофренско заведение за проституиращи тийнейджърки, би опрашил няколко наведнъж. Тоалетните са тесни, а на сепаретата хем ще може да си завираш муцуната в разголените им деколтета, хем да им вкарваш пръсти долУ, хем да им наливаш в чашата уиски, умножено по 5 пъти цената в кварталното магазинче. Българката възприема за мъж такъв - дебеловрат, празноглав, нашмъркан тарикат с окачени няколко ланеца по себе си, с крадена кола, с няколко кредитни карти, които погасява от мръсна дейност, убиец, на който в обществото му се носи славата на погребален агент, който обслужва гражданите срещу цялото им имущество, пари, здраве и зъби! Българката е привлечена от такива и затова не се тормози - те не разбират смисъла, който влагаш в коментарите си и не могат да те разберат поради личностни дефицити.

Българката е ур*спия, която ти малко по малко се опитваш да окопитиш! Без резултат, разбира се. Не губи ценно време. Тя няма интелектуалния багаж, за да те разбере. Липсва ѝ и духовна просветеност. Отдала се е на разврат и евтинка търговийка с плът. Няма да е задълго, защото сами копаят гробовете си. Ще изчезнат безследно.

Според преброяването младото население под 18 г. е под 500 000 души - етнически българи. Етническите българи в България са под 5 милиона, 3 милиона от които са пенсионери и в предпенсионна възраст. В трудоспособна възраст са под 1 500 000. Реално тези, които ще създата семейства от лицата над 18 години и бъдещите родители от тези, които сега са под 18-годишна възраст, ще формират бъдещата демография на етническите българи. Колко души ще са това? Съвсем скоро, ама съвсем скоро българите в България ще са под 2 милиона. Предвид тенденцията да се ражда по едно дете и някои други неблагоприятни фактори като икономика, здраве, войни, Турция и пр., тези 2 милиона ще се сринат на 500 000 души. Този половин милион ще се събере в София и ще живее без държава на общински принцип, докато тотално не измрат и не се заличат под натиска на собствените си действия и бездействия; а голяма част от тях ще предпочетат да се асимилират от по-достойни народи като турците и гърците. А несъгласните на смесени бракове с гореспоменатите ни съседни нам народи, веднъж завинаги ще емигрират на запад.

Гледах в Чикаго са се събирали нашите изселници. На събора са присъствали хора от всички наши тамошни сдружения - една шепа хора, а са 1-во, 2-ро поколение емигранти. Общо взето никакъв шанс за етническо, културно, демографско, политическо, историческо или каквото друго можеш да се сетиш тип оцеляване извън страната ни. Максимум в рамките на 2, до 3 поколения емигрантите ни са тотално претопени.

Не случайно написах една тема, която модераторът още не я е публикувал, а и не знам дали ще я пусне, защото може да счете, че е изпълнена с "езика на омразата", а всъщност насочеността ѝ е точно тази - голямата морална отговорност и греховете, които има българката към народа си!

Темата е "Предателка ли е българката?".

Има много, какво да се каже по темата, но когато има хора, които са с ясната идея, че са отговорни за действията и бездействията си. От женска страна няма каквото и да е осъзнаване по сериозните теми.

Те не те разбират, а и не искат да те разберат, защото ще трябва да вземат мерки и да се променат в много аспекти - нещо, което те няма да направят. Те по-скоро ще се продадат евтино на някой европеец, в краен случай на турците, които ще се заселят тук, което в голяма степен правят и към настоящия момент!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1dc38bafe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

12.   Кифлопрезимител, ти си болен! Стига си спамил темите в тоя сайт! Как изобщо админите ти публикуват глупостите - на теб, на Торбалан, Чичата, Братан, Блак Сабат и други безделници? Админи, моля ви. Кифльо, болен си, пий си хапчетата, вземи отслабни, намери си жена, хоби, работа. Че като гледам от това висене пред компа и наливане на шкембето с бира съвсем си намарзил мъжете и жените. Това, че никоя не ти връзва, не е НАШ ПРОБЛЕМ. Как такива като теб, Братан и Блак Сабат искат някой да им обърне внимание, при условие, че само хейтите и не правите нищо?! Коя ще ти направи на теб свирки? Не 1000, ами една? Ти защо не лижеш? Лижеш ли жените, питам?...
Никоя себеуважаваща се жена не прави такива неща. Ако на мен мъж ми го каже, го отрязвам на първата минута, не след 2 години.
Разбрахме, че си търсиш жена, която да те издържа. И затова хейтиш жените, че търсят пари. Някой май трябва да те приземи теб. Не разбра ли, че на всички ни омръзна от теб и подобните ти. И спри с тези "кифли" - щото първо, кифлите са в пъти над ниво ти, те са успешни и знаят какво искат. Второ, на теб кифла и храчката си няма да хвърли. Затова беснееш. :) :)

Защо в този сайт не се публикуват полезни теми, съвети и така нататък? Нали е за това? В последните години само хейт, простотии, злоба.... И то от едни и същи потребители, имам чувството, че сайта се напълни с тях. И какво друго ми прави впечатление - възрастни хора сядат да пишат по такива сайтове, и то за глупости. Имам чувството, че или са безделници, или тийнове, или глезльовци. Админите много се разсърдиха зимата, когато едно момиче ги направи на пух и прах, и даже заплашиха, че ще се оттеглят. Е, ами явно девойката не е сбъркала.

Какво пише на първата страница - " Нещата от живота". Да, ама в този сайт нищо не е реално и свързано с живота, нито потребителите, нито проблемите.... Това важи и за мен... Отправям критики най-вече към себе си... :(

La Diabla

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6e8b0c3c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

13.   Когато две души са като огън и вода няма как изначално да им се получат двете години и свиркоте. Потребителя е прав в някои детаили, а относно сексуалния мотив- провокация към дамския състав. Получило му се е пак- събира "овациите"! Можеше и друго сравнение да направи за щастие в семейството и дома. Старата мъдрост- като изядете една торба сол, двамата тогава може да се похвалите, че сте един за друг.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b5fc8c2fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

14.   Не, вижте сега, като цяло Кифлоприземител е прав. Особено след детето отношенията се натягат много. Доста жени пренебрегват сексуалния живот, особено след детето. Много е трудно да живееш с някой и да има добра домашна атмосфера, особено ако мъжът е изморен от работа, жената изморена от гледане на дете и отделно детето е много палаво и активно. Казвам от опит, че нещата, които пише Кифлоприземител за двете години са верни, особено след детето до втората година много двойки се разделят.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 619eae6ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

15.   Н 7, не привлича никак даже меркантилните кифли, та той няма два лева да си обърше...какво да им предложи на тях?! За това за него са "кухи, меркантилни кифли, гроздето е кисело". Той и за това се пени толкова. И да не са кифли, пак го пропускат, те пък тогава стават "сбръчкани, с напускане пети и стрии" хаххаха същото- гроздето е кисело.
Просто застаряващ чичак, който се опитва да спечели "фенове" сред много по- млади мъже и така дружно да си плюят, пък и той да се чувства като тях- млад и онеправдан.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 153a320f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

16.   Ох, Кифъл, разумната жена също не бърза да се жени. Съвместното съжителство побе 3 години преди брака е задължително за всяка уважаваща себе си жена, кскто и още 2 гидини бракмбез деца.
Бързата работа - срам за майстора.
Всички, които бързаха, се разведоха.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8ae85cfb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

17.   Благодаря ви за стойностните включвания! Учтивостта е път към вътрешния мир на човек и се радвам, че има толкова положително настроени хора, успяващи да владеят вътрешните си пориви.

В темата съм изброил повечето неща, отговарящи точно на случващото се в обществото ни, стараейки се да бъда обективен, изчерпателен и ясен в доводите си. Бих могъл да допълня още нещо относно съвременните условия на живот и предпоставките, които оказват влияние над отношенията и тяхната сериозност и продължителност. Повечето разочарования, раздели и разводи стават между мъже и жени:

- които не са си дали необходимото време за добро взаимно опознаване на нрава и ценностната система, залагайки на прибързана преценка и сляпото приписване на възвишени качества у другия, каквито той всъщност не притежава;

- които са разчитали преди всичко на първичния подбор, често затваряйки си очите за всичките сигнални лампички у човека насреща;

- които са решили да бъдат с другия поради материални причини, различни от съчетанието от душата и тялото на самия човек;

- които са се събрали с другия само заради бързите креватни удоволствия, а не заради това какво представлява като личност;

- които не обичат разходките и повечето пъти са излизали основно на срещи по заведения и кина, водели са малко разговори на смислени теми в подобна ограничаваща общуването и разсейваща сетивата обстановка, а после всеки се е връщал в своя дом или квартира;

- които не са живели достатъчно време заедно в условията на битовизми и впоследствие установяват, че не могат да се изтърпят под един покрив;

- чийто полов живот - след първоначалния период на ухажване - рязко намалява или изчезва напълно;

- в чиято връзка единият се е раздавал многократно повече, а другият не е полагал никакви ли почти никакви усилия;

- които не са влагали дружни усилия за справяне с житейските предизвикателства.


- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 408e2c9f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

18.   Ти къде си тръгнал да пишеш за връзки като си девствен?!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5df2b98f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

19.   Авторът е много прав. Трябва да има съжителство и редовен секс,иначе не става. Аз така се омъжих,без да сме живяли заедно. Сега си стоя без секс, а съм много сексуална, а той е асексуален

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8ae85cfb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

20.   Грешката на повечето хора е, че се събират с някого или поради интерес, или колкото да не са сами, докато в същото време се озъртат зад гърба му за някой заместник с уж по-добри качества. Така сами се прецакват, защото живеят един неудовлетворен живот и така наречената им "връзка" е пропита с душевна самота, макар физически да имат човек до себе си. Тази им самота ги подтиква към залитане по чуждото, ала не се усещат, че се разделят като зрели хора, ще имат свободата да бъдат с други, приятни за тях хора, и то - без изневери. Изневярата е мишкуване, израз на лицемерие и безподобна душевна слабост.

Тези, които искат да са в истински отношения, се научават да ценят себе си и човека до себе си, да владеят сетивата и желанията си! Събират се не "от днес - за утре" с половинчати хора за неудовлетворяващи връзки, а целят трайното общуването със завършени, стойностни личности с добра ценностна система, с които да са си достатъчни един на друг, открити, знаещи какво да очакват и в крайна сметка - взаимно щастливи.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a341c2466d
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

21.   Лично познавам момиче, което се оплаква, че приятеля ѝ не харчи много пари по нея.Не знам защо нападате автора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7da3342d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

22.   Психиатър не е мръсна дума, а лекар, който ще ти помогне. Има лекарства, има терапии, има всичко.
Ето прочети:
При първичните състояния възприятията на болния не са нарушени, това означава, че органите на чувствата поднасят истинската, а не изкривена, информация за действителността.
Нарушава се обаче процесът на анализ на информацията или страда мисленето. Засегнатият устройва система от логически взаимовръзки, които да потвърждават истинността на неговите твърдения. Има случаи, когато подобна система изглежда доста убедителна и дори опитни психиатри се затрудняват в откриването на пропуските. Проблемът е, че твърденията са някак ограничени и едностранчиви, което означава, че за да докаже правилността и реалистичността на изводите си засегнатият използва единствено факти, които отговарят на неговата логика. Всичко останало се приема за без значение от него или като неправилност в аргументите, когато страничен се опитва да представи своя различен възглед.
Специалистите не препоръчват да се водят дискусии с човек в такова състояние, тъй като и най-разумните доводи ще бъдат игнорирани и което е по-сериозно, болният може да възприеме опонента си за „враг“, който се опитва да притъпи бдителността му.
Маниакалност ... с наченки на ОКР

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ab1373e04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

23.   Баси "лъвиците", как наскачаха само :)

А по темата - Като оставим свирките настрана ( които явно трайно задържаха вниманието на повечето, явно им е особено привлекателна идеята. Така да се каже, визуално си го представиха акта и изобщо не отразиха останалите 99 % от текста. Което всъщност е доста хитър ход от страна на автора - филтрира повърхностните и дървени кифленца с които така или иначе е излишно да си говориш поначало) аз лично моето мнение ще си го спестя. Само ще кажа, че познавам не малко млади момчета които доста бързичко се ориентират и са наясно с всички тези специфики на модерното чифтосване. И изобщо не бързат да си слагат таралеж в гащите. Особено имам един който на първа среща директно ги пита дали правят свирки :) Трябва да ги запознаем с номер 6, ще си паснат :)

Сега се сещам се за евъргрийн лафа - "а га яди кифтета, ни рива, а" :) Подозирам обаче, че тя е твърде млада за да го знае. Нищо, ще го научи съвсем скоро, чрез личен опит :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8ae85cfb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

24.   В мнение номер 20 по погрешка съм пропуснал думата "ако" в следното изречение (добавям я с главни букви, за да се види ясно къде трябва да е):
"Тази им самота ги подтиква към залитане по чуждото, ала не се усещат, че АКО се разделят като зрели хора, ще имат свободата да бъдат с други, приятни за тях хора, и то - без изневери."

================================

Номер 8, с по-голямата част от мнението си съм съгласен и действително няма гаранция, че някой няма да те напусне след 5 или 10 години, но все пак вероятността за това е многократно по-малка, ако преди вземането на решение за брак ВЕЧЕ сте живели под общ покрив на семейни начала поне две години.

За мъжа и кучето, че били такива, каквито си ги научиш, не съм съгласен. Мъжът изгражда светоусещането си още от ранна възраст и по свое желание. Същото важи и за жената. Няма как жена да "превъзпита" един зрял мъж, който отдавна се е оформил като ценности и разбирания. Много жени допускат грешката да си въобразяват, че могат да превъзпитат лошия мъж, който са си избрали, но нито една досега не е успяла с това - просто е невъзможно.

================================

Номер 10, според мен трябва да си по-уверен в себе си, убеден какво точно искаш, какво представляваш като човек и в никакъв случай с пораженческо мислене, че ако не ти провърви с жените, накрая ще се хванеш с някой мъж. Млад си още и имаш още много време да срещнеш истинската любов! Желая ти успех!

================================

Номер 12, когато се раздавам, независимо за какво се отнася, го правя старателно и в пъти повече, отколкото получавам. Мисля, че това ще го разбереш правилно и няма нужда повече да се измъчваш с въпроса си за лизането, който така силно те вълнува.
Темата отчасти засяга и интимните отношения, тъй като те са неразделна част от щастливия семеен живот при младите хора и всъщност са първопричината двама души да започнат да изпитват влечение един към друг (освен случаите, в които целта са пари и други неща извън нормалните взаимоотношения). Точно за това писах горе, че ако няма взаимност и желание за близост между мъжа и жената, тяхната връзка е обречена и ги затормозява душевно. Тогава, макар и заедно, се чувстват самотни. А това най-често се получава поради недобро опознаване в началото, преди да се решат на по-сериозна крачка, а именно - да се съберат и оженят твърде рано и без необходимото вникване в нрава, привичките и нуждите на другия.

================================

Номер 13, щастието в семейството и дома се постига посредством добро опознаване между двамата в условия на продължително съжителство, пълна откритост в общуването, способност за отстъпки в рамките на разумното, трайно показвана взаимност и дружно положени усилия. Наличието на страст също се подразбира, тъй като тя е нещо нормално за хора на млада или средна възраст (а дори и при по-големите), но ако само тя е налице, без изброените преди това неща, тогава няма как да се получи семейно щастие.


- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 30c689b063
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

25.   22 ти току-що описа състоянието на голяма част от българското общество. За твое съжаление приписваш на Кифлоприземителя качества, които той не притежава, въз основа на твоята изопаена преценка. ;-) Сега потърси специализирана помощ за справяне с проблема си. Кифлоприземителя има обективна преценка за нещата. Твоето е ограничено схващане на неговите възгледи. Надявам се ме разбра?

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8f61e077ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Да точно така е.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f03f35713f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   Кифло-завидител вземи се спри. Скучен си и досаден. Какви съвети може да дадеш ти с твоите теории при положение че не си женен? Колко ти е най дългата връзка въобще?

22 - Психиатър е доста мръсна дума. Няма един нормален завършил психология. Всичките седнали да учат тази "наука" са я записали понеже имат проблеми в живота и се надяват да си ги решат ама не. Те собствения си живот не могат да оправят че чуждия. Същите са като автора на темата - дрънкат само заучени теории от двамата големи Юнг или Фройд и до там.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9a5eee8892
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

28.   La diabla, не ти изнася истината затва ревеш като вдовица за уй. Кой нормален ще лиже тебе с увисналата шунда навъртяла сума километраж??! И недей се прави на света вода ненапита, ти в действителност се радваш да ти предлагат да смучеш банани, още на първа среща правиш минети лицемерка такава. Да подчертая за тия дет не знаят същата беше гордо изтъкнала как имала много мъже приятели с привилегии. Как си противоречи само "Никоя себеуважаваща себе си жена не прави такива неща" хахахаха пълен смях.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a5877a0abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

31.   Ти, ако не искаш да се жениш, недей да се жениш. Някой пречи ли ти да си ергенстваш или да имаш съвместно съжителство вместо брак? Не вярвам някой да ти е опрял пистолет в главата и да те кара да се жениш насила. Обаче остави хората да решават сами за себе си. Няма нужда да им проповядваш с назидателния тон, както правиш навсякъде. Всеки сам решава как да живее живота си. Няма нужда торба сол да се изяде с някого, за да разбереш какъв е. От първите няколко разговора става ясно, стига човек да може да "разчита" правилно хората.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6f9bfdaa1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

32.   До 23 от 6

Оооо, не ме споменавай мен въобще. Коментара ми беше към Кифльото и неговите идиотски теми.
Апропо, "кифтета" никога не съм яла. Веганите имаме навик да НЕ ядем такива неща ;)))

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6e8b0c3c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

33.   13 съм. Господин КП, не обърквайте 30 годишните девствени люде. Много по- сложно е семейното щасливо съжителство. Единение, посока, подкрепа, допълване, сексуална "сходимост", социум- рода, приятели, колеги и всичките произтичащи препятсвия като ангажираност към изброените. Финасова зависимост или независимост и най- важното! Психическо и физическо здраве. От този "компонент" идват непреодолимите проблеми.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ab1373e04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   Ето ви един интересен въпрос : Веганите гълтат ли? :) Щото си е малко екзистенциален въпроса, като се замислиш :) Което на повечето им е трудничко занимание, като гледам. За сметка на тва пък не пропускат да споделят нещичко за себе си, като че ли некой го вълнува. Но най вече - имат отчетливо хаплив тон и речник. Тези две характеристики са широко разпространени и са dead give away за характера на субекта, колкото и миличко и сладичко да се усмихвате като си правите селфитата за сурата.

Сега се сещам, че навремето дискутирах този въпрос с едно гадже - върла веганка. Но така се оказа, че беше и много "духовна". Та тя споделяше мнението, че понеже не съм бил "животно" , тва не се брояло. Направо се разтопих от комплимента :) Щото аз пръв бих си признал, че не беше особено вярно, по ред причини :) После пък се почувствах виновен, че така жестоко съм заблудил горкото веганче :)

П.С. Бъзиците настрана - 33 говори за доста по важни неща...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a3e862c131
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   Номер 6, а защо ще са ти необходими точно 2 минути, за да разкараш въпросния мъж, а не веднага, например. В оставащите 2 минути какво ще си говорите?

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b18b1f122f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   От толкова много претенции и критерии накрая резултатът е един - страшно много хора мъже и жени стоят сами, а са на по 35-40години. Доколкото разбирам и кифьо е от тях. Човек от много мислене, проверки и прочие накрая резултатът е да остане сам и без деца. Моите родители, кифльо, са били 5 години гаджета, после 10год женени и накрая се разведоха. Така че каква е гаранцията? Аз предпочитам да поема риска и дори да се разделя с бащата в бъдеще - поне съм създала дете и то ще ми осмисля дните занапред. На 25 години съм и съм майка от няколко месеца. Радвам се, че съм млад родител и ще видя детето ми да расте, а няма на 40 години да сменям памперси. Реалността е, че няма перфектно семейства, идеални отношения, двойки и пр. Тези, които се правят със снимки във ФБ, също не са такива (много хора премълчават, за да не си развалят имиджа на щастливо семейство). Истината за брака е, че рано или късно човека до теб ще те разочарова по някакъв начин. Всеки, които е бил в дълга връзка, може да потвърди. Грешно е , че всеки гони някакво илюзорно щастие, въобразява си че следващия ще е перфектен и голяма любов. Няма такъв филми и това разваля много отношения.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: bc1e70e6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

37.   ТКЗС навремето издигаше лозунг "Колкото по-голям ти е прътът, толкова повече сливи ще обрулиш.", но сплотената двойка не се осланя единствено на физическото, защото то е преходно и не е в състояние да замени необходимата духовна връзка между мъжа и жената. Това не означава, че нещата се градят единствено на духовно равнище, защото и физическото привличане е съществена част от връзката; особено при по-младите хора. Равновесието между двете е пътят към трайните, истински отношения, в които няма намесени парични и материални условия.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6bb69b6583
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

38.   Да след 1000 свирки но на 1000 различни мъже! На такава попаднах аз дори разбрах, че дамата е въртяла свирки на други, докато сме били във връзка а в същото време на мен отказваше да ми прави свирки! Че защо да ми прави на мен като духа на други докато аз официалното гадже си седя в къщи и имам доверие в нея като глупак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8aa0fc17b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

39.   До автора. Брак сключих с мъжа си след 3месеца от запознанството ни. Коренно различни сме той е вишист инженер, а аз готвачка. Но като се събрахме ми каза, че няма да решаваме интегрални уравнения. Оженихме се не защото бях бременна, а защото го искахме. После бебето стана след година. Минахме през много и битовизми, но като има нещо той държи да говориме много докато се изяснят нещата. Сега правим 20години брак, сякаш беше вчера. И така да сме живи и здрави другото майната му. А инъче, караме се, обичаме се и така нататака, но съм горда че сме заедно толкова дълго време

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7ef1778664
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

40.   Жена ми сметна, че преди да се оженим сме правили повече от 300 пъти анален секс.

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 523f83a35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

41.   Пътят към успеха, бидейки мъж, е да се развиваш като личност, кариера, тяло и да отстояваш възгледите и желанията си, а жената до теб да следва твоя начин на живот, който ти споделяш с нея. Ако обаче се оставиш да следваш нейния ритъм, да ѝ угаждаш постоянно и да се съгласяваш за поискани от нея неща, които ти самият определено не желаеш, пренебрегвайки собствените си нужди и виждания, тогава жената изведнъж спира да има уважение към теб. А това случи ли се дори само веднъж, нещата са необратими и всичко се разпада за отрицателно време. Жената има привличане към този мъж, когото тя счита за по-висш от нея и за когото тя се старае.
Жените на приказки може и да заявяват, че уж харесват мъже, които са отстъпчиви и се раздават за тях, но в действителност и те самите не знаят какво искат и затова почти винаги си лягат с пълни отрепки, които и пръста си не мърдат за тях. Знайте стойността си и не се поддавайте на изтъркани женски похвати за въздействие, най-честият от които е жената да ви прави намеци на интимна тема, чрез които да ви "запали" да вършите за нея всичко като някакви послушни кученца. Ще повторя: Жената следва мъжа, а не обратното! Не се обяснявайте на жената до вас, не спорете с нея, а изкажете мнението си по уравновесен, спокоен начин. Ако е разбрана, имате бъдеще заедно. Ако обаче тя цели да навлизате в още по-дълбоки пререкания и да се опитва тънко да ви обработва с обвинения тип "Ако си истински мъж, ще отстъпиш и ще постъпиш както аз искам! ", значи тя не заслужава да е до вас и най-трезвото решение е просто да се усмихнете - дори може и да не казвате нищо - и да я оставите да си пробва номерата при някой послушко, който ще търпи подобни похвати.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: ce6993368a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

43.   Кифли, ти от Отвъдното си се завърна?
Не, мъжете и умните жени така избираме. Първо съвместно съжителство 2 -3 години, после брак без деца задължително2 години.
Така направих и не съжелявам, и не мъжът ми, а аз поставих условията.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: ce6993368a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

44.   Кифъл, последното ти изказване би било актуално през 19 век, когато жените масово не са работели, но днес, когато много жени имат пп-успешна кариера от хиляди мъже, не върви.
Там някъде имаш проблясъци, но често ти се къса връзката с действителността и затова си сам, и сам ще си останеш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 5812b0488f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

45.   Хахахаха, 44 ти имаш ли щастлива връзка? По-успешна ли си от него?
КП имал проблясъци! Ако КП има проблясъци, то ти живееш в пълен мрак.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 523f83a35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   Номерче 44, противоречиш си и за двете неща. Думите ти са в разрез с действително случващото се в нашето общество, в което голяма част от семействата и обвързаните двойки са на пълна или основна издръжка от страна на мъжа, а много от жените не работят изобщо, без дори да имат деца, чакайки на мъжа да ги хрантути. :) Това важи не само при зрелите (но само на години) жени, но и за младите двойки, при които ученички и студентки са безработни и очакват момчето или мъжа на тяхната възраст и със същите възможности за развитие да се счупва от работа, за да ги черпи и издържа.

Разбира се, че в наши дни повечето жени не се държат като традиционните жени отпреди демокрацията (девствени, пазещи се за единствения мъж в живота си, домакини, предани и слушащи повелята на мъжа), но чудно защо ли драпат за мъжът да се държи с тях като мъжете отпреди демокрацията (кавалер, той да поема издръжката, той да осигурява дом, кола и всичко останало, той да е закрилникът, той да поема отговорностите)? :)

Също така, думите ти относно успешните кариеристки не обясняват защо повечето жени подскачат като опарени, когато някой мъж не им се връзва на номерата. Тези жени хем според собствените им твърдения правели повече пари от мъжете и се тупат в гърдите колко силни и независими са, хем пък едновременно с това лицемерно се преструват на слаби и нагло очакват мъжът да ги издържа, да има скъпа кола, скъпо обзаведено жилище и да им поема пиячката и кльопачката. За тези жени са мръсни думи като: взаимност, отношение, уважение, сплотеност, дружно допринасяне, разбиране, подкрепа. Все неща, които са двупосочни и изискват единствено СТОЙНОСТНА ДУШЕВНОСТ, но се явяват някак... страшни за мнозина от твоя пол. :)

Според теб, защо такъв огромен дял от българките сами се вкарват в графата "прикрита проститутка" и искат да се намърдат наготово при вече изградените от мъжа условия, без да допринесат с нищо, очаквайки номерът да мине само с разтваряне на краката им?

В мнение 43 потвърждаваш думите ми, че е редно първо да има добро взаимно опознаване при съвместно съжителство в първите години, преди изобщо да се пристъпва към брак. Благодаря ти за подкрепата и високата класа, която показваш с изразните си средства! :)

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker