Не го привличам физически - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не го привличам физически
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 6227 пъти
Здравейте,
Навярно има много подобни истории на моята, но нали знаете - човек винаги си мисли, че неговият проблем е уникален и се надява на уникално решение. Затова моля да ме извините, ако повтарям тук нечия драма.

Омъжена съм от 20 години. Сега съм на малко над 40, съпругът ми - малко над 45. През последните 10 години сексът ни много пострада. Започнахме да го правим все по-рядко и по-рядко. Като в момента "чупим рекорда" от 9 месеца.

Причината е в неговото нежелание. В началото се опитвах да бъда настойчива и предразполагаща, без ефект, и след известен брой такива откази просто не мога да понасям повече това унижение.

Говорили сме, макар и не много, по темата - според него не го привличам вече физически, защото фигурата ми не била като преди 20 години (не че неговата е). Така формулираната причина направо ме вцепени. Дори и крехкото самочувствие, което имах, се срина.

Вярно, далеч съм от манекенските мерки, но смятам, че възрастта си изглеждам добре, ако изключим няколкото излишни килограма. Но не мисля, че това е най-съществено; в крайна сметка не може мъж на тези години, с претенции за интелект и положение в обществото, да изтъква такива пуберски доводи.

Винаги съм смятала, че интимните отношения на тази възраст, в дългогодишни семейства, са израз на дълбока емоционална свързаност, а не на прост нагон. Явно съм грешила...

Аз вече трудно издържам; опасявам се, че ми личи, даже съм чувала и подмятания от колеги и от подчинени (зад гърба ми, разбира се). За него - не знам... дали си задоволява нейде другаде потребностите или просто не изпитва никакви нужди?

Ще съм благодарна за адекватни съвети и коментари? Какво бихте направили на мое място?
Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0f0dbb6bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да виси себе си и тогава да ти говори така! Не съм имала дълъг брак, всъщност още дори не съм омъжена, но се опитвам да те разбера. Мисля, че трябва да покажеш на твоя човек, че трябва да ти има малко уважение..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cf6c5ca8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, съвсем не са пуберски доводите на мъжа ти, ти си все още млада жена - погрижи се за фигурата си, не за него - за себе си!
Иначе, ако проблемът се беше появил на 40+ години, можеше да е от т. н. мъжка критическа. Мъжета над 40, особено тези с наднормено тегло, имат по-ниски нива на тестостерона и съответно нагон. Ако е пълен, той има повече мастна тъкан, която е причината и за повече женски хормони (естроген) в кръвта му, за по-малко нагон практически. Убеди го да си тества тестостерона...
Ако е пълен действително, кажи му, че ще отслабнеш, ако и той го направи. Почни да готвиш здравословно и се запишете и двамата на фитнес - няма как, като смъкне килцата, тестостеронът в съотношение с телесната маса ще е повечко...

Ти в момента иначе имаш може би повече нагон, отколкото на млади години, защото имаш нужда от сравнително повече полови контакти, за да заченеш. Природата си знае работата и дава на по-зрелите жени повече желание, за да се стигне до зачеване все пак и запазване на рода. Не е значи желанието ти нещо ненормално...

Не се превръщай обаче в поредната запусната възрастна лелка, моля ти се - само на 40 си. Стегни се, така ще бъдеш по-желана не само от мъжа си, но и от всички, самочувствието ще се качи много.

Липсва на мъжа ти и явно разнообразие в секса. Може да звучи банално, но е доказано, че дребни неща като секси бельото, повече фалацио, порно ако щеш.... могат да стимулират мъжа. Мъжът има по природа нужда от разнообразие - от различни жени с две думи. Разнообразното бельо и игрички му дават това фалшиво чувство, че е с различни жени. Защо не - можеш днес да си „медицинската му сестра“, утре да си строгата „учителка“ или дори палавата „прислужничка“...
Защо не?
Е, ако още желаеш ти самата мъжа си. В противен случай - разведи се първо, после си търси любовник. Не живей в лъжа. Не си струва!
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: db6797e347
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят съвет - зарежи го. Изневерява ти и понеже е прекалено прост да си го признае се опитва да те срине за да го оставиш ти, защото той няма тази смелост. Никой мъж не може да издържи 9 месеца без секс, при положение че има възможността да го направи. Не те обича изобщо вече според мен и ти слага рога. Запази кампака себеуважение което ти е останало и му тегли една! По-добре сама, отколкото зле придружена и унижавана от най-близкият си човек (или поне се предполага, че би трябвало да е такъв)!!!
Момиче на 20 г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0f7a742261
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мила, той си има нещо настрани. И аз бях така 20 г и даже вкъщи той имаше вид на човек, на който в някаква степен е намаляло "моженето", нагонът му се е изчерпал, все е уморен... Станаха събития, които доведоха до отговор на моето чудене - той винаги има нещо настрани, не една единствена, през периода на нашия брак те са били доста, макар и не по няколко наведнъж. Многократно се е влюбвал и е разлюбвал, докато аз съм гледала деца, качвала и сваляла килограми, тичала на работа и ходила като мърла из къщи. Много даже му е моженето. Само че не за мен. И когато твърдях как ме обича, колко е почтен и перфектен, грижи се, работи и всичко останало, затова вечер, претрупан от ангажименти (а то наистина е така) се прибира и само иска да е тихо около него и да се впие в дистанционното на телевизора.... ами, смееха ми се. Сега вече знам, че са били прави хората, но това не промени нищо. Просто сега вече знам... и си поисках моята си част от... пая.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7ce50a87d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката - до А.
Предполагам, че си мъж, нали. Благодаря за съветите. Препрочетох ги три пъти. На теория си прав. На практика нещата са по друг начин. Да го уча да си изследва тестостерона няма смисъл. Той много добре ги знае тези неща и рискувам скандал. Ултиматумите кой как ще отслабне (става въпрос за 5, а не 25 кила), ми се виждат несериозни.

И последно - как да предложиш разнообразие на някого, когато той въобще не те поглежда?! Това ми звучи малко в стил "Космополитън". Наистина се чувствам безкрайно огорчена и нежелана и просто като че ли това уби всичко в мен.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cf6c5ca8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   „Многократно се е влюбвал и е разлюбвал, докато аз съм гледала деца, качвала и сваляла килограми, тичала на работа и ходила като мърла из къщи“

сещай се от горното изречение, защо е търсил чуждичко...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a1a6de4418
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Права си ,авторке ! Какво разнообразие ще предложиш на човек , който не те поглежда? На челна стойка да застанеш по без гащи - ефект няма да има . Той не те желае .Това вече е късно да се промени . Остават ти два варианта - развод или живот без любов и секс , живот в лъжа . Примири се и избирай

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 60bf852c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Най-вероятно ти изневерява... Говорете и разрешете проблема... Защото ако не говорите... проблема ще се задълбочи и...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5fed17245e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Драга авторке, напълно те разбирам - и огорчението, и обидата от постоянното пренебрегване и нараняващите думи.
Винаги съм се възхищавала на жени, които с философско търпение и волски непукизъм са приемали всички периоди на отдръпване, заглеждане по млади или просто по-привлекателни мацки, липсата на интерес към тях самите, за да достигнат до онова недостъпно за други възвишение, от което могат (само)доволно да се огледат и да си кажат:" Тази територия е вече само моя. " Пиша това с ирония, защото е много възможно някъде по пътя нещо от взаимността да се изгуби безвъзвратно и победата да е само на възрастта над хормоните, а не на любовта над мимолетните тръпки.
Бих те посъветвала да проявиш "активно" търпение. Не реагирай пламенно и с обида. Приеми временното положение, но не се примирявай. Обърни си внимание. Много мъже не биха били толкова директни, но това не значи, че няма да мислят по същия начин, по който мисли съпругът ти. Намери си поводи да излизаш по-често сама или с твоя компания. Смъкни ги тези килограми. Запиши се на някакво релаксиращо и зареждащо с положителна тръпка занимание - йога, танци. Уверявам те - ще ти подейства фантастично. Не се надявай на някакви светкавични резултати в брака. Опитай ти да се забавляваш. Ще има ефект.
Имам колежка, която скоро навърши 49. От година ходи на танци. Веднъж на няколко месеца се записва на екскурзии. Мъжете я излапват с погледи. Много е забавно - уж всички си общуват с всички, а погледите - в нея. А красавица не е. Просто има хубава фигурка и излъчва ведрост. Повечето дами са по-младички от нея - от 37 до 44. Но всички имат вид на лелички - килца доста, косите висят на поувехнали кичури, ръцете над лактите се полюляват... Все едно годините ти дават оправдание да се носиш в морето на живота като големия кораб от песента. Дали мъжете им виждат в тях момичетата отпреди 15-20 години? Сигурно откриват своето момиче в онази другата - с фигурката и усмивката.
Не се оставяй на възмущението, а промени нещо в себе си и ще му натриеш носа на твоя 45-годишен тийн :)).

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d942c90a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   А мислилиа ли си за любовник?
Защо не?

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 79cb74aa0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да го зарязва и да се развежда са много силни думи, които не смятам, че някой от тук има право да я съветва. Тя сама ще си реши какво иска и какво да направи. Аз само ще изтъкна какво виждам от написаната история. За 20 години брак трябва да има уважение и обич на едно друго ниво. Та ти си му подарила най-хубавите си години, грижела си се да му е чисто и сготвено, била си до него в трудности, родила си му и отгледала едно прекрасно дете, ако не те боготвори и засипва с любов, поне да те уважава. Няма как на 40 и раждала, дори да се поддържаш, да имаш тяло на 20год. девойче, а дълбоко се съмнявам, че той блести с фигура на модел. Изключително примитивно мислене, чак аз се ядосвам как може да те подложи на такова унижение. За "рекорда от 9 месеца" съм сигурна, че никой мъж няма да издържи доброволно толкова време без никакъв секс. За мен той ти изневерява! Ти си преценяш до колко можеш да търпиш тази ситуация в името на семейството или до колко/дали изобщо можеш да я промениш. Решението и животът са си твои. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9e523bd2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   8, може за женската сексуалност да си права, но не и за мъжката. Мъж може една хубава жена винаги да съблазни! Дори не трябва той да има някакви чувства към нея - физиологията си е физиология.
Но мъжът на авторката се чувства НЕПРИВЛЕЧЕН от тялото ?, а тя е млада жена - нещо тук би следвало да направи - фитнес бих предложила. Ще видиш, как ще почне да те гледа с друг поглед.
Не се запускайте, дами, не ходете вкъщи размъкнати и се грижете за фигурата си, прическа, облекло - може да е странно, но предимно вкъщи - там е мъжът ви! Много мъже се чувстват дори обидени, защото дамите им ходят размъкнати вкъщи и се кипрят 1ч. преди да излезнат някъде - „Ти за другите мъже си хубава, за мен си мърлява„ - не е ли логично това мъжко мислене?
Освен това си набави книги за сексуално изкуство - от Тантра, през Кама Сутра до „Как се правят свирки“. Често се оказва така, че ни липсва и фантазия, и техника. За мъжете сексът е много важен.
Не е задължително да има любовница, просто се е превърнал в поредния мързелив домашен котарак по чехли. От дамата зависи много, дали мъжът ? ще се отпусне така. Заслужава си всяко усилие, МЛАДИ ХОРА СТЕ, ЗА БОГА!!!
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: facd93ea59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Здравей, докато четях коментарите ми дойде друго наум. Направи някаква промяна в себе си-нова прическа, по-секси дрешки, може би малко грим, някакъв спорт. Така ще се почувстваш по-добре, по-желана. Съмнявам се да остане незабелязано, ако пък и това не свърши работа потърси нещо странично ;) Предполагам, че по време на целият ви семеен живот си мислила само за децата и него, сега е време да помислиш и за себе си! Все пак един живот живеем :)
22 ж

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 80e7805bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Просто мъжа ти се оказва боклук, за съжаление, слабо мъжле! Има комплекси. Хвани си любовник.
С моята жена сме заедно от края на 1995 г. насам. Сега ме привлича много по-силно сексуално, отколкото в налото на връзкаата ни!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5ce0f94058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Първо се погрижи за себе си. Отиди при фитнес инструктор, стилист ако трябва. След самочувствието и другото ще се нареди.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 71861a915e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Винаги съм смятала, че интимните отношения на тази възраст, в дългогодишни семейства, са израз на дълбока емоционална свързаност, а не на прост нагон. Явно съм грешила...

Да, много грешиш. Мъжът не получава ерекция от емоционална свързаност, а от похот. Емоционалната свързаност прави секса по-сладък на младини, но сама по себе си не го създава. Освен това съм сигурен, че емоционалнта ви свързаност в момента клони към нула, на тази възраст всичко е рутина, улегналост и взаимна търпимост заради общите деца, имущество и прочие. Не е нещо лично към теб, просто така е в общи линии с всички, жената на 40 вече не е за секс и преминава към изпълнение на бабешки функции. Като толкова ти се иска, влез в сайтовете за интимни запознанства. Има и млади мъже с фетиши за възрастни жени, все някой ще се намери. Или си плащай на жиголо.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ef9cccca59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Изчетох бая коментари и ето, чуйте и моето мнение. Проблема е точно в това, дали тази жена те привлича или не. Красотата понякога наистина няма особено значение. Когато се оженихме преди 30г имаше само секс... Сега е около 2-3 пъти месечно. Просто не ти става бе, спи ти се, мислиш за друго и т. н., това е. Ето запознах се с мацка по-голяма от мен с 4 г. (вече е над 52)Кефеше ме 2г и стана същото. Имам едно предишно гадже (вече 13г) по-малко от мен с 20г и то ми е омръзнало. Имам две с по 25г по малки вече 2г и страшно ме кефят. Едничка, не особено красва на 28... също. Мога да ги чукам по 2-3 часа... не цяла нощ и в 5 пак и в 9 още. Въобще правя следното обобщение. Дано е от полза за науката и да е показател за синовете ни и другите мъже. Ако след като свършиш оная ти работа си стои изправена - мацката те кефи. Обратното означава, че си там по план и задължение. Тъжно, но факт. Може и да е от годините но се съмнявам да е само от тях. Вероятно има чисто биологично обяснение - една връзка е предопределена за до 3-5г, след това Природата очаква партньорите да се разменят с оглед генетично разнообразие. И тук кафета, свинско, бира и алкохол нямат общо, освен килограмите и външния вид(които нямат особено значение междувпрочем и за двата пола) Щях да забравя парите са някакъв афродизиак, но за известно време - месец примерно след финансовия удар. После не. Моля да коментирате това нещо...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker