Той иска да свършвам шумно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той иска да свършвам шумно
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 5016 пъти
Добър вечер на всички..
С приятеля ми имаме сексуална връзка от скоро... Всичко е много красиво... гали ме, целува ме, винаги е нежен, възбужда ме...
Първоначално си играе само целувки, езиче, с пръстчета и после преминава към същественото...

Целият акт преминава превъзходно, винаги гледа да ме задоволи, мисли първо за мен... след това за себе си... Но аз свършвам много тихо... а той иска да викам, да крещя, да дращя (по някакъв начин да му докажа колко добър е в леглото)... но аз какво мога да направя просто не мога да се отпусна, нещо просто ми е притеснено...

Та въпроса ми е... как мога да се отпусна изцяло? Или просто трябва да симулирам, че свършвам шумно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: f41f8dbe1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да симулираш в никакъв случай. Нито ще ти е приятно на теб, нито на приятелят ти, ако разбере, че всичко е таетър. Ако се отпусенш и спреш да мислиш за всичко и се оставиш на удоволствието ще се отпуснеш. Преодолей всички задръжки, няма кой да те съди за каквото и да било, всичко се случва само между вас. Изживей удоволствието така, както го усещам било то тихо или шумно.. просто трябва да забравиш за всичко за да се отпуснеш :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 13376f4420
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е кво толкоз ще ти стане да му направиш кефа на човека. Да ти имам проблема. Номер 1 много егоистично.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cd462ba4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Послушай 1.
Иначе, освободи се от притесненията си. Нямаш ли и ти нуждата в този момент да хапеш и да викаш?
Ако е така, покажи го.. има си жени, които скимтят, но издават звуци все пак. Като мъж е меко казано странно да не издава жената никакви звуци при секс, да не показва страстта си по някакъв начин - това иритира и разочарова. Такива жени мъжете наричат помежду си „дърво в леглото“.
Не само той ще иска да има страстна и освободена любовница в леглото, всеки мъж го иска, а притесненията ти са неоснователни. Научи се да харесваш тялото си, да не се притесняваш. Отиди на сексолог ако трябва, но се освободи от притесненията си, защото сексът за мъжете е най-важното в една връзка. Може да си Клаудия Шифър, но ако си „дърво“ скоро ще те остави... И не става дума тук само за шумното свършване, а за всички прояви на страстта... просто мъжът не е имал думи да изрази точно, какво има предвид, а и го е било страх да не те засегне - как би прозвучало „Не бъди такова дърво в леглото“.
И още едно съветче, вместо да чакаш той да се погрижи за теб, не е зле ти да поемаш също инициативата. Дървото е дърво, защото стои и чака да бъде обслужено.
Събуди се!
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 14c6809f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не, не съм дърво той сам ми го е казвал, поемам нещата в свои ръце, пробваме най различни пози и т. н... Показвам това което изпитвам.. пъшкам, охкам но до там, а той иска едва ли не да крещя, за да му покажа че е перфектен в леглото..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 02136f31fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами да ти купи микрофон, да му имам и претенциите!
На порното трябва да пишат, че уврежда слуха! ....и мозъка
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 43bb2651d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък съм много шумна, крещя доста.
Ужас! Първият път като се извиках и му падна, реши, че нещо ме е убил :))) После ми свикна и много ми се кефи, че съм шумна.
Но на моят проблема му е, че не му казвам кога свършвам, защото той винаги ме предупреждава. Но на мен просто ми е смешно как трябва да кажа... "Идва! " "Свършвам след малко" или подобни, каквито той ги казва. Аз ще прихна да се смея сама на себе си и ще разваля кефа и на двамата и затова започвам да викам по-силно и... това си ми идва отвътре като преживявам оргазъм се вкопчвам в него, защото имам чувството, че някой трябва просто да ме държи и после като бурята отмине се смея... не някакъв истерично такова, а просто един кратък звънък смях и той се научи и само ме дебне и ми надзърта в очите. Става му много кеф като ме види така, защото се чувства способен. Мъжко его - какво да ги правим като са толкова суетни :)

Но ако трябва да съм честна крясъците ме освобождават. Някаква подсъзнателна настройка е. Имам усещането в този момент за свобода, свободата да изпитам удоволствие и да не се срамувам от това. Да викам и да дращя ме отпуска. Давам си правото секса да ме изкарва извън собствените ми рамки. Вътре в главата ми, някъде в подсъзнанието се случват чудни неща, когато започна да викам. Колкото и шантаво да ти прозвучи това ми връща едно детско преживяване. С приятелчетата ми отивахме на някое високо място. Блок ако сме в града или някой хълм ако сме си в провинцията при баба и крещяхме с пълно гърло, а после се смеехме до припадък. Някак... не знам.. не мога да го обясня може би много добре, просто се чувствам.. свободна, даваща си сама на себе си правото да изразявам това усещане за свобода, а смеха после идва от само себе си като сладък завършек.

И аз съм добре, а той е на седмото небе, че пак ме е отвел.... там.

Просто опитай, ако не ти хареса - ок, спираш. Но не се настройвай - аз съм тиха и точка. Опитай - нищо не ти пречи. Почувствай оргазъма с цялата си същност, не само с мускулите в интимните си части и сама ще се учудиш на звуците, които ще издадеш...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker