Желание за тройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Желание за тройка
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 5793 пъти
Със жена ми сме заедно от 9 години. Много ми се иска да правиме тройка с нея. Това е. Мисълта как в путенцето й влиза друг хуй и как друг й мачка хубавото сочно дупе ми харесва и възбужда. Иска ми се докато друг я опъва, на мен да ми лапа и обратното. Така много други неща. Какво да направя? Как трябва да се постъпи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: b8a18ba57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ние с жена ми правим тройки с още един мъж от няколко години. Като казвам правим, случва се един-два пъти в годината.
Чувството, изживяването и гледката са уникални. Женичката и тя много се кефи да й се въртим с още някой пич. Щом искате опитайте...
За съжаление няма сериозни и точни мъже. Повечето като стане въпрос за тройка се държат все едно са с най-голямата курва.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: de7c77e3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   И ние с жена ми имаме такива фантазии. Тя е широко скроена и е навита и за тройка с жена. Като цяло имаме страхотен сексуален живот и подобни екстри не са ни нужни, но по-скоро и двамата ни води любопитството да си разширим границите на комфорт. Не сме имали и кой знае какви сексуални контакти с други хора преди да се срещнем и предполагам това също е фактор в образуването на такива мисли.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f24de18ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   За тези неща авторе, трябва като цяло и двамата да сте разкрепостени. Жената трябва да си го иска това и трябва да е доста ненаситна, за да поеме по 2ма. Аз съм опитвала и мога да кажа, че не е нещо лал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 615769cfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   До номер 1. Аз съм навит на 44 г съм.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 99d0213c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Аз искам докато чукам тясното котенце на жена ми друга мацка да му смуче топките или да прокарва езика по ствола на пениса ми докато сме на задна. Направо се разтреперих от желание. Но няма как да стане, защото просто моята жена е страшно ревнива и даже не ми е минавало през ума да и предложа.
Иначе с един приятел, с който ходехме едно време на фитнес оправяхме една кака, която сама ни го предложи и то доста редовно. Бяхме млади, а тя недоебана от мъжа си и ние и давахме двойна доза. Искаше след тренировка да не се къпем, а направо да ходим потни при нея. Облизваше ни целите. То бяха цели програми. Направо не зная как ги измисляше тези работи, които искаше от нас. Абе луда младост.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fa9ced1c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До н. 5-ти си навит, но мен, ако питаш и автора на поста и коментиращите в такива теми-са сополанковци, които прекаляват с порното, сигурно някои от тях са още в Основното училище.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b6c32cbcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   N8, мен ако питаш - "хора разни". Това, че ти не възприемаш нещо, изобщо не означава, че аз не го правя. Друг е въпросът, че намирането на точния "трети" никак не е лесна работа. Той трябва да удовлетворява определени претенции и на двама ни, като и ние (и двамата) трябва удовлетворяваме негови... С други думи - значително по-сложно, отколкото да се намерят само двама...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 27485cc9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Номер 1... Как беше първият ви път и след това? Какво е чувството да виждаш как жена ти прави секс с друг? На нея харесва ли й? А това теб не те ли дразни? И ако не е тайна, на колко години бяхте, когато почнахте?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6acdc6ccf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До номер 10, номер 1 съм!
Тя беше на 31, аз на 34! Бяхме почти 10 години заедно. Не ми е било гадно. И двамата, смея да твърдя, не бъркаме сексът с любовта и обичта! Бяхме семейство с едно дете тогава, сега сме даже с две деца.
Имаше притеснение, но да видиш жена ти като мръсница за мен е просто УАУ! И половинката се изкефи, да! Те също са первезни (жените имам предвид) и си имат своите мръсни желания. А дали ще ги споделят на половинката си е въпрос на доверие, разбиране, широкоскроеност и тн.
А първият ни път се получи много добре, беше със свястно момче на 26-27 години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 89a2dc13ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Авторе, жена съм и съм правила тройка. Много е важно да намерите точен мъж, защото повечето се крият като мишки по сайтовете т. е. женени, с някакви странни професии, абе не е лесно това. Не очаквайте още от първия път да бъде нещо ненормално, но мога да кажа че с всеки път става по-добре и по-добре.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b67c627e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12, би ли споделила къде ги търсите/намирате? В сайтовете казваш все на семейни попадате, които не са наясно какво искат? Не е истина, че само на такива им се ебе (или кой знае какво изобщо им се прави). Има толкова самотни млади на сухо... и не толкова млади... Имате ли опит с двойка? За някакви типични проблеми да споделиш нещо?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 89a2dc13ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 13, от 12. Напиши сайт за резкрепостени в интеренет и ще ти излезнат , само в един от тях си получават бързо нещата. Зависи какво търсите, ако са мъже, повечето са такива семейни, някои половинки знаят, други не има мъже с приятелки, има и нормални и т. н. С двойка не сме правили досега. Тъй като си написал че искаш тройка с мъж, поне при нас така беше, че в началото го карахме по-бавно, все пак 100 процента в теб, авторе, ще се появи ревност, но за кратко. С всеки следващ път, ще се отпускате повече и повече и ще разберете, че това е просто игра и сбъдване на фантазии и все повече ще ви хареса, но наистина трябва да сте разкрепостени и да сте добри в леглото, да ви е готино както само когато сте двамата, така и да знаете как да се забавлявате с трети или четвърти човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 36256bf7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мъже лесно се намират в такива сайтове! Виж жени... повечето или са семейни, или си чешат нуждата от внимание.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 89a2dc13ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Жени за тройка много трудно се намират, но има много жени с любовници като партньори за суинг.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e4f1186585
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До автора. Един добър познат ми предложи да правим подобно нещо. Каза че не го предлага на добри свои приятели за да не се разчуе, а и после знаеш ли да не започнат сами да настояват и да притискат него или жена му. Интересно беше какво да кажа, диво)) поговорихме в началото през вайбър, обсъдихме кое къде граници, а после се срещнахме на по чаша вино.... крисдантес кльомба майл точка бг. Пиши ако искаш да ти раскажа по натам

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f7c9eef07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Аз започнах да подготвям жена ми за тройки отдалеч. Първо й подхвърлих между другото ;) идеята за тройка, докато правехме секс. Така разбрах, че нямала нищо против да я поклатя и с приятел, ако е достатъчно възбудена. Това беше достатъчно, за да продължа без да се притеснявам открито да й говоря колко ме възбужда мисълта да гледам как духа на друг или как я клатят пред мен на дивана… По време на секс нямаше проблем с тройките, но след това усещах едно леко колебание у нея. Реших да рискувам и да тласна нещата напред. Обадих се на един неин познат - като студенти имали задявки, но без секс. Познавах го - бяхме се виждали тримата няколко пъти. Бях дочул, че е разведен. Това улесняваше нещата. Обадих му се. Обясних му бързо какво съм планирал. Без много увъртания той се съгласи да участва… И така, в уречения ден и час, предложих на жена ми малка вечерна разходка наблизо в парка. Там “случайно” се засякохме с нейния познат. Жена ми, нищо неподозираща, беше приятно изненадана - отдавна не бяха се виждали. Разприказваха се… и той от дума на дума “разбра”, че отскоро живеем наблизо. Любезно предложих да довършим разговора си на хладно вкъщи. Вървеше по план - тримата вече бяхме вкъщи с по чаша бира в ръка :) Нали знаете, какво се случва, когато обърнете една, две чаши бира? Правилно - посещавате тоалетната :) Разбира се, аз бях първи ;) Влязох в банята и бързо закачих от вътрешната страна на вратата една от прозрачните й нощнички с предварително подготвена бележчица, в която обяснявах, че няма нищо случайно в разходката, в срещата и… каква е истинската цел. Обясних, че госта ни е запознат с плана ми за тройка и оставям тя да прецени, дали момента да направим сефтето е подходящ. Ако иска да направим тройка, нека даде знак като пусне душа. Ако не се чувства готова, нека се върне при нас все едно нищо не е видяла… После бързо се върнах в хола и нетърпеливо зачаках. След малко и на жена ми се допишка. Извини се, че отива до тоалетната и излезе. Ние наострихме уши - ще пусне ли душа :) Ето, пусна водата в тоалетната - дотук добре. Ама след това… ни звук ни стон. Нищо!!! Стои в банята и не излиза. В началото се притеснявах дали ще забележи бележката ми. Сега се притесних, че е прочела нещо, което не й харесва… Уф, май по-добре беше изобщо да не я вижда… Гледам госта ни - и той се поти на дивана. По едно време му казвам - най-добре си тръгвай, аз ще се оправям с кашата, която забърках. Той опита да се пошегува, за да излезем и двамата по-лесно от неловката ситуация - добре, казва, няма проблем, длъжни бяхме да опитаме. Надига се от дивана… и в този момент - БИНГО, душа се пуска! Той ме гледа въпросително, аз му смигам - чакай, никъде няма да ходиш! После, за да успокоя не толкова него, колкото себе си, му викам - спокойно, имаме достатъчно време да се подготвим, жена ми ще остане под душа поне 15 минути… Сваляй панталона, достатъчно дълго чакахме! Оказах се прав - имахме достатъчно време да се съблечем голи (по мое настояване), да изберем някой от еротичните канали по TV-то, дори да му покажа няколко снимки на жена ми от личния ни архив ;) Както и очаквах, снимките така го оКУРажиха, че аз останах доволен, камо ли жена ми ;) А тя се появи точно навреме - беше с прозрачната ефирна нощничка… свят да ти се завие. Не очакваше да ни види голи, това малко я постресна, но както се и надявах - подейства й адски възбуждащо. Особено като зърна и бухалката на госта ;) Поруменяла, каза нещо от рода на - ма вие двамата май доста дълго сте ме чакали… и без да чака покана, седна помежду ни на дивана. Дайте да ви помогна - хвана по един инструмент във всяка ръка. Аз я питам - сега с какво да започнем, а тя се смее - искам да ме слушате момчета! После дяволито ме поглежда - много добре знаеш с какво - с вътрешната страна на бедрата - и преметна краката си върху нашите. Почнахме да я галим… Нощничката й се вдигна, както беше разкрачена, откри се една вълнуваща гледка… Извади и гърдите си - да си поиграем и с тях, както обясни :) Оказа се, че гостът ни отдана не беше пипал жена - трябваха му няколко минути, колкото да посмуче малко гърдите й, да пъхне пръсти в мократа й хралупа и… дишайки тежко се изпразни в ръката й още докато му лъскаше бастуна. Аз супер се изкефих като видях как спермата му се стича по ръката й. Не се притеснявай - му викам - следващия път ще бъде в нея! Гледай как ще го правите - и помолих жена ми да ме възседне. Беше много възбудена - личеше си и по темпото, с което ме яздеше, и по щръкналите зърна на гърдите й, които буташе в лицето ми… И аз бях възбуден до пръсване, но слава богу, успях да устискам докато жена ми даде първите признаци, че свършва и я стиснах здраво за ханша. Движех я върху кура си с бясно темпо, без да обръщам внимание на нейните стоновете… Спрях едва когато експлоадирах мощно в нея. Тогава се прегърнахме - направо се залепихме един за друг - бяхме зверски потни. Тя се отпусна без сили, краката й още трепереха от възбуда, устните й бяха ледено студени… Очите й блестяха - нямаше нужда да ми казва, че е щастлива… Оттогава, винаги когато имаме възможност, каним у дома нейния познат :) Оказа се идеалният партньор за жена ми - не е много сексуален, но прави всичко, за което го помолим. Доволен е от връзката ни - не му се налага да търси други жени за секс, от жена ми получава всичко от което се нуждае. Имаме си доверие, правим необезопасен секс. Обичам да гледам конвулсиите му, когато жена ми го изцежда. Да виждам спермата му, полепнала по къдравите й косъмчета… Да знам, че ще й държи дълго влага след секса в буквалния смисъл на думата :) Тези тройки по никакъв начин не вредят на взаимоотношенията ни. Напротив, доставят огромно удоволствие и на трима ни.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 часа
hash: 63e3404906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 18 добър сценарий ще го взаимствам! Идеята за ношницата с бележката е генална и после голи да я чакате да не се притесни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker