Сексуално незадоволена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексуално незадоволена
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 13475 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 25г. За пръв път правих секс на 20. От тогава съм имала петима сексуални партньора (четирима мъже и едно момиче). Не бях правила секс близо 2 години. Дори не чувствах кой знае каква нужда. Мастурбирах 2-3 пъти месечно и толкова.

През това време така и не срещнах човек, който да ме привлича поне физически, че да си легна с него. Просто не мога да правя секс с някой, който не ме привлича поне мъничко и към когото нямам никаква тръпка.

Преди пет месеца се запознах с мъж на 30, който се оказа обвързан (има приятелка). От моя страна имаше страхотно желание за интимност. Адски бях привлечена от него. От тогава поддържаме сексуална връзка - виждаме се 1-2 пъти седмично. Не знам какво ми стана, но в мен се отключи нещо. Започнах да мисля много често за секс. Само като го чуя по телефона и се възбуждам. Много ми е приятно да го усещам в мен... Харесва ми близостта с него.

Но не се чувствам сексуално задоволена. Правим си френска, изпробваме различни пози, но сякаш не ми е достатъчно. Усещам, че имам нужда от пълноценен секс поне веднъж дневно, но нямам постоянен партньор. А и Той не е добър любовник. С езика и устните не се справя много добре там долу. Усещам повече болка, отколкото удоволствие, но пак казвам - много ме възбужда и ми харесва интимната близост с него. Харесва ми да усещам тялото му над мен, дъха му в ухото си и т.н.

Но вечер като се прибера сама вкъщи, взема си един душ и така ми се иска да се впусна в едно сексуално приключение... Но съм си сама. И къде да намеря някой, с който да задоволя тази си потребност, като не съм от типа жени, които ще отидат в дискотеката с цел да си търсят нещо.

Пък и не мога току-така да си легна с някой, без нещо в мен да трепне и да ме накара да го желая. А съм млада, кипя от енергия. Като цяло съм динамична личност, не обичам да се застоявам на едно място, без да правя нещо. Усещам, че трябва да задоволя този мой глад, но съвсем не ми е достатъчно да правя секс 1-2 пъти седмично и то не когато искам, а когато има възможност.

Мастурбирам, но не е същото като с партньор. Не знам вие как може да ми помогнете, но все пак много глави мислят повече от една (макар и не винаги ;)). Благодаря на всички, които ще вземат отношение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 359a96f0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми или си намери твой си мъж който да те чука всеки ден или се абонирай за жиголо. Ако ти му беше приятелка сигурно щеше да се помъчи да те задоволи, но като си само за разнообразие защо да се мъчи човека.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2fc2ed9490
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нимфоманка си. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4592e03078
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вината е поравно, според мен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5d9e17896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хектор извинявай, но жена, която иска секс всеки ден е нормална жена, а не нимфоманка. Виж ако го иска по 3-4 пъти на ден би бил съвсем прав. Към номер 1 - това, че ще си има "нейн" мъж никак не и гарантира, че ще я чука всеки ден - аз си имам мой и то официялен, но ако се случи и веднъж седмично трябва да съм щастлива. Освен това ако някой не ти пасва в леглото независимо дали си официален или за разнообразие... няма да ти е ок. Това с жиголото е просто без коментар.
Аз също като теб се чувствам крайно незадоволена - на 32 години съм и определено веднъж седмично не ме удовлетворява. Минах през старание към мъжа ми, предразполагане, изненади, разговори... за всички дето ще ме критикуват, но не помага. И аз като теб реших, че ми трябва сексуален партнъор, само дето идея нямам как да го намеря.... С познати е сложно, с непознати за мен е трудно приемливо, сама и със секс играчки - хич не е същото. За жалост те разбирам напълно, но немога да ти кажа как точно да решиш проблема. Е определено имаш едно съществено предимство - не си семейна. Желая ти късмет... и аз бих се възползвала от добри идеи по темата :) Виктория

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 986c786d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   А ти сливи в устата си ли имаш, че не му казваш какво да прави като се спусне "там долу". И това "там долу" няма ли си име дявол да го вземе?
Лола

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 359a96f0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Браво Лола, този път ми хареса. Една жена може да си прави с мъжа каквото си иска, стига да знае как. Мъж съм и си го признавам. Имате си начини и методи. Номер 4, за това че твоя е изгубил интерес към теб си е само твоя вината. Който го може, го може. Другите реват, обвиняват и се чудят какво става.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e3a0017c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересно ако беше мъж и беше спал с мъж какво щяха да кажат тук.
Може да ти трябва женска "ласка" :Д.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e3a0017c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Интересно ако беше мъж и беше спал с мъж какво щяха да кажат тук.
Може да ти трябва женска "ласка" :Д.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e3a0017c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Интересно ако беше мъж и беше спал с мъж какво щяха да кажат тук.
Може да ти трябва женска "ласка" :Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4d315fc858
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много добре се изказа номер 5. Браво!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b7762aca90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А задавала ли си си въпроса дали всъщност не си лезбиика. Започнала си доста късно да правиш секс и имаш и една такава връзка. Възможно е да спиш с мъже поради това че си отраснала в среда с отрицателно мнение към хомосексуалността от там идва и отговора за незадоволеността, поне така си мисля без да претендирам за нещо категорично.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3d603d8e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   И аз на 20 почнах сексуалния си живот, сега съм 28. и аз също с "официалния" си мъж не можем да се разберем по този въпрос -колко често.. В крайна сметка като се замисля - ако беше по-... навит от мен сигурно щеше да ми изневерява! така че всичко си има и положителната страна:) Но за твоя проблем : момиче тва не е проблем :) Свободна си ,млада, флиртувай и се наслаждавай :) другото ще дойде

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dc9177d18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Ох, хора, честно, не мога да разбера някой от вас, като кажете така - млада съм, красива съм, ама съм незадоволена, какво да правя и... какво и кой чакате и защо се помайвате, не знам. Ми като го няма принца на бял кон още, хващайте някой обикновен, свободен младеж и се почвайте. Секса си е секс, и без любов може да се прави, и понякога води до любовта. Излизайте, флиртувайте, живейте, избирайте си мъжете и си правете купона, защото после като остареем само спомените ще ни греят. А дамата, която има мъж - не се мъчи с него, такива мъже заслужават само рога, и то големи и разклонени

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0f72bce968
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Здравейте! Аз съм авторката. Относно дали съм лесбийка... по-скоро съм бисексуална, както всеки човек. Привърженичка съм на теорията, че всеки от нас носи двете влечения у себе си, просто едното се подтиска в следствие на средата, възпитанието и т.н. Аз поне за себе си съм го осъзнала. А и нямам отрицателно мнение за хомосексуалността.

И на т.нар. ми "любовник" съм му давала насоки, но той едно си знае и това си прави, като си мисли, че върши чудеса. Може би наистина трябва да започна да флиртувам повече, да се забавлявам, без това да ми е като някаква конкретна и крайна цел. Някои неща идват, когато най-малко ги очакваме. Но е трудно, докато двама души си напаснат в секса. Просто съм такъв човек, че трябва нещо да трепне в мен, да ме накара да пожелая отсрещния, за да си легна с него. Но доколко ще си допаднем - въпрос на късмет.

Преди известно време имах по-интимен контакт (не секс) с един мъж. Държа се много нежно и с пръстите беше много умел, но от моя страна липсваше онова, което да ме накара да го пожелая и се ограничих само до натискане и взаимна мастурбация. Просто му отвърнах, за да не стоя като дърво, но определено ми липсваше желание. При мен, като че ли трябва да има духовно удовлетворение, че съм именно с този човек, а след това и физическо.

В настоящата ми връзка (да го нарека връзка) го има това духовно удоволствие, че именно този е човекът, просто ми липсва чисто физическото. Хубав ден на всички! Ще следя темата с интерес.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2aa3bcc552
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 4 съм. До номер 6 - Благодаря за коментара, но ще ми позволиш да ти възразя - че имам вина - имам, но да е само моя - не съм никак съгласна. В отношенията между двама души играят важна роля и двамата. Освен това не рева, не обвинявам... споделям опит - нали това е целта все пак и най важното търся решение...

Номер 13 - това, че твоят не е по-навит от теб никак не значи, че не ти изневерява (не казвам, че го прави, а просто едното няма много общо с другото)
Номер 14 Браво за коментара и благодаря за разбирането :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 115842c906
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Ами много бих искал да те задоволя, но пък ти няма да искаш. Затова по-добре си задай въпроса ЗАЩО всъщност седиш незадоволена!?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 97086e6f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Здравейте :)

Лола го е казала много добре и въпреки това, просто има хора които се раждат "научени" (да карат кола), има такива които по-късно "все пак се научават" и разбира се последния вариянт... колкото и да се учат си ходят с градския транспорт :Р

Колкото до авторката, чудесно те разбирам че трябва да "усетиш" човека с който да пожелаеш да се изчукаш! Аз го наричам 9-то чувство (не знам защо :Д).
Моя съвет към теб е, ако става дума просто за секс, а именно да си задоволена - увеличи броя на партньорите (в конкуренцията се ражда качеството :Р ).

Толкова от мен, по-здрави :)

М - 29 - София

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f4821dde44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Защо не потърсиш човек с повече опит. Тогава може и да се сбъдне мечтата Ти....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7c32f4df7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Предполагам че твоят приятел не те докарва до оргазъм, а си свършва работата и си отива. Още предполагам че не е чак толкова добър любовник, след като не може да те лиже нормално и да те свърши с пръсти след като не е успял да свърши тази работа с пениса си. Ако има нещо което много искаш да ти направи го помоли.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d17b3c0cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   хах толкова ли не можеш да срещнеш мъж за секс?? Който да те привлича само за секс? Ти си обратна мила!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 86000b8758
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Моля ви не се нахвърляйте така на автокрката!!!
И аз съм незадоволена. Нормална съм, имам връзка, живеем на семейни начала и живеем добре разбираме се, но стане ли дума за секс...
А аз се побърквам само за това започнах да мисля.
Един път в седмицата ми е малко, а пък и не винаги успявам да свърша защото съм като пренавита пружина.
Само секс ми е в главата, само като ме докосне и съм готова да се разкрещя.
Прекарах дълги и безсънни нощи в мисли и сълзи.
Авторката един съвет от мен ти не си обвързана с този човек търси си си половинката. Секса е важен много важен!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 97086e6f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   25. Много си крайна :) Просто явно момичето не е толкова освободено като теб (приемам че си без шнурче между краката :Д :) )

От животинското привличане са се родили много безпаметни нощи (мъррр), но хиените се срещат рядко (за това е и толкова сладко :р )

По-здрави от мен

М - 29 - София

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fe68122527
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   26 - когато една жена не е много атрактивна,
сексът става с времето все по-малко и така се получава незадоволеност

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bcb67a6f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Няма пълно щастие - почти винаги духовната близост е за сметка на физическата и обратното.
До авторката - експериментирай, запознавай се с нови мъже, възможно е в някой от тях да откриеш нещото, което в момента ти липсва. Всичко ще се нареди от само себе си. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1940ee8843
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Казва се хиперсексуалност. Аз съм мъж и имам същите проблеми. На жена ми и стига 1-2пъти в седмицата(макар че свършва всеки път). На мене ми трябва сутрин и вечер. Като я търся ме отрязва:ненаситник, вчера си взе дажбата сега пак ли и т. н. Засега мастурбирам по 1-2пъти на ден. Не искам да и изневерявам защото я обичам. Но в главата ми се въртят само мисли за секс. Даже мислех да отида на лекар, но прочетох много по тази тема и видях, че не съм само аз така.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cc0489c926
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Намери ли си някой

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9e0c792340
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Бих желал да изпиша цялата китайска азбука с езиче... точно на онова местенце;) -georgeobg

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9ec4b29fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Позволете ми да се обърна към съвкупното женско съсловие. Скъпи мои дами, аз като мъж и като всеки друг мъж нямам ни най малката представа къде чувствате, какво чувствате и как го чувствате. Престанете да си въобразявате, че сетивната ми система е свързана накъсо с вашата. Няма такова нещо! Ако искате да получите вашата част, бъдете така любезни да дадете ясно и смислено указание къде, колко и по какъв начин. Нали искате връзка? Ами дайте тогава обратна връзка за това кога е добре и кога не е. Ето например моята приятелка беше смаяна да научи, че при мен цялата сексуална чувствителност е съсредоточена в няма и два квадратни сантиметра от организма ми, а оттам нататък е изцяло екстровертна - как я възприемам нея. Тя пък от своя страна е осеяна отгоре до долу с ерогенни зони, които които по много мил и вълшебен начин ми показа къде са и как се борави с тях. Та по тази причина сексът между нас е върховен и не чувствам каквато и да е необходимост да се занимавам с други мацки (за тяхно учудване и неудоволствие).

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c5ee6514ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   И аз съм незадоволена, и необвързана, и не мога да си легна с всеки - пък дори и да ме привлича първично. Без да се опозная и привържа към мъж, секс не мога да правя, а така ми липсва. На 26г. самостоятелна, с добра работа, нне съм от грозните, но не съм и страхотно "парче".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker