Уж възбуден, а без ерекция??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Уж възбуден, а без ерекция???
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1790 пъти
Имам нужда да си изясня един въпрос-най-вече очаквам мъжете отговор, но ако има и дами, които са попадали в сходна ситуация, могат да споделят. Преди време имах кратка връзка с мъж на 40+, който за съжаление доста пие, да не кажа, че може би си е направо зависим, и при секса имаше проблеми с ерекцията- не му ставаше само от целувки, докосвания, включително и от лизане или понякога горе-долу. А иначе имахме желание и страст за секс много, добре изглеждам и той ме харесва, но не го коментираше това, все едно нищо необичайно няма, със свирки му ставаше, но общо взето и по време на секса ерекцията му беше променлива, имаше случаи, в които не можеше да свърши, а в други, когато явно не беше пил толкова, свършваше много бързо, дори и при повторен акт. От контекста на разни разговори за минали връзки междудругото е споменавал, с коя не бил свършил, с коя не го вдигнал, т. е. това с мен не е прецедент, но някакси останах с впечатление, че не го асимилира като проблем, все едно не се отнася до него, просто така си го споменаваше като част от целия разказ, а не да се оплаква, че това му тежи. Докато ме е целувал се е случвало да ми каже: "надървих се", а както очаквах, не му беше станал и понеже ми беше прикипяло като цяло от тази връзка, не се въздържах и му казах, че не виждам да е така и той каза, че не бил на 20г. Възможно ли е такова чудо при мъжете - хем да твърди, че е възбуден, хем да не е надървен??
За мен това поведение е странно, може би защото не съм имала опит с човек, който има зависимост към алкохола и исках да ви питам дали според вас той разбира, че има проблем с ерекцията, но чисто психологически да се прави, че такъв няма, просто като един вид защитна реакция за пред жените?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 717f8089c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Когато си надървен си си надървен. - Божинката!!! Няма друг вариант.
А това пиене, цигари, нездравословен начин на живот му е проблема.
Отделно след като прави и тези неща, най-вероятно и не тренира, така че.....Друг вариант е да отиде да му сложат например "Небидо" след като се е посъветвал с доктор, че да живне малко и да преосмисли начина си на живот!
Ако не му пука може и каузата да е загубена вече!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d6d6846e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Аз съм на 30, последната година не бях правил секс, иначе имам високо либидо и мастурбирам доста, също така и пия.
Тези неща, в комбинация, докараха същия проблем, който описваш.
В момента имам приятлека от 2-3 месеца, и първите пъти, когато правихме секс се случваше точно това, което описваш.

Отидох при личния ми лекар преди няколко седмици, защото искам да реша проблема. Той ми изписа някакви добавки - за черен дроб, за имунитет, такъв тип, и ми каза да спра да пия, защото съм перманентно интоксикиран.
Проблемът се реши за няколко дена.
Е, и на мен не ми става само от целувки и милувки, ама като се стимуралим с ръка или тя мен, се получава. Е, вчера правихме здрав секс 50 мин нон стоп. Вика ми "абе защо с всеки изминал ден ти става по-голям?" хаха.

Та това е моят съвет, от личен опит:
- спира алкохолът (или по-скоро си намираш не-алкохолик)
- хранителни добавки, екстракти, бабини зъби, нещо за простатата също
- Триптозан също помага, ако пиеш много алкохол (хранителна добавка е)
- физически упражнения и здравословна диета
- също така редовен сексуален контакт с теб и никаква мастурбация.
- ОТНОШЕНИЕ. ОТ ТЕБ. Не трябва да го комплексираш, ами да го окуражаваш, крайно възможно е, ако дълго време не е бил с жена, подсъзнателно да го притеснява самото присъствие на друг човек в стаята. Ако му пилиш за този проблем, само ще се влоши

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 30ef47a277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Към 1. За съжаление наистина не видях воля да си промени начина на живот, не го виждам да откаже алкохола, тази зависимост съм чувала е най-трудната за отказване, дълги години е така.Посъветвах го нещо да спортува, понеже си говорихме на темата за пиенето, че по принцип не действа добре не само на физиката, а и на психиката, даже мен това повече ме огорчаваше - сменяше настроения., сприхав и т.н., но той си намираше оправдания. Абе въобще даже сексът ми беше по-малкият проблем, бях готова и това да приема, но поне да се държи адекватно.Това са дълги години системна злоупотреба, но каквото било било...жалко защото не ми се случва често да имам такова привличане към мъж и той да се окаже зависим.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 30ef47a277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Към 2 И той нямаше проблеми с мастурбацията, споделяше ми че често си е възбуден сутрин и си прави чекии, даже на мен ми беше чудно как за това няма проблем да е надървен и то често, а за секс има проблем.Ако е вярно, което ми е казвал е имал периоди от по няколко месеца, в които не е правил секс и сигурно си е свикнал да се замозадоволява. Но при него все пак и годините, освен пиенето си имат значение. Все казваше, че е много сексуален, и за това ми беше чудно в какво точно му се изразява това, след като не го вдига на сто процента...чувала съм, че даже някои мъже, на които вече не им става искат само да лижат жените и се зачудих какво ги кара да го искат след като не се надървят..явно психически се възбуждат, а физически не...та и при мен нещо такова се получи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d889f92d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Според мен на този мъж му е омръзнал секса с теб и го прави, за да отбие номера.Също ако гледа порно този мъж, най-вероятно мастурбира на порното и ти не можеш да го възбудиш толкова силно, колкото искаш, понеже не изглеждаш като от някое порно видео.
Може да има и някакъв здравословен проблем с простата или нещо подобно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 184ecaa8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм на 31 години без ерекция, но съм и с нисък тестостерон. Трудно се и възбуждам, камо ли ерекция. Не мога да си позволя дори един път в годината да правя секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ab9c6fe72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   На 40 здрав мъж няма как да има проблеми със секса. Имат проблем тези с алкохола, цигарите, наднорменото тегло, наркотиците и разните хормонални преапарати, които се пият в силовите спортове. Нормален здрав мъж си вдига самолета нормално до над 55. Да, тестостеронът спада, може да не му се прави секс всеки ден по два пъти и вече да не му става само от полъха на вятъра, но чак такива драми като описаните не е нормално да има.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1fef6a8a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към 7. За съжаление е от алкохола, просто явно предпочита да си я кара така, да залъгва себе си, а покрай това и мен, че е много сексуален, надървен и т.н. и да се оправдава с възрастта, защото в противен случай трябва да спре алкохола, а той няма воля за това. Жалко, но в крайна сметка всеки сам си избира как да си изживее живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker