Как да спра да бъда гей? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да спра да бъда гей?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2208 пъти
Здравейте! Пише момче на 20 години. Искам да споделя своя проблем с вас и евентуално да получа съвет. Смятам да започна веднага без да изпадам в ненужни подробности.
Проблемът е непрестанното ми желание да правя секс с мъже, но не искам връзка с мъж. Никога не съм искал да споделя живота си с мъж и да съм обвързан с него. Искам да използвам мъжете само за секс, да се изчукаме и да си ходим. Чувствам се като някаква к*рва. Девствен съм, но не ме е срам от това. Определям себе си като бисексуален, защото съм правил опити да си намеря приятелка, излизал съм на срещи, но неуспешно.
Искам да си намеря приятелка, искам да създам семейство и да споделя живота си с жена, а не с мъж. Нищо против гейовте, аз също съм такъв в някаква степен, да не кажа на 99%.
За съжаление гледам само гей порно, но искам да спра да гледам каквото и да е порно, но не мога. Искам да се "излекувам" от хомосексуалните си мисли. Трудно е, че може би невъзможно. Дори си направих профил в Grindr, за да си намеря някой, с когото да спя. За радост още не съм намерил ... хаха ... пълно е само с бъзльовци и фалшиви профили. Дори, когато ходя на почивка в Гърция и само се заглеждам по мъжете. Единственото нещо, което съм правил с мъж е, че лапах на един приятел, което не е малко.
Не искам да оставате с впечатление, че съм 100% гей. Не е така или поне ми се иска да не е така. Много харесвам жените, но и те много се дърпат и веднага те слагат в приятелската зона. Правиш им комплимент и вече излизат с номера "Имам си приятел" или "Не си търся връзка на този етап".
Не знам дали само това, че ме отлбъскват жените е причина за моите хомо - мисли или и насаждането от обществото също. Не ми личи да съм гей като външност или като държание.
Общо взето това е проблемът ми. Не искам да бъда гей, но как ще стане.
Благодаря за отделеното време и ще се радвам да прочета вашите съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: fadd3015a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Бе едва ли можеш да спреш да си гей, ама вземи да си извикаш няколко к*рви и им кажи как стоят нещата. Може даже да им е интересно да се опитат да те върнат на правилния брях ;D

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 741bef2064
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Още бяхме деца, но имахме ужасно силно желание да правим секс. И понеже беше абсурдно да навием някое момиче решихме да пробваме с един приятел. Той мен, аз него. Ами нищо не стана потъркахме се малко и това е. Установихме категорично, че такива неща не са за нас. Изобщо ако нещо не е за вас няма да се надървите и всичко приключва. Та мисълта ми е да пробваш щом толкова те вълнува току виж ти избистрило всички глупости от главата. Дали с жена дали с мъж, все ще ти даде някакъв отговор.
П. п И жените могат да си играят с ануса ти, ако това ти е ерогенна зона. Моята жена обожава да си играе там, а аз никога не съм я карал да го прави и се притеснявах много отначало. После установих, че лизането и масажа на простатата са невероятни в комбинация със свирка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 167e48d3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ще ти кажа това, което казах преди няколко години на моя най-добър приятел: НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИШ СЪЩНОСТТА СИ!

И моя най-добър приятел е като теб, бисексуален. Мъжете ги възприема като сексуални играчки, а жените ги иска за сериозна връзка и деца. Не му личи да е гей, не се облича гейски нито пък се държи така. Но е факт, че мъжете го привличат сексуално. При него е така защото е бил изнасилен като дете и от тогава му харесало...Хващал си е гаджета жени и е страхотен човек и приятел. С жените е много грижовен, романтичен, внимателен...По едно време ми беше споделил че иска да престане да харесва мъжете, защото това е грях а той е християнин...и много се измъчваше. Сега му мина и явно се е примирил.

Приеми се такъв, какъвто си. Не се срамувай от твоята бисексуалност. Щом искаш сериозна връзка с жена, чудесно. Но още си много млад, нормално е на 20 да не си имал сериозно гадже. Пък и след секс с жена може да установиш че жените ти харесват повече....докато не пробваш, няма как да знаеш. Но най-важното е да се приемеш какъвто си и да се заобиколиш от хора които те уважават и ценят независимо дали си хетеро или би. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1ca72cb883
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами спри да бъдеш :D Виждаш ли колко абсурдно звучи това, което искаш, няма как да се насилиш да харесваш жени. Спри да подтискаш желанията си, защото само се изострят и израждат. Пробвай с мъж, пробвай с жена и ще разбереш кое е твоето, може да се окаже, че са и двете.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4ff56acc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хормони! Трябва ти завишаване на нивата на тестостерона, защото май естрогенът ти в момента е в повечко. И като казвам повечко - конкурира тестостерона в едно мъжко тяло, което си е сериозно постижение! При това на твоите години... На стари години не би било чак такава изненада.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 24d6899115
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Никви курви няма да оправят нещата. Гей си, момче :) Намери ме в Grindr да видиш тогава игра...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 02bda31aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Като започнеш да харесваш жени и да разбереш истинската стойност и удоволствие на красивото женско тяло, а не да се лигаваш с някакъв гнусен педераст.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 734a93e7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако редовно гледаш гей порно, веднага спри да го гледаш, възможно е това да е отприщило нежелана хомосексуалност у теб. Порното има силата да изкривява човешката психика, до неимоверни размери.

Щом вече си духал на мъж, значи вече си се пуснал по пързалката, и няма връщане назад. Хареса ли ти? Изпитваш ли някакво вътрешно удовлетворение, че си изцедил цял кур, и то със собствената си уста? Чувстваш ли някакво странно, необичайно за мъжете пърхане на "пеперудки в стомаха" и вътрешен прилив на емоция, което изпитват само жените? Ако отговорът на всички тези въпроси е да, значи определено вече си обърнал резбата, и в момента се намираш на левия бряг. Каква е походката ти, докато ходиш? Твърда, тежка, самоуверена и мъжка? Или лека, плаха, колеблива, нежна и лежерна? Жестикулацията ти как е? Правиш ли странни движения с ръцете си, все едно китката ти е счупена и махаш с ръка, за да убиеш муха, летяща около теб? Плезиш ли се, "обелваш" ли си очите често? Гласът ти какъв е? Нисък, плътен и дебел, или тънък, висок и писклив, като на жена? Тези въпроси са съвсем сериозни, повярвай ми, не ти се подигравам. Всичките им отговори следват да подскажат за конгнитивното ти поведение, свързано със сексуалната ти ориентация, което не може да се скрие от околните.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a06f63a44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   До 8, женското тяло е всичко друго, но не и красиво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 76d63c6b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ануса си е анус. Тоест можеш да правиш анален секс с жени и мъже. Свирката си е свирка, все тая кой ще го лапа. Вагината обаче си няма заместител. Ако си падаш пасивен вече е по-сложно, но нищо не пречи твоята мацка да те опъва с пенис колан. Много жени се кефят да доминират мъжа по този начин.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 586449a3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Приеми се какъвто си! А половината от коментарите преди мен са за глоба от КЗД!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2c3f32cafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Проблема се решава. Намери си добър психотерапевт.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0684208f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами за мен не си гей! Спри да си го мислиш и да се самонавиваш. Свирка съм правил в младежките си години на приятел под въздействие на алкохол. Даже му глътнах спермата. Бях ужасѐн - беше ми харесало страшно много. Никога не го повторих. До някъде, защото никога не ми случи подобно обстоятелство. До някъде, защото ме беше страх да не се хлъзна в тази пропаст... Никога не съм харесвал мъже. Не ми допада и такова порно. Даже се отвращавам като видя някои да интимничат. Все пак "се заигравах" с ануса си. Бях си втълпил, че ми е ерогенна зона. Пробвах разни неща, но само сам. Накрая установих, че всъщност заигравките ми не ми носят някакво съществено удоволствие. И спрях. Давам си сметка, че ако обстоятелствата ме бяха предразположили за реален контакт с мъж, е можело да започне наистина да ми харесва. Това само в миналото. Към момента съм абсолютно наясно със себе си, че съм хетеросексуарен.
Твоят живот е в твоите ръце. Ако не искаш да си гей, ТИ можеш да не ставаш (защото все още изобщо не си). Концентрирай се върху свалянето на мадами. Ако трябва ходи на проститутка. От нея няма да получиш най-доброто в секса, но може да отклони обърканите ти мисли за хомосексуализъм.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 83a8425abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   По същия начин, по който можеш и да научиш тигър да няма раета. Демек, не можеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker