Презерватив или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Презерватив или не?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1600 пъти
Здравейте. С приятелката ми сме заедно повече от 3 години. Проблемът е, че все още го правим с презервативи, нея я е страх да не забременее от предеякулационната течност, защото чете по разни сайтове, че дори малък, все пак шанса го има.

В овулация пък като е изобщо не иска и да чуе за секс. На 22 години сме и ни е рано за бебе, но просто усещането без презерватив е далеч по-добро, предполагам.

Какво е вашето мнение, случвала ли ви се е тази неприятна изненада някога?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2c72c7af6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Семеен на 45г. до болка познат случаи. И при нас е така. Но аз свикнах с цервикалната им слуз и в тия дни си я хапвам за неино удоволствие. Естествено и на мен ми е кеф.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ded203b073
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Приятелката ти не може постоянно да гълта хапчета срещу забременяване, затова не бъди егоист и щом още не искате дете-слагай си презервативи и това е. То не може само единият да си гледа кефа и да се оплаква, че не му било комфортно. Но момичето, ако забременее-после всички болки и ядове-ще са на нейната глава. Така, че бъди отговорен и не върши глупости заради единия кеф.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9c414395cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом още 3г. сте с презерватив, то вие не знаете, че истинският КЕФ е БЕЗ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9526a58fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Просто да пие противозачатъчни и давайте без презерватив

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f949512872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Познавам няколко случая, забременели от “предпазване” чрез прекъсване, така че, ако не си готов за дете, по-добре си слагай презерватив.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 73ba1e46a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И с презервативи пак може да забременее чел ли си опаковката и инструкцията? Нищо не предпазва сто процента от забременява и ако е писано ще стане!!! И аз се мислех за най-големият докато не се скъса презерватива и не напълних до дъно една непозната докато не потече навънка. Оттогава си имам едно наум къде го слагам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 729238289d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Какво означава "НЕЯ я е страх да не забременее от предеякулационната течност, защото чете по разни сайтове (...)" ?

Ти не "четеш ли по разни сайтове"? Защо тя проучва безопасността на различните методи за предпазването от забременяване? Естествено, че има забременели от precum - не е често, но е възможно при определени обстоятелства. Тези, дето са писали да пие противозачатъчни, явно нямат понятие от страничните им ефекти. Има лепенки, които имат сходен ефект, но са по-безвредни - макар че пак оплескват хормоните на жената - временно, но пак има потенциални проблеми.

От това, което си написал, излиза че едва ли не теб не те е страх тя да забременее. Когато "рано ни е за бебе" стане "рано ни е за бебе, но и да се случи сме 100% ОК и напълно подготвени", чак тогава го прави без презерватив. Като те удари нагонът, удари една чекия, след това помисли с горната глава.

Поздрави,
М33

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ca5c7c6350
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 6, напротив има един 100 процонтово гарантиран метод и той се казва "Аспирин".
Жената го слага между краката си и го стиска, ако не падне значи няма риск, а ако падне има :)

Сега сериозно казано, то е ясно че и с презерватив има риск, ама то както се казва и да пресичаш улиците е рисковано, но хората не са спрели да пресичат заради това. Просто риска е много малък и е приемлив.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0a0c41727d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ами много е хубаво, че приятелката ти е отговорна и разумна! Освен нежелана бременност, има и много болести, които може да се предадат по полов път. Щом сте заедно от 3 години и предполагам си лягате само един с друг, не мисля, че има риск от болести, за това поговори с нея дали би било ОК за нея да взима противозачатъчни, с тях можете да правите секс без презерватив дори когато е в цикъл/овулация, но ако на нея не и е окей, мисля, че е редно да се съобразиш с нейното желание, нормално е да се притеснява от нежелана бременност. В дните на овулация може да се задоволявате орално, с ръце взаимно и т. н. Все пак това са само няколко дни в месеца :)
Ж24

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5d4aec6131
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автор:

До номер 2: Никога не съм бил егоист и няма да бъда, щом не иска - добре. Въпросът е, че искам мнение от хора, които го правят по този начин и дали е безопасно. Ако все пак забременее ще си го гледаме без никакви проблеми, просто и двамата градим кариери и се опитваме да бъдем предпазливи, но на мен ми се прави без презерватив, защото с него почти не усещам вече, а като чета какво е лиги ми капят. Относно овулационния период - нямам проблем да не го правим тогава.

До номер 4: Не е вариант - не иска да пие, защото има странични реакции.

До номер 7: Коментарът е тип заяждане :). Не съм егоист и не бих направил нищо, което не и харесва. Въпросът ми е насочен към хора, практикуващи секс без презерватив и към такива забременели от секс без презерватив, без свършване вътре. Ако не можете да помогнете, просто не коментирайте. Относно "чикиите" - глупаво изказване, много даже.

До номер 10: Хубаво е да чуя мнение от жена - благодаря за което. Разумни сме и двамата и не правим непремислени неща. Не сме били с други хора, нито тя, нито аз - шансът от болести е нулев. Противозачатъчните за жалост не са вариант, защото не искам да се чувства зле от нежелани реакции. В овулация секс не правим, а именно задоволяване орално /почти всеки ден 69/.

Поздрави на всички :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf7bfdbf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Приятелката ти е умно момиче. Вземи да попиеш малко.

Докато бях в 20те, познавах много хора, които казваха "Бал съм ти и презервативите". После един през друг ми се жалваха, че "жената е напълнила фурната".

Хапчетата, които гълтат жените, влияят доста зле на тях самите от хормонална гледна точка. Най - малкото, което можеш да направиш, е да си сложиш презерватив. Не е болка за умиране. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker