Моля всички момчета/мъже да отговорят! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля всички момчета/мъже да отговорят!
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 3068 пъти
Защо масово мъжете не вярват на жените, когато кажат, че са девствени или, че не мастурбират? Аз лично още не съм пълнолетна, девствена съм и не мастурбирам, гадно ми е и не ми харесва, иначе си гледам порно, кефя се и така. Та, въпроса ми е защо всички мъже си мислят, че всяка една в днешно време мастурбира и задължително не е девствена? Може и момичета/жени да коментират, но въпроса ми е главно към другия пол! Моля модераторите да публикуват историята ми, защото ми е интересно да прочета отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 655aa9bf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз мастурбирам от 16 годишна, тъй като и цилъла ми дойде на 11-ти рожден ден точно.. Зависи как се развива жената. Това е нормална нужда. Иначе девствеността си изгубих на 20.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3766f97233
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Вярвам, че има девствени момичета/жени, но до към 18-20. След това много рядко съм чувал да има.

А за мастурбирането ми е странно, не мога да си представя, че никога жените не мастурбират с години не се докосват...

М26

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 33e575a266
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Щом си още непълнолетна, девстена и не мастурбираш, гадно ти било и не ти харесва тогава защо гледаш порно и на какво се кефиш. Без да си играеш с клитура ли. Не ти вярвам. Дори от любопитство като гледаш една или две жени да мастурбират по отделно или взаимно им се кефиш, но ти не се пипаш там долу по клитора ти. Много странно звучиш. Не мастурбираш но се кефиш когато други жени мастурбират. Пак те питам какво те кефи когато гледаш други жени да го правят. Много нелогична история.
Аз съм жена на 34 омъжена и започнах да мастурбирам на 14 години. Също гледам порно от време на време и мастурбирам когато съпруга ми не е в къщи поради различни причини.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f666445172
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мъжете си губим вярата след като сме били лъгани! Същото се отнася и за жените разбира се. Но в повечето случаи момичето се представя за абсолютно неопитно и невинно, защото това се смята за хубаво, а момчето си завишава бройките защото да си опитен се смята за хубаво. Това разбира се е далеч от действителността. Има много играчи са големи бройки които клатят в мисионерската и кучешката за по 5 минути и всичко приключва. Има и невероятни любовници, но те се раздават за която им харесва, а не където могат да боднат. Същото важи и за жените.
Навремето имах девствено гадже, лично я дефлорирах и съм сигурен, че не е лъгала за това. Казваше че никога не е виждала гол мъж, че не е мастурбирала и тн... После сама призна че е започнала да мастурбира на 13, получавала е стотици снимки на пениси и е правила някоя друга свирка. Та ей за това НЕ ВЯРВАМЕ!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 40fa0f53f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Винаги има изключение във всичко. Да повечете мастурбират, но има и такива които не се пипат. А и за какво да се пипат, когато си имат гадже или мъж до нея.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7e35293e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Как не мастурбираш и гледаш порно, това е направо невъзможно. Стоиш гледаш като филмче с пуканки ли?

Голяма рядкост са момичетата, които не мастурбират и това автоматично според мен ги прави скучни - не казвам да си признават пред някого.

Девствеността е друг фактор - всяко момиче навършило 18г. в днешно време особено в България е странно да не е девствено, но пък е голяма гордост на 18 да се е запазило. Всяко момче иска девствено момиче и според мен трябва да се внимава с кого се губи.

На въпроса - Виждаш какви са момичетата на днешно време - няма как да им се вярва /не на всички, а на повечето/ относно девствеността, дори има неписано правило - когато момиче ти каже, че е спало с 3-ма умножи по 3, ако момче каже 3 - раздели на 3. ;)

А за мастурбацията отново - момчетата не вярваме, че не го правите, защото, както споменах това е нужно на всеки човек, открива се в тийн възраст, приятно е и всеки го прави - мога да ти кажа, че точно тези, които отричат го правят най-много. Едно момиче почне ли - няма спирка, въпросът е на каква възраст ще започне, а щом си започнала да гледаш порно - ситуацията е необратима.

Поздрави - М22 :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03327f0a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Аз май не се изказах правилно, имам в предвид, че не мастурбирам както трябва, не ми харесва да се пипам и да си бъркам, аз търкам бедрата си едно в друго, ако това е мастурбиране значи го правя, но не както другите жени и така ми харесва :) това имах в предвид, извинявам се, че не съм се изказала правилно и благодаря за отговорите на всички!
Авторката :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bb753422f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Семеен мъж съм. Първо мисля, че в този саит почти не влизат семеини жени. И не разбирам какво толкова им е убидно или срамно да си кажат колко често и до колко години масторбират семеините. За детственоста по мое време имаше и на 18г моми. Сега мисля твърдо, че възраста е падналана 16г.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dd3553dce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Как защо? Ами защото на вас жените не може и не трябва да се вярва. Вие сте си лъжливи по природа. Вие никога няма да си го признаете, но постоянно лъжете за всичко и мислите мъжете за тъпи, че да ви вярват. Специално това с бройките всяка жена лъже и е логично да лъже, защото осъзнава, че това НЕ Е хубаво нещо, и не е предпочитано от повечето мъже и знае, че ако каже истината, всеки ще бяга от нея и никога няма да си намери мъж. Съвсем естествено е мъжете да искат девствено, чисто, неопетнено момиче, а не някоя разпоретина с километраж над 200, която кой знае каква болест може да им лепне. Всички жени ОТЛИЧНО осъзнавате това, и точно заради това лъжете, за да задържите мъжа да не избяга от вас, вместо да му кажете истината веднага. То ако километража при жената беше хубаво нещо нямаше всички жени да лъжете, че сте девствени, или че сте били с 2-3, макс 4, а да си кажете спокойно самата истина (200).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fee7f6dfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жена ми е много потайна и никога не я питам какво е било преди аз да се появя. Само ми е казвала, че един батко и е взел девствеността. Иначе е такава, каквато е с мен. Като и кажа да разнообразим някак любовния ни живот първо се дърпа, а после сама ме подтиква да действам по-смело. Наскоро я попитах как ще знае, какво да поиска в секса като не експериментира, но се оказа, че на 17г. с душа в банята добре се е опознала. Като кажа, че я искам по енергична в леглото ми отговаря, че от мен не можела да вземе думата. Да беее да.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 33e575a266
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм 4. До 10 авторката.
Авторке, пак лъжеш. Търкаш си бедрата едно в друго и ако това го разбираме като мастурбиране значи го правиш. А когато си търкаш бедрата стимулираш ли клитора си. Или теб това не те интересува защото ти е гадно. Имаш ръце и не ги използваш а правиш по-трудното да търкаш бедрата си. Защо не кажеш на колко си години пикло, а се подиграваш с нас зрелите жени.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03327f0a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 14-чудя се защо модераторите пускат идиотските ти коментари :), това, което аз правя е в пъти по-лесно, "зряла жено", очевидно си проста селска пръчка и не можеш да общуваш като нормална жена :)
Авторката ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6c10834704
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Към н. 11, аз съм семейна и много често мастурбирам. Много съм сексуална , а мъжът ми поне с мен не се сеща хич. Чета сайта също редовно, като съм намерила отговори на доста от въпросите които съм си задавала.
Ж. 44

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7cd6868a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз съм номер11. Чета и не вярвам на написаното. Жена да каже че се самозадоволява. Ито на добра възрас. Аз мисля, че и на 50г жени масторбират но никоя не казва. Но все пак благодаря ти номер 16.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dd2819220e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 11, доколко години се самозадоволяват могат да кажат само тези, които са на умирачка. Ако жената е добро здраве и по начало е свксуална, може да прави и да й се иска секс до много късна възраст Когато бях на 18 години имах приятелка-съседка на 75 г., която ми казваше, че тялото вече не е същото, но умът продължава да си иска своето. Тя си имаше любовник на нейните години и правеха секс 2-3 пъти седмично.
Всички сексуални жени се самозадоволяват, ако сексът с партньора не им стига или изобщо нямат партньор.
При мен от 20 до 48 г няма никаква промяна в сексуалността и не виждам никаква разлика между мен и един сексуален мъж в желанието за количество секс на ден. Същото е.
И честно си мисля, че повечето жени лъжат за желанието си за секс, защото при жените то не се вижда с неопровержими задигания на определени части от тялото.
Ако имах възможност щях да правя секс всеки ден по 3 пъти, но всъщност ми се пада средно само по 3-4 пъти седмично. Рядко по 5.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 19f8dbc2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Момиченце, ще пораснеш- ще разбереш. Ето така с показалеца или с душ- слушалката се поставят "рекорди" от рода 5 тодини не съм била с мъж. Най- харчените пакети когато отмаряме уйкенда са масаж и джакузи, пък партньора, ако ще и с кило уиски да се масажира. За китайските ел- вибриращи уреди няма да споменавам. При теб не се връзва много, ако си девствева- можеш да се окепазиш. Няма как- мастурбира се и се фантазира!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a2131ed5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   На 26г съм, привлекателна, сексуална съм доста. За задоволяване на тези нужди, спя с мъже - обикновено с един - единствен, който ми е и приятел и т. н., и то месеци и години.
Просто живеем в морално болно общество.
Девствен означава да си непорочен, другото не е девственост!
Да споделя, че, когато съм в сериозни отношения, порнографията я забранявам на моя партньор - най - малкото, трудно се справят само с мен. А и смея да твърдя, че не им липсва особено.
Аз му давам всичко, и то всеки път е различно!
Всеки път кати ежедневно облекло съм различна също.
Мъжа до мен изглежда здрав, горд и т. н.
Не гледам порнография, а си ми казвали много пъти, че с мен са имали най - добрия секс, че съм като актриса и т. н.
Не си повреждайте мозъците и си не си губете времето да гледате тъпотии, това е за комплексари и болни мозъци. То обществото е такова.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a33c8a08bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз вярвам. Виждах се с едно момиче от турски произход, на 21 г, студентка икономика. Каза, че е девствена и иска да си остане такава. Правихме анален секс близо една година. Така и не правихме вагинален, изобщо. Призна ми, че преди мен с още двама е правила секс, само анален. Честито на бъдещият и мъж! Ще има девствена булка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker