Наръчник на истинския мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Наръчник на истинския мъж
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 10464 пъти
Реших да напиша тази тема с цел да дам няколко съвета към другите мъже (мъж съм) Поводът е, че видях доста теми и коментари колко незадоволени жени има, които, уви, са случили на немарливи и егоистични мъже. Даже ме шокира как някакъв отишъл да се къпе, след като си направил кефа, а жена му самичка се "довършвала" с ръка в леглото .... удивлявам се как тази жена стои още с този егоист. Това е безумие. Но .... да мина към темата. Първото, което искам да ви кажа - престанете с тия сантиметри. Истинското мерило за мъжественост не е колко ти е дълъг или дебел, а колко удоволствие и наслада можеш да донесеш на жената с теб. Може и с 20 см да си, но тя да остане тотално разочарована, или пък с 10 см да я накараш да трепери от удоволствие ..... но тук определящо е отношението към нея, страстта, чувството, а не размерите на пениса ...... и няма нужда да питате една жена какво й харесва, как й харесва .... тъпо е ..... няма нужда и да го откривате, истинският мъж ще накара жената така да се чувства, че буквално всичко да й харесва с него. А на нея не й трябва много .... просто й покажете, че е желана, обичана, ценена и уважавана (във всеки аспект, не само сексуалния), накарайте я да се чувства спокойно и комфортно с вас, да се отпусне и .... ще постигнете чудеса. Тя цялата ще бъде една огромна ерогенна зона .... дори едно леко засмукване на меката част на ухото й ще я накара почти да експлодира. Всякакъв вид секс с нея тогава ще бъде уникален - без значение дали бърз десетминутен или 3 часа бавен и страстен, всичко ще се случва с огромна взаимна страст и вулкан от чувства .... защото именно чувствата правят разликата между просто добрия и разтърсващия секс. Тогава и вие ще усетите едно съвсем ново изживяване, нямало нищо общо с простото "eбане", което повечето мъже практикуват.
За истинския мъж няма по-голямо удоволствие от това да накара жената с него да полети от възбуда и екстаз .... това е истинското мерило за мъжественост, а не дали може да "чука" 1 час безспир или дали му е "достатъчно" голям .... всичко опира до отношение, до чувствата и страстта .....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 147

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4a391cd99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Най ми допада мерилото на циганките - "Щом ме бие, значи ме обича! ".
Ако мислиш, че българката в този момент има нужда от любов и нежност, дълбоко си се излъгал.

Не се учудвай, ако се окажеш рогоносец.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a8b84dd71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Браво авторе, от доста време не съм поподала на смислен коментар от мъж, но най-много ми хареса частта с "обичана, уважавана, ценена, желана". По-важно от това няма, това са истинските и смислени връзки. Дано някой ден попадна на такъв човек.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b7eeb13700
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Нямам какво да допълня. Автора описа накратко семейния ми живот в добрия смисъл.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fda0b54d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   До номер 1:

Какво значи тази генерализация "българката"? Жените са най-различни, както и мъжете. Разбирам че явно си имал горчив опит, не знам по чия вина, но не можеш така да слагаш всички под един знаменател. Аз съм писал за жената, с която си избрал да бъдеш. Щом си с нея, би трябвало да заслужава, иначе за какво си с нея?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 38f8857cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   До номер 2
Истината е че всяка жена попада на такъв мъж, но после му казва обичам те като брат, нека бъдем само приятели. И за това после цял живот страдат с хора които са им донесли времена страст и нищо повече.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0769f46f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Написаното звучи доста логично.
То обяснява какво мъжете предполагат че би се харесало на една жена. Жените на думи твърдят подобни работи.
На практика обаче нещата може да са съвсем различни.
Дори не съм убеден че сексът и оргазмът е от голямо значение за жените.
Баш пичовете не се стараят много, но те пак търчат подир тях.
Казват, имали вайб, емоции (дори негативни), непредсказуемост, загадъчност и т. н.
Може би описаните от автора пичове са добри за съпрузи. Те са последните в списъка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4b97c8a9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Завиждам на жената на автора.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1c7793fb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Много малко жени обаче са така. Защо - цял живот съм бил такъв, но в секса е "искам да ме удряш, искам да си груб, не нежен". Жените си търсят лошите момчета, това ги привлича. Добрите са даденост, защото тичат по тях и това е реалност.

Виж, че почти всяка жена си мечтае за изнасилване от цигани, тройки с мъже, гръб секс и така нататък, колкото и да си добър - накрая идва един, по който ще лудне - от офиса или от фитнеса и ще се изчука с него, защото знае, че грижовният и добър съпруг я чака вкъщи.

Мили жени, дори да не си го признавате е така. Нежният и романтичен секс ви е само параван. Разбира се има изключения, но моят опит показва друго.

Добрите винаги си патят!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4b97c8a9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   7, ето това е много тъпо мислене - че сексът и оргазмите не са важни за жените. Важни са също толкова, колкото и за мъжете. Ужас, колко сте неграмотни по темата.... Това е една причина след известно време жените да започват да ви отказват секс - защото не смятате, че удоволствието е важно за нас и мислите само за себе си. Пък и явно не ставате в леглото. Направо нямам думи колко сте мързеливи, егоистични и неграмотни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a8b84dd71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   До номер 6, от номер 2, истината е че Вие, мъжете, като излъжете жената и направите детето без брак, най-вече, си казвате- готово, в кърпа ми е вързана, свърших работата, . И се започва, жената да направи това, онова, да чисти, пере, глади, вечно недоволни ако ви питат ще кажете, че нищо не става от жената. Ама да я прегръщате сутрин и вечер след работа, да седнете да по приказвате за работния ден, да я целунете, да й покажете че я уважавате, желаете, цените както в личен така и в любовен план не можете!!!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5470cde862
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Авторе, ако си свободен, взимам те директно, със затворени очи, след всичко, което прочетох тук!
Ако пък си зает, но имаш добър приятел, разсъждаващ като теб, бих взела и него!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3f0fe26462
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

13.   Номер 12, много мъже са нежни и всеотдайни, но точно тях никоя жена не ги отразява.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 33fcecd0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Мъжете изведох секса извън връзката. Просто похот- порно, проститутки, любовници т.н Разрушиха онази съкровена връзка, от там и любовта и желанието на жената. Една жена може да отговори по същият похотлив начин без чувства ако не изпитва такива, обикновено с любовник. Ако жената има натрупани негативни емоции, да забрави мъжът чувствен, страстен секс с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0769f46f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   До 10 от 7,
Не съм неграмотен по темата- не обиждай.
Бих се радвал ако това което казваш е вярно, но не е.
Сексуалните нужди на жените са много по- ниски от тези на мъжете. Уж разправят че жените искали секс толкова колкото и мъжете но само с правилния мъж. Не познавам жена която си е намерила правилния мъж.
Винаги се мъча да задоволя жена си и в 80% от случаите успявам. Но винаги ми се струва че и е все едно- и да не стигне оргазъм не е проблем. Секса за нея е с нисък приоритет. Ще се откаже ако дават нещо интересно по телевизията като "познай думите" или "кой ще стане милионер" или пък някякъв филм.
Също ако има важна работа- да мие пода на кухнята например. Положенито при моите приятели е подобно- и те се оплакват.
Казва че аз я задоволявам най- често и с някои от предишните и мъже въобще не е стигала до оргазъм.
Понякога ме е държала по 2- 3 месеца на сухо. Напоследък взе да прави по- често понеже я заплаших с развод.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f9028c52f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Авторе, страхотен си. Малко мъже разсъждават така, а и действат така. Дори и да имат по -сексуална жена не знаят какво да я правят. Поне моят е така и то от самото начало.
Ж. 44

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1aa33f14b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   До 15, авторът на темата съм. Това въобще не е вярно, че сексуалните нужди на жените са по-малки от на мъжете. Говоря като цяло, естествено, че има и изключения. И не съм много сигурен, че наистина задоволяваш жена си, щом й е толкова безинтересен сексът. Много жени симулират удоволствие, за да не наранят егото на мъжа. Една нормална жена, която получава наслада в секса, няма как да е безразлична към него. Даже ще го желае редовно. Никой нормален човек, било то мъж или жена, не би се отказал от хубави изживявания.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1aa33f14b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До 12: благодаря ти за комплимента. Гали самочувствието, няма да крия. Пожелавам ти и на теб, а и на другите жени, да намерите човек, който ще се отнася и още по-прекрасно с вас. Хармоничната връзка е нещо изключително.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4b97c8a9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   15, еми, не знам, сигурно аз съм е*лива и трудно контролираща се (не в смисъл да съм била с много мъже, била съм само с един 3 години). Не достигна ли до оргазъм, било то сама или човекът до мен да ме докара, ставам ужасно раздразнителна. Три дни без секс също ме правят раздразнителна, особено ако са повече, а бившия ми да е около мен през това време... Мани, мани, някой път съм хвърляла предмети, защото нещо ме е подразнило (в мен, в бившия, в който и каквото и ще да е за каквото и ще да е). А то само аз съм се докарвала до оргазъм, понеже от срам не мога да се отпусна (да, знам, че е тъпо, но е факт).
Сега като съм сама, е много трудно, но понеже никога не съм била по секса за една нощ, ще си седя на сухо. Накрая някой ще ме подразни и ще се сбия или ще ям бой. Или и двете. К'во да се пра'и....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ea36c14cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Авторе добра тема си написал, но езика и разсъжденията ти в целия текст са женски. Това което си написал не излиза от мъжка глава, а е типично женска емоционалност и език. Защо си решил да се представиш като мъж, защо ни заблуждаваш.

Коментар номер 5 не е публикуван, сигурно и този мой коментар няма да бъде публикуван. Зная маниера на модератора; цензуратор е.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9938c7c7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Най-страстното и красиво момиче, с което съм бил ме караше да ѝ бия шамарчета, да ѝ дърпам рязко косата и да ѝ плюя в устата. На мен ми беше жал да я шамаросвам и главно ѝ плясках дупето. В устата ѝ плюх само веднъж. Рядко съм ѝ дърпал и косата. Предимно гледах да я чукам интензивно и вършеше работа. Казваше, че свършва по няколко пъти.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e77663f574
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   До 17, аз съм 15
Ако си мъж, навярно си бил само с едноднвеки които са симулирали.
Мъжете с дълготрайни връзки много добре знаят кога жената стига орагазъм и кога не. Мойта никога не е симулирала. Поиграй си малко с женски полов орган и ще разбереш за какво говоря. Има набъбване на клитора, на срамните устни, втвърдяване на областа на Джи точката, контакции на влагалището и т.н. Особено добре се усеща при игра с пръсти. Аз обикновенно с пръсти я докарвам до силна възбуда и после довършвам работата както е редно. Но ако нещо друго и се върти в главата, колкото и да се мъчиш, не става.
Намери мадама за по- дълго от 1 нощ и се убеди сам.

До 19
Навярно има жени на които 3 дни без секс им се струва много, но не знам колко % са (навярно под 10).
По статистика немците и швейцарците правят средно по 3 пъти на месец. При другите нации навярно е подобно. Честотата на секса почти винаги се определя от жената. Женените мъжете които не ходят по к-ви почти винаги карат на чекии.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c80984b9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   До 20:

Не съм никаква жена, мъж съм си, но явно за теб мъж не може да разсъждава по този начин и автоматично отхвърляш възможността. Това е анонимен сайт, нямам на кого да се доказвам, така че ако искаш ме смятай и за жена, твоя си работа.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 96697bc689
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторе, н 12 съм.
В реалния живот няма такива като теб. Аз не срещнах, но и с малко мъже съм била…
Затова вместо да ми пожелаваш дано да срещна :-))), направо идвай да се взимаме:-)
Жив и здрав!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 38f91cc08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Номер 15, не говори от името на жените, защото не си жена.
Имам нужда от секс всеки ден, а по няколко пъти на ден е още по-добре. Ако партньорът задоволява жената, тя се пристрастява към секса с него, ако е калпав любовник - скоро го зарязва, а ако мъжът започне да пропуска предиграта с годините - жената започва да ми отказва секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c72d0a1129
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Н 15, не, че жена ти няма нужда от секс, а няма желание за секс с теб, различно е. За това си измисля всякакви оправдание да избегне такива контакти с теб. Жените сме много по- сексуални от мъжете. А че вие сами си застилате така, че да не ви желаем, си е ваш проблем, не желаем с времето този, който е поздравил нуждите над и под вагината, особено над...

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4b97c8a9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   22, три дни без секс не е много, просто нагонът при жени като мен е голям, но съм се научила да се владея. Съмнява ме да сме под 10%. Повече сме, но понеже част от мъжете са калпаци в леглото, повечето жени заключават сексуалността си.
А защо немците и швейцарците го правят толкова рядко според тези статистики? От жените им ли идва това или и от двата пола?
От 19.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0769f46f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   До 25 и 26, аз съм 15
Май повечето мъже не са открили какво трябва да правят с жените за да получават секс всеки ден. Реалистичната честота за двойки с деца е максимум 1- 2 пъти седмично.
Ще съм любопитен да го науча, но ме съмнява някой да каже нещо полезно.
И не казвайте да готви, пере, чисти, занимава с децата и т.н. понеже съвременните мъже (вкл. и аз) ги вършат тези неща.
Дори ми се струва (само на мен ли?) че старанието на мъжа в домакинството действа в обратна посока.

Ако жената има нужда да прави секс с друг- редно е да си каже. И всеки да си поема по своя път. Няма смисъл двама да се мъчат излишно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c80984b9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   24, така е, за съжаление. Виж че един тук даже ме определи за жена, ха ха. Просто не вярва, че мъж може да разсъждава така. Аз затова пуснах и темата, ако успея и един мъж да накарам да поразмисли над нея, ще съм доволен. Няма нищо по-хубаво от една хармонична връзка във всеки аспект, не само сексуалния, макар че темата основно е за тази част от връзката.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0769f46f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 26
Моля за превод:

"поздравил нуждите над и под вагината, особено над... "

не прилича на български.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6a97ee40af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Момиче на 16 съм. Първият ми път си бе чисто изнасилване... И, не, не съм съблазнявала никого, просто се случи. Не пиша това с цел да ме съжаляват... или пък кой знае, винят? Това, което се опитвам да кажа е, че... според мен не всяко момиче си мечтае за секс по този начин-груб, насилствен. Поне не аз... Това, което авторът е написал ме впечатли... Мислих си, че ще говори за неща като :, , трябва еди какво си, еди она кво си"... И преди да млъкна, бих искала да кажа нещо: Според мен истинският мъж е този, който е твърд като скала и в същото време нежен с половинката си и успява все пак да доставя нежни ласки. Благодаря!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c72d0a1129
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Н 30, пропуснал е думата.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: da80c7caf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Н 28, 26 съм, да искаш точен отговор на "защо и как" за твоята съпруга е погрешно, да не кажа дръзко или арогантно. От гледна точка на биологията ни, функционираме подобно, но емоционалните ни нужди са различни, според човека.
За мен примерно ако целият ми любовен живот с мъжът се върти само у дома след вечеря, преспиване на децата и тихичко в спалнята...е, ще ми писне. До някое време ще симулирам желание може би, но няма да е дълго. Аз си казвам директно, не шикалкавя.
Искам да излизаме сами от време на време, да ги има онези задушевни приятелски разговори между двама влюбени...предполагам ще разбереш разликата. Да пътуваме когато можем да оставим дете/децата.
Да ги има онези погледи и закачки като "гаджета" понякога.
Когато семейството влезе в онова сиво ежедневие "битовзъм и отглеждане на дете/деца" само тръпката се губи и го знаеш. При мъжете е по- лесно защото се включвате в режим секс почти автоматично, жената за да пожелае физическа близост и секс, трябва да го желае първо ментално/емоционално. Ако пък и "нахалствате" всеки път да се отговори на поривът ви без да има другото, ставате (не визирам теб или друг конкретно, по принцип) отблъскващи.
При мен отдавна не стои подобен проблем. Жена с множествени оргазми съм иначе, много е лесно чисто физически да ме възбуди мъжът ми, но...не ми ли ок по другите неща, по- добре да не ме докосва.
Имаше време когато той си въобразяваше, че е невъзможно толкова сексуална жена да стои без секс цяла седмица или две дори, значи някой друг "оправя". Трябваше му време да разбере, че ние жените (или поне плвечето) мислим с единствената глава, която имаме, не се изключва тя когато друга е включена, това е при мъжете.
Ако с мъжът си не мога да се чувствам и любовница (не просто е•ане) освен "онзи с когото обгрижваме домакинството и гледаме децата" да - ДА (!) да ми пърхат в корема "пеперуди" ами няма да пърхат и други неща.
Ето, отговорих ти честно. Пък ти прецени дали и как да приложи нещо от това в любовния живот със съпругата ти!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 399da5cc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   16, защо тогава си с този мъж ?? Това си е мъчение за теб, предполагам и чувства вече няма (освен секс), помисли си добре дали си заслужава цялата ви връзка. Очевидно не се чувстваш добре в нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d5a75d6954
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Пак аз, н 12 съм.

Искам да изкажа по-различно мнение.
Защо автора да не е мъж?! Мисля, че повечето мъже разсъждават така, искат хармонична връзка и пълноценен секс, но не го разправят наляво-надясно като нас!
Защото са силния пол, който бачка и мачка, нали?! Понеже уж това се очаква от тях, така било прието…
Да, ама не.
Цял живот го търся този, който да разсъждава и най-вече - да действа като автора! Не ща да мачка, искам тотално и емоционално да ми показва онази влудяващо истинска, своя същност и да ме люби страстно и всеотдайно!
Но няма, няма и няма.
Затова и няма как да знам какво е оргазъм, с кого, от кого?!
Мъжете би трябвало изобщо да не докосват жена без да я обичат и желаят неистово и лудо. Същото е и с жените.
Аз така и не можах да бъда с тези, които исках, затова и не свърших. Защото ако си с някого, който те иска, без ти да го искаш както си трябва, пак не става.
Наричайте го както си искате, сложни са истинските и дълбоки отношения между мъж и жена.
Тук пак взехме да се обиждаме на пол.
Защо така?!
Един мъж може да е толкова емоционален, че да ти скрие шапката.
Както и жена да е каруцарка и също да ти скрие шапката, от ужас.
Не е до пол, а до възприятие, отношение, поведение.
Мен например ме отвращава човешката нахаканост, безпардонност, парадиране с кокоши мозък, но големи изисквания както при мъжете, така и при жените.
А може да е толкова простичко.
Да бързаш да се прибереш, да се усмихнеш, да се гушнеш, да кажеш нещата точно както ги мислиш и чувстваш, да си щастлив, защото ти отвръщат със същото и да не искаш да заспиваш поради един милион причини…Защото ти е хубаво, чувстваш се разбран, като у дома, без филтър, не искаш да мигнеш даже, за да не изтървеш мига, всички тези мигове дето правят живота ти…
Щастливци са тези, които имат това.
Аз вече няма за кога да го чакам.
Бъдете здрави и щастливи!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3f0fe26462
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

37.   Номер 35, лесен е отговорът на въпроса, който задаваш. Много мъже са големи романтици, чувствителни, желаещи да отдават любов и да получават любов. Но на повечето от тях, още от ученическа възраст, когато са момчета, момичетата (а по-късно и жените) гледат като на някакви будали и загубеняци едва ли не, само защото не са нахални, гръмогласни и привличащи вниманието с грубиянщината си, както го правят биячите в училище. Тези тихи и кротки романтици биват подлагани на подигравки най-вече от своите съученички. Не от момчетата, а от момичетата. Затова израстват с убеждението, че ако са романтици и показват мислите си открито, включително и когато се касае за чувства и споделяне с момиче или жена, значи вършат нещо "непозволено" или "неправилно" за женския пол.
Облъчването на жените стигна дотам, че много от тях в съвременното ни общество, виждайки как мъж подарява цвете/цветя на харесвана от него жена, му се присмиват и кикотейки се, си казват една на друга "Егати балъка! " или "Тоя да не е от на баба ми времето? ". Изключителна рядкост е жена да оцени кавалерското поведение на мъжа. Днешните жени веднага свързват кавалерството с парите, но всъщност двете нямат нищо общо, защото това е не да си плачащ, а да проявяваш жестове на внимание и отношение към жената. Следното бях писал в една друга тема и ще го приложа и тук:

Кавалерът е този мъж, не който ще ти плаща вечерите и всички други прищевки, а който:
- е вежлив към теб (както и ти към него, а не да си дръпната и с нагласата, че вечно "заслужаваш");
- ще отвори вратата пред теб, за да не се пресягаш и ще влезе втори;
- ще поеме връхната ти дреха в заведение, за да ти е приятно пред всички и да се чувстваш обгрижена и специална;
- ще отмести стола за теб и едва тогава ще седне и той на неговия;
- ще те облече с якето си в студено време и ще мръзне, за да ти е топло на теб;
- ще държи чадъра над теб с цената на това да се измокри той;
- ще те носи на ръце, за да преминете през дълбока локва, докато той гази с обувките си във водата;
- ще ти подари цвете или букет (ако си го заслужила с вече показано от теб поведение на ниво);
- ще върви редом до теб и ще проявява близост и грижа (а не да си като някаква слугиня зад батката);
- ще те уважава и ще чувстваш това с неговите дългосрочни действия към теб (не просто в периода на ухажването, когато вие прибързвате да оценявате мъжа по парични и физически признаци, а при нормални, ежедневни и непринудени условия);
- сам ще прояви желание да ти помогне за нещо, например за вдигане на тежък предмет (дори и да сте непознати);
- и още много подобни жестове на внимание.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c980a0b1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   35, пак съм аз (авторът), на колко години си, та звучиш така примиренчески ??! Много хубаво разсъждаваш, личи си, че си стойностна жена, трябва да се гордееш от това, което представляваш. И по-добре да си сама (не самотна, между двете има разлика), отколкото с някой, който не е на твоето ниво. Звучиш ми доста тъжно, а не трябва. Поработи малко върху себе си, почувствай се пълноценна и щастлива (заради това, което си), отърси се от всякакви негативни преживявания досега, погледни по-положително на нещата, убеди се, че заслужаваш само най-доброто ...... и ще видиш, че може и да дойде. В момента ми изглеждаш доста наранена, а това не е никак добра нагласа, с която да влезеш в нова,връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 767221bfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Виж, н 37, мъжете, които описваш, не ме удостоиха с внимание, защото просто съм една от многото, по-свита и затворена, в никакъв случай надменна или подигравателна с когото и да било. Незабелязана и незабележима си бях, такава си и останах, така преминах през живота.
Вървежните момичета не могат да се отърват от внимание и в повечето случаи налитат на гръмогласни тежкари/боклуци, подарявам им ги! Но въпреки всичко, тези като мен, пак си стоят сами, това е положението. Насила хубост не става, буквално! Като си жена, колкото и да си добродетелна, чувствителна и т.н., ако не си хубава, никой не те бръсне за слива, пак буквално. Така е устроен живота. И на мен са ми държали врата, подавали чадър, но като добра приятелка, все съм във френд зоната, не достатъчно обаятелна за друго, както и да е!
Съжалявам, че добрите момчета и невзрачните момичета се чувстват отритнати. Тежкият закон на естествения подбор.
Тези, дето ги исках, бяха добри приятели в началото, но просто пожелаха да си останат такива поради разни техни подбуди. Съответно нещата се разсъхнаха, защото аз исках повече.
Гаврата е, че такива като мен, освен да ги поискат за секс, не стават за друго. Еми няма, егати и секса, ако ще е само един гол такъв. И ние сме жени, и ние искаме да ни искат, даже си мечтаем да ни разкъсат дрехите и да ни метнат на кревата, ей-така, под прилив на страст, нали?! Изглежда гротескно отстрани, никой никъде не ни мята, освен в забвението.
Желая ви любов и късмет, имате ли това, имате всичко!

от н 12

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0769f46f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   До 33
Добрия съпруг няма да получава редовно секс. Това е извода от твоя коментар. Не че ми казваш нещо ново.

Цитати:
"... , преспиване на децата и тихичко в спалнята... е, ще ми писне. "
->Защо?

"Искам да излизаме сами от време на време, да ги има онези задушевни приятелски разговори"
-> Ми трудна работа ако мъжа ти работи цял ден и после ти помага в домакинството. Немери си безработен и не правете деца.

"Да ги има онези погледи и закачки като "гаджета" понякога. "- било квото било, и да ги има не е като едно време.

"Да пътуваме когато можем да оставим дете/децата. "
-> няма на кой да ги оставиш, твоя грижа са. Кат не искаш деца не се омъжвай.

"да ми пърхат в корема "пеперуди" ами няма да пърхат и други неща. "
-> Тук не зацепвам, сигурно съм тъп.

" много е лесно чисто физически да ме възбуди мъжът ми, но... не ми ли ок по другите неща, по- добре да не ме докосва. "
-> Ее няма угодия. Възбудена съм, ма пак няма му дам щото ей така, да се мъчи и той.

Извода:
Секс се полага на любовника (ако го има), на съпруга НЕ.

Опитвали сме да играем и такива роля. Жена ми като че ли се се вживява и и падат някои задръжки. Но не може това да се прави вечно. Пък е и обидно за мен.

Препоръка 1:
Кажете на жена си че искате редовен секс и ако не получавате ще си тръгнете. Аз това го направих веднъж и нещата се оправиха за известно време.
Препоръка 2:
Гледайте си вашите мъжки далавери и не угаждайте на жена си.
Вчера например зарязах жена си да се оправя сама с децата и отидох с приятели да гребем. За награда вечерта имаше секс.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ec41b3ebb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Няма как да изпитам съжаление към мъже, които си избират ненадеждни (като характер и държание), но впечатляващи (като външност) жени, които ги връзват с брак и деца, за да ги подчинят впоследствие, спирайки им секса…
Всеобща истина е, но заложените капани все са пълни…

Вземете си по-невзрачни жени, за да имате домашен уют, щастливо семейство и усмихната жена, която ще ви дава всичко, включително и секс, но не като разменна монета, а защото ще ви иска, с цялата си невзрачност, но поне ще е откровено ваша и истински щастлива и ще ощастливи и вас!

И това е всеобща истина, но не щете.

Имам пример на интересно и хубаво момче, което се остави една кифла да го направи на нищо, рони сълзи и сополи по нея, но никога не би погледнал посредствена на външност жена…Зарекъл се беше само да чука и бяга, но кифлите са по-големи ку*ки и от него и не става.
Еми пич, сори. Животът има още много да те мачка.

от н 12

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6a33379cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   Н 40, в голяма грешка си, но както си тръгнал, ще разбереш...
После ще е пък "оставям жена си с децата, да се оправя сама, пък аз с приятели, оказа се, че и тя с приятел била някъде... "
Но ти си знаеш ;)

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e30319a73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   До 33 от 12

Авторе, вече станах досадна с писаниците си тук, затова ще бъда кратка (доколкото ми го позволява пословичната ми словоохотливост:-))
Не в важно точно на колко съм, не съм първа младост, но съм тъжна и примирена, да.
Защото всичкото щастие е вечно за другите и все ме подминава.
Но утре започвам на ново работно място, встъпвам в интересна длъжност, ще комуникирам с много и различни хора, това е точно моето, изключително благодарна съм на съдбата, че ми дава този шанс!
Защото по кината, театрите и концертите не се ходи с цел запознанства, а аз на танци, заведения и дискотеки не стъпвам!
И остава работата.
Все се надявам да има интересни, свободни и благосклонни към мен, мъже. Или мъж, необходим е точно един:-)
Малко се плаша от женския змиярник, но няма как.
Пожелайте ми спорна работа и интересни срещи, това е!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3987bf2a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

44.   Боже 40, на такъв като теб ще му намажа ските много бързо.
Да заплашваш жена си, за да получиш секс, означава само че си супер зле в леглото и не можеш да я възбудиш.
На всичкото отгоре я оставяш сама да се оправя, докато ти си гледаш кефа - ами изчакай малко да поотраснат децата ти и вероятно жена ти ще ти бие шута, както и заслужаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0769f46f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   До 44, аз съм 40
Ще ми намажеш нещо друго.
Иска то се накой да ти прере и гащите а ти да се отнасяш с него като с парцал. Само че това не е добре дори и за теб.
Да съм лош не е естествено за мен но се научих понеже жените нямат чуство за мярка.
Бях стигнал до положение жена ми да общува с мен само с псувни, заплахи и дори да ми налита ма бой. И то защото правех всичко каквото поиска. И постоянно повтаряше че не и е хубаво с мен.
Станаха и няколко люти скандала и исках да се махам но децата ревяха- искали да си имат и тати.
Почнах война за личното си пространство. Започнах да се занимавам и със спорт заради което също имаше скандали. Сега положението се оправи. Жена ми разправя че много ме обича и не отказва секс. Само че пропаднаха 20 години от живота ми. Сам съм с виновен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f25ea166b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Н 44, не се занимавай... тя, жената вече е минала на опция В като е видяла, че няма оправия. Намазан е отдавна.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3987bf2a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   44, жена ти те е псувала и заплашвала не защото си добър, а защото се е хванала с теб като с компромис - ти не си това, което тя иска.
И да, сам си си виновен, че си се хванал с жена, която не те иска.
Това вашето е отвратителна пародия на брак.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0769f46f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   Понякога се чудя какво може да даде една жена на един мъж освен секс. Може да му роди деца което е пряко следствие от секса.
Но когато децата пораснат и жената му спре секса вече не му трябва. Ако е добре платен може да си го купи. А без нея ще живее много по- добре.
И не казвайте че ще му пере, чисти и готви понеже съвременния мъж ги прави тези неща.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a50a034e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

49.   До 48, аз много пъти съм го писал това за жените, които се надуват като балон в тръни, че били много харесвани и желани. Ако не е мъжкият сексуален нагон, имайки предвид колко са добри и умни, почти всеки мъж ще ги отбягва. Парадоксът е, че женското тяло от неутрална гледна точка е даже грозно, мазно, несъразмерно и т. н. Шопенхауер го е казал: " Само мъжкият интелект, замъглен от сексуален нагон, може да нарече недоразвития, тесноплещест, едрогъз и късокрак пол – нежен: защото точно с този нагон е свързана цялата представа за красота. Вместо нежен, този пол трябва да се нарича неестетичен... " И цялата " любов" дето постоянно е натрапват, пак се върти около нагона. Няма нищо по- висше в цялата работа. Тоест като при животните, но опаковано в приказки за някакви душевни взаимоотношения- любов, уважение и подобни глупотевини. В днешно време жените и в домакинската работа никакви ги няма, но за сметка на това еб*ни повече отколкото трябва.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c89982c3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Номер 48, много плоско разсъждаваш, без да ми се обиждаш.
По пътя на твоята логика трябва да се запитаме и какво може да даде един мъж на жената, което тя да не може да постигне/придобие и сама. Няма такова нещо. Буквално.
Но не е в това въпросът. Истинската и ценната връзка между хората не се състои в това "какво мога да взема от този човек, каква ми е ползата от него", а в уважението, опората, загрижеността и прочие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bfab6c42e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Н 48, напълно си прав в мислите си. Мъже, които се чудят какво може да им предложи жената освен секс, НИКОГА не трябва да се обвързват с жена. За такива е най- добре или друг мъж който също смята, че да си във връзка значи да имаш редовен секс и нищо друго освен секс, или да си купува (щом има възможност, но мъжете с възможности не са с подобни ментални проблеми... иначе нямаше да са успешни) утроба и детегледачка.
Подкрепям напълно идеята ти! Така и още по- лесно ще се различават човеците от масата...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0769f46f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   До 47, аз съм 44,

Може и да си прав, но всички са така. Вероятноста да намериш подходящия за теб човек е 1:100.
Има и друг момент. Когато мъж се подчинява на жена губи нейното уважение. Затова мъжът трябва твърдо и без компромиси да си отстоява правата, включително и за секс. Жената може да му го даде дори и да не иска. И да е готов винаги да си тръгне. Един приятел се разведе и не ще повече и да чуе за жена. Сега искам аз да се махам но жена ми не ме пуска- укроти се и не отказва секс.
Това е моя наръчник за мъжа.

 
  ...

1-50 от 147
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker