Проблем с ерекцията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с ерекцията
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2090 пъти
Здравейте, аз съм Т на 21 години. Допреди година и 8 месеца имах приятлека с която секса ми беше невероятен (дори след раздялата, след като си хвана нов ми е споделяла, че секса с мен е много по добър отколкото с новия и, въпреки че аз не съм от най надарените) когато се разделихме аз изпаднах в жестоки депресии, които продължаваха дори доскоро понеже наистина я обичах и все още обичам истински. Да де, ама живота не спира нали :) Започнах да излизам с други. Едва на деветия месец от раздялата ни правих секс за пръв път. Беше към октомври-ноември миналата година. Оттогава насам имах случай април месец, когато тръгнах да правя секс с едно хубаво момиче ама не, пенисът ми дори не стана. Преживях шока, минаха 4 месеца, когато отново изскочи ситуация пред мен, отново като първия път (април месец ) у нас. Изкъпах се, преди това пих ВИП, в банята имах ерекция и си мислих че всичко е точно и след това БАМ - отново не можех да го надървя. Мисля че проблемът ми е на психологическа основа и е доста сериозен моля за мнения без подигравки! Като цяло искам да правя секс според мен трябва просто да се, , отпуша” иначе ходих на гледачка която сподели че това е най трудната година за мен което е факт но това да не мога да правя секс с по половин година е меко казано притеснително, та аз съм на 21? ! Благодаря предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 298e49d3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Намери някоя яка мацка и я накарай да ти направи свирка. Ако и това не ти го надърви, не знам

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7afea70a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Отиди на уролог без притеснения ще се отпуснеш ще ти предпише нещо и ще си върнеш отново увереността. Само не унивай след засечката млад си вземай мерки че има моми за оправяне.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e8bbca4dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво е това ВИП, което си пил?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4f29f1ee38
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   А добре дошъл, свиквай, на същия хал съм, много по-зле даже, но май вече една идея по-добре, тъй като прекарах след това 2, нооо няма виагри, дадох > 100лв за няква супер яка и безвредна на разтителна основа виагра, не знам си какво, но пак го имах този проблем. После се случи в една дискотека, напълно неочаквано, да се забием с една мацка и оттам на пияно и без да ми пука някак ми стана и го вкарах, като го вкараш веднъж, няма да имаш повече дертове. Оттам май се "отпуших", както ти казваш.
Успех ти желая, няма да е лесно, но проблемът е психически, нищо ти няма на организма и ерекцията. Трябва някак да намериш начин.
Ако гледаш футбол, ти си Тимо Вернер, много качества, но в дупка от псих. гледна точка, опитай се да вкараж веднъж и оттам ще ги подпукаш.
УС!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f665b96817
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не си намерил подходящата жена. Стереотипът за мъжете е, че сме винаги готови и ще на**ем всичко, което ходи, само да ни падне. Само че не е баш така, и на нас си ни трябва малко предразполагане. Имал съм случаи като твоя, чувал съм и от познати, макар че много малко мъже ще си признаят такова нещо.

На първо място - гледай да го правиш с жена, която наистина те възбужда и това въобще не е равнозначно на такава, която е "конвенционално" красива. Може да се кефиш на дебели, татуирани, руси, циганки, плоски, дърти, абе открий каквото те възбужда и преследвай него, дори да е нестандартно. За себе си съм установил, че не се заглеждам по топ моделки, но има някои дори леко трътлести женки, в които обаче има нещо мръснишко, може да е нещо в погледа ѝ, стойката ѝ, нещо по-курвенско в облеклото и това ме побърква. Сексът е нещо строго индивидуално и това, че някоя жена се приема за супер красива и желана от много хора, не значи, че на теб ще ти свърши работа в леглото. Общо взето ползвай оная си работа като ветропоказател в такива случаи, мозъка въобще не го намесвай. Където усетиш, че искаш да си го завреш, там се насочи.

На второ място - не забравяй, че там не сте само ти и х*я ти, ами има и партньор срещу тебе. Вместо да си треперещ чекиджия, постарай се да ѝ направиш на нея кефа. Успеш ли да я разгорещиш, нещата се случват от самосебе си.

И естествено, трябва да поддържаш що-годе здравословен начин на живот, за да се вдига самолета, но предвид възрастта ти това няма какво толкова да го мислиш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 61eabe4007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте на всички аз съм на 22 год и също имам проблем с ерекцията.
Когато гледам голи жени или се целувам с някоя членът ми става, което е нормално но ерекцията не трае дълго може би 1-2 Мин. До сега не съм правил секс и сутрин се събуждам с ерекция или ми е влажен това нормално ли е?
Една сутрин от няма и нищо, което да ме възбуди се изпразних добре. Моля ви дайте съвет!
Благодаря предварително!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c2bb0cf6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До коментар 8 : Много си прав и това което написа е абсолютно вярно иначе за протокола ходя на фитнес по над 3 пъти в седмицата и от тази гледна точка нямам проблем. Днес си пуснах изследвания да видя нивото на тестостерон :)
От автора :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 35e37f6eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторе, какво стана, как ти е тестостерона?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 54efe98494
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 20, при норма 29 беше 31 разлика все още нямам в настройката та смея да твърдя че вече се отказах да правя каквото и да е

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a4164cadcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Недей така, авторе. Млад си, нямаш оправдания да се лишаваш от това удоволствие и то на 21, та това са най-хубавите ти години, сега ти е времето да оправяш мацките. Стегни се, вземи се в ръце и действай, няма вечно да си на 21. Ще дойде ден, ще станеш на 35-40, тогава ще съжаляваш, че си си пропилял шансовете на младини.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ec7342c374
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Избери си жена, която със сигурност не я искаш за любов и връзка, а ти се иска само за секс и я чукай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker