Много време без секс и после болки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много време без секс и после болки
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 5340 пъти
Здравейте!

Реших да пиша в някой форум, понеже искам да намеря отговор на притеснението си докато чакам да ми дадат час при гинеколога.

Историята ми е следната: Не бях правила секс почти една година и преди 3 дена правих секс с едно момче. Три пъти го правихме, той винаги беше с презерватив, не сме правили орална любов. Аз мисля, че бях сравнително влажна, т.е. всичко изглеждаше ок. Само първия път ме болеше в началото както боли, когато си девстен (все пак от 1 година не бях правила секс), после ми мина и беше приятно.

Той от време на време действаше малко по-бурно, но не ми беше неприятно в момента. На следващия ден вечерта усещах леко неразположение и започна да ме наболява входът на вагината. Беше леко зачервено мястото и леко подуто (само входът).

На следващия ден започна и да ме сърби леко. Днес като пишкам и ме боли. Нямам течение и урината ми е кристално чиста. Нямам други оплаквания. Нямам гъбички, защото имам скорошни изследвания от гинеколога, че съм чиста.

Надявам се, който е имал подобен проблем на моя, да пише. Възможно ли е да е от презервативите? Никога не съм имала алергия към тях. В този случай обаче бяха от тези, които раздават от кампаниите за безопасен секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: c011055c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти. Смени презервативите за всеки случаи.
Вземи си от дрогерията лубрикант на Дюрекс. Ти си мислила, че си влажна, но може да не е било достатачно. Аз също съм имала този проблем, след няколко дни покой се оправих от само себе си, включително и лекото парене при уриниране. И аз съм на кондоми....не мисля, че е от това, а по-скоро от механичното триене, от чуждото дразнение.
Прави го на „задна“, избягвай позите с дълбока пенетрация (мисионерската, ездачка и т.н.), карай го известно време на френска с него....играйте си повечко с пръсти, но докато ти е некомфортно, се въздържай.
Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 40ceb5128e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е да си се протъркала... като отидеш на преглед със сигурност ще разбереш, но не мисля, че има място за паника. ;) успех. :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 658dfbf6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен е алергична реакция от латекса на презерватива. И на мен ми се е случвало. Даже мен ме сърбеше и ме пареше, но за няколко дни ми мина. Щом си си записала час при гинеколог, не се притеснявай, той ще ти каже със сигурност какво е и как да се справиш с проблема. Но моя личен съвет е просто следващия път да пробваш с друга марка презервативи. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5d83ef5864
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мен също се случва когато е с презерватив. На мен не ми се подува, но боли и няколко дена след това имам болки при проникване. С постоянен приятел съм и от както спрях презерваривите нямам проблеми :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bfcf765e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря ви за мненията. Само искам да ви осведомя, че вчера ме заболя много в областта на десния бъбрек и че не съм мигнала почти цяла нощ от болки. Днес ходих на лекар и се оказа, че всичко е свързано. В момента лекувам бактериална инфекция на пикочните пътища. Оказа се, че поради факта, че не съм се изпишкала преди секса, от проникването на приятеля ми се е получила интоксикация с мои собствени бактерии. Та това е... От това се опасявах... Всичко е първо в главата, затова мислете си само красиви неща, за да бъдете щастливи и здрави!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c7a410d05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз имам същия проблем. Когато не правя често секс и след това усещам лека болка но за кратко, след това удоволствието си е същото, но има и друго - понякога като не правя седмица, две секс и кървя леко - това нормално ли е?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 609fec4460
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   и аз съм със подобен проблем.. 3 месеца не се бяхме виждали с приятеля ми и като правихме секс ме заболя.. точно като теб бяхме със същите презервативи и аз си помислих, че може да е от тях, само дето мен ме заболяха яйчниците и матката.. и 2 дена след това ми се появи бяло течение с остра миризма.. тези дни смятам да посетя гинеколог, макар че знам, че имам инфекция в момента, а и болките не са отминали :/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker