Да го потърся ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да го потърся ли
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1488 пъти
Здравейте, преди малко повече от месец се запознах с момче чрез социалните мрежи след около 2 седмици се видяхме продължихме да се виждаме около 20 дни след това. И двамата работим той работи уикендите като охрана в заведение. Когато е на работа с часове не ми отговаря, а това мен ме дразни казах му, че не ми харесва промени си започна бързо да отговаря. Не се търсехме активно и двамата просто защото той е по-странен и не е много по телефонните разговори нито по чатовете. Бях му писала да изясним някои неща и да ми отдели малко време исках да говоря точно затова отново че не ми харесва че не ме търси че в повечето случаи аз съм инициатор да се видим. Зададох му въпроса относно това че ме от отбягва последната седмица и да ми каже директно и дали иска да прекъснем контакт той каза че има доста неща на главата си и затова така се е получило и уж иска да се виждаме зададох и други въпроси при което не получих отговор понеже твърдеше че в момента има работа. Казах му добре свърши си работата и ми отговори или ако не ми отговориш изобщо няма смисъл да си пишем. Поради здравословни за него причини близо седмица от последната ни среща не се бяхме виждали попитах кога ще се видим, а той каза следващата седмица когато си свободна два дни по късно му казах за почивните ми дни и го поканих на гости вкъщи каза ми че щял да ми каже кога ще се видим да не е да му излезела работа така и не ме потърси. Ина ли смисъл да го търся всеки който съм попитала е на мнение че той трябва да ме потърси не аз него и че ще е унижение от моя страна ако го направя, но последните дни от сутрин до вечер се боря с това да се свържа ли с него и какво да очаквам може би няма да вдигне или ще де оправдае а може и да поиска да се видим

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 612ca1fd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   На колко години е момчето?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 90b1ce4c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ти не схващаш, че той има някакви причини да не те търси- няма интерес към теб, има някакви спешни неща и т. н. Незнайно защо, ти си се настървила върху него. Не се обаждай, ако желае ще те потърси, ще ти даде обяснения и ще плеснете с ръце и ще се прегърнете.
И, нещо друго по мои впечатления, мъжете не обичат на висят на телефоните и да си се лигавкат непрекъснато..

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9f52437f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не, няма смисъл. Започне ли да увърта и да се мотае ясна е работата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d7c8181d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Този не е стока. Зарязвай го веднага

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6b86c95dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, някои от тези "мъжленца" съвсем изпростяха с разни пик-ъп "обучения" може да си попаднала на такъв. Наливат на всичко що мърда и където падне. Така ставали мъже хаххах
Интересно е, че после същите се възмущава на подобни на тях жени, които пък се учат от оная рускиня как да действат с мъжлетата.
Иначе и ти се държиш като човек с ОКР или обсебена. Какво значи да го търсиш постоянно? Да пишеш като съвсем закъсала за вниманието на някой си палячо? Какъв чак пък толкоз ти е зора да търсиш един незаинтересован от теб? Като остане свободен пък на сухо защото не е намерил нещо друго, ще ти звънне или пише. Ако си склонна да си резерва, даже и да си имала някакви планове, ще откажеш всичко останало и ще литнеш към него на мига.
Айде малко по- сериозно към теб самата!

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f5f355f778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз нямам социални мрежи и не обичам това постоянно чатене. Всичките ми приятели знаят, че като се освободя ще им се обадя. Само докато ти четях проблема се изнервих. Досадна си. Пича или е шашав или и на него си му досадна, но няма доблест да ти го каже. Зарежи го. Той фенки си има.
Мен такова женско внимание ме отблъсква. Много отчаяно ми звучи. Мъжете не обичаме такива жени. Искаме ние да ги гоним, а и то си е тръпка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c9cdc62ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Има си приятелка или поне 2-3 като тебе, които му пишат...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0c596ce8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Жена съм. Извинете, но Вие генерал ли сте, каква сте? То условия, то изисквания кога и как да отговаря, държане на сметка, изискване на отговори - ако не сега, то после, сърдене, вина... Олеле, олеле... То куче няма да стои при Вас, камо ли мъж. Просто е доста тих явно и иска да се измъкне леко. Някой друг да Ви е теглил до сега една - две майни и да Ви е затворил устата. То явно и за това сте си го избрали - човек с нрав като Вашия избира подсъзнателно тихи хора, които няма да противоречат, а само ще кимат чинно и ще дават отговори каквито трябва и когато трябва. Горкия и горките хора около Вас.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b11e780f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Не!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 391aa43dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не, няма смисъл да го търсиш. Ти спала ли си с него? Може да има здравословни проблеми с онази работа, и затова да те отбягва? Или просто не те харесва. Но щом не е честен... няма смисъл да си губиш времето с него. Насочи се другаде...

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 31712680ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   НЕ, губиш си времето и ставаш натрапница.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 66a94495b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "И двамата работим той работи уикендите като охрана в заведение. Когато е на работа с часове не ми отговаря, а това мен ме дразни казах му, че не ми харесва промени си започна бързо да отговаря. "

Чакай да се уточним - на две места ли работи? Или ми казваш, че очакваш охранител, на когото се плаща да охранява дадено място - в случая заведение, да ти отговаря бързо и винаги, когато се сетиш? Нали си наясно каква е работата на охранителите? Да са нащрек и да охраняват мястото! Самата им работа изисква да не се разсейват с разговори.

Ако приемем, че има друга работа освен тази на охранител, кой шеф е навит служителите му да си лафят с роднини и гаджета/съпруги в работно време? Да, може да ти звънне в някоя почивка, но в работно време си там, за да работиш. Не за да успокояваш подозренията на половинката ти, която кой знае какво си мисли за теб, че има нужда да звъниш през определен интервал от време. Сещам се какво си мисли, но да не задълбавам в тази посока!

Ако някой луд наистина плаща заплата на служителите си, за да са постоянно на разположение на жена си, децата си, майки, бащи, братовчеди, приятели от колежа и който още се сети да им звъни в работно време, моля да остави координати тук! Бонус е, ако изрично разреши при липса на разговори да си браузвам из Интернет! Веднага зарязвам текущи ангажименти и започвам работа при него! Хем жените ще ме одобрят в това отношение, хем и аз искам да видя що за работа е тая, в която е едва ли не напълно в реда на нещата да си лафиш когато ти падне с хора от личното ти обкръжение! Нищо лично, но където и да работя, все ми сервират обратното! Да взема и аз да се възползвам от тази благинка... ако не е само за богопомазани!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker