Приятелката ми иска да ме доминира, но не по обичайният начин. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми иска да ме доминира, но не по обичайният начин.
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2932 пъти
С приятелката ми сме заедно вече 5 години. Аз съм на 30, тя - 33. Мога да кажа, че сме разкрепостени хора и нямаме проблеми да опитваме нови неща, за да освежим огъня във връзката.

Наскоро, бяхме решили да си пуснем порно. Тя ме попита какво да е порното, аз казах, че нямам претенции. Намери тя някакъв клип и седнахме да гледаме.

По едно време, в кадър се появи мъж, носещ нещо странно върху пениса си. Попитах приятелката ми какво е това, а тя ми обясни, че e chastity клетка. Помолих я да ми обясни какво е това, понеже не съм много на "ти" с фетишите. Обясни ми, че това е устройство, което подтиска ерекцията на мъжа тоест не му дава да го вдигне (или поне аз така разбрах). Бях направо в шок. Продължихме да гледаме и в кадър се появи хубава мадама със страпон и започна да го вкарва на бедният човечец. Шокът ми се превърна в ужас. Какво, по дяволите, ме накара да гледам тази жена? !

След като свърши клипът, приятелката ми ме погледна и се изненада, че съм останал ужасен от този клип. Попита ме какъв ми е проблемът, а аз ѝ отговорих, че това са абсолютни извращения и я попитах дали е добре. И тогава тя хвърли бомбата: искала да ме доминира по същият начин. Било адски секси и сигурно съм щял пъшкам адски секси, докато тя ме оправяла съм страпон. Това направо ме хвърли в паника. Тази жена винаги е обичала бавният и нежен секс. Когато забързам много темпото, тя ме щипе по ръката и ми казва, че ще ѝ разбия яйчниците. Какви страпони, какви клетки, какви пет лева? ! Казах ѝ, че това нещо няма как да се случи. Да, вкарвала ми е пръсти в дупето, аз съм ѝ вкарвал пръсти в дупето, но толкова. Аналният секс никога не е бил тема на разговор.

Като ѝ го казах, тя се нацупи и ми каза, че докато не се съглася, секс от нея няма да видя. Да съм се оправял както като тийнейджър без гадже - ръчната. Изрита ме да спя на дивана, а от няколко дена, се държи супер дръпнато и студено с мен.

Опитах да говоря с нея на няколко пъти. Обясних ѝ, че както има нещо, за които тя е пас, така и при мен има неща, за които съм пас. Не, не и не. Има ли шанс да спася връзката си без да легна пред такива извращения? И по - скоро - има ли смисъл?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: dbdb20de78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Аз съм жена и също ме възбужда мисълта за страп он. Да доминираш някого, който очевидно е по-силен и по-мъжествен, е мисъл, която ме побърква. Обичам да виждам как мъжествени мускулести мъже се превръщат в курви в ръцете ми, как пищят и искат да го вкарвам “по-бавно”. Яко е. Може да ме накара да полудея. Затова разбирам приятелката ти. Не мисля, че заради такова нещо си заслужава да се разделяте. Все пак сте от години заедно. Защо не пробваш? Ако ти харесва пръст в дупето, ще ти хареса и страп он. Десет път по-яко е. А и като видиш как се възбужда тя, ще ти стана хубаво и на теб. Ако за теб е изключен този вариант, поговори с нея, кажи ѝ, че това са границите ти, и ча ако не ги ужаважа-значи не уважава и теб. Тя се сърди като малко дете в момента. Ще ѝ мине до няколко дни. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 75e1aebbdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Хаххаха изглежда като да има да ти отмъщава за нещо. Поведението и след отказа ти е наказателно, определено иска да те постави в позиция на унижаван гей, а не партньор с който прави секс.
Щом не е таква по принцип, има голяма вероятност да е открила някоя твоя тайна, която е унижава нея...
Като е стигнала дотук тя, че ще ти го набута- ще ти го набута, дали физически в дупето, или емоционално в мозъка... отнякъде ще ти влезе вероятно.
Сещай се какво може да я е накарало тя да се чувства така и или бягай или търси начин да ти прости.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 852c8412ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Решението е лесно - като се прави на интересна й биеш шута и да си намери друго опитно зайче. Другият вариант - ставаш мъжка салфетка и й угаждаш. Изборът е твой!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1f945ac8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Братле, каква връзка искаш да спасяваш? Спасявай себе си! Тази жена не е в час.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2df822e3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ако искаш да те разбере правилно, на раздяла ѝ казваш: "Ценя мнението ти и щом съзнателно си избрала да ме притискаш за такива извращения, без да се съобразяваш с мен, от този момент си свободна да си търсиш човек според твоите разбирания, защото се разминаваме в желанията и ценностната си система! Аз бих бил единствено с жена, която ме уважава и не би си позволила да ме изнудва! ".
А ако искаш да те разбере още по-правилно, краткият вариант е да я заличиш от живота си, но без да ѝ казваш нито дума.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b4352542ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   И моята жена някога беше добро и скромно момиче. И аз някога си мислех, че дори бегло докосване до ануса те прави гей... Е тя от години си играе с моя и определено не съм обърнал резбата. На мен ми харесва масажа на простатата, а на нея и харесва да има контрол над иначе голям и властен мъж. Тези игри ги правим само когато е в цикъл. Нищо лошо не ни се е случило през годините. Няма от какво толкова да се притеснявате.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fb6d56b775
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Разкарай я. Тази няма да миряса докато не си изпълни желанието. Освен ако не си прежалиш задника.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7778c08506
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Тази история, не може да е вярна, ако е вярна, разкай я веднага! Защото ако се съгласиш на това, ще последва и друго, и друго и друго, докато унищожиш достойнството си. Ти явно си свестен човек, щом не си я накарал отзад, обаче тя се е оказала най-големия боклук. Бягай и се спасявай докато има какво да спасяваш. Зарежи я, вероятно ще бъде учудена от това.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b1456abae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пич, наистина ли би се съгласил да ти го вкарват отзад заради някоя путка? Я се вземи в ръце и си бий камшика. Жени под път и над път, зарязвай я тази която се опитва да ти се налага.
Връзката трябва да е партньорство, не доминация на този или онзи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6bee37286f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Никога няма да зпълни унижението което е придобила в компанията на квартални или селски гамени на караминьол или двуцевка. Лошото е че не може да те доминира и при твое "разположение". Ще те докара до Пирогов, като онази тъпанарка, която уби гаджето си, вързано със "свински опашки"!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 92fa36c827
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Твоята жена е жена мечта за мен. Аз лично бих се съгласил защото ми е не изпълнена мечта. Питай я дали е навита да изпълни тази своя мечта с непознат

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5180f63046
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Винаги можеш да я разкараш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d1331c7a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Седя и се чудя какви хора има….. сексът трябва да носи наслада на хората! Защо не седнете и не поговорите кой и какво иска и му харесва? !? ! Ако няма съвпадение вземете решение заедно какво да правите, не на инат, не със сърдене!
За протокола - мъж на 39 съм. Семеен от 15 години. Ако жена ми поиска нещо подобно ще приема с удоволствие да опитаме!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5a3c5b5e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Такива утрепки, като тая твойта мърша, знаеш ли как ги оправям аз!? Забирам ги в един ъгъл и им набивам шамарите, докато не им изпотроша зъбите, после ги налегна отгоре, сгъвам ги на две и им навирвам краката до ушите, и им го ръгам силно, бързо и дълбоко, докато не зареват от болка и няма искам, няма не искам!!! Изхвърли компа през прозореца, а ако е нужно и таблета, лаптопа и смартфона, за да няма повече какво да й облъчва мозъка с такива извратении, и да й се нормализира извратеното мислене! Ако всичко това не помогне - зарязваш я и толкоз! Това е единствения начин, да подчиниш една непослушна жена, която ти се прави на шефка и ти се натиска да те командва!!!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0ddd3a632e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Може да не ми вярвате, но приятелката ми по подобен начин ме изнуди да пробваме анален секс. Уж беше само веднъж, а от тогава доста редовно го иска и то без презерватив. Обясни ми, че много я възбужда да усеща пениса ми в дупето си.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d3cf19086c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Няма как! Приготви страпоня! Може пък да ти хареса!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9156d3c8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Семеен мъж съм и със съпругата ми ползваме страп он забавления. Не съм обърнал резбата, но ми доставя удоволствие да я наблюдавам как се кефи като ме обладава, а и на мен ми допада.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5f11122df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Баси, жената ти има достатъчно доверие да ти сподели тайните си фантазии и фетиши а па ти се изкара жертва? ! Ако ти не можеш да й ги осъществиш друг ще може!
Изритан си на дивана не щото не си даваш газо а щото си я осъдил и сега се чуди ти ли си нейния човек като не може да споделя с тебе.
И що ти е да "спасяваш връзка" дека двамата си немате доверие и сте незадоволени сексуално?
От реакцията ти разбирам че не и у час относно динамиката на тия отношения. Става дума за игра с роли - единия доминира, другия се подчинява. Играта се играе "у спалнята" и свършва там. Жената иска да изследва сексуалността си като доминираща и ти дава възможност да изследваш свойта като подчинен.
Ама ако газо ти е толко безценен стискай го здраво и си намери друга жена. И двамата ще сте по-щастливи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0ddd3a632e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Имах гадже, която започна да ми гали ануса, да го облизва. Казах и да престане, защото ще я чукам отзад. Тя само дето не изпляска с ръце, веднага се нагъзи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker