Мастурбация при мъжете над 40 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбация при мъжете над 40
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 10402 пъти
Здравейте, колкото и да е странно за мен реших да пиша в този сайт.
Мъж малко над 40 съм, семеен. Със съпругата ми правим секс поне 2 пъти седмично, често и по 3-4. Според нея това е редовно, за мен обаче не е. Категорично не изневерявам и не търся секс извън този с половинката.
Особено след като навърших 40те сякаш станах много по-сексуален и ми се иска ежедневно. Много често се събуждам през нощта със зверска ерекция. Вероятно по тази причина стана така, че мастурбирам почти ежедневно. Понякога провокиран от порно, понякога само на въображение карам.
От друга страна в youtube ми попадат разни no fap клипове, обясняващи вредата от честата мастурбация.
На база на горното и анализирайки ситуацията, в мен се пораждат следните въпроси и мисли:
- Мъж над 40 май не е много редно (от здравословен и морален аспект) да лъска всеки ден
- Вредно ли е за здравето, кондицията и общото състояние на тялото, загуба на енергия и т. н
- Понякога се чувствам тъпо, заради това, че мастурбирам толкова често
- Трябва ли да се ограничавам
Имам задръжки да споделя и говоря по темата дори и с най-близките си приятели, така че, моля, който иска да сподели мнение. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 38111cd5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Не е нормално толкова, рискуваш да раздразниш простота а честите еякулации могат да станат причина за развитие на хроничен небактериален простатит, всяко нещо трябва да е с мярка.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 43137ffb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Радвай се, че жена ти си ляга с тебе и спри да мислиш глупости. Както и че ти става и си окей. Аз съм на 33 и секс не съм виждал от жена си вече 5-ти месец. Оправдания бол и проблем няма. Ама ако забравя да купя нещо, тогава да видиш. Така че, радвай се, лъскай си колкото искаш и си живей живота! :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 49cea7e670
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   "- Мъж над 40 май не е много редно (от здравословен и морален аспект) да лъска всеки ден"

Не само за мъже над 40 не е много редно. Всеки има нужди, но не трябва да се прекалява. Сексуалната енергия Е РЕДНО да бъде вкарана в ПОЛЕЗНА РАБОТА. Но не пред порно канала, а в някакво обществено градивно занимание - предимно работа и учене, спорт.

Мъж на 40 г. би следвало да може да контролира нагона си и да не му се подчинява животинската.

"- Вредно ли е за здравето, кондицията и общото състояние на тялото, загуба на енергия и т. н"

Определено, ако с всяко лъскане еякулираш, тялото ти губи енергия. Еякулацията трябва да се избягва. Източната философия ясно е описала методите за това. Загубата на сексуална мощ води то преждевременно стареене и смърт. Това не означава, че не трябва да се стимулираш. Просто гледай да не свършваш всеки път или поне отлагай кулминацията.

"- Понякога се чувствам тъпо, заради това, че мастурбирам толкова често"

Нормално е да се породи такова чувство. Мастурбирането е по-скоро за тийнейджърите и младите мъже, които са без партньорка. Възрастен мъж да мастурбира... Хубаво е, но както казваш, се чувства малко тъпо.

"- Трябва ли да се ограничавам"

Зависи от теб самият. Ако нямаш друга алтернатива и ти харесва, не. Ако след еякулация се чувстваш в кондиция и зареден, тогава го прави. Хора всякакви. Човек трябва да се познава най-добре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e82953265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Мъж семеен на 56г. Сжената също не се задоволявам, по един път месечно. Тя е на 47г. и казва, че им стига. А аз онанирам почти всеки ден. Така е от няколко години, поне 5. Здрав съм и нищо не ми пречи даже им казвам, че онанирам. Но не пред нея. Питал съм я иска ли пред нея но тя не им харесвало.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 66f7f62556
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   No FAP е ориентирано по-скоро към гледането на порно, съчетано с мастурбиране, което води до еректилна дисфункция. Не вярвам, че ако мастурбираш без да гледаш порно е голям проблем!

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e3ecace564
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не те разбирам.
Имам жена и любовница. Секс имам всеки ден, понякога по 2-3 пъти на ден..
Случва се след секс с жена ми да го правя и с любовницата и обратно.
За последно съм мастурбирал на около 22/23 години/...

М 34

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f5e1c8eafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ако хванеш посреднощ жена си за междукрачието и започнеш да я стимулираш, бъди сигурен, че няма да ти откаже. Мачкай я по гърдите, галия, отърквай се и ще видиш, че нещата ще се променят. А от зяпане на порно и самозадоволяване с него някои мъже съвсем забравят за жените си.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7083160499
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Мъжът ми е почти на 41. Ако той беше написал тази тема щях да му кажа, че това за вредата от мастурбацията е мит. Мастурбиране си, какъв е проблема? Каква морална гледна точка, има хора го правят с трима, изневеряват, вибратори, гейове, лесбийки, транс, ти се притесняваш за моралната гледна точка. Прави го, когато искаш и това е.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 16231d877f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Към н. 7-не само, че ще му откаже, но и най-много да го цапардоса, затова, че докато спи й е нарушил съня, че и да я опипва не знам си къде и то, когато жената е уморена и заспала. Но някои мъже-много филми гледат-ха ха ха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1faadaa5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   6 а, жена ти има ли и тя любовник?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0aea340ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Щом имаш и редовен секс, мастурбирай си за капак. Нищо няма да ти стане.
Проблемът е, ако МНОГО дълго време я караш само на мастурбация и порно. Тогава мозъкът ти привиква и направо изключва, когато има друг човек в стаята, че и даже не ти прави същите движения, които си правиш с ръката. Тогава може да те докара до еректална дисфункция (която е лечима). Но това не е твоят случай. Щом джаскаш твоята по 3-4 пъти на седмица, проблем нямаш. Просто си "допиваш" сам.

Както и други казаха - морална дилема няма.

На мен пък никога не ми е било тъпо след мастурбация. Винаги съм си казвал след като свърша "бааааси, тва беше много яко, радвам се, че го направих! "

Замисли се. Ще се пазиш от оргазми, утре ще излезеш, някоя тухла ще те удари по главата и си мъртъв. Наистина ли искаш да умреш лишавайки се от една камара оргазми? :) Знам, малко смешна логика, ама пък си е вярно! Ако ще мра, поне да съм се изпразнил за последно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1faadaa5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Защо не и споделяш когато имаш желание?
Аз предпочитам мъжа ми да показва желание, не съм му отказвала като иска, макар че се сеща рядко, случвало се е той да ми откаже и вече не проявявам инициатива особено, ако той се сети тогава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ce94df2cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За нито един бозайник не е полезно много често, включително и за хората. Поддържането на количеството и концентрацията на спермата, за тялото е огромен разход на ресурси. При спортните коне например си има специална програма, иначе спортните им постижения падат драстично.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 90ef7a7086
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм на 50 и си лъскам всеки ден. Проблеми- никакви.
Някакви си измисля разни философии- NoFap, NoSex, и др. Понякога си мисля че просто си правят майтап.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e82953265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мъжете онанират. А жените масторбират. Има разлика. Аз съм мъж на 52г. и онанирам всеки ден. Защото жената (лека им пръс) и споделям с приятели повечето казват, че го правят. Но никои не пита жените как се справят.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 711c6de873
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Съвета ми е да спреш порното - щом водиш редовен полов живот. 2-3 пъти седмично си е доста добре, особенно ако и повтаряте...

Нищо не ти пречи и да маструбираш, но не виждам и причина жена ти да не се включва в това, дори да не правите секс. Няма нищо по хубаво от една свирка сутрин... :D

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a955a5aba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Като чета коментарите ми става ясно, че повечето дето са ги писали и хабер си нямат какво е да живееш с жена която е отдавнааа в критическа възраст! Много от тях които са в това положение въобще не се сещат за секс поради простата причина, че такъв на тях не им е нужен. Те така си мислят! Забравят, че до тях има мъж който има нужда от секс и ако той си поиска веднага го пращат на майната му. Но после само гледай като разберат, че отишал да ебе на друго място какво ще стане. Ще го изкарат най големия простак и идиот. А това, че дето не дават путка и дето се казва забравят за съпружеските си задължения в леглото е просто едно нищо! Трудно ама много трудно се живее с такава жена. Затова следват много разводи или брака се крепи на една много тънка нишка до момента докато се скъса или жената не осъзнае, че ще загуби или тласка половинката си към други жени. Та за моята персона. Мъж на 50г. съм. С 25г. брак зад гърба, две големи деца и жена на 50г. която не ще секс! Та гледам порно и се празня всеки ден. Какво да го правя това дърво в гащите. Имам си и любовница която подлудявам в леглото и стигаме до нови висоти в орзамите... а тя е на 57г.!!! За съжаление и на двамата рядко е в страната, а може би за добро. Та по въпроса, че мъжете след 50г. като си приказваме с приятели то всички казват, че в главата им са само жени и секс. Явно е от възрастта. Да ама няма кой да ни оцени, особено половинките ни. Нищо то пък затова има такива жени дето си обичат секса и знаят какви сме добри в леглото. ЛЮБОВНИЦИ И ПОЛОВИНА!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0e23c67e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Физически и психически не здрав мъж, не може да поддържа твоя ритъм. Радвай се. Ако бачкаше в рудник с кирка и лопата нямаше и да се сетиш за чекии. Явно имаш много свободно време за порно, а и в главата са ти явно само цици, цепки и двуцевки. Още малко, ще дахладнее, дамския състав ще се скрие в якета и палта. Няма да имаш реални мотиви и ще се кротнеш. Палавия сезон отминава, а студа е убиец на секс- настроенията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e82953265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Как никои не повдигна тема за жените на 40 . А и те си мълчат. Интересна работа. В тази държава и планета само девици ли съществуват.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 05ea7eeaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 20, а прочете ли колко жени се оплакват, че мъжете им не правят секс с тях. Защо тези жени трябва да ги търпят?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0e861e5e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До номер 20
За това е добре мъжете да се женят за жени 20 години по-млади от тях и няма да имат този проблем с нежеланието за секс. Ще изградите много по-силна връзка с много любов и секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d45d5c1f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Скоро и аз ги чукнах 40 те години. Повече от 28-30 години никой не ми дава. Намам бели коси и спортувам редовно, което още повече ми вдига тестостерона. Нагона ми в последно време сякаш е по-силен от младежките ми години. Сега мога да правя секс с жена ми 3-4 пъти дневно след това един ден почивка с пиене на много вода, а на следващия пак по 3 пъти, но естествено не ме огрява.
Сега сме на хотел на кратка почивка и съм много изобретателен и както тя казва “Страхотен любовник”, а това си го зная.
Работата ми е много сериозна и отговорна, но секса си го търся като наследство. Казвал съм, че не ми стига и си допълвам със злобарки, за да се смили жената над мен, но уморена ли е няма секс. Не зная как ще я карам само ебане ми е в главата. Само нови пози и техники измислям как да я задоволя, как да я целувам всеки път различно. Тя радва, че така ме възбужда, но аз съм като разгонен. А тя е страшно секси. Подържа се като момиче. Ох ето пак ми дойде желанието. Да я качвам в стаята мисля

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 97e0d4f986
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Наближавам 50те. Ебе ми се ежедневно.
На жената обаче.. не повече от веднъж седмично.
Еми... мастурбирам.. какво да правя...
Тя знае.. понякога се включва и ме свършва, я а с ръка, я с уста...
Имам нужда да се празня всеки ден, понякога по два пъти...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e82953265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Семеен мъж на 57. имам нужда да се празня всеки ден. Било то с е''не, но в повечето случаи с чикия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7c079d4317
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Мъж на 39 съм. Поне 3-4 пъти секс с жена ми и поне толкова чекии. Някои дни (уикендите) съм на двойна езда - чекия и секс. Нямам здравословни проблеми, просто тялото ми го желае!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d0fb5d2df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Н. 20 това е твоята гледна точка. Ж. 45 съм и много обичам секса, но мъжът ми изобщо не се сеща за това, преди се унижавах да си искам, да питам. После това ме смачка вътрешно като жена. Намирам сили и пред хората съм усмихната, но само аз си знам как се чувствам. Да си сексуална жена е някаква стигма, все едно си курва. За мъжа е прието, че при липса на секс от жена му той може да си търси секс навън. А жената веднага ще я обявят за курва, развод, изгонване, децата се отнемат и всякакви унизителни неща. Завиждам на жените с желаещи ги мъже. Това е стимул, мотивация за жената. Секса е прекрасно нещо. Иронията е, че изглеждам много добре, слаба, женствена, обичам флирта. Но това не важи за мъжа ми.
Не ми се говори повече, че буца ми засяда в гърлото.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 97e0d4f986
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До 33
Мъж на 50, с жена на 44.
Моята ситуация е обратна на твоята.
Аз съм с големите сексуални желания, Тя с никакви.
Директно преди три-четири години ми заяви че, е приключила със секса и няма нужда от него.
Бях като гръмнат. Търсех причината в себе си, кое, какво, как, не съм направил.. Две години...
Накрая... намерих си любовница, жена като теб, на която мъжа и не и обръщал внимание, даже спели в отделни стаи...
Виждаме се рядко, когато можем...
Но пък такъв секс правим...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e82953265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   М57г. Еми жената вобще не ме задоволява достатъчно. И онанирам при нужда. Макар и често.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2edf97db07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   С моята жена скоро минахме 40, секса по ред причини почти го няма, а аз си имам нужда и редовно се самозадоволявам. За любовница не съм мислил още.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5cfe05ac10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Човек, имаш съвсем РЕДОВЕН сексуален живот за възрастта си. Повечето биха ти завидели благородно. Не го рискувай заради слаби ангели и вредни навици. Който каквото ще да обяснява и да се самоубеждава, чикиите са супер вредни за физическото, сексуалното, емоционалното, психическото и духовното здраве на човек. Спирай ги овреме, а когато ти се прииска силно, блъскай някакви упражнения (лицеви опори, коремни преси, дъмбели) - ще се почувстваш страхотно, ще си вдигнеш самочувствието, а като нищо ще си подобриш сексуалния живот, така че на жената 2-3 пъти седмично вече да не ѝ е редовно. Успех! :)

- Бивш зависим -

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7fbdb5583c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Към автора на темата: какъв морал при чикиджосване? Правиш го съвсем сам, на съвсем уединено място, инкогнито. Не вредиш на никого, удовлетворяваш собствена потребност. Това, че съпругите решават колко е нормално, е отделна тема. Дори и в двойка партньорите са различни. С различни потребности, с различни възможности, желания, интелект... Редовно единият се примирява с липсата, пропускането на нещо. Обикновено заради други приоритети... Много рядко има достатъчно разум и воля да се даде необходимото свободно пространство другият да си получи необходимото. Ето - аз съм планинар, жена ми не е. Не ме спира да си ходя без нея. Но колко са такива? Спортуване, танци, риболов... Ама то, така се появява възможност за изневяра. Решилият да го направи, все ще намери начин. Решилият, че това не е за него, ще си онанира (мастурбира) и никой не трябва да му пречи поне в това, като минимум.
N33, доста е вероятно да има здравословни (сексуални) проблеми. Ти интересувала ли си се? Подканяла ли си го да се консултира с лекар? Как е на тема ревност? Подхвърляла ли си му, че ще си хванеш любовник?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7f81cd018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Народа го е казал: "Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм".

Толкова по темата!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 58177dfa95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   33, аз съм в същото положение, гадно е...
Влез в група интро.
Има какво да си кажем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2fcc3a8575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Н. 33 съм към н. 35, направо ме учудва съпругата ти. Така направо да заяви, че повече секс няма да прави. Не е нормално за жена на 40години. Според мен поне. Та това са едни от най-хубавите и женствени години. С най-силната женска енергия.
Жалко, много жалко, че така се разминават хората.
Към н. 39, не, съпругът ми няма здравословни или психически проблеми. Работата му е отговорна, но той се утвърди в нея и няма излишни притеснения, а и е добре заплатен. А това е много важно за самочувствието на всеки, особено на мъжа.
Просто явно не смята, че моите нужди са нещо важно и сериозно, за което той да се чувства отговорен. Усещам, че сякаш нарочно го прави. Да ме смачка и убие самочвствието ми.
Е

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e82953265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   М55г. Вдовец от 6г. онанирам по три пъти на ден. Почти пет пъти седмично. Не ми се занимава с разведени. И да си развалям отношението с детето. Заради жени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97e0d4f986
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Дялам разбира се...
Жената като все не ще....
Трябва да освобождавам налягането на спермата..
М46

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97e0d4f986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Харесва ми жена ми да ми прави чекии...
Друго като не иска... поне това прави...
И свършвам на лицето и.
М52

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e82953265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Семеен м54г. Като ги по пипам тук там. И тя ми каже, че ги боли главата, че е изморена. Направо го вадя пред нея и онанирам. Свършвам за 4-5 мин. Това го правя винаги щом ми отказва. Поне два три пъти седмично. Казва ми, че няма нищо на притив. Така е вече от няколко години.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7407c28513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Обичам да дялам пред жена ми, и после да и се изпразня в устата...
На нея не и се занимава със секс, но с това е ок...
Странно е....но вече 3-4 години, само така я караме....
Устата и ми стана като резервоарче, за сперма....
М49

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4517edc168
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Хора,
Дялам си редовно,
Чукам жена си редовно...
Чукам и колежката редовно...
Просто и сега и винаги,
много ми се ебе...
Ето на... казах си го... Мъж на 49г

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6d08fe34fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Мъж на 38 съм. Женен съм с втори брак. И при първия ми брак и сега, никакви чикии не съм правил. Не мога да си го представя. За мен чикията не носи никакво удоволствие. Само оргазма. Но дори и той е по-слаб, отколкото при секс с жена. Много по-силно и обилно се празня при секс. Усещането е невероятно. А при чикията удушваш змията и дотам. Наистина не разбирам. Лъскането на бастуна е при дълга липса на жена, просто тогава мъжете си разтоварват топките. Но да имаш жена и да лъскаш ми се струва сбъркана работа

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e82953265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Н52. Мисля, че не си прав ако твоита ти дава един път седмично както на мен. Няма как да не онанирам всеки ден. Мъж на 54г

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ab95bcc98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Здравейте, да ви споделя моя график. На 37 съм. Винаги съм бил мн сексуален. Сега с жена ми правим секс 2-3 пъти седмично, повече не иска. Но аз постоянно съм възбуден, няма значение къде съм. От отдавна и по мъже се заглеждам. Отивам да плувам, влизам под душа, не мога да го спадна. Отивам на фитнес, същата работа. Взеха да ми се предлагат вече, идват под душа и ме хващат за кура. А аз как да се откажа, като ще се пръсне тоя кур. Нз и размера сигурно ги привлича. Свършват ме. Но само хетеро мъже, гейове хич не обичам. И всеки ден мастурбирам, понякога и по повече от веднъж. Тази година на няколко пъти се празня и на сън.
Баща ми е на 70. Вече има малко дете от втория си брак, сега чакат второто. Питам го сам ли ги направи, той казва, че си е сексуален и си му работи всичко. Като по-млад си спомням, че и той често беше с ерекция вкъщи. Но явно майка ми му отказа секса след едни години и човека се принуди да си намери 28г по-млада жена.
Та до автора, не виждам никакъв проблем с това, че на 40 мастурбираш. Според мен всеки нормален мъж го прави докато е жив, иначе нещо му има я психически, я физически.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38111cd5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Много фантасмагории са изписани в повечето коментари...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7407c28513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Цял живот чикии...
И като малък и като голям...
И без жена и с много жени...
Чикията си върви...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 96daf22039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   До 55, не знам какво имаш предвид. Това, че нещо не съвпада с твоят начин на живот или пък не ти допада. не означава, че е измислица.
Дори за мен са по-нормални огромна част от коментарите. За ненормални считам тези, които не мастурбират и чакат само на жена си. Но и такива познати имам.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 69dab79ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   За мъж над 40 не е здравословно всеки ден да се празни, но е изключително полезно от време на време да прави секс с млада жена, до 25г - действа изключително обновяващо, особено ако жената е имала малко мъже.
М48

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cc55b2d9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   От номер 7.
Аз съм жена и няма по-голям кеф от това, мъжът ми да ме събуди за секс. На мен 4-5 пъти седмично секс ми е малко, но толкова ме огрява с мъжа ми.
48 г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8711431188
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Когато мастурбираш по въображение, трябва да внимаваш да не загубиш образа!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a955a5aba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   Правете секс хора. Секса е здраве!
От номер 20

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker