Надали мога да падна по – ниско от това. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Надали мога да падна по – ниско от това.
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 6848 пъти
Жена, на 29 години, с две малки дечица. Не поддържам връзка с родителите си. Приятелят ми почина в катастрофа преди 6 месеца. Помагат ми съседите кой с каквото може – гледане на децата, ремонти, поправят някакви работи.

Имам един съсед на около 50. Стар ерген ми казаха съседи. Работи скъпо платена работа, съдейки по колата, която кара.
Веднъж, прибирах децата от детската площадка и се засякохме на стълбите. Заприказвахме се и от дума на дума стана въпрос, че имам проблем с финансите. Майчинството не стига до никъде. Той ми покани на вечеря в тях след 2 дена, за да мога да оставя децата на някого.

Дойде въпросната вечер. Отидох у тях, седнахме, хапване, пийване, всичко добре. После, той ме погледна и ми каза, че трябва да говори делово с мен и ще ми направи хубаво предложение. Аз се позасмях и го попитах какво предложение. При което, той изплю камъчето „Секс за пари“. Каза, че знае колко ми е трудно с парите, знае, че нямам финансова подкрепа от никъде. При което аз се стъписах. Винаги съм го мислила за интелигентен човек и джентълмен. Но в момента? В момента, той гледаше на мен като на магистралка. Позамислих се и му казах да ми даде малко време и ще му дам отговор след седмица. Той ми се усмихна и ми каза, че няма проблем да изчака и повече.

През тази седмица, аз мислих доста. Да, знам, че това ме прави абсолютна магистралка и уличница, но децата ми са най – важни. Ще го преглътна някак. Коя майка не иска най – доброто за децата си?

Звъннах му и му казах, че приемам предложението му. Той изключително много се зарадва и каза, че нямал търпение да види тялото ми без дрехи.

Вече 4 месеца съм му, така да се каже, наложница. Изпълнявам всичките му сексуални желания само и единствено за да могат децата ми да са добре.

Знам, че тук ще ме изкарат к***a, но поне няма да се притеснявам за децата ми.

Благодаря, че прочетохте историята ми.

П. С Децата ми са на 8 месеца и 2 годинки. Не мога да работя все още, защото се водя в майчинство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 80

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 505a0e0bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Бог да те пази.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 07d846e04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Виж сега, мацка. Тук ще ти изсипят един тон пепел на главата, но нека ти кажа следното: Децата ти трябва да са приоритет номер 1 в момента. Лапай му дъртата пишка на тоя комшия и да дава парите. Майната му на другото.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f0a5c2ea1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Изверг. Аз съм мъж, но на негово място бих ти помогнал финансово без да искам секс. Просто заради положението в което си. От човещина. Сглупила си като си приела.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b1e2935c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Трябва да дадеш нещо в замяна на полученото. :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8375f1ed40
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Толкова мухльовци спаха с мен безплатно през годините... и колко нерви брах, вместо решение на проблеми. Изобщо да не ти пука! Нищо не е което не става всеки ден. А и ако не е твърде възрастен и наистина е джентълмен можеш по-нататък да го погледнеш и с други очи за нещо по сериозно :)

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1c39d89caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Спокойно, въобще не е чак такъв проблем! Бъди спокойна и си гледай децата. Човекът поне не чувства чак такава самота като му пускаш. Ти му помагаш и той ти помага. Може и да станат сериозни нещата знае ли се?

М34

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3f99782b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Не мисля, че правиш нещо лошо. Стига самият секс като секс, да ти допада, а парите да са достатъчно, защо не. Не си уличница, не спиш с всеки звъннал на телефона. Сигурен съм, че си красива жена и си имаш и нужди, предвид дадената ситуация, всеки печели. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0866de4a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Предполагам си нямала брак с бащата на децата ти, за това нямаш права на вдовица. Но децата ти имат право на пенсия като сираци.
За другото... не забравяй, че е просто един стар боклук, използва нещастието ти по много грозен начин. Казвам го за да не допуснеш емоционална зависимост/обвързване с подобен.
Прави каквото трябва за децата си, но винаги с мир в душата!
Ти не правиш нищо лошо, ти си майка, която оцелява с децата си.
Голяма прегръдка от мен и с пожелания скоро да ти се отворят пътища и възможности към щастлив живот!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f649252001
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Брутално, бих ти дал пари, без да те моля за секс или нещо подобно, особено след като съпругът ти е почина наскоро, съжалявам, отвратително е от негова страна. По - добре да умра девствен отколкото да постъпя по този долен начин, само мъже без чест го правят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 451df50d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   На толкова си се оценила за толкова си се продала!
А можеше да го помоташ да му внушиш, че си жена с морал, да го накараш да подпише брак с теб за да могат децата ти да наследят жилището му а ти пенсията му, така както си сторила, ще ти се насити и ще те захвърли преди да е свършило майчинството ти.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 520277d277
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Напълно съм съгласна с №2 пък и всяка жена си е лягала с някой глупак който се е изгаврил с нея та този поне дава кешовица. Гледай си децата и да не ти дреме, защото 90% от негативните коментари ще са от мъже, които казват "Ама аз ако бях жена щях да се ш*бам за пари"

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 50e8fb1d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Сама си, секс отникъде няма, а ко сексът с него ти допада, си е чиста помощ за теб и децата. Много жени искат секс, а вкъщи не само че секс не получават, но имат и куп задължения на главата. Не си сглупила, акл ти е кеф с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 725e4e2b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   До 5


Хахахаха епа тия мухльовци нали ти доброволно си спала с тях бе, да не са те вързали. Мухльовци привличаш, с мухльовци ще спиш. Явно толко ти е капацитета.

Според мен тая тема е абсолютно измислена, за да се породи поредния спор.
А дори да не, каква и беше целта??
От дума на дума разговора стигнал до това, че нямаш пари. Е как разговлра стига дотам, освен ако самата ти не се оплачеш?
Направили сте сделка, ебете се, щом си плаща.
До 3:

И шо да е изверг бе пич?? Да не е длъжен да и гледа децата?
И като и помогне еднократно, ще и реши ли всички проблеми?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 07d846e04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Какви са сексуалните му фантазии? Да не е някакъв извратеняк?

Иначе, не смятам, че си уличница. Просто си майка в трудно положение. Ако трябва да съм честна, той трябва да се срамува от себе си, че те използва по такъв начин. Това си е един вид рекет.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 44126ffa9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мойто мнение като жена е следното. Ако ти се чувстваш съгласна да правиш секс с този човек за финансова подкрепа, прави го. Няма толкова значение моралните норми, а доколко ти е комфортно на теб.
Ако ми е гнусен и неприятен, аз не бих се примирила да го правя особено без презерватив да му лапам например и други неща, които са по интимни. Имай предвид, че като сте съседи е доста голям минус също. Най добре се огледай няма ли друга алтернатива, да почнеш нова работа или някой по-приятен, който да е склонен да ти помага и да не сте съседи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eff24268bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мъж съм и те рабирам. Кво ти пука какво мислят някакви миндили. Хорското мнение или децата ти са по-важни? Реално да, к*рва си, но кво от тва?

Мисли обаче и за момента в който си стъпиш на краката и как ще процедираш с този. Да не вземе да те изнудва по някакъв начин след това.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a489e03f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

17.   Авторке-докато ти четох поста-си мислех, че вече съм достатъчно шокирана от прочетеното, но когато взех да чета и коментарите... пфф.... Към коментиращите дотук-абе хора-вие наред ли сте с Психиката? ! Кое е нормалното на тая ситуация, че поощрявате жената да продължава в тоя дух? !
Към авторката на поста- на думи можеш да се оправдаваш и да се опитваш да се самозалъгваш, че не си кур. а, не искам да те обидя, но... Виж-още, като стигнах до момента, в който онзи ти бил предложил това... -и вече си се представях как в такава ситуация, ако бях на твое място-не само, че щях да му вдигна луд скандал, на тоя мръсен извратеняк и педофил, но и със сигурност нямаше да се сдържа-без да му разбия поне една чиния в кухата тиква. Обаче-ти си си точно такава, каквато усилено се самоубеждаваш, че не си. Оправдаваш се-че го правиш заради децата. Не те съдя-всеки си има право на избор, но това, което казвам е, че само жена, която си е к. рва по характер -ще остане спокойна, когато й отправят такова мръсно, извратено и долно предложение, само к. рва ще каже-ще си помисля една седмица и ще ти дам отговор. Само к. рва ще се съгласи някакъв дядка на 50 г. да я ч. ка заради шиба. ите мизерни, жалки хартийки наречени пари. Днес го правиш заради децата си, утре ще е заради-болен родител и т. н., оправдание все ще си намериш, но разбери едно нещо-момиче, жена-която НЕ е к. рва-НИКОГА, ама НИКОГА-няма да се съгласи на подобна гавра със себе си-дори да умира от глад-ще се хване по-скоро да мете и чисти градските тоалетни, но НИКОГА няма да прави секс с никой, срещу пари-защото тия дето го правят са к. рви!
Не съм моралистка-казвам ти нещата, каквито са си в действителност. Тия дето те поощряват да продължаваш в тоя дух-са същите тъпанари, които правят това, което онзи мръсник ти е предложил. Те се кефят, когато има наивници, като теб-да им се връзват, отчаяни, безхарактерни жени, които нямат грам себеуважение!
Може да продоваш тялото си за пари, заради децата си, както казваш, но без значение причината-това е чисто курвен. ко поведение. Когато децата ти станат малко по-големи-и почнат да разбират и да чуват разни неща около себе си, примерно докато си играят пред блока-чуят как съседите те одумват-курв. ата от блока, изгледа си децата, като се ч. ка с дъртака от еди кой си етаж. За психиката на децата си не мислиш ли? Другите деца, като почнат да ги сочат с пръст, каква майка имат... и т. н.
Можела си да се хванеш почасово някъде на работа, докато си оставяш малките деца да ги гледат съседите, НО си избрала ч. кането за пари.
Вместо да се продаваш за пари-продай някои дрехи, обувки, аксесоари, бижута, които имаш или дай стая под наем в апартамента си, ако нямаш никакви родители, роднини и т. н. ;хвани се почасово някъде... , в коментара си си писала, че взимаш майчинство -някакви пари, но пак... оправдания, че заради децата и т. н. ; продай телевизора, кафеварката, вместо да продаваш себе си. Без значение дали оня мръсник ти плаща малко или много пари всеки път, когато му задоволяваш сексуалните нагони, пак си оставаш простит. тка. и с един да се ч. каш-щом е БЕЗ ОБИЧ и за пари-значи си к. рва.
Надявам се коментарът ми да те отрезви, не вярвам, но се надявам...
Написах ти всичко това-не за да те съдя и обиждам, а за да дойдеш на себе си и да си дадеш сметка какви ги вършиш, да спреш навреме, да почнеш да се уважаваш повече. Подсъзнателно ти вече знаеш в какво си се превърнала, затова е този пост, защото те гризе вината, вътрешно се измъчваш, а с ума си се опитваш да си намираш извинения и да замажеш това, което чувстваш отвътре.
Дадох ти вече няколко идеи как да спечилиш пари по други начини, има и други варианти-търсят се жени, които могат да шият гоблени или дрехи-онлайн има обяви за това. Можеш дори да питаш някъде почасово да помагаш в домакинството на някоя съседка срещу някакви пари. Защо не искаш да видиш-други възможни варианти, а така си се отчаяла и първият мръсник, който е решил да се възползва от трудното положение, в което си, и ти предлага нещо такова, а ти веднага се съгласяваш. Нима това е единственият ти вариант? !
Водиш се в майчинство си написала-значи пари получаваш-колкото и да са-пари са-по чист начин получени, без да продаваш тялото си. Как би нарекла ти самата -жена, която се продава за пари? ! Колко ромки си гледат децата-от помощи и парите им стигат и то с няколко дребни дечица наоколо, в мизерни къщи и т. н., НО не са тръгнали да си издържат децата -като се продават. Някои го правят- и ясно какви са, но много, много дори ромки-НЕ го правят това.
Дето се вика, ако да речем-нямаше дом и беше на улицата и нямаше пари от майчинство и беше без нищичко-то по-добре намери подслон в някой манастир, при монахини, там можеш да помагаш в домакинството, в градината, но ти имаш дом, получаваш пари от майчинство и за двете деца и пак си тръгнала да си продаваш тялото за пари и да се оправдаваш, жалваш и да го играеш жертва. Не си жертва-ти така си избрала! Дори 1000 човека да ти напишат, че това, което правиш е ок, ти отвътре по-добре ли ще се чувстваш? !
За Бога-можеш да се хванеш, като чистачка на входа в който живееш и на съседния вход, блок и т. н. -ще имаш пари по чист и приличен начин. Това-което правиш сега-е истинската мизерия.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 879748f7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Дали ще ти се води мъж и ще ти дава пари за секс или съсед няма значение. Аз не бих те осъдила, защото знам колко е трудно. Единствено гледай да не разпространи и след това децата ти да разберат като поотраснат и да е кофти за тях. Ти не го правиш за чанти и дрехи, а за децата ти. Бих те посъветвала с парите, които ти дава да си създадеш нещо твое лека по-лека и това да не продължава дълго, за да си станеш самостоятелна. Според мен жените трябва да се подкрепят, не е за хвалене, но не си убила човек все пак :)
Ж24

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0866de4a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз писах вече, още не ми е публикуван коментара. Но се сетих нещо, което може пък да ти е от полза за евентуална работа за теб си.
Виж сайта "patreon. com" общо взето можеш да качваш всичко, което ти е присърце. За креативни хора е по принцип, които там публикуват музиката си, картини, стихове, но и домакински трикове, та дори "горещи снимки и видеота". Влизат и могат да видят публикуваното хора, които са един вид "меценати" тоест, си плащат за да видят работата ти, а могат и по желание да дарят повече от посочената за конкретно видео/снимки цена.
Проблемът ще е (ако ти допадне идеята) че ще трябва да рекламираш някак профила си за да те последват там хора.
Повечето са познати и последвани там от следващи ги в ютуб, соц мрежи т. н. Дори и като хоби да започнеш нещо такова, може да ти даде и лично време само за теб, пък от дома.

Не си паднала ниско, паднал е онзи, който се възползва от теб.
Ти правиш каквото можеш в твоята ситуация, за децата си! За толкова малко време след като си останала съвсем сама, дори не си имала време да се окопитиш, камо ли да търсиш други варианти. Децата искат да ядат и сметките си вървят. Спокойно, няма да е все така.
Не се притеснявай да поискаш помощ. Между хората има и човеци.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2ff6270a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Аз съм мъж и може да не съм прав от женската гледна точка.
За мен това не е точно проституция.
Проститутката не си избира клиентите- който и плати, чука я.
А ти си се съгласила и правиш секс само с него.
Предполагам че не е съвсем грозен щом не си отхвърлила предложението. Навярно и секса с него не е съвсем лош.
А относно заплащането- ти имаш нужда от пари а той от секс.
Взаимно изгодно сътрудничество така да се каже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 43da449e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Ох боже, не ти е лесно. Реших, че е сводник и ще те предлага наляво и надясно. Той се е пошегувал с теб. Видял е, че нямаш пари и е решил да те издържа. Не се филмирай толкова. Това не е проституция. Половината жени в България са така, само че си търсят и млади и секси и готини в леглото. Този предполагам не е готин, а и е старичък малко за тебе. За момента сте в някаква секс веъзка, в която той упражнява и финансов контрол върху теб. Забавлявай се с него и без това с две деца е трудно да си намериш любовник, ако някой не ти помага с гледането. Ако искаш сериозна връзка, се поогледай за друг.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 40c4706c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Ще те успокоя: можеш да паднеш по-ниско! Можеш да си като онези, които ще одобрят постъпката ти - тук или извън сайта! Повечето от тях едва ли имат деца на по няколко месеца/годинки, но пък силно одобряват сексът за пари.

Интересно какво ще прави оня 50-годишния, когато съвсем скоро спре да му става! Ще ти дава ли пари без секс, защото е виновна страна в "договора ви" /а и още в началото можеше да го прави, ако му пукаше за теб вместо за онова в гащите му/ или ще се измъкне по терлички? Най-вероятно второто - от егоист и дебил какво да очакваш освен страхливо поведение?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c6215add21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Не си курва, а си проститутка. Много жени правят подобни неща. Някои дори се женят за мъж заради пари, което е пак проституция. Тъй че какво да кажа... Ако не е с мръсен нрав да те клюкари и да те говори, ако на теб не ти тежи и не те смазва това, което правиш - карай я така. Но човека не е читав, да знаеш и може да не си му единствена. Жена съм.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7985e34c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Интересно. Човекът е бил честен и откровен с теб. Много жени го правят, а пари не получават. Не те съдя. Ти също си постъпила честно с него. Всичко е взаимно. Каква е разликата с жената която спи с шефа и той и вдига заплатата? Или някоя която е с някого само заради парите му? Или излиза с някого само за да я заведат на почивка или на ресторант?? Е моята си легна с един които и намери по хубава и високоплатена работа на бюро. Убеден съм, просто разбрах по късно, че той не прави нищо без пари, а моята нямаше... И как се е оправила сама??? Не съм и го казал, но съм убеден, още повече, че веднъж в месеца казва, че въпросният мъж минава уж по работа да я види и пият кафе... Е сигурно е с райбер, но... така е в живота. Един приятел започна връзка по същият начин, Имаше една продавачка разведена с малко дете. Беше дошла от малко градче и квартира едвам намери- един таван да живеят. Той действа по същият начин покани я на екскурзия в Турция за 7 дни и тя прие. Като условието беше никой да не знае. Той каза поне да сме наясно и двамата, а не да се надлъгваме и... губим времето.. После пак имаше подобни уикенди. Е след 2 г напусна и отиде да живее при него... Така, че споко. Хубавото е, че винаги може да кажеш СТОП. Или друг случай. За две колежки в университета, бяха скъсани от един доцент и се наложи да ходят на консултации с него в една хотелска стая. Взеха си изпита с 6 разбира се. После разбрахме, че това е обичайна практика при него. Нарочените студентки цяло лято веднъж в седмицата консултации. Но така е в живота. Важното е да ви харесва и на двамата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f649252001
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Повечето от хората, които пишат тук, все още не са станали зрели хора, не е нормално да мислиш по детски в такъв трагичен момент от живота. И жените, които писаха по-долу, смятат, че това е нещо нормално, нека ми пишат, може би ще имат късмет с мен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7670828f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Е, винаги може да се падне и по-ниско. Жена съм, няма да морализаторствам, щом си се навила, навила. Курвенско ли е - естествено. Всеки има глава на раменете и си решава какво да прави.
Обаче ще те посъветвам да помислиш дългосрочно как ще се издържаш ти и децата ти. На човека не можеш да разчиташ, той още утре може да реши, че повече не иска да ти плаща, може да му омръзне, да си намери друга или нещо друго. Така че планирай и мисли за по-нататък

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3cf7024f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Авторке, няма да навлизам много в подробности. Пиша ти като човек който си има две такива като тебе в момента, бяха три в отделни периоди, но не мога да им насмогвам на време. И така го карам от 4 години, като вече съм им изгубил бройката. Точно такива връзки смятам за най-честните - аз искам едно, тя друго и двамат получаваме това което искаме. Най-голямата опасност пред тебе е, това че ще му омръзнеш. Дали ще е след 6 месеца или след два - няма значение.

Не му се оплаквай, не го занимавай с децата ти (дори не ги споменавай), гледай да си изкарвате приятно когато сте заедно. Нищо повече. Само така ще го задържиш максимално дълго с теб. Изенадвай го понякога ( самопонякога, и след като разбереш какво точно харесва).

Важно е да разбереш какви са му намеренията.
Разбери ясно (като го попиташ и наблюдаваш естествено) той какво търси - ексклузивност/внимание/връзка/само секс. И съответно си търси цената. Аз не плащам "издръжки" "заплати" нито купувам подаръци. Плащам за секса и преживяването с момичетата - когато поискам, всичко е по моите планове. Извън тях те не съществуват - коя колко деца има, с кой излиза, с кой спи, имала болни родители - не ме интересува. На улицата когато се видим се подминаваме безмълвно все едно не се познаваме. Предпазните мерки са задължителни!!! Той презерватив - ти един от дванайсетте възможности които имаш. В противен случай рискуваш да си влошиш полжението с някоя болест или още по-лошо - трето дете.

Грижи се за репутацията си. Не всяка жена водя вкъщи, напротив - първите 3-4 пъти сме задължително или на хотел или у тях. Така разбирам що за хора са, колко точно са мърляви, деца, въобще всичко което "няма да ми каже". Гледай срещите ви да са поне в началото някъде по-далече от където живееш/живеете.

И не, не гледам на жените като парче месо. Обожавам жените, но проблема е че винаги омръзват. Природа... На всичко отгоре времето ми е силно ограничено и нямам абсолютно никакво желание да губя своето, а и чуждото време в "приятелства" "гаджосване", гушкания, очаквания, оплаквания, деца и каквото и да било друго. И това трябва да го знаеш и ти - днеска си с него, утре не си. Възползвай се максимално от ситуацията! Но гледай и в бъдещето - това е един лесен начин за тебе, повярвай ми, но илюзорен. Утре той си намира следващата, а ти си с пръст в устата.

СГС

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 76669faa7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Н 3 и 9, толкова е хубаво да чета от време на време и МЪЖЕ тук. Знам, че ви има, но като коментирате рядко, изглежда, че само от "онези" са останали.

Н 17, само прочети колко пъти нарече авторката "курва" и ще ти се изясни (може би) колко злобно, жалко същество си за да риташ паднал човек.
Можеше да посочиш тези варианти и без толкова да навираш думичката на всяко второ изречение. Че и педофили споменаваш... а психолог знаеш ли какво е? !

Авторке, ако смяташ, че вече можеш да се събереш, потърси първо на какви помощи имаш право освен пенсии за сираци за децата. Попитай в социални грижи дали има възможност веднага да си влязат в ясла и детска градина с предимство.
И да не ти дреме от атаките на хора, които не са на твое място.
Ако истеричната н 17 попадне в такава ситуация, вероятно щеше да лежи тези 6 месеца и да истеричи, а социалните вече да са отнесли децата.
Ти спокойно! Важно е да си силна и спокойна! Тези деца ще имат нужда от стабилна емоционално майка и много любов!
Мнението е като задника, всеки го има.
Виждаш, че има и мъже на честта все още. Не всички са такива, които ще се възползват.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 27ce387e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Интересно ми е колко ти плаща за един път? За да си легнала, не е малко.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 13a181e826
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Можеш да паднеш по- ниско: да имаш същите отношения и с други мъже. Не те съдя, никога не съм била в твоето положение, но дълбоко вътре в себе си знаеш, че това, което правиш, не е морално и наистина те поставя в ниска позиция. Може би щеше да е по- добре да потърсиш родителите си. А къде са родителите на твоят приятел, лека му пръст?
Между другото, подозирам, че историята е фалшива.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a1e47fad0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Чакаме продължение тип
- вече го правя без пари
- правя го с пари и с едни негови приятели
- влюбена съм и аз плащам за някои неща

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 487e861a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Към мъжете, които казват, че биха помогнали и без да искат секс - ми давайте бе! Самотни майки, колкото щеш. Пуснете една обява - "Готов съм дадавам по 1000лв на месец на всяка самотна майка" и си раздай всичките пари. Ходи на работа, за да ги издържаш всичките, без да искаш нищо в замяна. Ще си седиш сам, без секс, без пари, а те ще са доволни.
Айде давайте :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9979fb4368
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Не, не си курва. Курвите са на почит, и много жени харесват да са такива. Изпозлваш тая дума, защото ти е обидно дори да използваш правилната - че си проститутка. Правиш секс за пари... които наистина ти трябват, т. е. принудена си. Курвите правят секс за пари без които могат да минат, по собствена фриволност. Това ги поставя всъщност в позицията на силният, докато проституцията - на слабият. Затова курвите са на почит. Проституцията е просто една честна професия... Днес мотото е - жените управляват сексуалният пазар. И наистина разбирам драмата. Но исторически... това изобщо не е било така. Жените са се омъжвали и проституирали за парим, за да оцелят. Така както и мъжете са вършели редица неприятни неща.

Тъй че, споко, за падението, не, никакви дъна не си стигнала, освен на собственото си его. Никой не може да ти каже копче какво да правиш, за да си гледаш децата. Падението е единствено в собствените ти очи и накърненото его. Но, това е живота... може да се извърти, и да те остави на нулата. Тогава човек наистина осъзнава някои неща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 44126ffa9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

36.   Курви са онези, които правят секс с обвързани мъже - женени или във връзка. Курва е колежката, която се чука с женен колега. Курва е служителката, която се чука с работодателя си. Курва е жена, която развежда женен мъж. Ти не правиш нищо подобно.
Двамата сте сами, лишени сте от връзки и от секс.
Може това да е начинът на съседа да се доближи до теб и да ти предложи дори брак.
И какво като е по-възрастен, младите освен озневери и последващ развод какво предлагат?
Няма стабилен брак без хубав секс!
А щом си се съгласила, значи съседът те привлича физически. По-добре ли щеше да си с някой, който просто те оправя, но няма никакъв ангажимент.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3393897ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   На мен историята ми е измислена, има спорни моменти. Но и да не е, човек винаги има избор. Можеше да помолиш родителите си за помощ, роднина някой, твои, общи приятели - ти се изкара сама на планетата. По-горе има описани доста други начини. Децата са важни, но ти като си продажен парцал, на какво ще ги научиш. Само материалните неща са ви в главата, но има и други.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 44126ffa9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Нонер 3, ти вярваш ли си?
Нека авторката да публикува сметка, а ти и помагай безвъзмездно цвла година.
Не вярвам на думи, а на дела!
А вие, скъпи съфорумци, вярвате ли на твърденията на номер 3?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7016605c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Мацка, толкова сайтове, където може да изкарваш лев, а ти комшията пориш.... Веднага един онлифенс, чатурбейт или/и кам4, качваш линковете в някоя телеграм или уатсап група и до 2 месеца продаваш носени гащи за по 1 заплата на месец, без да броиш лева от чекиджии в сайтовете...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0b579cac59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   34, струва ли ми се или си негативно настроена към възможността мъже да дават пари на самотни майки без да искат секс? Защо така, душице? Нещо лошо ли има в това да се помогне на жени в беда?

Това с обявите звучи грозно /приравняване на каузата към тъпите и популярни секс обяви или към обявите за работа/, но предполагам, че може да се направи нещо по въпроса със самотните майки, които наистина са в тежко положение като авторката /и то без да стигаме до помощ от дърти и загорели пръчове като споменатия в темата/. За начало е добре да има как да проучим колко точно са в подобна ситуация и колко все пак имат някакви средства, т. е. не са съвсем на червено. Логично е да се започне от най-нуждаещите се, защото те не могат да чакат!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a070d19c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Мисли дългосрочно, намери си добре платена работа и/или съпруг. Какви са тия глупости? Спи със съседа и той й плаща яденето? ! Жалко е. Краткосрочно е. Не си проститутка, а повече приличаш на просякиня. Разбирам да ти е роднина или приятел, който да ти помогне в труден момент или със заем, ама това...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 44126ffa9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Не, не е фалшива. Пълно е с обяви тип "семеен бизнесмен предлага издръжка срещу дискретен секс, като обявите варират с тарифи между 3000-5000 лв. "

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a489e03f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   Към н. 29, от н. 17
Истеричният тип-май си точно ти. За разлика от теб-съм се постарала да накарам жената да се отрезви и да се постарае поне да си върне себеуважението, а не като теб и разни други-да я потупвам по рамото и да й казвам -е, щом е за децата-ч. кай се с който искаш съсед-няма проблем, не си парцал, всичко е в реда на нещата, радвай се, че си платена простит. тка, кефи се на щедростта на дъртия мръсник. н. 29-не знам в какъв измислен свят живееш-но в тая държава-дори хората, които работят, като волове-пак взимат мизерни пари-АБСОЛЮТНО НЕСЪОТВЕТСТВАЩИ на вложения труд; срещу труд-пак едва им се плаща, а ти караш авторката на поста да си мисли, че държавата-нещо ще й плати? ! Номер 29-не на Психолог, иди на Психиатър-да ти помогне да излезеш от Страната на чудесата и да влезеш в действителността.
За разлика от теб, поне Аз имам Морал и именно затова-няма как да хваля авторката на поста, че това което прави не е нищо лошо, а напротив-супер готино. За разлика от теб н. 29-НЕ съм лицемерка!
За протокола-вземи се информирай повече, преди да говориш глупости-прочети разни неща-например наясно ли си, че в тая държава за 50 процента инвалидност -плащат под 100 лв. -НА МЕСЕЦ, говорим за инвалидност! Толкова примери мога да ти дам.... , а ти заблуждаваш жената, че може да очаква нещо да й даде държавата. Държавата-нищо няма да й даде! Друг пример-плащане на здравни осигуровки-после отиваш на лекар-първо плащаш такса от няколко лева, че си влязъл в кабинета на личния лекар, после го молиш за направление, праща те при някакъв там-за който се молиш -поне да не те увреди допълнително -поради Некомпетентност, след това той те праща на куп изследвания-повечето от които-напълно излишни, предвид дадено оплакване-но пари трябва да се точат.... и така-пациента си плаща за ВСИЧКИ назначени изследвания, защото здравната каса НИЩО не покрива, а здр. осигуровки ги плащаш на вятъра-ЕСТЕСТВЕНО! После ти изписват куп отровни, безполезни уж лекарства, които повече могат да те увредят, отколкото да ти помогнат, естествено- рецептата е за възможно най-смотаните отрови от аптеката и естествено-на най-висока цена. След няколко дни си пак там-при кръвопийците-да даваш още пари и т. н. А ти н. 29-ще внушаваш на жената, че пари щяла да й даде държавата-хм наистина иди на Психиатър, че имаш нужда.
Авторката на поста-поне не е тръгнала да се самозаблуждава, че държавата нещо ще й даде. И н. 29-още една Глупост от твоя страна -е изказването, че моето било все едно съм ритала паднал човек-НАПРОТИВ-точно това никога не правя! Ако човекът-вече е паднал-ефективно би му подествала една директна критика или по-точно казване на Истината в лицето, а не като теб н. 29 и някои други-да потупваш падналия човек да му казваш как не е проблем, че е на земята и тайно лукаво да се подхилкваш вътрешно и да злорадстваш, че не си на нейно място, а си изправен, нея ще потупваш по рамото и ще я успокояваш с отровни захаросани лъжи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9e9fe243c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Аз съм номер 3. Виждам, че коментарът ми е раздразнил някого... нямах предвид да помагам безразборно на самотни майки. Ставаше въпрос, ако съм на мястото на въпросния заможен господин, живеейки близо до тази вдовица с тежки финансови проблеми и очевидно познавайки я, бих й помогнал безкористно. Съжалявам, ако изглеждам като балък в очите на разни големи "ебачи".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 870fa25ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   До номер 17! Ти на кой казваш дядка.... Аз съм мъж на 50г. Нормален мъж, без плочки и с малък корем! Я ела да ти покажа аз какво мога в секса и как ще се кефиш с оргазъм след оргазъм. Ще те вържа на осем върху леглото и ще празниш от кеф. Ти явно нещо си с предрасъдъци но бързо ще ти ги избия от главата. А що се отнася до жената писала тази изповед то евала и правя. Живота не е лесен и ни поднася много изненади. Някой от които много лоши. Какво да прави, трябва да се справи с положението в което е изпаднала. Стискай зъби момиче, няма все така да е.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9336f8482c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   А мъжа харесва ли ти, жалко е ако не ти допада, а си се съгласила.
Определено на една жена и трябва секс, след като няма мъж вкъщи.
Най-добре е един мъж да предложи и секс и пари, но и може би някакви отношения и любов, което тук липсва.
Моят мъж пък не ми предлага нищо пари, а пък секса е много рядко, явно нямам късмет в любовта.
На мен също ми е интересно колко ти предлага.
То е малко и трудно да се прави секс без чувства.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d50605e96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Виж какво ще ти кажа други работи няма ли... или искаш да хванеш децата с парите на тази отрепка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d50605e96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Парите не подсигуряват децата ти не им наследявайки грях и те всичко ще си постигнат сами. Какво предпочиташ? ! Да отидеш презадоволена в ада или да отидеш гладна в рая Аз съм Веско;)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d50605e96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   А и още нещо мъжа ти като е починал не значи че е умрял.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d50605e96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Тоя пък да иска.... за да ти дава пари като ти знае положението и се възползва от ситуацията, а може и той да те е докарал до това положение му предай от мене Веско че е пълен боклук и че и каквото и да е откраднал от секта с теб ще го плати с лихвите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0ea3a3daec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   Не разбрах само две неща;
1/Харесва ли ти секса с него, добре ли те ебе и доволна ли си???
2/какви са сексуалните му желания, да не е някой перверзник?
Давай смело, все пак те ебат не без пари, както някои други тъпкачи!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9f3e358231
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

52.   Не искам да съдя авторката. Тези, които одобряват постъпката ѝ, са истинските проститутки в случая. На ментално ниво. Там е по-страшното.

 
  ...

1-50 от 80
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker