Колко често го правите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко често го правите
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2001 пъти
Здравейте, колко често правите анален секс и колко време ви е необходимо, за да се възстановите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 040a18677f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ъж на 37г. Никога не схм опитвал. Но имам желание. Не смея да попитам жената.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b5143966c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Бях малка, но ме гонеше лудо хормона. И един ден предложих на брат ми и братовчед ни да правим секс. Явно и тримата бяхме толкова наивни, че днес като се видим, си падаме от смях. Но тогава решихме да го правим. Братовчед ми предложи, като „най- опитен” да си го вкарат в дупето ми, че да не забременея. Бях лудо възбудена, разлигавена. Мъзгата ми беше навсякъде, течах, нямаше спиране. Пръв почна братовчед ми, но колкото и да се опитваше, не можа да ми го вкара. Брат ми му даваше съвети, акъл, но нищо. Алекс(братовчед ни) се ядоса и каза на брат ми:
- А ре бе, като си толкова учен давай ти. Да те видя, докъде ще я докараш.
За най- голяма изненада и за мен брат ми просто го допря в мен, когато го усетих, се нагодих. В него момент той натисна и чудо. Хуят му макар и малко по- голям от на братовчед ни, се мушна в мен. Изведнъж усетих нещо по- различно от пръста ми. Като ми го начука и почти заспа така, което ме накара да го подтикна да се размърда, като и аз си завъртях дупето. Усещането постепенно ставаше все по- приятно и по- приятно. Така след известно време стигнах до оргазъм. Продължихме още известно време. Беше ми много приятно и го карах да вдига темпото. В един момент братовчед ми доста грубичко каза:
- Свършвайте, да се махаме!
Брат ми го парира, че искам още и вместо да се нерви, да го извади и да идва да ме оправя и той. Алекс доста неохотно се съгласи, само и само да не се изложи. Брат ми го допусна и той доста нескопосано почна да ми опипва с хуят си задника. Накрая за свой късмет успя да си го вкара. Бързо се съвзе и почна с типичният си менторски маниер да ме чука. Наложи се да го коригирам и така успя да ме докара до оргазъм и той. На мен ужасно ми хареса това занимание и всеки ден ги карах да ме чукат. И двамата са по- големи от мен с две години. Вече имаха сперма и това ме кефеше доста, особено тях. Тъй като и тримата имахме страх от забременяване, те спряха да се освобождават в мен, макар и анално да ме ебяха. Почнах да им правя свирки и поглъщах всеки ден по няколко дози. Когато ми идваше в началото ги беше страх да ме ебът, но накрая схванаха, че цикълът ми е през путката, а не в ануса. Едва в 6 ти клас ме наебаха в путката и то не те. Беше малко наказателна акция от страна на този който ме обезчести, но на мен ми дойде доста добре. Перфорацията ми мина доста леко, много малко кръв и почти никакви болки. От години когато мастурбирах, си вкарвах пръсти в путката и вероятно това ме е направило по- нечувствителна към болката. Макар че хименът ми бе се запазил цял. По- късно в разговор с баща ми, научих, че при някои момичета хименът е просто малко пръстенче, а при други доста масивен с малък отвор и тогава болката е голяма и има повече кръвоносни съдове, които при разкъсването отделят доста кръв. Така започнах с аналния секс и едва по- късно с вагиналния. От тогава не изпускам случай, когато ме любят да не ме чукат и анално. Дори често предпочитам аналния секс. Не знам какво значи „време за възстановяване”, ако имате предвид за колко време се затваря ануса в нормалното си състояние, бих казала, че никога не съм обръщала внимание на това. Но мисля е бързо, тъй като съм имала случай незабавно след като го е извадил, да се подмия, облека и изляза. Никога не съм имала дискомфорт от това. Дори и в онези първи моменти на практикуване. Аз обичам много да ме ебът анално и го правя ежедневно. Мисля, че всичко е въпрос на навик и реакция на организма. Приятелките ми също практикуват анален секс, не са се оплаквали. Така че според мен няма граница, няма лимити. Всичко се свежда то това, колко ти харесва и колко го желаеш. Нека ти кажа, че също така е много важно с кого го правиш. Ако е внимателен и нежен е прекрасно, но ако е грубиян... Веднъж ме еба един, беше много груб, ебеше хамалската и ме принуди да се измъкна, и да го изхвърля. Замина си с дрехите си в ръце.
Лора

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 338d454b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всеки ден по 4 пъти и всяка вечер по 4 пъти вагинално, между тях по 4 пъти орално.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ef6f7915d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   до н. 3-твоята история-отдалеч се разбира, че е измислена мечта на някой дъртофелник, който бая е прекалил с гледане на порно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3951d96a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   до 3 - Първо не си момиче, а си чикиджия с развинтена фантазия, вероятно и девствен. Спри порното и се постарай да си намериш приятелка, иначе ще продължаваш да си на злобарки. Не ми се губи време да те разобличавам детайлно, но в речника ти има думи и изрази които нито едно нормално момиче не би използвала.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6a8d5cd2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Спрете го навреме иначе после ще се редите на опашки при проктолози!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b5143966c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   до n 8 и n 9, що за експерти сте вие? Навсякъде хетърствувате, плюете и обиждате. Какво и е на n 3, бил чекиджия и не знам си какво. Жената по най- естествен начин си разказва историята. Били са деца и е нормално това което е написала.
Съветвам Ви двамата и всички като вас, да си държите езиците зад зъбите, когато пораснете, ще мислите по друг начин, ако в главите Ви има нещо като мозък, а не плява.
Писна ми от тъпи мъже, излагате българският мъж. За това репутацията на Бг. мъжете е толкова ниска. Напикани нарциси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker