Бременна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бременна ли съм?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1340 пъти
Здравейте! На 22. 06 с приятелят ми решихме да пробваме секс без презерватив за 5-6 минути с повечко прекъсвания, като не е свършвал в мен (да, грешка е, има опасност). Винаги досега сме си го правили с презерватив и продължаваме по този начин, това беше опит. Май месец бях приела Ескапел заради първи случай на скъсан презерватив. От там цикълът подрани с три дни, юни месец закъсня с три дни и като цяло е нормално, това си е бомба с хормони. Но след този опит през презерватив не предприехме никаква контрацепция. След седмица си направих три ранни теста за бременност - отрицателни. После след 12 дни пак - отрицателни. (Винаги взимам по три, и спазвам инструкциите: със сутрешна урина, правя ги много рано между 6-7ч без да съм пила никакви течности) На 04. 07 ми дойде цикъла, първия ден с кафеникаво зацапване и не много силен, но на другия ден си се оправи и продължи седмица (трябваше да дойде на 10-ти, ама подрани с 6 дни, вероятно заради онази таблетка). Нататък в края на месец юли и на 3 август правихме секс с презервативи. Проверявахме ги, бяха си здрави. На 4-ти август ми дойде цикъла, обаче беше оскъден и продължи 5 дни, защото бях доста стресирана. До тогава бях посетила два пъти гинеколожката си (на 21. 07 и 04. 08). Тя обясни, че тези промени са от силния стрес и таблетката, която съм приела през май, защото тя обърква цикъла в следващите няколко месеца и ще му трябва време да се нормализира. Спрях да правя секс за да не се притеснявам от нищо. Август също направих три теста ей така за успокоение и бяха отрицателни. Следващия цикъл дойде на 31. 07 (да, по-раничко) и продължи обилно и нормално 7 дни до 06. 09. направих си тестове и имаше два отрицателни но и един дефектен, който не беше с две черти, а една ясно изразена черта, а втората беше съвсем мъничко започната, не беше дори и до средата. Притесних се и посетих гинеколожката си на 08. 09. Отново ми каза, че няма бременност, отхвърли този тест и каза че няма повод за притеснения. На 13. 09 отидох отново, защото бях много стресирана от тази мисъл и се нуждаех от подробни обяснения за матката, яйчниците и всичко. Показа ми, каза, че няма бременност, обясни повече за матката и че точно така както ми е трябва да изглежда. И каза, че нямам поводи за притеснения. Имам болки под корема от време на време и каза, че са от раздразнени черва и не добра психика. Сега би трябвало да съм в овулация и мисля че това е причината за болката там. Какво мислите? След всичко това има ли шанс да съм бременна или просто съм много наплашена, защото съм близо до пълнолетие, но не желая дете? Ето защо спрях половите отношения, защото човек когато не е уверен няма за какво да прави каквото и да е било. Благодаря предварително за отделеното време и моля изразете мнение, за да не се притеснявам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 72ed00b899
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   От това, което прочетох, според мене не си бременна и няма място за притеснение. За да си напълно спокойна не го прави с приятеля ти преди или по време на овулация. На моя му позволявам само непосредствено преди следващия ми цикъл, и то с предпазни средства, никога без. Само тогава ми е най-спокойно, че няма да ми лепне нещо нежелано.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f64bf3ba15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   "Когато не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре не казвай нищо".
След като лекар те е успокоил два пъти в рамките на две седмици, че няма бременност, не правиш секс, и ако правиш - то е с презерватив - каква ли е вероятността да си бременна?
Съвсем честно си мисля, че е необходимо много спешно да прочетеш точно в кои периоди може да се оплоди яйцеклетката (това са някакви часове, след отделянето й от яйчника). Не е изобщо толкова лесно да се забременее, още повече щом използвате презерватив. Кондомите осигуряват 98% защита от бременност, двата процента, които са отнети са за случките със скъсани презервативи.
Сядай си чети уроците и излез малко от тоя филм!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 41b4ae73cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Абе ти нирмална ли си. Според мене по-добре изобщо спри да правиш секс, щом те е шубе. Не си бременна, но очевадно не си психически узряла за идеята за секс. Явно си още малка, щом си толкова психиясана на тема бременност. Не смятам, че ибичаш секса кой знае колко. По-скоро като те слушам го оравиш колкото да не те зареже гаджето ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ac72e21358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си бременна, но имаш психични проблеми. Не е нормално след два прегледа, обяснения и толкова много отрицателни тестове да изпадаш в такива състояния на тревожност. Вземи си билкови успокоителни лекарства (мента например) и почвай да пиеш редовно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b21b52a5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1000% не си бременна, но нещо не си добре психически. Като имаш "страх" от бременност, просто спри да водиш полов живот и толкова. Това е най-добрата гаранция, че няма да забременееш без да го искаш :)

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 332aa28bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Наистина си 7-8 нива над стандартния оправдан страх от бременност. И откъм безопасност и откъм нездраво притеснение. Не вдигай рамене на това, което ти пишем тук - положи някакво усилие да се информираш или да се успокоиш било със разговори или със медикаменти, защото си много по-навътре във ужаса отколкото е нужно, за да се предпази един човек от бременност или каквото и да е. Не - повече мерки и притеснения не са винаги на по-добре, не е линейна зависимостта. Според мен МНОГО по-голяма грижа и внимание трябва да отделяш на психиката си, отколкото на бременността. Не те обиждаме, не го правим от хиперболия (преувеличени думи), просто от половин поглед се вижда на всеки нормален човек, че трябва да се погрижиш за това веднага, има проблем - моля те потърси решение. Не си бременна. Категорично. Но много силно се надявам за твое добро да не спреш да четеп до там и да се оправиш. Пожелавам ти спокойствие и да се оправяш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 82b553fbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте! Благодаря ви много за коментарите, и сте напълно прави. Предприела съм нужните мерки. Вече съм по-добре психически, отделям внимание на образованието и хобитата си и всичко е наред! :) Благодаря ви за съветите и за разбирането, взела съм всеки един под внимание!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker