Окосмен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Окосмен мъж
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 6130 пъти
Здравейте,
Пускам една тема, която лично ме вълнува... макар с годините вече не толкова.
Въпроса ми е към жените: Дали окосмените мъже наистина,
са Ви неприятни.. или просто модата на обезкосмените и епилирани тела, Ви кара да сте на това мнение?
Аз от тинейджър съм доста окосмен, освен по гърдите, имам и по раменете и по гърба.
С годините обаче, направих доста мускулесто тяло, и както съм бял, със кестенява коса... на плажа, жените се заглеждат... и окосменото тяло даже вероятно ги възбужда.
А иначе имам си жена и деца.. и нито тя, нито която и да е друга с която съм бил, са се гнусили от космите по мен.
Т. е. на практика проблем никога не е имало и ми е интересно, зсщо навсякъде по форуми и др., стане ли въпрос за окосмен мъж все според жените това било отврат?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 537449027c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Аз съм също доста окосмен. По гърдите, корема и гърба е буквално като килим от дебели черни косми. Ръцете и краката също са ми доста космати. Космите по гърба ги махам с машинка, а тези отпред с приставка на 4-5 мм. Правя го основно лятото като ходя на море и плаж. Зимата, макар и често да ходя да плувам, не ги подстригвам. Махам ги лятно време чисто и просто от някакво си мое притеснение, че хората ми се смеят. Макар и аз редовно да спортувам и имам атлетична фигура, пак съм си изградил някакъв комплекс, защото още като бях около 20 годишен, често си правеха майтапи с мен. С не една или две жени съм бил и никоя, никога не е имала нещо против космите по гърба и гърдите ми, дори на повечето им е ставало тъпо, когато съм ги махал. От своя опит съм стигнал до извода, че космите по-скоро ще предизвикат някаква погнуса, ако си мръсен, некъпан, миришещ или с дебела и разплута фигура, но не и ако си добре изглеждащ и чистоплътен мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 25abdf07cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Аз също съм добре окосмен още от тинейджър. Търпял съм критики относно космите от други момчета на моята възраст как това видиш ли било грозно, мацките нямало да ме харесват и тн... Някой дори се правеха на засрамени като сме ходили по плажове... Същите тия играчи с бръснати крака, ръце и тела вече са на по 30 и половината са девствени.
Имам си прекрасна жена, стегнато мъжествено тяло и съм обект на много ласкави погледи и прехапани устни от жените. И предполагам причината не е в това че жените харесват косми, а е в това че жените харесват мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0a14e7b039
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Офффф, тая тема.... болна ми е! Казват, че е "отврат", щото в днешно време всичко се ИЗРОДИ и всички станаха пълни изроди със СБРЪРКАНА ПРЕДСТВАВА за това кое е хубаво и кое не! Всички си ламинират миглине, филъри, джуки, епилация-няма нищо ЕСТЕСТВЕНО! Затова! Хората вече НЕ харесват естественото-гнус ги е от него! Искат само ПЛАСТМАСА! То повечето и НЕ знаят кое е естествено и кое природата си го е направила така, щото е ХУБАВО!

Окосмен мъж? Именно ТОВА ме възбужда в един мъж! Това е КРАСИВО. Секси. Много секси! Мъжествено! ... Епилиран мъж в повечото случаи-тва НЕ е мъж! Сигурно ще да е някакъв хомосексуалист, дизайнер или нещо подобно! .... Мен ме е ГНУС от епилирани мъже-и с право! Аз също съм доста космата-на мен женските косми ме се струват естествени и не ме е страх или гнус от тях, та предствавяш ли си мъжките! .... не-обезкосмявам се-не си ходя с гъстата козинка! Но тя не е нито мръсна, нито носи проказа!
Арабите са страшно космати и точно това им е сексапилът! Те са изключително ЧИСТИ и ПОДДЪРЖАНИ мъже-просто там си е нормлано и привлекателно да приличаш на мъж!!! Гъсти, тъмни косми.... по ръцете, краката, гърдите.... гъстите им черни бради! Абе МЪЖ-какво да ти описвам!
Някоя се отвращава от космите ти? За какво ти е такава? Прати я на майната й! Явно е някаква ЛИГЛА, превзета, неестствена и сигурно ще се окаже много гадна кучка!
Човек, който не може да оцени ЕСТВЕНОТО и има ИЗВРАТЕН вкус-НЕ е хубаво да се въртиш около такъв човек! Това е най-добрият съвет, който ТРЯБВА да ти дам!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1065bbac1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Тва е все едно да питаш дали една жена трябва да има голям задник. Една част от мъжете харесват големи задници, другата част харесва мъже...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6b8243cfc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз нямам проблем с окосмените мъже. Хигиената не е само махане на косми, има и други неща. Спала съм и с идеално обезкосмени, както и с напълно натурални млади мъже, и не мога да кажа че с вторият тип съм се чувствала неприятно, неловко или нещо подобно. Има много неща в един мъж, които са ми по-важни от това да му броя космите по тялото.

Ж 34

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4a7dd6704d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   В общи линии, недораслите момичета са се вързали на дебилнини теории за окосмяването, но окосмените мъже са най-подходящите партньори. Факт е, че наличието на окосмяване при повечето мъже е признак за интелигентност и добри нива на тестостерон, а който отрича тези факти е пълен олигофрен, неук и простак. Друг факт е, че такива хора са много добре здравословно и физически, което категорично значи, че ще имат здрави деца.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ffa98984f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Зависи колко е окосмяването. Ако е нормално /средно ок, но ако е като руно... Не мерси. Мен лично не ме кефи.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c75c488a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Абе пичове. какво ви става?

Не е важно колко сте космати, а дали ВИЕ самите се окей с този факт. Ако ТИ самия се харесваш, то и жената ще те хареса. От пет години не се обезкосмявам никъде, нито дори интимни части, нито подмишници. И досега жена не си е отваряла отваряла устата си за подобно нещо. Напротив, кефят се да видят Мъж, който не се срамува да бъде такъв - космат, груб, напълно естествен и неподправен. Или както казват някои - "като голям плшен мечок". Разбира се че стегнатото тяло е задължително, дебел и разплут мъж е отвратителен без значение дали е космат или не.

Мъжете не сме жени, за да изглеждажме красиви и приятни на външен вид. Нито да миришем винаги на парфюм и масла. Личната хигиена в важна, но да оставим балсамите и етеричните масла на по-нежната част от човечеството. Бъдете Мъже - с мазоли по ръцете и закоравели пети, носете белезите си с гордост, но все пак си режете ноктите редовно...

СГС

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 04dc28c340
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Жена на 39.
Винаги съм харесвала окосмени мъже.
Разведена съм.
Сегашния ми любовник, е точно такъв.
Окосмени гърди.... и даже гръб.
Но и много стегнат и поддържан мъж.
Невероятно ме възбужда всичко в него.
А най ми харесва да го целувам по гърба и да галя космите му.
Е, и на него много му харесва.
Секса е невероятен.
А за интелект, както беше споменала една жена по горе... наистина не съм виждала по умен от него, във всяко едно естество....
Така, че модата, каква е, не знам и не ме интересува...
Дано останем заедно, по дълго...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 19a865aa6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Аз имам косми само по краката и малко по ръцете и много си ги харесвам та даже се гордея с тях. Като видя нацепени батки с обръснати крака и ръце много ми падат в очите, а ако нагъват и дюнери грозна картинка. Аз също спортувам, но жена ми ми е казала да не си пипам космите нито по хуя, нито където и да е. Не иска мъжа и да е по-гладък от нея.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 226ab3c498
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И аз харесвам космати мъже, въобще да са естествени. Те са с нормален тестостерон, с ниски мъжествени гласове. Не казвам, че всички може да се държат като мъже, но поне вероятността е по голяма. Отколкото при оскубани, епилирани и лакирани индивиди. А между окосмяването и интелекта също има връзка.
Ж. 45

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8af469394f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   От тийнейджърските ми години до 21 годишна възраст харесвах само обезкосме и момчета. Беше ме гнус да гледам дори леко космати гърди на плажа. Не съм го свързвала с лоша хигиена, просто липса на естетика. Тази година обаче нещо в мен се промени и започнах да виждам окосмените мъже като истински. Действат ми страшно възбуждащо. Определено не искам мъжът до мен да има по--малко косми от мен самата. Естественото наистина е секси!
Ж22

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4df0dfea75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз съм от почти изцяло обезкосмените и го правя, защото така ми харесва. Не мисля, че космите те правят мъж, по-скоро поведението, манталитетът, отношението, мирогледът... ако жена не ме иска, щото съм с малко косми, то значи тя не си струва и по-добре да не съм с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 75fc18bb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз да си кажа истината правила съм го и с окосмени и с неокосмени мъже, не виждам разлика - и едните те еб’’, и другите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4f5d586088
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 6 съгласен съм с коментара ви аз съм такъв мъж и бих казал че сме най-мъжествени а и е доказано че сме по-атрактивни за жените

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3142ff9194
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Важно е ти как се чувстваш добре. Аз съм на 33 и също съм окосмен, като само си бръсна лицето и мишниците. Гърдите ги подстригвам само в месеца 1 път. И честно да ви кажа се чувствам добре така. Имам си своя индивидуалност и не ми пука какво мислят хората. Пък с жените не съм имал никога проблем. Важно е как си вършиш работата. Имах един колега доста космат беше и казваше че една жена каъо стане сутринта от леглото в което сте спали трябва 10 минути да се чисти от твоите косми

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5eb0b4d9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Хигиената е свързана с къпането, не с космите. Окосмяването е силен признак на интелект и плодовитост. Всички развити мъже с косми дето познавам са интелигентни. Против космите имат най-много нежните льохмани, чиято мода и пропаганда промива мозъците на не особено интелигентни момичета. Инстинктивно жените желаят мъже с косми

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0c1a746ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   н. 20-малко тъпо изказване твоето и ще ти обясна защо-защото ВСЕКИ човек има косми, ако някои се обезкосмяват-това е защото така са си решили, а не защото нямат косми. А и какво му е хубавото на някой прекалено окосмен орангутан или горила, особено, ако е с черни косми-си е отвратително направо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e02f927aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Никак не ми харесва, лошо ми става. Не държа да е гладко обръснат и да лъщи, но поне да се е минал с машинка пък боцкането не е проблем. По гърдите ми се струва нормално, ама по гърба и корема ми се струва много неприятно. Особено гърба, па ако ще и с машинка да се минава.
Брадата също не ме кефи, особено ако е от тия занемарени, талибански, къдрави... ужас. Мустаците обаче много ми харесват, а ако има брада, да е поддържана, къса и добре оформена.
За интимните части и подмишниците нямам особени претенции, ама по-добре нещо средно, не ми пречи ако има окосмяване, стига да не е някаква джунгла.

Ж 31

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 370e5baa69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Не знам какво харесвате но една мома преди време ме разби. Попита ме, дали майка ме е родила или изплела. Като направен от мохер съм. С някой девойки така се разгорещяваме, че после един час не можем да се разплетем. Най- ми е любимо да ми правят плитки на гърба. Веднъж в аптеката не можах да обясня какви буби са ме пипнали- главови или срамни, че да ми дадат правилния медикамент. Ако се почистя от космите, ще се образува материал поне за две възглавници. Готино, нали?

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eb509cbeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   На мен лично ми е отвратно чак толкова окосмен мъж. Едно време имах магазин за дрехи и дойде приятелка с новото си тогава гадже. На него му харесаха едни блузи и започна да се съблича, че да пробва вътре в магазина вместо в пробната. Беше се изтъпанчил пред мен, че даже и се въртене според моите обръщения "нататък" държеше да го виждам.
Еми изглеждаше отдолу да е с друга фланелка, от косми, вкл. гърба.
Доповръща ми се... после нещо се опитвал като типичните комплексари да обяснява на приятелката ми как съм го гледала с "влажни очи" ами сдържан се да не повърна. Тя го разкара заряди поведението му най- вече, не толкова заради космите. Но наистина във времето ми се потвърждава, че тези космати като маймуни, и се държат като такива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4bc5d2909c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Преди години, има такова гадже.
Много космат, и даже на гърба.
Честно казано, това не ми пречеше изобщо.
Секса беше супер, дори замисляйки се сега,
беше от най-добрите ми попадения.
Разделихме се заради някаква глупост, вече не помня точно.
Ех, минало незабравимо...
Ж40

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eca2d54721
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Да, жените се въртят след широкоплещести окосмени типове. Е такива като Дейвид Хаселхоф ще са на мода и след 50 години.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a9e5552bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Както много и мъже и жени казаха - тялото е най-важно, малко хора си падат по дебелаци с цици и огромни кореми.
А пък аз като човек бил и с двата пола съм на мнение, че мъж с атлетично тяло и косми е супер възбуждащ, както и жена с хубави форми и прическа отдолу!
Другото ми се струва извратено, но има и такива, имам приятел, който се възбужда от огромни хора, над 200кг и такива и търси.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 083789da82
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Аз съм от нормалните пригестеронови жени! Хатед ам мъже с нормално окосмяване! Ръце крака ( отдолу просто не е красиво и хигиенично ).. но чак на гърба? ! То да не си орангутан? Колкото и мъжествено да е всяко нещо си имаграници! Трябва да се спазва някаква хигиена! А това че днес мои връстници са по епилирани и от мен... Ами нямам думи! Светът това на много зле! Все пак е леглото ( и не само ) трябва да се разпознавате кой жената кой мъжа! По старото поколение мъже ( 40- 50 г ) държат на мъжкото в себе си у затова си падам по тях! Тез дет си бръснат крала ръце нещо им е сбъркано с хормоните и най вече психиката! Ако застане такъв до мен ще ми стане удобно че е по гладък от мен... Когато докосваш мъж трябва да усещаш мъжественото е него да те възбужда! Жената трябва да е гладка нежна и женствена това е за нас! Както това възбужда мъжете!
Жената трябва да си е жена а мъжът МЪЖ!!!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 188791d927
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   И аз съм космат, а и не съм млад. Винаги обаче съм имал и съм харесвал много бели, светли жени, такива които от слънце не почерняват, а направо изгарят. Такива жени са с по-широки дупета и хубави бели гърди. Имало е жени, които са ми казвали, че съм космат, но никога жена ми е откзвала нещо заради това. По скоро се връщат отново. Не съм слаб, но не съм отпуснат. Жените, които харесвам, винаги са били отворени за много неща в секса

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e577f6c42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Смятам за абсолютно недопустимо мъж да се епелира. Намирсва на педераст.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 815ab553df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Не харесвам космати като маймуни. Особено пък ако космите са черни. Гнусни са ми.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 часа
hash: 7ebecf0144
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Харесвам космати мъже, винаги съм харесвала...
Секса с тях е някак по-страстен и по-животински....

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 7556b3b920
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Зависи от жената. Аз примерно НЕ харесвам да има по гърба, раменете или гърдите, но задължително трябва да има по краката и ръцете, харесва ми. За подмишниците и корема ми е все тая честно казано.
А в интимните части…харесва ми, когато набожда :D странен фетиш. :D

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: c244892b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Ж21
ЧАК ОТВРАТ НЕ Е, но определено би ми доставяло повепе удоволствие (чисто сексуално) да докосвам по гладка кожа по (интимната област и гърба) Иначе ръце, крака, корем няма проблем да са с косми, но мен лично ме отблъскват мъже с косми по гърдите не знам защо, не си представям неговите косми да се трият в моите гърди в един определен момент, а за мъжкото достойнство мига да кажа, че за нас жените изглежда по голям, когато вие мъжете сте го минали с бикчето! Ако искаш жената до теб да те гали с език по цялото ти тяло по-добре се погрижи да не погълнв някое друго косъмче.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: d6cf55f0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Това е изключително гнусно, а и жалко. Изпитвам не само отвращение, но и презрение към подобни "мъже"

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 7ebecf0144
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Мъжа ми е космат... веднъж го обръснах целия и по-грозна гледка не съм виждала. Така че, нека си ми е космат... харесва ми.
А и с неговото супер тяло, за 45 годишен, изглежда много, много секси.
Е, пазя си го, щото... кандидатки да ми го вземат много...
Ж44

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: 8cd25f79ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Харесвам космати - такива като талибани, с големи бради и косми навсякъде, даже и по гърба, тия които ме жулят яко. Само не ми харесва, като им правя свирка да ми влизат косми в устата, това ме дразни ужасно, а най-много ме дразни, като имам косми в устата да ме карат да гълтам. Не мога. Минала съм доста мъже, епилирани и космати, ама тия косматите са малко груби в аналния секс, без много подготовка и влизат бързо и грубо. Мъже! Бъдете по внимателни с аналния секс - особено в началото.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 7ebecf0144
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   До 54..
Е, чак пък толкоз ли...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker