Не заслужавам ли втори шанс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не заслужавам ли втори шанс?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1791 пъти
Здравейте!
Аз съм мъж на 25 години, който просто иска да си намери жена, с която да е щастлив. Въпросът е, че имам един период от миналото си, който ме преследва и ми пречи да изградя връзка с жена.
Когато бях тинейджър прекарвах доста време във фитнеса, изградих си хубаво тяло и никога в онзи период не ми беше липсвало женско внимание. Бях луда глава, обичах да излизам, да ходя по дискотеки и да свалям мадамите. До 12 клас бях спал с половината момичета от класа ми. Обожавах да правя секс, постоянно търсех нови "приключения''. Момичетата в училище ми бяха измислили прякор - развратника, и аз се кефех много на това. Чак сега си давам сметка колко зле съм бил тогава. След като завърших имаше един период, в който се лутах и не знаех какво да правя. Не съм бил от ученолюбивите и нямах желание да следвам висше. Но и не ми се работеше, всяка работа, която започвах, ми се струваше скучна, а аз бях пълен с енергия и се чудех къде да я вложа. Тогава ми хрумна най-голямата глупост на света - на 22-годишна възраст станах жиголо. Реших, че това е нещо, което хем ще ми донесе удоволствие, хем пари, и то много. Направих си профил в един сайт за платена любов и качих няколко мои снимки по бельо. След няма и един час вече ми бяха писали 7-8 жени, и то жени на по 35-40, които търсеха секс. Приемах на (почти) всички. Не се хваля с това, но бях доста желан. Жените ме препоръчваха на свои приятелки, даже ми пратиха чат как една от тях беше написала на своя приятелка "Трябва да опиташ сочния му кур, тоя 22-годишен жребец ще те подмлади от секс, спермата му е много вкусна" и т. н. В продължение на 1 година се занимавах с това - спях с жени за пари, и дори се гордеех с това, какъв глупак съм бил. Един ден ударих на камък, ако мога така да се изразя. Беше ми писала една 33-годишна жена, която настояваше да го направим още същата вечер. Съгласих се и тя дойде. Не ми влизаше в работата, но я питах защо толкова бърза, че искаше срещата да стане толкова скоро. Жената ми каза, че мъжът й й изневерил и дошла да спи с мен, за да му отмъсти. Беше ми странно, но аз я приех просто като поредната клиентка, оправих си я и тя си тръгна. Точно след два дни вечерта излязох навън да се видя с един приятел. Беше тъмно и в една тясна уличка ме пресрещнаха 4ма мъже, ама едни големи, като мечки. Спукаха ме от бой, разбиха ми носа и главата, счупиха ми едно ребро. След като ме смазаха от бой лежах на земята по гръб и единия от тях дойде и ми каза "Това да ти е за урок да не спиш повече с чужди жени, имаш късмет, че съм в настроение, иначе щях да извадя ножа и да ти отрежа топките, за да съм сигурен, че няма пак да ми пипнеш жената". След това избягаха. Бях толкова потрошен, че нямах сили да се изправя, лежах като умиращо животно. Мъж и жена ме намериха и откараха в болницата, за мой късмет. После разбрах, че мъжът, който ме преби заедно с хората си, е мъж на жената, която ми поиска секс, за да му отмъсти, бил намерил чатовете ни с нея в телефона й. Тази случка ми повлия много силно и ми подейства, като "един студен душ след пиянска вечер". След това спрях да се занимавам с тази "професия". Вече минаха три години. Намерих си нормална работа и си стъпих на краката.
Въпросът е, че това мое минало ме преследва и ми пречи да имам връзка с жена. Преди няколко месеца се запознах с едно момиче (на 23) и започнахме да излизаме. Държа да подчертая, че се държах с нея джентълменски, давах й якето си, когато й е студено, раздавах се за нея, правех всичко, за да я заслужа. Но все пак трябваше да съм честен с нея и реших, че има право да знае за миналото ми. Не исках да крия това от нея. Не исках да има тайни между нас. Казах й, че съм бил жиголо, но не се гордея с това. Тя ми зашлеви шамар и се развика, нарече ме "мъжка курва" и "обществен кенеф". Трябвало да й кажа за това по-рано (според нея) преди да спим заедно понеже можело да съм й предал някоя полова болест. Държа да кажа, че още преди време си направих всички тестове и изследвания и съм напълно здрав, но според нея това, че не съм заразен, не ме прави по-малко мръсен при положение, че съм спал с десетки жени. Заряза ме. Разбирам, че в живота си съм допуснал много грешки, за които и до ден днешен много съжалявам и цял живот ще съжалявам. Но все пак, промених себе си и начина си на живот, стъпих си на краката, не заслужавам ли да получа втори шанс и да бъда щастлив? Все пак постъпих честно с момичето, събрах смелост и кураж, за да й призная за този мой период, реших, че е важно да знае какъв съм бил, не се гордея с това, което бях, просто реших, че е нещо важно, което тя има право да знае за мен. Можех да й го спестя, но все пак предпочетох да съм честен с нея. Толкова лош човек ли съм, че да не заслужавам любов, само това искам, човек, с когото да споделя живота си и да се чувствам обичан.
Моля Ви, дайте ми съвет. В тази ситуация ме интересува предимно мнението на жените, всеки е свободен да се включи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: d285425514
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Съжалявам да ти го кажа, но никоя уважаваща себе си жена не би имала връзка с теб. Не си болен добре, но си спал със 100-200 жени жени. В очите на сериозна жена не си благонадежден. Сега можеш да търсиш сериозна връзка, но според мен трябва да си намериш жена като теб, която е била с много мъже или е спала за пари и сега търси нов и различен живот. Не може да искаш девствена или жена, йоято е има 2-3 партньори. Това е горчивата истина. Не съм моралистка. Мъжа ми преди мен е имал приятелки, бил е няколко пъти на проститутки. Да бъдеш жиголо обаче и да си изредил коя ли не... Мъж да се продава за пари. Търси си жена с подобен на твоя живот, която иска да се промени. Изградете си връзка с любов и стабилност и си гледайте живота. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b4336590e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Всеки има право на втори шанс. На мен, обаче ми стана любопитно за колко пари са били сексуалните ти срещи?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 24b29121c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: 70 лева на час, за час и половина - 100 лева. Какво значение има?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4897996f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   А ти защо им казваш бе брат? Покажи им, че си добър в леглото, амс си трай. Жените с по 20 бройки ти казвст, че са били с 2ма. От какъв зор си се обвснявал

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 591c75b09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Заслужаваш втори шанс. Дори сега си много по осъзнат, не търсиш бройки. Честен си, признал си. Не се гордееш с това. Аз бих ти дала втори шанс. Повечето мъже на твойта възраст си имат приятелка и търсях повече секс навън, което не е по честно. ж. 44

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b9bfb07226
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Голям прас че си изкарвал пари чрез секс. Всички жени го правят пряко или косвено. Пък после четат морал. Най-дибре не им казвай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 92561c6621
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Аз бих оценила, ако някой е решил да бъде искрен с мен от самото начало, това показва, че човек има силите да бъде естествен дори и с риска информацията да не се хареса на другия. Много повече ще имам доверие на такъв човек, отколкото на някой мухльо, който е решил да се изкара света вода ненапита само и само да прилъже някоя със сладки, но лъжливи приказки.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60efc7d8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От автора. На мен ми е ясно, че ако си трая и не им казвам за предишния ми начин на живот, ще е по-лесно за мен. Но не искам да лъжа и да замазвам очите й, искам всичко между нас да е ясно. Мразя лъжи, просто искам жената до мен да ме приема такъв, какъвто съм, и заедно да изградим семейство, да си родим деца и да ги отгледаме с обич.
До номер 1: Не мисля, че някъде съм споменал, че търся девствена жена или такава с 2-3 партньора, просто търся жена, с която да споделя живота си, независимо дали е била с 3ма или с 33ма. След като аз самият съм допуснал много грешки в живота си, мислиш ли, че бих осъдил човек, който също е бил в моето положение.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c5496a30d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 9 е прав. Аз съм жена и ми писна от безкрайните претенции на мъжете. Искат да си обиграна като порноактриса, в същото време да си спала с 5 човека на кръст и само сериозни гаджета. Еми как да стане извинявай.... Аз съм спала с над 50 мъже и затова съм добра в леглото. Харесват ме доста мъже, ама все задеъстени, които не могат да правят секс и трябва да ги уча. Ако случайно кажа на някой, че съм имала много бивши край - директно приключват отношенията. Казвала дъм истината само на 1 и то защото сс бях надрусала тогава, той оцени искреността ми, но това е така само защото и той е такъв. Спал е с над 100 жени и реално е доста по-опитен от мен. Ако беше като останалите мухльовци, ще се комплексира, че имам повече опит от него и край.
Лъжи ги, лъжи ги, лъжи ги и така до безкрай.
Зарови го тва минало най-накрая, иначе нищо добро не те чака.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8328e9984f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много мъже са били с по над 200 жени. Немалко и с по над 500. Но не е нужно да го казваш, нещата се подразбират от само себе си, ако случайно това те е направило неоразим в леглото. Не съм чул обаче на някой от тези мъже бройката да е попречила да имат сериозна връзка. Просто не си попаднал на подходящата жена или това е било повод за нея, за да тв уяедоми за вече взето решение. Научи си урока и другият път бъди по-мълчалив. Успех.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d285425514
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До номер 9. И да не им каже след като е спал с толкова много жени все някоя ще го срещне, ще стане дума, ше се разбере. Колкото и да се крие истината, тя лъсва след време.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 880433ef32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Дали заслужаваш втори шанс - естествено. Дали обаче всяко момиче е готово да ти го даде? Явно не и не можеш да ги обвиняваш за това. Тяхно право е да приемат или не миналото ти.
Най-добре намери момиче, с което да изградиш сериозна връзка и по-добре си мълчи за миналото си. В крайна сметка времето преди да я познаваш, не я засяга.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ca7956518a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Все се чудя на това което пишете.
Някоя спала с 50 мъже и затова била добра в леглото, пък някой със 100 и бил още по- добър.
Какво му е толкова сложното на този секс?
Да не би хората да пишат дисертации по секс?
Какво има да се научи след 5тата бройка?
Ако си спал с 2 жени по 1000 пъти по- зле ли си от някой спал с 200 по веднъж?
Не съм убеден че количеството преминава в качество при нещо толкова просто като секса. Секса не е като парите.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 786852a386
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Гледай сега, нищо лошо не си направил. Бил си млад и щура глава, нищо повече. Недей да се срамуваш от това. Нали не си убил човек или изнасилил някоя? Друг е въпроса че за да си жиголо или компаньонка не са нужни кой знае какви умения, та от тази гледна точка не е професия с която да се гордееш.

Никога недей да съжаляваш за миналото освен ако не си сторил нещо с намерението да нараниш или навредиш на някой. Твоето настоящо "аз" е благодарение на натрупания опит и допуснатите грешки. Благодарение на твоето минало днес си по-зрял и по-добър от вчера.

За съжаление хората като цяло са с двоен морал. Когато им изнася се правят на големи моралисти, но падне ли им възможност да забогатеят или пък да се изкачат на социално ниво, губят всякакви задръжки и забравят всичко. Само погледни колко жени имат връзка с политици (професионални лъжци), мафиоти, банкери (професионални изнудвачи) и т. н. Други жени нямат връзка с такива мъже, но не биха пропуснали възможността ако им се отвори такава. Тогава затварят очи за техните кражби, измами и т. н. Не липсват такива дето търпят някой простак да ги бие и да се държи с тях като с парцал и като им кажеш да го зарежат викат "ама аз го обичам"... Срещнат ли обаче мъж с бройки: аууууу курвар, боклук и т. н. като че ли е кой знае какво голямо престъпление.

Общо взето мъже и жени искат откровеност, но после не са способни да приемат човек с доброто и лошото в него. Очакват човекът до тях да е едва ли не светец и безгрешник и това разбира се е абсолютно нереално.

Малко, много малко жени биха приели бивш жиголо за сериозен партньор. И много малко мъже биха приели бивша проститутка за жена. Това е положението. Не става въпрос дали заслужаваш втори шанс, а дали ще намериш човек способен да ти го даде. Трябва да е жена със самочувствие, да не е ревнива, да няма комплекси и да не те възприема като собственост. И истински да те обича, това е най-трудното и най-важното. Когато истински обичаш човек ти не търсиш идеалното в него, приемаш го такъв какъвто е, и искаш взаимно да вървите напред и да се учите един от друг. Когато не обичаш някой, само кусурите му ти се набиват на очи, а хубавото в него остава на заден план.

Преди 5 години се запознах с мъж с който много дълго време бяхме приятели с привилегии. Той ми разказа много неща за миналото си. Разбрах че е спал поне с 200-300 жени и не се съмнявам имайки предвид уменията му в леглото, факта че е атрактивен и средата в която се движи (успешен бизнес, скъпи коли, спектакли и жени които му се лепят). След време се влюбих защото с въпросния кавалер имахме общи интереси, беше много интелигентен и имаше някаква страхотна тръпка и магия между нас. Обичах го въпреки че знаех за миналото му, знаех че е спал с много жени, знаех че е женкар... но това не ми пречеше и не ме плашеше. Просто го обичах и това е, нищо не бих изтрила нито променила в него. И истината е че му се възхищавах не заради парите, а защото беше много интелигентен, смел и трудолюбив. И просяк да беше пак щях да го обичам, парите му никога не са ме интересували. Ако ми беше предложил сериозна връзка щях да го последвам до края на света.

Та авторе, ако една жена искрено те цени и обича никога не би се възмутила от миналото ти, още по-малко би те обидила по този грозен начин който описваш. Може да я заболи, но би те приела такъв какъвто си защото истинската любов е това. Останалото си е чист интерес и егоизъм, но и хората имат право на избор.
Въпросната жена не е била подходяща за теб и това е. Не ти е нужна такава. Ако държиш да си напълно откровен към партньорката си, съветвам те да предпочетеш чужденки, повече шансове имаш да те приемат с миналото ти. Ако предпочиташ българка, по-добре си мълчи. Както казва друг, миналото ти не засяга настоящата жена и няма защо и да и разправяш тия работи. Със сегашното гадже не сме се питали с колко сме спали, нито той мене нито аз него. Споделили сме само най-значимите връзки.

Ж. 30

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 90c2d239d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Уважаеми авторе, не е трябвало да казваш на гаджето си какво си правил! Сам си затваряш вратите и си гониш късмета! Аз на твое място на никого няма да кажа, нито на майка си, нито на съседи, нито на журналисти, нито на когото и да било! Това са лични неща, които според мен, не трябва абсолютно никой да знае, защото аз лично никак не обичам да разлайвам кучетата и после да ми гледат сеира! А теб какво те накара да кажеш на гаджето си, щом като знаеш какво ще последва? Защо не си замълча? А и по принцип се изисква дискретност и от двете страни-от теб и от жената, с която се срещаш! Обаче едва ли тя или ти сте предполагали, че мъжът й ще разбере и че ще търси отмъщение! Но каквото е било-било е! Сега градиш нова връзка и трябва по всякакъв начин да се бориш, за да я запазиш, а не с един замах да провалиш всичко, както ти си направил!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker