Без интимност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без интимност
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2052 пъти
Здравейте!
Аз съм мъж на 35 години. Обвързан съм вече от десет години. Имаме и дете на почти две.
Пиша с молба за съвет относно интимността със съпругата ми.
Със всичките си приятелки съм имал един и същи проблем, но не сериозен - по-надарен съм и ги е поболявало. Никога нещо сериозно, с малко повече внимание и игра в началото нещата винаги са били добре и в крайна сметка никога не е наранявало сексуалните ми отношения.
Така беше и с жена ми. Ако се случи да не правим секс няколко седмици и трябва да внимавам доста повече. Повече лубрикант, повече време и по-бавничко в началото и всичко е супер. Но когато забременя и нещо се случи и започна да я боли много без значение колко внимаваме. Опитахме се, но тя започна да губи желание все повече и повече. Усещах как се възбужда и иска да опитаме, но с болката започна да отказва все повече и повече.
Имахме един период, в който правихме секс без проникване. Но на нея не ѝ беше достатъчно. Винаги искаше да пробваме и нормален секс, но като я заболи се разочарова и спираме. Така продължи няколко месеца, но към края на бременността съвсем се отказа. Каза, че това е защото е бременна и след това ще се нормализират нещата.
След раждането, разбира се, имаше няколко месеца, в които не биваше да правим секс. Но след като тия месеци минаха - нея я беше страх да пробва. Опита веднъж, но се отказа съвсем на бързо. И опитите за каквито да било други ласки отминаха също. Сякаш липсата на секс развали интимността ни изцяло. Преди можеше да не правим секс, но вземахме душ заедно, целувахме се, стояхме си голи и се чувствах много харесван и обичан. Сега имам чувството, че сме само съквартиранти. Дори една по-страстна целувка няма. И усещам как това дава отражение в други части на връзката ни.
Имаме свободно време и прекарваме време заедно, но не както преди. Не си говорим така както преди. Иска винаги да гледаме филм или да правим нещо странично. Всеки мой опит за романтично време я изнервя и усещам, че цялата се стяга. Не мога да я изведа на вечеря само двамата. Няколко пъти организирах малки екскурзии само за двама ни, извън града, но тя не иска. Когато ѝ кажа, че е красива се смущава, а в последно време дори се преоблича в банята за да не я виждам гола.
Говорих с нея за тия неща. Тя казва, че всичко идва от страх и от това, че се чувства виновна, че не правим секс. Страх я е от болката, а от интимност я е страх, защото има чувството, че може да доведе до секс. Никога не съм я притискал за секс. Не ми е и голяма проблем ако не правим секс изобщо, но липсата на интимност ме влудява. Чувствам се самотен и ми е много тежко.
Не знам как да постъпя и какво мога да направя. Не се живее така самотно.
Моля ви за съвет и благодаря на всеки, който отговори!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0fd4987643
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Идва от страх, ама друг път. 99% лъжа, защото вече или не ти се кефи или си има някой друг или не ѝ се прави секс и не я вълнува това. И моята е така, ама има други причини и извинения. Въобще не ги слушай какво ти говорят, макар че ще ме нападнат сега, аз го имам от първо лице опитът. И не само аз, много сме така. Има някакъв малък вариант да не те будалка, ама замисли се. Ако на нея ти ѝ харесваше, правеше ѝ се секс, боли, не боли, ще си го напъха вътре. Абе, ще си иска. А тука има ала-бала обяснения, губи ти времето, щото не я притискаш, плащаш сметките вероятно и си ѝ супер удобен. Ако и добре се държиш, е-хеее... Та така, само не вярвай на сляпо, ще останеш много разочарован.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8a374b8e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   От раждането е. Не знам дали още кърми детето, но ако го кърми то хормоналния баланс се е променил и е нормално да няма интерес към секса. Отделно може и да се чувства неприятно поради факта че ти отказва секс. Най-добре да направите няколко сеанса при специализиран терапевт.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 557485a0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Такива драстични промени говорят че най-вероятно някой друг ти оре нивата. А оправданието с болката е по-удобно извинение, вместо стандартното "боли ме глава".

На твое място бих помислил колко време тя прекарва отделно от теб през което има шанс да се среща с друг. Ако ходи на работа е силно вероятно там да се случва нещо. Може и да е хлътнала по някой без да има спи с него.

Във всеки случай не е нормално да отказва всякаква романтика и интимност дори при липса на секс. Не приемай подобни фалшиви обяснения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0f92c4f838
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Милият, доста деликатна ситуация. Колко време е минало от раждането? След 6, 8 месеца нещата започват да се нормализират. Трябва да седнете и да поговорите, вижда се че си внимателен и нежен, но трябва да разбереш от какво се страхува, защо се чувства виновна. Ако трябва потърсете семеен терапевт, вижда се че правиш всичко за да поддържаш пламъчето живо. Да, не го вярвах, но правенето на любов и секс сближава двойката. Възхищавам ти се, защото си се досетил, че може да опитате и секс без проникване, внимателен си и искаш и на нея да е добре. Може и сега покрай бебето да се претоварва повече и въобще да не и е до това. Не се отказвай да опитваш, нещата ще се наредят успех.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2069ca3ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз имах такъв период след бременността, не ми се правеше секс, защото при опитите чувствах дискомфорт. Болеше ме, не се овлажнявах/ това се получава заради кърменето/ имах често цистит след това, явно от раждането органите ми бяха станали по-уязвими и психологически това още повече ме отказваше. При някои жени така се отразява, индивидуално е и знам, че е тежко за мъжа, но ако държиш на нея ще трябва да проявиш търпение, докато хормоните се наместят. При мен с времето нещата си дойдоха на мястото, ще видиш, че ще мине.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4510fb2c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   За начало от какъв зор ви е било да правите секс, докато е бременна? Че и забележи "към края на бременността съвсем се отказала" - цели девет месеца, братче... Не става, но ние упорстваме!

Ако беше оставил жена си да износи детето ти на спокойствие, вероятно нямаше да се получи тая травма, която има. Комбинирай голям инструмент с опити за секс, когато тялото на жена ти е по-пълно от обикновено /вътре има само едно бонус бебе/ и добави настоятелност! Човек, ще е чудо, ако въобще успееш да я навиеш за секс! Имате дете, тя спокойно може да се фокусира върху детето и да кара на ръчна при нужда. Дори да не ти пречи сега, в един момент ще ти дойде в повече.

А дали проблемът е бил само в това, че опитваш да вкараш в пълен куфар чифт маратонки или е свързано с изменения на тялото на жена ти от бременноста, това е друга история! Няма да се занимавам с медицинските въпроси, но от гледна точка на психологията ти казвам, че здраво си прецакал нещата с дейното участие на любимата. И сега положението е "нито така, нито онака".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 164f733227
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Лично според мен това е период. Жената излючително много се променя след като роди, особено за пръв път. Идеите и за живота, приоритетите и, всичко. Ако преди ти си бил центъра на всичко, сега е детето. Въпреки това, всички тези неща би трябвало с времето да поотминат и да се върне към себе си, разбирам и теб, един мъж има нужда от секс и от ласки, това е напълно нормално. Дай и време, опитай се отново да поговориш с нея, обясни и как се чувстваш. Надявам се нещата скоро да се оправят! :)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9c4592f630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Страхотно е, че се опитваш, но щом отказва, няма какво да направиш, за съжаление. Брака е труден, не е като да сте гаджета. Опитай се да и споделиш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 345667cef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   до н. 6 и аз подобно на теб се шокирах, като му четох оплакванията, как може по време на бременност секс да правят? Лекарите забраняват да се прави секс, ако жената е бременна, особено след 3 месец и нагоре. Може и до аборт да се стигне. Но автора сам си го е н. чукал накрая, заради липсата си на съвест и морал. Това да не е извратено порно, където се прави секс с бременни жени? Някои спирачки нямат, после се оплакват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 557485a0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Стига с тия периоди, хормони и тем подобни - две години са минали от раждането. Ако още има проблем заради това - терапевт.

Обаче проблема е по-сериозен тук, защото жената отказва вечери и екскурзии. А най-показателното е че се смущава комплименти - единственото обяснение за това е хлътване по някой друг. Когато са влюбени жените искат внимание и комплименти само от възлюбения и от никой друг. Авторе прави си заключенията.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0652020a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много грозни коментари от мъже виждам, само можете да се радвате, че не знаете какво е болка по време на секс, а на жените ви съчувствам искрено.
Проблемът е психологически, но напълно реален. Болката поражда страх, а страхът поражда болка. Съветът ми е жена ти първо да посети сама психотерапевт, който има опит в тази сфера, а когато се почувства готова, може да отидете заедно на сексолог.
Звучиш ми изключително интелигенто и зряло, поздравявам те, че имаш желание да оправиш нещата, а ако действате заедно - рано или късно всичко ще си дойде на мястото. Психосоматиката е изключително подценявана особено от хора с ниско IQ.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14db93b942
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Акушер-гинеколог с над двадесет години опит съм,
по време на бременност настъпва голяма промяна в хормоните, която често води до свръх или силно намалена сексуалност при жените. Намаленото желание за секс е напълно нормално.
Относно болките при жена Ви - възможно е да е на психологическа основа. Соменахте, че сте надарен. Ако не сте правили секс известно време е напълно нормално да има нужда от период на свикване. Ако болките продължават бих ви посъветвала да потърсите помощта на гинеколог. Има редица заболявания, които водят до болки при секс. Някои могат да настъпят в следствие на катетаризация ако съпругата Ви е родила секцио.
Към номер 6 и 9 - не мога да се въздържа да не коментирам. Коментарите Ви са нелепи. Това не е мое мнение а научен факт, с който всеки лекар ще се съгласи.
По време на бременността плодът е обвит от амиотична течност, също така уретрата служи като защита. Правенето на секс по време на бременността няма да навреди нито на плода нито на майката. Отделените хормони дори могат да спомогнат за по-лесно раждане.
Важно е да отбележа, че има опредлени заболявания, при които сексът не е препоръчителен, дори бих казала забранен. Сред тях са преждевременно разкритие, дисплезия на тазобедрените стави и други видове рискови бременности. Най-разумно е да се посъветвате с наблюдаващия Ви лекар.
До три месеца след раждането не е добре да се прави секс. Това важи и при раждане с оперативна намеса. При нормално раждане периодът може дори да е по-дълъг поради разкъсвания. Отново - посъветвайте се с лекар.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 345667cef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   до н. 12- акушер-гинеколог -ама май, това си го изживяваш, като роля от порно-филм, защото много лекари, са го казвали това, че от 3 месец нагоре-НЕ е добре да се прави секс, ако жената е бременна. Но ясно колко си лекар-поне не ръси глупости, изказвай се подготвен следващия път, като пишеш. Ако толкова си умрял за секс-самозадоволявай се и толкова, а не да се правиш на лекар, само за да подкрепиш глупостите, които вършат някои.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 33f65aeedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 13, жена съм с две раждания - никой не ми е забранявал да правя секс. Това със забраните са частни случаи при определени състояния, както ви е написал доктора по-горе. Нелепо е да спорите.
Към автора - опитайте да й обясните, че тя значи много за вас и това е причината да търсите отново близост и път към нея. Спордд мен тя е късметлийка с мъж, който казва че интимността му е по-важна от секса. Връзката е двупосочен път - трябват усилия и от двете страни, в случая тя трябва да осъзнае, че за да ви задържи в живота си, трябва да преодолее страховете и опасенията си.

Аз като жена бих искала да чуя това, което вие сте написали тук, че държите на нея и интимността повече отколкото на секса. Заявете желание да направите каквото е нужно, за да подобрите връзката си - гинеколог, психолог, каквото и да е. Не знам колко сте надарен, чак толкова плашещо и болезнено ли е за жените, че да има и психологическа травма от това. На мен не ми звучи като да има друг мъж в живота й, просто комбинация от понижаване на желанието за секс по време и след бременността и евентуалните болки, които е изпитвала.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14db93b942
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 13 от номер 12.
Не знам с кои лекари сте говорил, но това не е нещо, което дори е под въпрос в медицинските среди. Темата е внимателно изследвана и документирана. Има много научни трудове по повода и най-елементарно търсене, което можете и Вие да направите, ще намерите много резултати и няма да намерите нито един, който свързва сексът при нормално протичаща бременност с възникване на проблеми при плода или майката.
Дали го намирате за извратено е съвсем отделна тема и всеки има право на мнение по въпроса, но от медицинска гледна точка не е проблем.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 889956f92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Има и отворени връзки. Пробвайте. Основния ви проблем идвал от липсата на секс, жена ти иска секс, но да не я боли? Ами да го прави с някой с по-малък инструмент, пък ти с някоя по-голяма вагина. И когато сте задоволени и успокоени, ще ви се подобрят и отношенията като цяло. Нали казваш, че сексът не ти е най-важното?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 490b32f0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ами и двамата сте си виновни.

В страната на кофите-рекордьорки, ти си си взел момиче с нормална големина на вагината. И се чудиш защо не ви се получава? Защото не сте си по мярка. Това е истината. Трудно е да го чуеш, но не сте един за друг. Направили сте грешен избор на партньор.

Ако дам себе си за пример, много добре зная, че с не малко на брой жени ще се чувствам доста добре. Но дали всяка ще ми е по мярка? Дали ще е "моята" половинка?

Както сам стигаш до заключение, макар и да не искаш да си го признаеш, едва ли имате бъдеще в сексуален план.

Съветът ми е: Премини на кофите-рекордьорки, които вечно стоят незадоволени, вечно мрънкят и кислеят по офиси и кафенета!

Така ще направиш услуга на голям брой мъже.
А своята жена преотстъпи на друг мъж с по-скромен член.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 345667cef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   до н. 15-тогава да попитам-как така, ако жена е бременна и примерно се вози в камион по разни черни пътища, дупки, тресене и т. н., то има реален шанс да абортира, а ако прави секс-който пак си е вид лашкане... , то не е опасност? Помня, като бях дете, пред блока се бяхме събрали с други деца и една жена от другия вход-някъде 8 -9 месец, с огромен корем и седнала зад волана на някакъв камион и всеки път, когато се прибираше от работа-буквално с някаква страшно висока скорост караше дори в участъка пред блока, където има купишя дупки, само като я гледахме как поскача на тая седалка и се чудехме как въобще се осмелява и не я е страх, че няма да го роди това дете преждевременно. Ами-накрая така стана-някакво преждевременно раждане, но детето не оцеля-мъртво. Затова и се чудя-как лашкането от камиона е проблем, а при секс-да не е? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: eee5870469
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   За да има хармония трябва и мъжа и жената да мислят в една посока. Прочетох историята на автора и откривам че моята на 90% подобна и мога да споделя без да искам да разочаровам някого, че и аз вече има няма три петилетки чакам да се оправят нещата :)... хората са казали.. за всяко нещо си има причина.. ако искаш я търсиш ако ли не... а ако откриеш нещо което не ти допада... няма универсална формула всеки сам решава за себе си.. до автора - късмет и дерзай, но запомни че семейството е най важно

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1f4fee6a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Историята ви намирисва на развод!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6bf35bda1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, има достатъчно пози, които не са свързани с дълбоко проникване, защото боли само при дълбоко и рязко проникване., Позите, при които жената е отгоре и може да контролира колко дълбоко да е проникването и колко рязко, плавно и т. н. са един от вариантите.
Моето предположение относно поведението на жена ти е, че тя не харесва тялото си след ражданията, поради което да няма самочувствие да прави секс. Може да има излишни килограми, с които се бори безуспешно, може да е от онези жени, на които бюстът много е провиснал след ражданията, може да има и провиснал корем или стрии. Нагледах се на много ужасяващи гледки на жени след раждане в група, в която масово се подлагат на абдонинопластика и корекция на птоза на гърдите, а някои дори си поставят силикон.
Ако има такъв проблем, първото нещо, което трябва да направиш, е да заведеш жена си в хубав магазин за бельо, например, Triumph, Lisca и др. Има сутиени, иоито значително подобряват визията на бюста, има и бодита за разнообразие. Второто е, ако правите секс на светло, не сваляй сутиена й, когато е върху теб, защото ако има провисване ще бъде още по-притеснително. Ако сте на тъмно, може да се чувства по-спокойна.
Ако промените в тялото й много я притесняват, може да помислите и за естетична намеса. Не е нужен дори силикон, коригират се бюстове и без него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker