Мъж, който не се целува - странен секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъж, който не се целува - странен секс
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 3143 пъти
Ще попитам дамите и мъжете, познавате ли човек, мъж или жена, няма значение, който никога не се целува по устата и по време на секс, избягва целувки. Също така, не ви позволява да го докосвате по интимните части под кръста, освен ако не е през дреха. И самия той, не ви докосва въобще там. Също така, казва че е много властен и обича да се налага като характер?
Това психологическа травма ли е или просто човекът си прави бъзик с вас или пък иска да ви накаже или да упражни някакъв контрол? Когато го попитах за първата му целувка, той ми каза, че като малък негова роднина работела в болницата и му казала, че от целувките се предават много микроби и носят много болести.... тогава го попитах да не е болен от нещо, а той ми каза че е здрав. Но никога не се целува... Запознахме се в сайт за запознанства писахме си, видяхме се. Харесахме се, но това ме притеснява. На сутринта, не искаше да правим секс, а аз много исках... не мога да разбера, това от характерът му ли е или не иска сериозна връзка и е било секс за една нощ. През деня като се разхождахме ме държеше за ръката. Правеше ми много комплименти и често ми се усмихваше, но не говореше много, беше по замислен. Също така ми каза, че за него е важно мъжът да изкарва повече пари от жената и да е реализиран. А преди нашата интимност аз бях му се похвалила за някой мои професионални успехи и като че ли се подразни. Пътувах 3 часа за да го видя, защото ме покани на гости. Но някакси останах с впечатлението, че не е оценено. Попитах го, ако го поканя на гости дали ще дойде, той се съгласи, но този разговор беше преди да правим секс. Сега не смея да му пиша, защото искам да разбера, дали той ще го направи и не искам да изглежда, че търся внимание. А сме се разделили днес и са минали само няколко часа, откакто ми писа за последно. Според вас, това смахнат характер ли е или човекът си е играел.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: e41f5648b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Като знае съвременните жени колко много тъпкачи са имали, извинявам се " партньори", също и че колко ги е поемала в устата, не сама между краката, всеки нормален ще го е гнус. Навъртяли стабилен километраж, пък после претенции да я целуваш, че и другата гнусотия дето много я искат- да й лижеш опиканото месо.
Няма съответствие между това, което предлагат и това, което изискват.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e8e53013c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Така се държат мъже, които имат гаджета. Целува друга, с теб избягва. Избягва нежност и близост. Тва за държането на ръце не знам защо го е направил.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 976b51303f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен човекът има проблем.
По-добре да не се занимава с връзки и жени преди да се оправи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2d3f37fbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Така като те слушам явно си имаш някой с ОКР, "специализирал се" в областта на микробите /разбирай вманиачен по това/. Това за интимните части си беше направо по учебник, ако съдя по наличното си инфо! Убеден съм, че и дума няма да каже за това ти да му правиш свирка, а е възможно и да не иска анален секс.

Като цяло човекът си има собствена идея за това кое е микроб/бактерия и къде имаме мръсотия/зоната се избягва с цената на всичко и си живее според нея. Може да е така по рождение, може и да е свързано с кофти преживяване или преживявания. По-странно ми е, че няма и други белези за това, по които да се досетиш, докато сте се сваляли. Не вярвам да се ограничава само до "не пипаме неща от кръста надолу и не се целуваме"! Ако го прави, значи имаш късмет - има къде-къде по-тежки случаи! Но пък и той може да се влоши с времето - също не е чудо невиждано!

Като бонус вероятно са му разгонвали фамилията през живота, което е докарало и дадени защитни поведения /желанието да контролира като резултат от това, че не му е харесало как него го контролират в предходни ситуации, повечето пари пък вероятно се дължат на нещо, свързано с жена, имаща повече пари от него, което е завършило зле, дори да не става въпрос за романтична връзка/. Не бих изключил възможността всички три споменати особености да са заради някаква провалена любов с жена, имаща пари и искаща контрол, която го е отхвърлила брутално. Несподелена такава, пропаднала връзка - все едно! Всичко от тоя род се класира!

Стискам ти палци! Друго не мога да направя в тоя случай. Е, в някои други теми бих се погаврил с експертките по генофонда из сайта /гледам, че едни вярващи си дами с голямо его разправят как отсявали кофти гените макар да е видно, че се справят трагично, ако въобще има някаква пресявка, различна от произволно мятане на мъж и каквото там стане/, но в момента ми е жал за теб и ще си замълча! Да си с такъв човек е сложно, но с това за целувките си здраво ограничена - ако приемем, че с другото можехте някак да се погодите при желание от твоя страна и яко търпение.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5e8229d089
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Имаш си работа със закостенял, незрял и назадничав тип. "Властен и обича да се налага " е точното описание на човек с комплекс за малоценност. Показателно е че компенсира с глупости като "мъжа трябва да изкарва повече и да е реализиран". Колко е реализиран той всъщност, щом се дразни на твоите успехи?

Глупостите с микробите и болестите за целувките са пък направо смешни. Излиза че на всичкото отгоре е страхлив параноик. Той изобщо замисля ли се че ако това беше вярно почти всеки на улицата щеше да е болен. Напълно съм убеден че също така е суеверен.

Не знам какво харесваш у подобен тип, но това е тепърва началото. Ако държиш да имаш връзка с него, тепърва очаквай всякакви опити да бъде смачкано самочувствието ти - от пасивно-агресивни, до направо директни. Добре помислиш дали това е което искаш от живота си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9aedd0d024
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Нарича се осведоменост. При целувката се предават хиляди бактерии и паразити. Имаш ли домашен любимец? Целуваш ли го и него? Ако и не си миеш зъбите непосредствено преди срещата не се чуди защо не иска и да чуе да го целуваш. Мислех, че от пандемията сте развили навици на дистанция.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bea47f8abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Останах с впечатление, че това е било първата ви среща? Ако да - според мен е грешка да се започва със секса преди да си опознала поне малко човека. Също и да пътуваш ти за да се видите, можеше като мъж той да предложи да дойде в твоя град, за да се срещнете лично. Това, че ти правел комплименти и се усмихвал, не значи кой знае какво- отначало всички се държат много любезно, да не кажа мазно. По- нататък си проличава истинския човек и истинското отношение. Дали е връзка и колко сериозна или само секс за една нощ, както питаш, времето ще покаже. Зависи и от двамата.
Донякъде ми изглежда странно държанието на този. Можехте да се уговорите за друга среща- кога и къде. Човек, който те харесва и иска да е с теб, ще ти предложи сам да дойде да те види, не ти да се чудиш дали да пишеш и т. н.
Определено няма да ми хареса мъж, който при първа среща разправя колко бил властен, обича да се налага, излиза, че тогава ти трябва да си в ролята на подчинена? И го е страх да се целува, че да не хване някоя болест. Има разни хора с всякакви мании и странности, този явно е от много гнусливите.
На твое място не бих се занимавала с подобен човек. Но това е моето мнение и не ангажира никого.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ea34d9e478
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Просто е комплексиран и слаб любовник. Мисли си, че като не те целува, един вид показва власт над теб. Това е.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 43077317a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Прилича на човек с психично разстройство, но може да е и такъв, който е ходил само по проститутки, а там целувките са табу. Не е изключено да е женен и да търси неангажиращ секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2c063e4047
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Може да има негативен опит от преди с някаква инфекция и да се притеснява. Аз също не давам да ме целуват и да ме пипат отдолу, но ако се влюбя в човека и искам сериозна връзка естествено, че това ще се промени и бих позволявала.
Според мен изчакай малко и виж как се развиват нещата и какво ще е отношението му, тогава ще можеш и сама да си прецениш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5017f133d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Жена съм и не се целувам. Все казвам, че е обмяна на бактерии. Изобщо не се и сещам за целувки, освен ако не са сухи, така да се каже - по устата и около устата. Честно казано, сега се замислям, че ми се целува обаче здравето ми е по-ценно. Иначе за другите неща - всичко си правя. А защо не иска да си пипате органите - не знам, това е странно. Понякога мъжете не искат да им се пипат органите, защото те смятат, че жената иска още секс, а той чувства че не може да го направи. Това ми го е казвал мъж. Аз лично като пипам там под път и над път и по всяко време изобщо не значи, че искам секс, но сега се замислям че ако е някой който постоянно ме пита сигурно много ще се дразня. Но пък при мъжете обикновено това винаги значи, че искат секс, което пък не е лошо.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 248b4c627c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Нормален мъж и човек въобще, без значение от пола, няма да се държи така. Дали е травма или друго можем само да гадаем. Нещо не е наред с него и на твое място не бих се занимавала повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 540efa0966
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Еми прав си е приятеля ти, че целуването пренася микроби и в това няма нищо странно, а си е самата истина. Ти какво искаше да чуеш, че е много прекрасно ли!? Човешката уста, ако не си учила биология, е най-мръсното място в човешкото тяло, с най-голям брой бактерии и най-голяма Ph киселинност. Слюнчената киселина е толкова силна, че може да разяде лист хартия и да пробие дупка в него. Мен като мъж винаги ме е било гнус от целуването, и досега нито веднъж не съм се целувал и никога няма и да го направя, ако ще и да е жената с най-чистата и поддържана уста. Просто не ми харесва вкуса на чужда плюнка в моята уста, и това е. Пък и кой знае колко пишки си изяла, преди да се запознаеш с него, а сега искаш и той, да лапа същите тези пишки и да стане гей. Ами гнусно е, не го виня...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0cadb066a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз съм от мъжете които не целуват жените по устата.
Не и докато не опозная по-добре самото момиче. За мен целувката е най-висшата форма на интимност и доверие. И точно това казвам на самите девойки докато тече самата свалка. Което разбира се само надъхва някои от тях..
Отделно не понасям дъха/миризмите на пушачки. Дори самата кожа мирише на цигари. Не целувам пепелници, никога не съм го правил, нямам намерение да го правя и в бъдеще. Ако жената е пушачка - едно две клатения, това е всичко което мога да предложа. Секс - винаги с презерватив, свирка - понякога и без - според зависи момичето.

В днешните времена това е ситуацията с момичетата до 25 години - никаква сериозност, само hook-ups, чук и бег, и всичко е окей. Но като знам какви неща вършат с мен, понякога ми става жал за всички пичове където ги целуват и си играят на гаджета.

СГС

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3027bbbf53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Откакто се появи ковида и аз избягвам да целувам, затова правя секс на задна. Хем ми харесва да плющи дупето, хем няма как да се целуваме и заразим.
М29

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d3f976ce40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Наплашено еленче е твоя приятел. Подхожда егоистично, както на него му харесва. Абсолютно в час е и те доминира според неговите си представи. Ако сте правили секс, сте обменили секрети и биологичен материал- бактериалната опастност вече е на заден план.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3898eb9c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Твоят човек има някакво психично отклонение, някаква фобия сигурно.
Изобщо не мога да си представя такова нещо, а за нормално-със сигурност не е.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 144bc240bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Помисли следното, секс на първа среща с непозната. Може да пази теб от него или себе си от теб, без значение ако сексът е бил с презерватив, значи рискът от ППБ е малък. След като се опознаете и може да си имате дояерие, това може да се промени, освен ако човекът не е с някакви фетиши или отклонения. Най-добре търси друг. Мъже за секс да искаш. Успех

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d670ca7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   от авторката до номер 23, ами, , Мъже само за секс да искаш. " не съм много съгласна с това твърдение. Или пък имам някакъв каръшки късмет, защото все нещо се обърква и съм преживявала доста комични ситуации, направо като за вицове. Само че на мен не ми е смешно, а вече започнах да се депресирам. Живея в чужбина и вече забравих какво е мъжки български глас. Месните мъже са много неориантирани и не знаят какво искат. От 4 месеца се опитвам да излезна на среща с някой от сайт за запознанства, но или се отказва в последния момент, или се съмнява, че съм истинска, даже са ме дискриминирали, че не съм ваксинирана. А най гаднота е, че в началото всичко върви гладко, но като ме питат от къде съм и кажа България, някой просто спират да ми пишат.. А съм млада, красива, работя и имам образование. Първоначално исках сериозна връзка, и още искам, но сега като се замисля, то и на несериозна не ми връзва. Цяло чудо ще е ако се видя с някой па дори само и на кафе да си говорим. Може би затова, странностите на, , , мъжът който не се целува" не ме възпряха.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5e8229d089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторке, голяма грешка е да вземаш решение само защото смяташ че ти е последната опция. Това че не си имала късмет до момента, не значи че трябва да се хвърлиш на първия комплексар който тепърва ще се опитва да те контролира и манипулира.

Ако все още използваш сайтове за запознанства, гледай да се случват срещите възможно най-бързо. Така мъжете ще получат директно впечатление от теб, вмето да се дърпат при първото споменаване на нещо което не им изнася.

Но най-добрия вариант е лични запознанства. Ако имаш някакви хобита, потърси групи с подобни интереси където да срещаш нови хора наживо. По такъв начин нещата се случват по-естествено отколкото при онлайн запознанства и по-рядко ще имат предразсъдъци срещу теб след като вече те познават лично.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e2d0d0332a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До авторката-какво стана с този човек, за който пишеш в поста? На мен ми хрумна мисълта, че може и да е преживял някаква сексуална травма, като дете и оттам да идва това нежелание за целувки и да го докосваш на определени места.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker