Какво ви харесва най-много? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво ви харесва най-много?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 4140 пъти
Иска ми се да разнообразя сексуалният живот с мъжа ми. Въпросът ми към мъжете - какво ви възбужда най-много в една жена и какво ви харесва най-много докато правите секс? Към жените - издайте някой трик, който много допада на половинката ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: dfd6ae768c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Семеен мъж. На55г. Като изляза от банята да я вида как е започнала сама да се възбужд.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 710057dec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Пробвай да му ближеш топките.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d36745dd79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Интелигентността. Без майтап и преувеличение. Нямаш си представа колко силно това може да привлече един мъж. В историята най-"фаталните" жени са се отличавали с интелект, не са тяло и дрехи. Всяка 18 годишна има перефектно тяло, в това няма нищо уникално.

За една жена едва ли е лесно да развие интелекта си по мъжките критерии. За жените интелекта обикновено се изразява в умения за интриги, което, ако е доведено до висоти, може да мине за политическо умение и да е нещо привлекателно, но в повечето случаи си остава отблъскваща черта. Другата женска черта на интелект е жената да признае ръководната роля на мъжа и да го следва с уважение и самоуважение. Това вече е много привлекателна черта, но не за всеки мъж и отделно, не всеки мъж е на нивото да води.

Заслушвай се в разговорите на мъжете и обърни внимание кога смятат нещо за умно или гениално. Съответно обърни внимание и на обратното - кога нещо ги дразни и го квалифицират като глупост. Сравни с реакциите на жените за същите неща. Така може да се ориентираш на какво да наблегнеш в развитието на интелекта си.

А що се отнася до конкретни "трикове" в леглото - всичко е много индивидуално. Най-добре накарай с мъжа ти да гледате порно и да коментира какво му харесва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5a7929ceda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не е въпроса какво ни харесва на нас, а какво харесва на твоя мъж. Всеки има индивидуални предпочитания.

Може да опиташ доста различни неща, стига да подходиш с ентусиазъм. Според мен най-възбуждащото е жената да прави неща с желание и кеф.
Секса се случва най-вече в главата на човек. Така че може да опиташ да го възбудиш без да му позоволяваш да те докосва, така от очакването желанието му ще се увеличи.

Отвъд това - еротично бельо, стриптийз, закачливи пози в ежедневието, всякакви такива дреболии могат да донесат разнообразие още преди да се стигне до леглото. А там освен различни пози, може да опитате с играчки, може и по-нестандартни. Превръзка на очите, връзване с въже, та и по-екстремни неща.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a1f5939f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Свирки-тип дълбоко гърло, с повече слюнка и свършване в устата. Поне на моя мъж много му харесва, както и свършване в дупето

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 38ac6f70a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Прочети първите 2 изречения на номер 4. Точно това мислех да ти напиша и аз.
Красиво бельо, всеки ден различно на цвят, парфюм, който мъжът ти харесва, припеска, маникюр, спорт, ново място - хотел, ако децата смущават обстановката вкъщи, кратка почивка на ново място.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fda97ec359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Най-много ме възбужда жената, когато отдоло е естествена. Това направо ме подлудява. Искам да я излижа, а след това да и го вкарам, когато е окосмена.
М 42

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0965ba2bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм пробвал почти всичко за което можете да се сетите и мога да кажа, че съм изпитвал само удоволствие. Някой обаче са гнусливи, други са моралисти, трети изобщо не ги разбирам... Та всеки е индивидуален и изпитва възбуда от различни неща. Аз например мога да кажа, че се възбуждам повече когато жената е уверена в това което прави и иска, и не се страхува да си каже.
Много ме възбужда да ми ближе ануса докато движи ръката си по пениса ми. Повечето мъже ги е страх от това, мислейки си че това е за педераси. Но истината е че това е шанс да откриете една съвсем нова и силна ерогенна зона, която да ви даде много нови усещания и възможности за екскременти.
Друго е лека БДСМ. Тоест превръзка на очите, връзване на ръцете или краката, галене с перо съпроводено с леко пляскане от време на време. Е невероятно изживяване за сетивата и е много релаксиращо. Естествено трябва да се прави с чувство и усет иначе ще е просто една нелепа ситуация между двама партньори.
Тоест потърсете кое е вашето. Експериментирайте смело. Какво става в спалнята си е ваша работа и не трябва да се срамувате изобщо от нещата които ви харесват.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2e0924fbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Мъж съм и харесвам по екзотични неща в секса, възбуждам се когато жената се облича и държи предизвикателно, възбуждам се когато е облечена с някое прозиращо клинче и се подчертават гениталиите и.
При секса ме възбужда почти всичко от писинга, възбужда ме самата гледка на пикаеща жена...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 73cdb88f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Каквото и да му направиш ако е умрял х#й нищо не става от него.
Мъжът ебач има въображение той сам трябва да ти подскаже какво иска.
Иначе мурафети много; имтимна прическа, чорапи, жартиери, вибратори, пиерсинг, татуировки, анален секс, свирка, да те изчука в парка на терасата в асансьора.
Въображение трябва и да му се ебе.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 383815b76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Случайно го установих. Беше вечерта на първата годишнина от сватбата ни. Жена, без да се смущава, ми каза, че я сърби дупето за анален секс и дори е купила лубрикант за целта. Това ме възбуди до пръсване! И тя го разбра. От тогава ми казва директно сексуалните си желания, което все така силно ме възбужда.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 692b9541ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе не ни питай на нас какво най ни харесва!
На нас най ни харесва да наебем всичките и красиви приятелки една по една.
Та не знам дали ние сме правилният критерий.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a1b3537378
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мен като мъж направо ме подлудява хубавото бельо, токчетата по време на секс и когато жената показва че и се иска да прави любов и е възбудена. Понякога оставям партньорката ми да се оправи сама с мен, тоест да поеме инициативата и да прави каквото и както и харесва с мен, за да и е максимално хубаво. Тогава е и моментът в който свършвам с такава сила, че после съм в несвяст няколко минути.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 02a1e80dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Семеина на 52г. много ме възбужда да гледам как му забелвам главичката максимално на зад. И тя да се изчервява това ме побърква.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 04321011ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Много ме възбуждат интелигентните жени. Не само по време на секс, а като цяло. Бил съм с доста жени и масата са кухи и не може да се завърже някакъв сериозен разговор с тях. Случвало се е да се заговарям с някои за настощето, бъдещето, нашето, на семейството и рядко на държавата. Масата ме отблъскват с плоското си мислене още на първите неща по-горе. Дори е наивно да си мисля, че мога да говоря с тях за технологии, геополитика, история, някакви философски дебати и така нататък.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b07e58aee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Н. 18 и аз харесвам интелигентните мъже. Ж. 45 съм. Все пак интелегентът е много секси. За съжаление моят мъж е интелегентен, но не и сексуален към мен. А то само с разговори не става. Аз бих искала секс всеки ден особено в някои едвам се сдържам да не се хвълля на някой. А на него и 2 пъти годишно му стига явно, на 52 г. е
Жалко, че няма съвпадение в желанията в двойката. И неполучаващият секс се измъчва.
.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5ed5e95b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Уважаема авторке, най-добре попитай мъжа си какви фантазии има и ги осъществете заедно.
Мен лично ме побърква, когато жена ми се държи като мръсница и сексът е разкрепостен и мнооооого мръснишки.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a2a4fa6aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Това с интелекта е двустранно. Харесвам интелигентни мъже. Ако не си допаднем по душа и ум, няма как да отидем нататък. Не е задължително да си говорим за паралелни вселени или квантово усукване. Може да е за изкуство, например - музика, поезия, но всичко започва от разговора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2958a01fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Интелигент или не, глупости! Ако няма химия между вас, няма и синхрон, ни секс.
Ако си с някого за секс, просто дай всичко от себе си. Дори и съпруг да ти е, имаш ли някакви задръжки, скрупули или подобни не се чуди има охлаждане. Няма ли между вас пълно доверие, не си ли споделяте фантазиите, не ползвате ли жаргон- мръснишки език сте аут. Има ли рутинност, това вече е сериозно и изисква наистина интелигентност. Попаднах на мъж, който ми пасва не само в ебането, но и във всичко останало. Когато усетихме появата на рутината, просто и двамата знаехме, че имаме нужда от стимули. Така че поканих моя приятелка с идеята да му се пуснем и двете. Резултатът беше уникален. Както казва майка ми: - съдрани путките от ебане. Само ден след това се реваншира, като ме хванаха с още един и ми разказаха играта. После почнахме да каним брат му и жена му и да се разменяме. Наскоро се включиха в играта ни и моята сестра и съпругът ѝ. Сексът ни след тези срещи е луд и необуздан.
Gioana

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 383815b76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Възбужда ме да гледам главичката на члена на мъжа ми, той е обрязан, българин е. Голяма му е, не е плоска, или заострена. Често му я облизвам и направо ми прималява от възбуда, само като си помисля как ми разтваря дупето и влиза навътре!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dfd6ae768c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   М53г. Много ми харесва докато я чукам, да си стиска и опъва клитора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dfd6ae768c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ж52г. Когато мъжъ ми поиска а на мен не ми се иска. Макар това да не се случва. Да му правя чикия, и да го гледам как се изчервява да му забеля главата и да започне на тласъци да се празни. Представям си как се празни в мени как ме пълно, направо се побърквам.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dfd6ae768c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Семеен на 53г. много мв възбужда докато си го е вкарала вътре. Вез значеное къде, да си пипа клитора.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c415f121d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Най-много ми харесва естествен триъгълник отдоло. Като излезе мокра от банята ме подлудява.
М 42

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5b0e8f1007
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Възбужда ме, като ме язди, да си вдигне ръцете над главата...
И ако е с окосмени подмишници.... /което си е рядкост/, направо еба като животно...
По принцип харесвам, окосмени жени. Мъж на 36

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 01611d0a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Мен лично ме възбужда жена ми да се нагласи като за излизане на среща (грим, маникюр, парфюм, секси бельо). Много ми харесва да го налапа с начервени от ярко червило устни. Също ми харесва да се гърчи и да пъшка докато и лижа сладката вагина. Когато проникна в нея и я подкарам, много обичам да пъшка, но да е непринудено и да говори неща от сорта: "ох, не спирай", "давай", "леле колко е голям", "супер си".

Много ме кефи любовната игра да започне от нея още през деня. Супер яко е жената да ме предизвика с думи от сорта: "Ще те видя довечера колко си велик. На думи всички сте голяма работа. " Предизвика ли ме жена с такива думи, буквално ще я смажа от секс.

Имах едно гадже, уникална в това отношение. Можеше да ме надърви само с думи, а и гласът и беше един такъв особен тембър, страшно еротичен. Още по обяд като се чуехме, започваше със закачки. Имаше навик да ми снима бельото си и да ми праща снимката с въпросче: "харесва ли ти"? Или: "Ако си добро момче, довечера може да и да е имаш късмета и да ги пипнеш". Пращаше ми във вайбър съопбщения. Веднъж я взимам от работа и тя не уше: "без бельо съм, хайде към нас"! едвам издържах насред улицата да не и бръкна под рокличката, а като влязохме у тях, направо от врата за краката като обезумял.

Общо взето, ако една жена е страстна, мъжът се пристрастява към нея. С такива жени, мъжете са много щастливи и почти никога не изневеряват. Авторке, изключително похвално е, че мислиш за удоволствеито на мъжа си. Жени като теб са рядкост. Повечето са ледени мумии, които не знаят как да направят кефа на мъжа си.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dfd6ae768c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Семеен. Мъж на 57г. като я лижа за любосна игра да ми натиска главата да си вкарвам езика в нея. Това ме побърква.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 383815b76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Херасва ми когато жена ми сяда върху мен, вкарва си го сама отзад, докато се отпуска, затваря очи, и прави една специфична физиономия. Много често казва нещо като "ехаа, хубаво е", или "ох, че кеф" и други. Побърква ме това!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker