В колата и на публично място - защо не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

В колата и на публично място - защо не?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2853 пъти
Някой има ли фетиш да прави секс на публично място, например в парка или в гората, край пътечка в планината с перфектна гледка, на плажа, край пътя когато сме карали велосипеди (възбужда ме да ми го смучат през дрехи като бански или колоездаческо трико от ликра), дори имам мечта да се качим на лодка в някое езеро, да легна и тя да ми го посмуче. На работното място също би ми се искало да правя секс, аз да съм облечен в костюм, а тя да го играе все едно е моята секси секретарка. Също и секс в кола ми се прави, но досега съм го правил само скучната - в леглото вкъщи или на хотел.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2548d15e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Момче на 19 години съм. С приятелката ми (на 18) това лято се разхождахме в парка. Беше вечер късно - към 23:00 часа. Нямаше никой. Седнахме на една пейка. Тя седна в скута ми и почнахме да си говорим за секса от предната вечер. Поради очевидните причина (имах момиче, седнало в скута ми, и разговор за секс) получих ерекция и, разбира се, тя го почувства. Спогледахме се и при наличието, че нямаше други хора около нас си казахме кво толкова. Свалих си панталона и гащите и тя почна да ми го лапа. На мен до някаква степен ми беше притеснено, знаейки, че въпреки късния час, пак може някой да мине по пътя и да ни види. Самата тръпка, че някой можеше да ни види, ми подейства много силно и се възбудих още повече (да, харесвам силните и напрегнати ситуации). След 10 минути свирка се изпразних в устата й, след което тя изблиза пениса ми, за да ме почисти, и пак си вдигнах гащите. В крайна сметка никой не ни видя, поне ние не видяхме никой да минава. Беше много яко, самата тръпка, че ти духат на обществено място през нощта и има вероятност някой да те види. Абе такава емоция не се описва с думи. Трябва да го изживееш, за да го разбереш.
М 19

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5cdc5361f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Особена тръпка е това. Случи ми се да пътувам с гадже в нощно купе с двама непознати на горните легла. Ние взехме да се опипваме през нощта и тя се престраши да ме налапа докато беше разгърдена и обута с някакви шорти. И докато ме смучеше тихичко забелязах, че чичката от горното легло е буден и ни гледа. Не казах на момичето, а тя продължи да ме смуче. Възбудата ми обаче стана огоромна от това, че някой тайно ни гледаше. Като че ли идеята за подобно нещо е мноого мръсна, но и много възбуждаща за някои хора.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 67f4545c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аматьори. На мен не ми е фетиш, но ми се налага да го правим постоянно само на нененормални места. В нас не може, в апартамента на приятелката ми не може, нямаме хотел в града, който се дава на час, пък и всички ни познават, а много ни се чука. Та постоянно ходим с колата някъде, но напоследък ни мързи и направо паркирам на паркинга на голяма верига магазини и се започваме. Лятото в парка на някоя пейка. Веднъж даже вечерта паркирах колата на улицата и се почнахме. Е имам супер затъмнени стъкла отзад, но пак се разбира какво парвим. На мен повече ми харесва на легло, но пък приятелката ми казва, че на нея и е по-яко в колата. Два пъти съм правил секс на работното място с една колежка в работно време. Все пак заключихме вратата, но пак можеха да ни зподозрат. Яко на бюрото с костюма дрехите газ и това е. Аматьори сте автора и коментиращите преди мен. Сега се сещам, че се скъсвахме от секс с тогавашното ми гадже като студенти в общежитието, докато съквартирантът ми уж спеше.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 18a259eb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Да, и сме го правили.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 43528e2aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Преди да се оженя правехме доста неща със съпругата ми, както и с други бивши гаджета. Веднъж правихме секс на покрива на сграда с панорамна тераса ( 15 етажа ). Беше много красиво!
Правили сме секс на пейка в парка късно вечер. През студентските години имах едно гадже което ми правеше, чекий по време на лекции когато бяхме в някоя голя аула ( заставахме на последните редове за да не ни види никой ). Правели са ми свирка във влака докато се пътуваме с нощния експрес.
Като цяло е нещо забавно и има емоция, но момичето трябва да бъде с рокля или пола, по възможност да не е черна понеже оставят много следи.
М30

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: df09cc01ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Потвърждавам за черната рокля/пола. :D
Веднъж се разгорещихме по време на преход през коритото на една почти пресъхнала река. Понеже решихме да сме "дискретни" си го извадих през процепа на панталона и така на задна... Като свършихме видях че панталона ми е побелял от соковете и, а черната и пола се беше омацала цялата... Та не беше трудно да се досетят какво сме правили, но никой нищо не каза.
Иначе редовно ми прави свирки по плажовете или се любим във водата. Другото е ясно студентски тройки, коли, влакове, планини, върхове, водопади и тн...
Мога да кажа, че наистина много се възбуждам когато го правим на открито, както и жена ми, но не сме ексхибиционист и не ни е фикс идея. Реално няма по-хубаво и удобно място за забавления от спалнята.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7a1c537a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От доста години практикувам секс на различни места, семеен съм, и нямам подходящ терен, последния път беше в блок на стълбищна площадка, на последния етаж, зная че не живее никой там, а е в центъра на града, на задна прашка и свирка, уникално е

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 59e8cace9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Да го направиш на публично място си е неописуемо изживяване.
С жена ми сме го правили по много пъти и не ни пука кой ще ни види.
Редовно го правим лятото на терасата, на плажа вечер, пред почивните дни когато ходим да вървим в гората, когато бяхме по млади я чуках в колата но скоро не сме го правили.
С две думи вълнуващо е и много възбуждащо.
И като се сетих за колата един път правим секс в гората на задната седалка на задната прашка я чукам и по едно време един събира гъби жената удупена не го вижда аз с пръст на устата му посочвам тихо и продължавам, той човека се притесни и забързано изчезна. Така се възбудих че яко пръсках навсякъде жената вика какво ти става бе човек и чак тогава и казах за гъбаря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker