Обичам го! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичам го!
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1661 пъти
Изпитвам нужда да го споделя! Без да ми пука кой ще ме съди и кой какво ще мисли!
В разцвета на младостта си съм (няма да казвам точно на колко но в средата на 20-те год съм).
Обожавам мъж по голям от мен (около 50-те ).
Този мъж ме привлече с човещина.. огромно сърце, съчувствие, разбиране, подкрепа, ... От първият ден в който ме поздрави, запознах се с гласа му ( има прекрасен, нежен, мек и чувствен глас! ) (Слушала съм по предаване по радиото че гласът на човек влияе изключително на хората и едва ли не излъчва енергия вярвам го! ) А неговият глас така ми влияе че полудявам и копнея постоянно да ги чувам! Докато седя до него ( в колата тъй като така сме играничени да се виждаме само е служебната му кола когато ме взима и връща в къщи и пътуването ни е само 2х20 Мин за двете посоки! )... Енергията която излъчва е много позитивна и се чувствам така сякаш е моето зарядно! Нямам търпение винаги да се видим сутрин... Той е моето слънце! Така както човек не може да живее без светлина и вода! Така аз не мога без него! Той знае че имам симпатии към него и когато седя до него позволява си да ме опипва... Аз му позволява защото му имам доверие и го познавам достатъчно дълго и знам че без мое позволение бе би прекрачил границата! Но проблема е че не е наясно как ме влудява по този начин!
Лудост ли е? ! Луда ли съм? ! Грешно ли е? ! Нормално ли е? !
Толкова го обичам и всяка нощ като си легна без да напрягам въображението си започва само да работи без никакви усилия и да ме измъчва! Сибственият ми мозък ме побърква! Започва да изплуват картини, желанията копнежите на сърцето ми!
Следната картина...
Седим един до друг... Говорим си тихо... Когато той започва да ме докосва бавно нежно... Оставям му се... По този начин ме предразполага.. спокойна съм в ръцете му и се чувствам е безопасност! Озовава ме се в леглото... Започва да ме целува страстно по устните шията... продължавайки към гърдите... Коремчето.. вълнувам се сваля всичко излишно по мен. Негова съм... обгръщам го с ръце заравям пръсти в косата му... Обладава ме с неописуема страст и желание... Стига се до кулминация и заплаквам от щастие че мечтата ни се сбъдва... След всичко... Се гушвааме и държим се за ръце... У се унасяме един до друг в сън... В най прекрасната у за двамата нощ!

Луда ли съм? ! Възможно ли е тази силна фантазия да се случи в реалност? !
Това че и той изпитва някакви симпатии... Опипва ме възможно ли е да е искрен у да погледне на мен като жена? ! Би ли го направил? ! Възможно ли е това? !
Как да ги накарам да ме желае ( съвсем невинно )? ! Как да му покажа че искам да му се отдам? ! Не директно... Лошо ли е че имам такива желания? ! Когато си го представям това нещо започвам да плача с глас! Измъчвам се.... У не знам дали тези копнежи не са напразни? ! Замислям се понякога че всичко е илюзия и чувствам как сърцето ми се свива от някакво странно усещане... Нещо като болка но не боли...
Дамите ми моля ви позитивно видение за положителни развитие в бъдеще! Искам да се случи макар да знам че ще е само за една вечер! Но да го изживея с него и само с него! Дайте ми надежда и вяра че е възможно!
Благодаря изключително много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7e9afd502a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Да се подмокряш от някого не означава, че го обичаш. Не бъркай страстта с любовта. А той си играе с теб. И щом очакваш да бъдеш съдена, вероятно е женен.
Така наречената човещина не е нищо друго освен старание да те виара в леглото. И какво, ще успее. Накрая жена му ще се усети, ще скръцне със зъби, и дъртият страхливец ще подвие опашка, а ти ще си ближеш раните.
Не знам, но когато бях на 20-25 и 40-годишните ми се виждаха стари и противни, а 50-годишните - дядковци.
Това са прекомерно употребявани мъже и имат проблеми с простатата.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d101b18985
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Този пост е фейк(според мен) и ще кажа защо-Първо ти не си момиче, а възрастен мъж, издал си се и с думата -коремчето... възрастните чичаци така говорят. После-кой дъртак около 50-те ще тръгне да опипва младо момиче и да не предприеме нищо друго. 50-годишните-веднага скачат с молитви да им се отвори палашута за секс, че и без това оная работа вече е изсъхнала и мека, рядко си го вдигат дори и с хапчета. Трето, като стигнах с четенето до частта-за целувките по устните и преминаването към шията-това съм го чела на 2 места в коментари подписани от Кифлоприземителя-Абе Кифльо-пак ли си ти? ! Сега ще лъжеш народа, че тоя пост го е писало младо момиче с такива фантазии за 50-годишен дядо, дето не може да го вдигне. Коремчето-те издаде и не само.... Кифльо-доста ряпа трябва да ядеш, докато си усъвършенстваш творческото писане. Не ти е силата в това да се правиш на други, веднага те разкриваме.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 820df1a408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами ако въпросния господин беше Енрике Иглесиас или Рики Мартин, щях да ти повярвам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3c01b437fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хора, това виждане на Кифльо във всяко мнение и тема е проблем! Препоръчвам ви да направите нещо по въпроса! Какъвто и трол да е, няма реална причина да пуска тая тема.

Все едно всеки коментар с обиди към мъжете да го обявим за дело на Блек Сабат! Успокойте се и спрете да търсите Торбалан под леглото!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1ff5186478
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   3, нещо май те гони параноята, ми се струва. Навсякъде ви се привижда тоя Кифлоприземител, направо под кожата ви е влязъл. Не е задължително всеки коментар и история, която не ви харесва, да е писана непременно от "Кифльо". Толкова ли не можете жените да приемете факта, че наистина има и в реалността млади момичета, които просто си харесват по-възрастни мъже с опит, а не изнежени педалчета на тяхната възраст, с бръснати ръчички и краченца и оскубани вежди?

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4db9189166
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ужас! Гади ми се като си представя някакъв чичак да ме целува. И на мен ми се струва, че някакъв дъртак го е написал - някакви мокри сънища с младо момиче.
Чиче, сетил си се. Никоя млада жена няма да се хване със сбръчкан и спаружен дъртак. Всичко вече ти виси - гуша, шкембе, пате. За какво си й?
Ж30

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3a62f02a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вероятно си расла без баща и сега търсиш в мъжа таткото. Но.. лошо няма. Отдай се на чувствата си, само не си губи много време с него.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cf49ccb2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Дали тези качества които притежава са негови не мислиш ли че може да ги е Откраднал от някъде и след време да ги загуби.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cf49ccb2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Е това позволява си да ме опипва ми идва в повече.. На коя планета се намираме? ! Тук чувствата още ли се изразяват с физически допир??? !!! Ами ако единия от двамата напусне този свят как ще продължите любовта си? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker