Въпрос за сексуалността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос за сексуалността
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1498 пъти
Здравейте!
Скоро писах тук за първи път и повечето хора бяха много мили и отзивчиви. Нещо друго зачовърка мозъка ми и ми се прищя да ви попитам за мнение.
Мъж на 40 години съм. Имал съм под двадесет сексуални партньора в живота си, като само два дългогодишни.
С бившата ми жена бяхме заедно над десет години. Оженихме се млади и преди това бях имал само две приятелки. След като ни се роди детенцето и сексът намаля, след няколко години напълно спря. Исках да подобря нещата. Сексуалният ни живот беше винаги много еднообразен. Трябваше да сме в спалнята, да е вечер, само и единствено две пози харесваше. Пробвах да разнообразя нещата, но без никакъв успех. Говорихме доста пъти по повода. Казваше, че е само временно, ще мине. Но така и не мина. До ден днешен твърди, че не ми е изневерявала с изключение към края на връзката ни, но тогава вече бяхме разделени, просто още женени. Липсата на секс доста ме беше смачкала. Бях останал с впечатлението, че нещо не ми е наред, но така и не можех да разбера какво.
След раздялата имам само един редовен сексуален партньор за над три години и с нея има секс поне веднъж седмично въпреки че не живеем заедно, а и сме с "отворена връзка". И двамата имаме и други сексуални партньори. Ставало е дума по повода и на новата ми партньорка ѝ се струва абсурдно да си женен, да си привлечен сексуално от някого, но да нямаш сексуално желание ако си физически здрав. За това просто приех, че бившата ми жена просто не е била сексуално привлечена от мен.
Съвсем на скоро се видяхме с бившата ми жена на по кафе. С нея се виждаме редовно, все пак имаме дете заедно. Някак си темата отиде към нещата отпреди години и стана дума за липсата на секс във връзката. Тя все още твърди, че ме е намирала за много привлекателен, но сподели нещо, което много ме изненада и обърка. Сподели ми, че постоянно се е самозадоволявала по време на връзката ни, поне веднъж на ден. Не защото не обичала да прави секс с мен, но просто за нея било различно. Ако прави секс отнемало време, трябвало да се къпе след това. За да се самозадоволи ѝ отнемало минута, на бързо в банята и това е. Правенето на секс водело до повече оргазми, но тя имала нужда от един и след това ѝ ставало нервно и искала просто да си продължи деня.
През всичките тия години си мислех, че ми има нещо и честно казано ми отне много време за да се почувствам нормално сексуално след тая връзка. Сега обаче съм много объркан относно това.
Не знам как е за другите, но за мен лично самозадоволяването няма нищо общо със секса. Удоволствието с партньор е несравнимо по-голямо и ми е трудно да си представя как при наличието на партньор, който иска да сме интимни бих предпочел просто "да свърша работата на бързо". Струва ми се че така са и останалите мъже, може да греша. Тоя разговор някак си ме обърка и ми се иска да знам дали има други хора, които се чувстват така. Не виждам защо бившата ми жена би ме излъгала, няма какво да крие или печели вече.
За да си задам въпроса точно - някой би ли предпочел да се самозадоволява, при положение че има партньор, който е с желание за секс и е привлечен от тоя партньор? Бихте ли го предпочитали с години и игнорирали напълно секса за това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: ae2c7022a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Хората искат точно това -да си получат удоволствието без усиля, кандърми, да чакаме да заспят децата и т. н. Понякога сме, изморени, напрегнати, не ни се говори. Тогава самозадоволяването върши много добра работа.
Много си се фиксирал в разсъждения, анализи и разчепкване.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 39100b99b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не се учудвай живота на жените няма логика. Самите те не се разбират!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 40db34e0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Автор:
2. Странно ми е все пак, че по подразбиране винаги би избрал самозадоволяването. Не за друго ами при мен поне удоволствието, когато е с партньор е несравнимо по-голямо от това да си сам.
Много си прав за "Много си се фиксирал в разсъждения, анализи и разчепкване", винаги съм си бил такъв. Любопитството ми няма граници.

3. То пък ако мъжете се разбирахме сами..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 17dc731aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има и мъже като твоята жена. Не си мисли, че всички хора са като теб.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7be1856682
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има мъже, които разсъждават точно като твоята бивша. И на моя бивш обяснението беше същото, но след като на няколко пъти го хванах със забравен в банята телефон с порноклип.
За мен самозадоволяването е жалко действие, налагащо се само в крайни случаи. Сексът с подходящ партньор е истинско щастие

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 40db34e0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Автор:
Не знам, защо сте останали с идеята, че си мисля че само жените са така. Нямах си представа дали някои изобщо е така и за това питам.
5. Не мисля, че всички са като мен, просто искам да разбера другите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2a68245b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, ще съм директен каква аз мисля че е причината.
Очевидно жена ти не те е обичала достатъчно, защото ако обичаш партньора си, то ти ще искаш да му доставиш удоволсвтие на НЕГО/НЕЯ за да му е хубаво, тъй като любовта/обичта представлява себеотдаване. Щом е търсила само своето удоволствие /защото самозодоволяването представлява именно това/, тя не е имала желание да доставя наслада на теб, което значи и че не те е обичала достатъчно. Това с вършенето на работа набързо е глупост, оправдание... истинската причина е по-дълбинна и се корени в липсата на любов. Просто не е искала да си признае поради някакви причини... дали защото няма смелост или пък е видяла, че за теб е ранима тема и може да те нарани доста /а имате дете все пак, не е добре баща му да се терзае и да показва слабост/. Все пак трябва да се признае, че макар и да не те е обичала достатъчно, тази жена е имала и все още има уважение към теб, затова и е предпочитала самозодоволяването /вместо изневяра/, както и деликатната лъжа /вместо истината, която би те наранила/.
Не го мисли. Минало заминало. Моя съвет към теб е да понамалиш случайните сексуални забежки и да се постараеш да намериш наистина сериозна и постоянна партньорка, тъй като вече си зрял човек и имаш дете, на което трябва да си пример за стабилност и морал, ролеви модел. Ако не намираш подходяща жена, то се ограничи поне само с 1 или пък без нито една временно, тъкмо ще се научиш на по-голям контрол върху нагона ти. Все пак е важно за нашето психично и физично здраве ние да контролираме нагона си, а не нагона да ни контролира. Поздрави!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 19333760a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Според мен става дума за чиста проба мързел. Кажи в другите работи пробирал ли е мързелът й?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1eaba3c05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами едно време се подигравахме на нравоучителите че самозадоволяването е кофти и ето доказателството. Човек като го открие и вече не му се занимава с половинки / любовници и т. н. А това е много лошо както за волята, така и за други личностни качества. Аз също си патя от тоя ш*н порок, който явно за някои не е проблем, но за други е!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 199b8357f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   То и новата ти партньорка май толкова е привлечена от теб сексуално щом след единия път седмично се ч-ка с други. Разликата е, че едната се самозадоволявала, а втората я задоволяват други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker